FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...
DangerouS kaže...

Igrao si protiv mene spojilo nas je na rankedu jos sam napomenuo u temi. Mislim da mi nisi kompetentan tu ismijavati kad ne znas igrati s igracem od 4mil. Prvo se nauci igrati a onda ismijavaj druge, a također nauci sto znaci sarkazam. 

Da si gledao video do kraja, tj barem do pola cuo bi da sam napomenuo da cu koristiti L1 i Trokut i abuseat igru gdje god stignem jer se radilo o tituli 1. divizije i trebala mi je pobjeda, umjesto da me blatiš tu, sram te bilo!

PRODAJEM COINSE, POVOLJNO!

Dobro, samo ti vrijeđaj, al vidim da nisi prihvatio ponudu 1v1 :)

1. Jedan igrac ne čini tim

2. Ja nisam kupio Ronalda da bi ti s njime prelazio cijelu obranu

3. Ronalda sam imao mozda tjedan dana, i znam igrat s njim, ali u BBVA timu (isto kao i u sadasnjem Seria A) mi je scripting previse radio da bi mogo normalno igrat.

4. Ti ga nisi ni imao pa nemas pravo pametovat

5. Pogledaj si gameplay #1, pa mi objasni razliku između trokuta i L1 + trokuta. Isti .i. samo šta jedno ide po zraku a drugo po podu. Mislis da si pro ako igras trokut + Reus.

6. Mozemo odmah RMA vs RMA u seasonsu bez ikakvog chemistrya i scriptinga, pa ces vidit sta Ronaldo radi :)

Opet pokazujes svoju...pamet? Di sam te vrijedao, jer sam rekao "sram te bilo?" jel to vrijedanje? 

Jedan igrac od 4 milje cini tim definitivno. Vidio sam kako znas igrat s njim, scripting? Znaci sad se spominje scripting a kad sam spominjao hendikep onda ste me pljuvali svi od reda. 

Oces rec da je trokut isto sto i l1+ trokut? Jel slusas ti sebe koje gluposti meljes? Sta ne bi trebao ni dodavat vise loptu svojim igracima nego igrati samo s jednim od centra do gola.

Gle, ponestaje ti ikakvih argumenata protiv mene pa izmisljas gluposti, stvarno mi je muka od ovih notornih gluposti koje si napisao gore. Nemogu vjerovati da neko može toliko izmisljati. 

I da, imam 5milja coinsa i probao sam Ronalda, al eto neka se ti pravis pametan pa znas koje igrace sam ja probao. Jos ces govoriti ko je pro, igram FIFU kad si ti visio jos na pesu. Nit sam igdje u svom videu spomenuo da sam "pro". Opet mi bacas rijeci u usta, opet cu rec, sram te bilo! blatis ljude bez osnove i izmisljas stvari. Pogledaj se u ogledalo!

Igram samo s ljudima koje poštujem, a tvoje blaćenje mene u ovoj temi, ismijavanje i izmišljanje stvari koje nisam rekao sigurno ti ne ide u prilog niti te smatram postenim covjekom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 17:12 (DangerouS).
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ne kužim, šta se sad ovo pretvorilo u ko je od koga bolji? I pljuvat po nečijem postu jer tobože "nezna igrat sa ronaldom". Sad cu ja cim mi se neciji post ne sviđa: e tebe sam pobjedio toliko, a onog toliko i slično. Simek, pobijedio sam i ja tebe sa polusilver momčadi i pobijedio sam zbog scriptinga jeli? ili sudaca? Ili teorije o drevnim vanzemaljcima? 

Gle, prije nego pises post, provjeri ko je prvi poceo pravit se šaljivđijom ovdje u temi, a to je ovaj "kico" koji zna igrati s ronaldom i ne koristi l1+trokut, trokut niti ista slicno u igri. 

13 godina

dečki to je samo igra, zašto se vrijeđate?

14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Ja ne vrijeđam, ali ne trpim kad neko izmišlja stvari koje nisam rekao ili kad me pokusa ismijavati a ne zna uociti sarkazam. (A to je bilo na prosloj strani kad se kico tako slatko nasalio da se skarice zabijaju samo za vrijeme radnog vremena, da puknes od smijeha)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 17:19 (DangerouS).
14 godina
DangerouS kaže...
BoobZ kaže...

Ja ne vrijeđam, ali ne trpim kad neko izmišlja stvari koje nisam rekao ili kad me pokusa ismijavati a ne zna uociti sarkazam. (A to je bilo na prosloj strani kad se kico tako slatko nasalio da se skarice zabijaju samo za vrijeme radnog vremena, da puknes od smijeha)

I onda sam ja taj koj ne razumije sarkazam.. Moje duboke isprike, nije mi bila namjera povrijediti te

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 17:47 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Evo slozit cu istu ekipu kao ti i idemo 1v1, ok? U ligi sam se previse zajebavao, drzim rekord od najvise primljenih golova i najvise primljenih u 1 tekmi, al to neznaci da sam retard pa da me mozes tu zajebavat. Složi ti TOTSe pa ces vidit da je duplo teže sa njima pobjedit.

I ja i Movie imamo slicne ekipe i oboje se osjecamo kao da smo pare bacili kad se vuku gore od ekipe od 20k.

Istina! Igram s rezervnom momčadi i poderem KiCo77 bez problema a onda sljedeću tekmu ja igram s totsima a on s drugom momčadi i budem poderan da se ne sastanem s loptom?

Koji je smisao toga osim da budem ebeno frustriran još satima nakon tekme?

Nedavno sam igrao s likom koji je imao sve one plave, ronalda, messia, falcaoa itd. I razvalim ga s nif englezima da mi lik nije puknio po golu cijelu tekmu?

Kaj je on tako loš a ja tako dobar? Menio sve ide i ulazi ko po špagi a on se ne može točno dodati?

Sad već počinjem kužiti ljude kad s tots ekipama izlaze iz tekme nakon 30 minuta prvog poluvremena..

Imam tots talijane a svakodnevno igram s nif englezima. Je li to normalno?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prve tri slike pokazuju protivnicki tim i koliko je pace bitan u ovoj damn fifi i naravno koliko bolji moras da budes(statistika) tokom utakmice da bi pobjedio sa jedan gol razlike {#}. Ostalo je drugi hybrid tim sa jednim non-rare bronze igracem i tu se vidi koliko sam se mucio sa njima sve dok nisam ubacio bronze igrace Konneckea i Jannickea i malo smanjio handicap i nekako uspio preokrenuti. Također onaj midget moralez 3 suta tri gola pa jbt. 

pace, pace everywhere pace, pace everywhere
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 20:34 (httpsmaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Prokleti L1+trokut! Gledam, sinoć su tako španjolci zabili pet golova...
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
movie kaže...

"Njuberi abusaju igru"

13 godina
FIFA 13

Zanima me kad igram online, bas sam sada igrao Real M vs Chelsea, i lik je imao u Chelseau Balea, Neymara, Hulka i jos neke igrace...kako bi ja mogao to isto sebi napraviti i u Real ili PSG dovesti Balea i Aguera recimo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peterstern9 kaže...

Zanima me kad igram online, bas sam sada igrao Real M vs Chelsea, i lik je imao u Chelseau Balea, Neymara, Hulka i jos neke igrace...kako bi ja mogao to isto sebi napraviti i u Real ili PSG dovesti Balea i Aguera recimo?

Gdje si to igrao, u seasonsu?

13 godina
KiCo77 kaže...
peterstern9 kaže...

Online - Custom Game - Head to head...mislim da je seasons...

14 godina
peterstern9 kaže...
KiCo77 kaže...
peterstern9 kaže...

Online - Custom Game - Head to head...mislim da je seasons...

Kad sam reko Seasons mislio sam na ovo.

Nisam igaro jos h2h, sad cu pogledat di se to mjenja.. jedino mi pada na pamet -> Customise Fifa -> Edit Teams, al nisam znao da to mozes i za online mjenjat

14 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
13 godina
movie kaže...

Jelda... Tahitit... da... 

14 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Ne nego Španjolska.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

sad sam igro u seasons (ne ut) u prvoj diviziji protiv lika koji je cim bi doso do centra drzo trokut skroz do kraja. znaci ne l1+trokut nego obicni i ja gledam koji nub boze dragi. prvih 10 lopti nije mu nista proslo, obrana lijepo u rasporedu sve odnosi. 80. min ja vodim 2:0 i on i dalje nabija sa trokutom loptu i odjednom fifa odluci vidim da si nub evo dat cu ti da ti prode nekoliko lopti. i odjednom meni obrane nema, svi se micu lopti i lik u 10. min sa istom shemom da 3 gola i ja na kraju izgubim 3:2. nisam mogo vjerovat, obrana mi se pocela micat sama od sebe a do 80. min je sve bilo super.

gg fifa, nadam se da ce pes bit bolji jer ovo vise nema smisla. budem bolji i onda igra na kraju odluci da moram izgubit jer je ovaj na drugoj strani nub. ne znam vise ni sam kolko sam tekmi tako izgubio...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 0:36 (aswada).

1 2 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Ne nego Španjolska.

tahiti kao protivnik, sarkazam... 

14 godina
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Ne nego Španjolska.

Ma nije ni sarkazam nego nepotreban komentar sa moje strane..

Uglavnom, Španjolska ne igra protiv svih L1+trokut, nego protiv onih protiv kojih može. Nemogu ni ja u Fifi svima uvalit L1 + trokut al ima i onih šta trče na mog igrača čim dobim loptu pa mi oslobađaju mjesto za l1 + trokut. Šta bi značilo da netko ima obranu ko Tahiti, a netko je zna dobro odigrat. 

15 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Ne nego Španjolska.

Ma nije ni sarkazam nego nepotreban komentar sa moje strane..

Uglavnom, Španjolska ne igra protiv svih L1+trokut, nego protiv onih protiv kojih može. Nemogu ni ja u Fifi svima uvalit L1 + trokut al ima i onih šta trče na mog igrača čim dobim loptu pa mi oslobađaju mjesto za l1 + trokut. Šta bi značilo da netko ima obranu ko Tahiti, a netko je zna dobro odigrat. 

E ovo je ljepo napisano :D

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
FIFA 13

zadnja dva dana mi se u svakoj onilne tekmi nakon 10-15 minuta pojavljuje lag ili nekakav microstuttering

ima li netko slično iskustvo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Ja to ne kužim? Netko mi je neki dan rekao da uzmem pa probam Agbonlahora. U startu me je upozorio da je poprilično skup. Odem i nađem ga za 350k. Za nekoliko sati slučajno bacim pogled i vidim da nema jeftinijeg od 540k? Stavim ovog za 500k na bidanje i ode za 530k. Drugi dan opet naletim na njega za 350k i uzmem ga i ponukan predhodnom prodajom, napravim isto i ode i ovaj za 500k. Jučer kupim trećeg za 360k i reko, neka ostane da ga konačno probam. Odigram sinoć par tekmi i vrag mi ne da mira i odem pogledati na market i vidim da ga nema ispod 600k? Stavim ja ovog i sad je na bidanju na 585k. Pa u tri dana sam na ebenoj srebrnoj kartici potegao pola milje? Nevjerojatno!
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Imam pitanje za iskusnije igrače futa. Gledam jučer market koji je podivljao. Kartice formacije 4-3-3- idu po 15k a one 4-1-2-1-2 po 35k? Što se to događa? Je li to normalno za ovo doba godine i hoće li se ovaj trend nastaviti ili je samo prolazan. Kužim da se otvara manje paketa i da je ponuda manja ali da toliko cijene skoče nisam mogao vjerovati. Apsolutno je sve skočilo i to bolesno..
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Imam pitanje za iskusnije igrače futa. Gledam jučer market koji je podivljao. Kartice formacije 4-3-3- idu po 15k a one 4-1-2-1-2 po 35k? Što se to događa? Je li to normalno za ovo doba godine i hoće li se ovaj trend nastaviti ili je samo prolazan. Kužim da se otvara manje paketa i da je ponuda manja ali da toliko cijene skoče nisam mogao vjerovati. Apsolutno je sve skočilo i to bolesno..

Kao što si i rekao, najnormalnija stvar zato jer se otvara manje paketa i to je bilo sasvim očekivano. Nešto slično je čini mi se bilo i prošle godine, ali iskreno se ne sjećam da li se vratilo u normalu.

Cijene bi se mogle malo spustiti ukoliko izađe MLS TOTS koji je prošle godine izašao u drugoj polovici sedmog, makar mi kolega kaže da nije vjerojatno, ali ja se i dalje nadam :D 

Dosta ljudi se žali na ovaj market, ali meni je u dva dana donio barem milju tako da se i neću previše žalit. 

17 godina
antiljano27 kaže...

Kao što si i rekao, najnormalnija stvar zato jer se otvara manje paketa i to je bilo sasvim očekivano. Nešto slično je čini mi se bilo i prošle godine, ali iskreno se ne sjećam da li se vratilo u normalu.

Cijene bi se mogle malo spustiti ukoliko izađe MLS TOTS koji je prošle godine izašao u drugoj polovici sedmog, makar mi kolega kaže da nije vjerojatno, ali ja se i dalje nadam :D 

Dosta ljudi se žali na ovaj market, ali meni je u dva dana donio barem milju tako da se i neću previše žalit. 

Pa i ja sam dobro potegao ali što mi to vrijedi kad je sve poskupjelo nekoliko puta? Sad sam malo uspoređivao s PS3 marketom. Tamo je više manje sve normalno. Ponuda je dosta manja nego prije mjesec dana ali zbog toga cijene nisu otišle toliko gore koliko na PC. Ako u jednom danu kartica formacije 4-1-2-1-2 poskupi točno četiri puta, bez obzira koliko se paketa otvorilo nije mi baš normalno?

Sad da rasprodam momčad dobio bi popriličnu svotu ali što da radim s njom kad je sve u nebesima... Nisam htio prije par dana dati milju za de rossia a sad za njega lik traži 4 milje?  Halo? Jedan jedini je trenutno na marketu a gledam na PS3 ima bar desetak motm de rossia, a i više ..

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo decki tko igra FIFU 13 online moze se prijaviti na ovaj Balkan Cup 2013! http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/index.php?/topic/200-balkan-cup-2013/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako imate MLS igrače, pogotovo u 41212, ili Silver GK-ove bacite ih na prodaju. Preko 150k preko noći čiste zarade na MLS igračima, pa ono, pokušajte 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

"Dominacija" nijemaca...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Danas me je ovo smeće od igre definitivno slomilo. Nemam više živaca niti volje igrati igru u kojoj me igra ebe. Nisam danas odigrao normalnu tekmu. Svaku tekmu sam započeo s dvije tri stative, ali baš svaku i nikako zabiti a protivnik iz prvog udarca zabije. Uglavnom svi golovi na kontru. Klasika. Ja imam korner, lik izbije iz svojih 16 m napamet na centar gdje stoji njegov igrač sam a moja dvojca na drugoj polovici ekrana ko dva homića. I kako da ga stignem. Kad te igra hoće karati, uvijek je tako.
Danas mi je golman sam sebi zabio dva autogola, još dva sam si sam zabio, ne znam kako. Vrhunac je bila tekma koja mi je definitivno uzela svaku volju za igrom. Mislio sam da sam sve vidio ali to... Izgubim 9-7? Kakva tekma, kakvo karanje. Imao sam 28 udaraca po golu, lik 11. No i to mu je bilo dovoljno za 9 golova. Klasika momčad s ettom i reusom i još jednim igračem preko 90 pace. Uostalom, cijela momčad takva s najbržim igračima iz svih liga..
CHE momčadi mu je bio oko 70? No to lika nije smetalo da mi etto zabije glavom 5 golova. Svaki centaršut u tekmi je bio gol? Ne mogu to izdržati više. Imam stative, prazne golove, milju šansi ali ne bi ušla da se ebem a njemu svaki šut gol. Mislio sam plakati od muke. No jedno je sigurno, danas sam odigrao svoje. Gotovo, kraj, nema više.. neće mene igra budalom praviti.

Sve prodajem i ako netko treba coinse neka se javi. Bit će najpovoljnije na tržištu, garantirano...

To je to...the end!
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice