FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13

bez obzira na to, digitalno su keyevi već u opticaju, radi čega nude opciju za preload igre?

13 godina
Hojs kaže...

Je li netko kupovao preko Amazona? Vidim da je 40$, a isporučuju 25. po američkom vremenu. Nije mi jasno ovo što piše direct download jel se to misli da ću dobiti key za origin ili ću skidati sa njihovog servera?

dobiješ key koji možeš ukucati u origin, a amazon ima svoj server sa kojeg možeš skinuti igru, ali opet je potreban origin, tako da preporučujem da ukucaš key u origin i sa origina skineš, ali nećeš moći pokrenuti igru prije 28

13 godina
neaktivan

Ah nadam se da si u pravu, da nebi padali banovi, sad sam pokusao nac text od EA-a al nemogu ga nac, damn..preload ima svrhu da ti omoguci da mozes krenut igrat od prve minute kad igra postane dostupna za igranje, znaci da nemoras tek onda stavit skidat igru nego si ready to go:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Gusarska verzija je skoro tjedan dana vec kod RELOADEDA i kompanije. Sa alpha crackom koji nece ni doc u javnost igram kick off i još neke stvari vec 2 dana...U javnost ocekujem da ce gusarska verzija sa finalnim crackom doc najranije 25 koliko sam cuo iz "Izvora"....to je to koliko smijem reči...

Svi koj imate nedoumicu dal uzet FIFU 13, vjeruj te mi, još je dodatno poboljšana od Demoa. Postavio bi SS-ove ili napravio kakav snimak al nezelim dizat previse prašine, i ovo je vec previše da na forumu pišem javno da vec igram full verziju. The Scene se potrudila ovaj put( oni koji znaju o cemu pricam bit ce sretni ) :)

Ovo je kao verzija samo za odabrane? I ti si među odabranima?

šumski put je bio ravan.
16 godina

koja banda. oces nabavit igru na posten nacin, ali im ne pase malo manji iznos. oce izvuc cim vise. katastrofa. neka budu sretni sto cu kupit igru, a ne je skinut badava...

13 godina
TheDarkSide kaže...

Ah nadam se da si u pravu, da nebi padali banovi, sad sam pokusao nac text od EA-a al nemogu ga nac, damn..preload ima svrhu da ti omoguci da mozes krenut igrat od prve minute kad igra postane dostupna za igranje, znaci da nemoras tek onda stavit skidat igru nego si ready to go:)

upravo to, a preload nemožeš napravit dok ne aktiviraš key :)

13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...

Gusarska verzija je skoro tjedan dana vec kod RELOADEDA i kompanije. Sa alpha crackom koji nece ni doc u javnost igram kick off i još neke stvari vec 2 dana...U javnost ocekujem da ce gusarska verzija sa finalnim crackom doc najranije 25 koliko sam cuo iz "Izvora"....to je to koliko smijem reči...

Svi koj imate nedoumicu dal uzet FIFU 13, vjeruj te mi, još je dodatno poboljšana od Demoa. Postavio bi SS-ove ili napravio kakav snimak al nezelim dizat previse prašine, i ovo je vec previše da na forumu pišem javno da vec igram full verziju. The Scene se potrudila ovaj put( oni koji znaju o cemu pricam bit ce sretni ) :)

Dobio sam Alpha crack na povjerenje preko veze koja je bliska sa Scene, znaci nije finalan crack i ne omogucuje igranje svega samo kick off sa bilo kojim teamom, ali finala igra je vec kod Scene skoro tjedan dana. Ako znas sta je Scene, onda znas i na sta mislim:)

Boobz, skinuta ti je igra? Postoji fora sa posebnim alpha crackom da aktiviras full verziju FIFE 13, ali radit ce ti samo kick off sa svim klubovima, s time da prije nego zavrsi utakmica ( znaci nesmije sudac zvizdat kraj utakmice) moras izac u meni, inace ti crasha na desktop

13 godina
neaktivan

Interesantno zar ne?

15 godina
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne vjerujem da je samo za odabrane pošto čak i ja znam za to, a u zadnje 2 godine sam igrao 3-4 piratske igre.

13 godina
neaktivan

Nije za odabrene van grupa, al to je interni crack za verzju koju "The Scene" ima vec skoro tjedan dana.

16 godina
FIFA 13

Eto pronašao sam link za taj "alpha crack". Nadam se da mi ne planiraju banat origin acc ako ga stavim. No i da benaju, nisam još igru ubacio na njega pa lako novi napravim ;) Javim ako radi ovo što sam pronašao..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Toliko je interno da je bilo dostupno na javnom forumu jedno vrijeme {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Uvijek ima leakera:) kako oni to kazu. Smijao sam se neki dan kad sa vidio listu leakera. Jedan Kazes javni forum? WarezHR? Oni to ni nemaju, koji tocno forum?  jedan naš makedonac je izbačen iz jedne grupe :))

Dream, si siguran da je to valjani crack, ili kakav fejk za FIFU 13. Ima dosta linkova sa virusima.

16 godina

Nije virus, al to je crack za demo verziju. Ne radi. I dalje su klubovi zaključani. Idem dalje tražiti, iako ne vidim razlog da ne pošalješ nekolicini na pp link i oni dalje shareaju. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Razlog je taj sta nisam leaker:) Dobio sam na povjerenje preko veze koja zna ekipu iz RELOADEDA( sta neznaci da ce oni izbacit full verziju, jer se grupe međusobno natjecu). I nisam dobio preko nikakvog linka, jer takve stvari se ne salju preko linkova nego VPS-a. Nitko unutar grupa ne salje linkovima nego RRS ima i VPS-ima koji su i do 400mb/s... koji prosljeđuju na Topsites i tako dalje:)

I sad sam previše rekao, al ajde...:)

15 godina
TheDarkSide kaže...
Hexfire kaže...

Uvijek ima leakera:) kako oni to kazu. Smijao sam se neki dan kad sa vidio listu leakera. Jedan Kazes javni forum? WarezHR? Oni to ni nemaju, koji tocno forum?  jedan naš makedonac je izbačen iz jedne grupe :))

Dream, si siguran da je to valjani crack, ili kakav fejk za FIFU 13. Ima dosta linkova sa virusima.

Nije bitno koji.

Uglavnom, ne vidim baš pretjerane koristi zajebavat se s tim. Online ne mogu igrat, to što ime više timova od dema mi ne znači previše. Bilo bi mi od koristi samo u slučaju da nisam već napravio preorder.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi lakše malo o krekovima da nebi pali crveni kartoni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Leaker si na neki način i samim time što o tome raspravljaš i što si se pohvalio time ovdje na forumu.. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Leaker si na neki način i samim time što o tome raspravljaš i što si se pohvalio time ovdje na forumu.. 

Nisam:)) Ja nisam dosao s ciljem da se hvalim, nego da ljudima kazem dojmove o kick ofovima na full verziji. Igr aje ustimana još bolje od Demoa( logicki kad je build demoa star oko 2 mj) Imapct engine i first touch su još bolje sređeni, i brzina same igre je malo smanjena. :)

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Doći će FIFA za koji dan, nije dugo čekati.

U odnosu na prošlogodišnju verziju vide se u FIFA-i 2013 Demo promjene već na prvo gledanje, kut kamere je bolji, Impact Engine je bolji, face su bolje. A vidi se i da su nivoi bitno teži, zašto su to radili, pitanje je. Ovo za nivoe bih posebno potcrtao. Imam dojam da je prošlogodišnji najteži nivo Legendary uspoređujući s ovogodišnjom FIFA-om 2013 Demo lakši nego ovogodišnji World Class.

0 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...
dreammaker kaže...

Nisam:)) Ja nisam dosao s ciljem da se hvalim, nego da ljudima kazem dojmove o kick ofovima na full verziji. Igr aje ustimana još bolje od Demoa( logicki kad je build demoa star oko 2 mj) Imapct engine i first touch su još bolje sređeni, i brzina same igre je malo smanjena. :)

Ali tehnički jesi.

Da nisi tu rekao, većina uopće nebi znala da već ima kakvi takvi "free edition".

16 godina

Upravo tako..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Ma mogu ja rec sta god ocu, opet do nikog to nece doc( mislim takvi crackovi i prijevremene verzije igre), a sad dal ce se netko obazirat na koristika na jednom bug.hr forumu to je njihov problem:D

Za prijašnje igre sam uvijek sutio, al za FIFU 13 me obuzela euforija pa sam htio docarat svima koji cekaju ili su nedoumici dal uzet FIFU 13 da stvarno je to to.

Mozda, veliko mozda, ubacim par SS-a sa nekm stvarima iz full verzije.

Ukratko, da se vratimo na temu:) Dosta s ovim sranjima xd...

15 godina
TheDarkSide kaže...

Nije baš da imamo o nečem pametnijem raspravljat, samo se odbrojavaju dani do izlaska.

Ima netko da si već polako slaže Premiership momčad? Mijenjao bih Ramiresa i Gibbsa za igrače iz Španjolske lige ako imate šta.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Nije baš da imamo o nečem pametnijem raspravljat, samo se odbrojavaju dani do izlaska.

Ima netko da si već polako slaže Premiership momčad? Mijenjao bih Ramiresa i Gibbsa za igrače iz Španjolske lige ako imate šta.

I ja isto to:) dajem sve za španjolske igrače, tj pokusat cu sto prije slozit real madrid team( osim ronalda i ikera) za kojih ce bit muke xd...s time da arbeloa odpada:)

13 godina
TheDarkSide kaže...

Boobz, skinuta ti je igra? Postoji fora sa posebnim alpha crackom da aktiviras full verziju FIFE 13, ali radit ce ti samo kick off sa svim klubovima, s time da prije nego zavrsi utakmica ( znaci nesmije sudac zvizdat kraj utakmice) moras izac u meni, inace ti crasha na desktop

ne žuri mi se toliko :D

15 godina
TheDarkSide kaže...

I ja isto to:) dajem sve za španjolske igrače, tj pokusat cu sto prije slozit real madrid team( osim ronalda i ikera) za kojih ce bit muke xd...s time da arbeloa odpada:)

Tak i ja planiram. Zasad imam samo Pedra iz Barce i Perreiru iz Valencije od Španjolaca. Bit će ok dok ne uspijem kupit realovce. Ikera ću vjerojatno kupiti kad tad, ako će cijena biti kao u 12, znači oko 100k. Za Ronalda će ipak trebat previše para, za to si složim još 4 druge momčadi.

13 godina
neaktivan
mozda cu ispasti glup sa ovim pitanjem a to je:Da li cu mozi sa visa karticom tj internet karticom moci na primer da recimo kupim fifine poene?hvala
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
mozda cu ispasti glup sa ovim pitanjem a to je:Da li cu mozi sa visa karticom tj internet karticom moci na primer da recimo kupim fifine poene?hvala

Da.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Tak i ja planiram. Zasad imam samo Pedra iz Barce i Perreiru iz Valencije od Španjolaca. Bit će ok dok ne uspijem kupit realovce. Ikera ću vjerojatno kupiti kad tad, ako će cijena biti kao u 12, znači oko 100k. Za Ronalda će ipak trebat previše para, za to si složim još 4 druge momčadi.

Vidio sam ikera več na FUT13, frajer stavio cijenu 1m, ko ce mu ga kupit xd...

Ostavio sam si samo zlatnog golmana, sve ostalo cu sa bronze ili silver igrat, pa skupljat pare, zlatne je upocetku gadno za odrzavat, preskupo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice