Mislis kao karijer mode, al sa vise igraca? Moze se, prije utakmice kad te pita koj kontroler ce di biti stavis i to je to :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li se cd-key što ga dobijem sa eplati upiše u originu u reedem product code za skinut igru?
Mislis kao karijer mode, al sa vise igraca? Moze se, prije utakmice kad te pita koj kontroler ce di biti stavis i to je to :)
Ma obična liga mode kako se več to kaže. turnament je u fifi kako več pa izaberem englesku ligu npr. 3 playera pa kad jedan od nas igra protiv kompa druga dvojica po poluvrijeme igraju protiv njega. čini mi se da toga nema više na pesu,barem se moglo prije.
Ma naravno da mozes tokom igre stisnes pauzu i imas select sides i samo mjenjas:) Bar FIFA je puno naprednija po opcijama od PES-a
šumski put je bio ravan.
Crou je napisao da je krenuo sa isporukom, samo ja neznam koliko on nas ima da mu toliko treba xd...jedino ako ide onim putem: provjera imea prezimena u banci dal je uplaceno, onda na stranici, i onda tek key poslat...al neide mi u glavu da mu ovoliko treba, sta nas ima preko 100 komada za fifu 13? sumljam :)
Meni stvarno nije jasno što se dešava. Okej, ja sam među zadnjima uplatio pa je razumljivo da dobijem među zadnjima i key. Ali vidim da ti još nisi dobio koji si uplatio dosta ranije.
Najgore bi bilo da ide napraviti pola danas, pola sutra. Poludio bi na to!
Crou je napisao da je krenuo sa isporukom, samo ja neznam koliko on nas ima da mu toliko treba xd...jedino ako ide onim putem: provjera imea prezimena u banci dal je uplaceno, onda na stranici, i onda tek key poslat...al neide mi u glavu da mu ovoliko treba, sta nas ima preko 100 komada za fifu 13? sumljam :)
Moje misljenje to je glupost, svaka stranica legalna koja prodaje kljuceve dobilu si ih 26 septembra, sad pitanje na koji ste nacin kupili, koliko ste mu platili i jeli on dobio pare, sta ce on uraditi recimo ako vam je prodo za 300 kuna, on ce je kupiti za 250, a to ste svi vi mogli uraditi, i dobiti key za 2 minute.
Ja sam svoj key platio 225 kuna, još davno na eplati, tako da vjerujem da bi trebao dobit među prvima, ako ne i prvi, osim ako je netko prije mene preordao...Briga mene za koliko je on njih kupio. Ja sam dao svojih 225 kuna koliko je glasila cijena fife 13 ultimate edition. Poslje ako je on dizao cijenu, ili on nije uspio nabavit za tih 225 koliko je meni naplatio ili koliko vec, to mene ne interesira. On ionako ne kupuje key po key, nego kupi veci broj pa dobi dodatni popust...cisto sumljam da je u minusu...nego u plusu, a sad koliko je on zaradio po keyu, ni to me ne interesira...bolje mi je dat 225 kn nego 350 za box ediciju..:)
Ja sam svoj key platio 225 kuna, još davno na eplati, tako da vjerujem da bi trebao dobit među prvima, ako ne i prvi, osim ako je netko prije mene preordao...Briga mene za koliko je on njih kupio. Ja sam dao svojih 225 kuna koliko je glasila cijena fife 13 ultimate edition. Poslje ako je on dizao cijenu, ili on nije uspio nabavit za tih 225 koliko je meni naplatio ili koliko vec, to mene ne interesira. On ionako ne kupuje key po key, nego kupi veci broj pa dobi dodatni popust...cisto sumljam da je u minusu...nego u plusu, a sad koliko je on zaradio po keyu, ni to me ne interesira...bolje mi je dat 225 kn nego 350 za box ediciju..:)
Imas stranica koje daju po 30 dollara i dobijes odma kljuc, o tome ti pricam u nekim zemljama vec igraju, znam ja da je on narucio vise kljuceva, al mozda nije imao pare, pa uzeo od vas pare da bi tek onda kupio, pa mozda jos nije kupio ili tako nesto, sigurno ce vam dati al kad to je pitanje.
Eto eplati mi je odgovorio na mail:
Nitko neće biti razočaran, keyevi se šalju već 12 sati.
Velik je broj narudžbi i keyeva, sistem jednostavno ne može brže odraditi.
A jutros smo čak imali i pad sistema pa je oko podne ponovno profunkcioniralo.
Stići će i vaš key uskoro, bez brige.
Dajte ljudi bezveze kukate, igra izlazi sutra i key vam nemora biti isporučen danas.
Tu ima istine, sad sam testirao, odkad sam ja nracuo, a to je bilo davno, moja naruđba je bila 366-a...sad sam napravio bezveze naruđbu izašo mi je 478 broj....to je znaci oko 100 komada...al cudi me taj njihov sistem, da tako sporo šalje?
Tu ima istine, sad sam testirao, odkad sam ja nracuo, a to je bilo davno, moja naruđba je bila 366-a...sad sam napravio bezveze naruđbu izašo mi je 478 broj....to je znaci oko 100 komada...al cudi me taj njihov sistem, da tako sporo šalje?
Sto ovaj gore napisa, nemojte kukati dace on, samo nije on budala naruciti 500 kljuceva i tek onda prodavati, prvoj je on vidio kolko kljuceva, pa onda kupio tako mozda mu jos treba ili sta vec neznam,.
Posto mi jos niko nije odgovorio pitat cu opet. Imam cdkey za FIFU13, mogu li ga sad reedem a da ne dobijem ban?!?!
Ne kukam ja, nije meni greda cekat, al opet:)
Posto mi jos niko nije odgovorio pitat cu opet. Imam cdkey za FIFU13, mogu li ga sad reedem a da ne dobijem ban?!?!
Da.
Ma naravno da mozes tokom igre stisnes pauzu i imas select sides i samo mjenjas:) Bar FIFA je puno naprednija po opcijama od PES-a
Moglo je na fifi12 pa pretpostavljam da će i na 13
Inaće, na pesu mi stadioni bolje izgledaju. Replay također bolji na pesu ili se na fifi treba to bolje namjestiti. To su neke sitnice... Ostalo ne stignem ni primjetiti koliko se uživim u samu igru. Igram demo pa kad stavim city-arsenal i pojačam zvuk imam osječaj kao da gledam premier ligu na tv. Atmosfera, komentatori, igrivost...čista desetka!
još uvijek ne mogu preloadati... jednostavno nema opcije, ultimate edition...
Eto eplati mi je odgovorio na mail:
Nitko neće biti razočaran, keyevi se šalju već 12 sati.
Velik je broj narudžbi i keyeva, sistem jednostavno ne može brže odraditi.
A jutros smo čak imali i pad sistema pa je oko podne ponovno profunkcioniralo.
Stići će i vaš key uskoro, bez brige.
Čudno? Šalju več 12 sati a nema još nitko da se pohvali kako je dobio ključ? Da ne bude...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539349_369246823153347_1558949645_n.jpg
A valjda ćemo dobit Key...
još uvijek ne mogu preloadati... jednostavno nema opcije, ultimate edition...
Nemoze niko preload fifu ultimate edition, na EA SPORTS forumu su rekli da oni koji su narucili ultimate edition, dobice standardnu fifu, ali sve one golde ce dobiti tokom igre, znaci niko nemoze jos preload ultimate edition.
da li mi moze neko preporucit stranicu odakle da narucim cd key za fifu13 ultimate verziju,base-host ne radi,e-plati su rekli da im treba danas stic nova zaliha ali nista nejavljaju..
Sto ovaj gore napisa, nemojte kukati dace on, samo nije on budala naruciti 500 kljuceva i tek onda prodavati, prvoj je on vidio kolko kljuceva, pa onda kupio tako mozda mu jos treba ili sta vec neznam,.
Po tvojoj logici bilo bi mu još bolje da pričeka jedno tridesetak dana jer tada će ključeve dobiti još jeftinije... Stari, ovo je posao. Moraš se izboriti za komadić tržišta jer tko čeka i kalkulira taj otpada..Mene kao kupca njegovi problemi i procjene ne interesiraju...
Da nije mozda, ta "Nova zaliha" ustvari za nas keyevi da stizu? xd
Po tvojoj logici bilo bi mu još bolje da pričeka jedno tridesetak dana jer tada će ključeve dobiti još jeftinije... Stari, ovo je posao. Moraš se izboriti za komadić tržišta jer tko čeka i kalkulira taj otpada..Mene kao kupca njegovi problemi i procjene ne interesiraju...
Pa tako i njega ne interesira hoces ti kljuc dobit veceras ili sutra, on ce ti ga isporuciti za dan dva pet, tako da mu nemozes nista da ga tuzis na banki i tako to, ovo nije logika nego je ovo istina, ceko da pare stignu kupio i onda ce vam isporuciti, mozda jos nije dobio sav novac, i odakle njemu da su kljucevi dosli danas u 12h nidje veze, kad su sve kompanije dobila prije 2 dana, a i eto ako je dobio do 12h mogo je makar 100 korisnika rijesiti, posto kaze da ima milione narudzbi, server ovaj onaj, kakav server slace vam manualno kljuceve.
Pa tako i njega ne interesira hoces ti kljuc dobit veceras ili sutra, on ce ti ga isporuciti za dan dva pet, tako da mu nemozes nista da ga tuzis na banki i tako to, ovo nije logika nego je ovo istina, ceko da pare stignu kupio i onda ce vam isporuciti, mozda jos nije dobio sav novac, i odakle njemu da su kljucevi dosli danas u 12h nidje veze, kad su sve kompanije dobila prije 2 dana, a i eto ako je dobio do 12h mogo je makar 100 korisnika rijesiti, posto kaze da ima milione narudzbi, server ovaj onaj, kakav server slace vam manualno kljuceve.
Jako loše po njega ako ga ne interesira..
No dugoročno će ga interesirati kad far cray i još par igri narućim od nekog drugog. Pa to sada pomnoži sa nas dvjestotinjak nezadovoljnika pa da vidimo koliko ga to neće interesirati? Možeš ljude zahebati jednom a potom možeš tražiti drugi posao...
neznam baš kako ti brojevi narudžbi fukcioniraju, ja sam uplatio u ponedjeljak za fifu i broj mi je 483
Taman skupim pare i sad nemam di naručit
Valjda ću uspjet sutra, ocu igrat ovaj vikend.