FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Ja planiram da od para za diplomski sebe pocastim tako sto cu otvoriti devizni racun sa internet karticom uplatiti 50 eura i uplatiti ih na fifine poene,e sada ne znam tacno koliko dobijam za te pare.
16 godina
Red_Star_Forever kaže...
Ja planiram da od para za diplomski sebe pocastim tako sto cu otvoriti devizni racun sa internet karticom uplatiti 50 eura i uplatiti ih na fifine poene,e sada ne znam tacno koliko dobijam za te pare.

Preskočit ćeš najzanimljiviji dio FUT-a uplativši 400kn. Koji je smisao u dva dana imati cijeli Real takoreći? Isto tako riskiraš da loše packove otvoriš i baciš 50 eura u vjetar.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Na tvom mjestu ja bi rađe te FIFA points ostavio za happy hour, nekad su happy hour recimo za 100k samo shiny zlatni, a nekad i za pointse i pare. 40 eura ti je 5000 pointsa, s time da racunaj premium gold pack dođe 150 fifa pointsa, ili 7500 golda. Ja osobno nikad nisam trosio pare na FUT niti necu jer samo napocetku je tesko, ako lijepo znas na aukciji, poslje tih 7.5k ti nije nista...pocnes sa bronze, silverima, i kad imas dovoljno novca, a da neides u minus, i da mozes odrzavat zlatni team, onda si na konju:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan

sada kad bi vam postavio sve moje ekipe iz fife 12 al nisu ono da kazes solidno vec odlicno.Timovi iz cuvene petice a najbolja mi je kada spojim brazilce sve sami rar igraci i to bez ultimate edition i bez davanja para za fifine poene,pritom sam jos imao do pre nekih tri nedelje i oko 500 000 coinsa.Tako da to nije problem nego kazem hocu sebe da pocastim jer ljudi zavrsavam fax drzavni i zato,plus imam nesto svojih para a to radim ne samo za poene nego za sledecu fifu da mogu odmah da je preordujem bez problema a nadam se da cu kroz tri meseca poceti da radim i td.I nisam mislio sve da potrosim te fifine poene cisto za neki start.Za sada imam 2000 k a nisam nikog prodao.

Gde nadje real madrid da si rekao barsa pa ok a real ne podnosim zbog manekena i "jedinog".

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 1:17 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Ja imam 7k, prodao par igraca zlatnih, koji mi ionako kasnije nece trebati...

Sad sam gledao LF i RF za 4-3-2-1 i nema uopce Bronze i silver, samo zlatni Diamanti iz Milana za RF, i robinjo i henry za LF hahaha, nista, treba cekat oficijalni izlazak :))da se onda nakupe:))

VAŽNO PRIOPČENJE: Svi koji su kupili FIFU 13 preko eplati dobit če Ultimate Edition, distibucija keyeva pocinje 27.9.2012!

Eto da i to riješimo:))

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo jedna povoljna stranica. Ako kupujete u turskim lirama (1 tl = 3.1 hrk) Fifa 13 vas izađe oko nešto manje od 190kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 9:07 (Hojs).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
WOT mi javlja da nije sigurna stranica tako da...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RedHill kaže...
WOT mi javlja da nije sigurna stranica tako da...

Na facebooku vidim da su mušterije zadovoljne.

13 godina
neaktivan

Moj najbolji tim na fifi 12:

Btw:primetio sam da u fifi 13 mogu sve finte i skilove da uradim jedino na fifi 12 nisam znao tj nije uspelo,bergkamp-ov skill i primanje loptu na grudi ako znate na sta mislim dok u fifi 13 to radim skoro svaki put manje vise za prijem grudi dok piplujes a za bergkampov non stop.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 10:54 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
a sta sa onima koji neznaju o cemu pricas da budu ne sretni (salim se malo)danas sam nesto dobre volje).Iskreno danas sam se smejao sa pesom,pa ono je tuga,fifu 13 necu vise igrati da je se malo pozelim,kada bude izasla i ja dobio kodovo za original.

Ono ljudi ja ne znam dal sam ja lud ili ne znam nista o fudbal al to je nemoguce.Kako neko moze da nazove pes simulacijom fudbala.Sve zakone prirode i fizike su zapostavili u fudbalu koje postoje.Nije mi namera sada da vredjam pes i slicno al zaista meni je cilj da kada igram simulaciju na djostiku osetim da igram fudbal da sam prisutan i da uzivam u tome,i da osetim da je stvarno sve vise realniji i blizi realnom fudbalu.A to nazalost nema u pes-u al zato ima fifa 13,a pre toga fifa 12 i fifa 11.

Ja samo kada vidim golmana kako baca rukom loptu igracu,zaista smesno i tuzno,isto tako i za suteve,(hahahaha to sut ma daj zezate me),dribling(ovo je ipak u pitanju neki vic.................

Ne znam da li si lud ili nemas pojma o nogometu...ali kada si tako dobar promatrac da li si primjetio u fifa 13 demo-u kako se napadi brzo slijevaju tap- tap i vec si dosoa pred 16-erac...za one

iskusnije koji nesto znaju, sigurno su osjetili, prilikom zabijanja gola koliko to zna biti suhoparno, nekad podsjeca kao kad zabijs u malom nogometu...oko omjera gola u samom prostoru sam

vec pisao, prilikom suta sve bajno, ali kada igrac sutira ta lopta kao da ima skracen let, nemaas onaj osjecaj kada gledas tekmu preko tv-a  ....fifi fali taj neki, nazovimo ga stimung da dobije cistu 10-ku...neke stvari trebaju bolje izbalansirati...nadam se da ce se moje misljenje promjeniti kada izadje full verzija...

Sto se tice konkurencije...oni imaju taj stimung...ali su zeznuli milijon drugi stvari. Gameplay je ove godine puno bolji...zna biti jako zabavno i zanimljivo, a onaj slogan "realism than ever before" opravdav taj balans koji je svojstven samo konami-u. Evo jedan zgodan clip, koji, ako ista, na prvu opravdava prethodno navedeni slogan:

13 godina
neaktivan

Vidim da slabo ti pikas pravi nogomet,pogledaj malo zamah xavi i njegovo telo u pesu 13 prilikom izvodjenja kornera ruke kao da nema,i pogledaj veceras barsu i sve ce veceras biti jasno,pa psole ukljuci fifu 12 i videces koliko je fifa 12 bliza fudbalu sa tv-a.Ako je gameplay super na pes-u onda ja i ti nemamo sta da pricamo jer ocito ne gledamo isto na fudbal,Da li znas sta znaci kifla u fudbal a to pes nema tj ima ali se to zove vic sut,golman je cista komedija,dribling ajde mi objasni izvodjenje driblinga tj pitao bi ove iz konamija da li su gledali ronaldinja,i te igrace kako izvode driblinge,totalna konfuzija kod izvodjenja driblinga,ako ti ono nazivas sutom bez pripreme pre suta onda stvarno ne znam kako mislis da sutnes ako pre toga nemas nagovestaj i zamah.pas zvani tika taka je mala beba za ovo,prijem lopte kod svih igraca bolji od mesija i cristine zajedno.

javi mi kada ovo bude bilo u pesu-13???

svaki dribling u fifi 13 mogu da uradim i deluje kao na ovom klipu a toga nema u pesu.Pa ti vidi sada ko je blizi fudbalu sa klipa.da zaboravio sam ovaj klip po tebi je arkada.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 11:11 (Red_Star_Forever).
15 godina
FIFA 13
Što se tiče brzine gameplaya, tu je PES bliži pravom nogometu, a u gotovo svemu ostalom je FIFA realnija.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
al to je popravljeno u finalnoj verziji.Kao sto sam rekao i mnogi rekli mnogo je bolja full verzija ipak demo je demo i sam naziv ti sve govori.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Vidim da slabo ti pikas pravi nogomet,pogledaj malo zamah xavi i njegovo telo u pesu 13 prilikom izvodjenja kornera ruke kao da nema,i pogledaj veceras barsu i sve ce veceras biti jasno,pa psole ukljuci fifu 12 i videces koliko je fifa 12 bliza fudbalu sa tv-a.Ako je gameplay super na pes-u onda ja i ti nemamo sta da pricamo jer ocito ne gledamo isto na fudbal,Da li znas sta znaci kifla u fudbal a to pes nema tj ima ali se to zove vic sut,golman je cista komedija,dribling ajde mi objasni izvodjenje driblinga tj pitao bi ove iz konamija da li su gledali ronaldinja,i te igrace kako izvode driblinge,totalna konfuzija kod izvodjenja driblinga,ako ti ono nazivas sutom bez pripreme pre suta onda stvarno ne znam kako mislis da sutnes ako pre toga nemas nagovestaj i zamah.pas zvani tika taka je mala beba za ovo,prijem lopte kod svih igraca bolji od mesija i cristine zajedno.

javi mi kada ovo bude bilo u pesu-13???

svaki dribling u fifi 13 mogu da uradim i deluje kao na ovom klipu a toga nema u pesu.Pa ti vidi sada ko je blizi fudbalu sa klipa.da zaboravio sam ovaj klip po tebi je arkada.

Ti si mene pogresno razumio...uopce nisi shvatio sto mene smeta kod fife...ti meni sad pricas o nekim tehnikalijama itd. Procitaj ponovo i pazljivije moj prethodni post. Nisam ja bacao primjedbe na kretanje, driblinge itd. sto se tice toga sve bajno-krasno...fazon je u tome, kada je masa stvari kroz igru odlicna a na kraju ostane suh okus u ustima...o tome se radi...necemo sada mlatiti praznu slamu oko pojedinosti (u fifi ovo-u konkurencije ono). 

13 godina
neaktivan

kada igram pes zamislim se da li ja igram fudbal ustvari ili sta vec,a igram pes jos od iss-a pa do 2009,tako da tada sam smatrao da je fifa ovo sto sada smatram za pes.U pesu ne mogu da imam taj osecaj kao iz pesa 2006 kada sutnem loptu tj pritisnem kocku znam tacno gde ce ici kojom brzinom dok u pesu 13 toga nema,znam kada idem u sprintu sa r.carlosom i sutnem jako znam kako ce ici jer se zna kakav sut ima on a u pes-u 13 toga nema na taj nacin,juce sam ceo dana igrao pes al bas ceo dan,covece vise sam se nervirao nego sto sam uzivao,al dobro i smejao sam se malo sa intervencijama golmana i sutevima iz daljine,posle krenuli ja  i burazer pes 6 tri sata bez prestanka smo igrali i kasnije dosli do zakljucka koliko je pes otisao od svoje filozofije samog gameplaya.Cak u nekom trenutku kada smo igrali fifu 12 videli dosta slicnosti izmedju pesa6 i fife 12 a fifa 13 je sasvim nesto novo bez poredjenja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 11:52 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Što se tiče brzine gameplaya, tu je PES bliži pravom nogometu, a u gotovo svemu ostalom je FIFA realnija.

U full verziji Fifa je sporija od Dema.

17 godina
KODAK17 kaže...

Sto se tice konkurencije...oni imaju taj stimung...ali su zeznuli milijon drugi stvari. Gameplay je ove godine puno bolji...zna biti jako zabavno i zanimljivo, a onaj slogan "realism than ever before" opravdav taj balans koji je svojstven samo konami-u. Evo jedan zgodan clip, koji, ako ista, na prvu opravdava prethodno navedeni slogan:

Ne znam kaj si htio postići ovim promotivnim klipom konamia?  Potrudili su se zmontirati nešto što bi trebalo sličiti pravom nogometu no potkralo im se nekoliko pogreški.  Prvo, debil od golmana koji pada kao u partizanskim filmovima, drugo balon od lopte koja leti i leti i nikako da sleti i treće neprirodne pozicije noge pri udarcu koje se kose sa zakonima fizike. Inače drugo je sve pet.  Teren je travnat, stative su na mjestu, na prvu i nakon nekoliko piva stvarno izgleda kao da igraju nogomet. No nažalost kao i sve na ovom svijetu keč je u detaljima a tu je u pesu sve neobranjivo kao kad šuker puca penal...

13 godina
neaktivan
Ja nisam ni gledao taj klip jer predpostavljam da je to neko lepo upakovao,komp je danas cudo sta sve moze da napravi a da izgleda cool.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Može mi neko reć na karticama u ultimate teamu koliki je rating, pace i dribling Anti Vukusicu (Pescara) i Anasu Sharbiniju (Al Ittihad) ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Ne znam kaj si htio postići ovim promotivnim klipom konamia?  Potrudili su se zmontirati nešto što bi trebalo sličiti pravom nogometu no potkralo im se nekoliko pogreški.  Prvo, debil od golmana koji pada kao u partizanskim filmovima, drugo balon od lopte koja leti i leti i nikako da sleti i treće neprirodne pozicije noge pri udarcu koje se kose sa zakonima fizike. Inače drugo je sve pet.  Teren je travnat, stative su na mjestu, na prvu i nakon nekoliko piva stvarno izgleda kao da igraju nogomet. No nažalost kao i sve na ovom svijetu keč je u detaljima a tu je u pesu sve neobranjivo kao kad šuker puca penal...

Procitaj ponovo i pazljivo moj post koji sam obajvio skupa sa clipom i sve ce ti biti jasno. Lijep pozzz!

13 godina
axest kaže...

Može mi neko reć na karticama u ultimate teamu koliki je rating, pace i dribling Anti Vukusicu (Pescara) i Anasu Sharbiniju (Al Ittihad) ?

Sharbini- 73, Vukušić- 72

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 14:00 (KiX777).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

A pace i dribling? Očekujem Vukušiću pace barem 80 ako ne i vise, baš me zanima kako oni to prate i kako određuju ocjene. Rating je realan :)

I u tome je FIFA daleko od PES-a koji uopce ne updejta ocjene i to po par serijala ili promijeni za malo, da ne govorim da ovi ajmo rec novi talenti dobivaju po 3-4 ocjene u zeleno i overall 60, dok u FIFA-i dobiju onoliko koliko zasluzuju, ako je neko brz sa 18-19-20 godina zasto mu ne dat dobru ocjenu za speed...U KONAMI-ju ka da ih nije briga i jos uvijek izbace nedovrsenu igru bez transfera koje moras cekat po mjesec dana nakon izlaska. Oni stvarno zive na staroj slavi, jedino mogu razumijet ljude da zato kupuju jer su navikli, inace je FIFA u svemu miljama daleko. PES sam igra jos od International superstar soccer pro '97, ali od 2012 sam se jednostavno prebacija na ono sto je stvarno bolje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Fifa 13 is available!  {#}

3 0 hvala 0
13 godina
axest kaže...

A pace i dribling? Očekujem Vukušiću pace barem 80 ako ne i vise, baš me zanima kako oni to prate i kako određuju ocjene. Rating je realan :)

I u tome je FIFA daleko od PES-a koji uopce ne updejta ocjene i to po par serijala ili promijeni za malo, da ne govorim da ovi ajmo rec novi talenti dobivaju po 3-4 ocjene u zeleno i overall 60, dok u FIFA-i dobiju onoliko koliko zasluzuju, ako je neko brz sa 18-19-20 godina zasto mu ne dat dobru ocjenu za speed...U KONAMI-ju ka da ih nije briga i jos uvijek izbace nedovrsenu igru bez transfera koje moras cekat po mjesec dana nakon izlaska. Oni stvarno zive na staroj slavi, jedino mogu razumijet ljude da zato kupuju jer su navikli, inace je FIFA u svemu miljama daleko. PES sam igra jos od International superstar soccer pro '97, ali od 2012 sam se jednostavno prebacija na ono sto je stvarno bolje.

Sharbini- Pace 80, 73 Dribling, za Vukušića neznam.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan

jogurt? moze na pm di ?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

šta se u full verziji dešava sa licencama tko zna neka piše dali fali još koji klub ili stadion

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Več sam napomenuo, u full verziji je brzina igre smanena, znaci ne odvija se brzinom kao u demou, impat je još više ispoliran, kao i first touch...

To sta ste nasli su preload verzije, al đabe kad exe fali...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samo toliko al polako se blizi i 28 pa na cepanje,
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Samo toliko al polako se blizi i 28 pa na cepanje,

Kako mislis samo toliko? Između ostalog i sve micro stvari su izmjenjene, sjenčanje, je još realnije, kretnje igraca još mrvicu bolje i tako dalje

13 godina
neaktivan
mislio sam na taj exe file.normalno full original je ipak original.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice