Igrao si protiv mene spojilo nas je na rankedu jos sam napomenuo u temi. Mislim da mi nisi kompetentan tu ismijavati kad ne znas igrati s igracem od 4mil. Prvo se nauci igrati a onda ismijavaj druge, a također nauci sto znaci sarkazam.
Da si gledao video do kraja, tj barem do pola cuo bi da sam napomenuo da cu koristiti L1 i Trokut i abuseat igru gdje god stignem jer se radilo o tituli 1. divizije i trebala mi je pobjeda, umjesto da me blatiš tu, sram te bilo!
PRODAJEM COINSE, POVOLJNO!
Dobro, samo ti vrijeđaj, al vidim da nisi prihvatio ponudu 1v1 :)
1. Jedan igrac ne čini tim
2. Ja nisam kupio Ronalda da bi ti s njime prelazio cijelu obranu
3. Ronalda sam imao mozda tjedan dana, i znam igrat s njim, ali u BBVA timu (isto kao i u sadasnjem Seria A) mi je scripting previse radio da bi mogo normalno igrat.
4. Ti ga nisi ni imao pa nemas pravo pametovat
5. Pogledaj si gameplay #1, pa mi objasni razliku između trokuta i L1 + trokuta. Isti .i. samo šta jedno ide po zraku a drugo po podu. Mislis da si pro ako igras trokut + Reus.
6. Mozemo odmah RMA vs RMA u seasonsu bez ikakvog chemistrya i scriptinga, pa ces vidit sta Ronaldo radi :)
Opet pokazujes svoju...pamet? Di sam te vrijedao, jer sam rekao "sram te bilo?" jel to vrijedanje?
Jedan igrac od 4 milje cini tim definitivno. Vidio sam kako znas igrat s njim, scripting? Znaci sad se spominje scripting a kad sam spominjao hendikep onda ste me pljuvali svi od reda.
Oces rec da je trokut isto sto i l1+ trokut? Jel slusas ti sebe koje gluposti meljes? Sta ne bi trebao ni dodavat vise loptu svojim igracima nego igrati samo s jednim od centra do gola.
Gle, ponestaje ti ikakvih argumenata protiv mene pa izmisljas gluposti, stvarno mi je muka od ovih notornih gluposti koje si napisao gore. Nemogu vjerovati da neko može toliko izmisljati.
I da, imam 5milja coinsa i probao sam Ronalda, al eto neka se ti pravis pametan pa znas koje igrace sam ja probao. Jos ces govoriti ko je pro, igram FIFU kad si ti visio jos na pesu. Nit sam igdje u svom videu spomenuo da sam "pro". Opet mi bacas rijeci u usta, opet cu rec, sram te bilo! blatis ljude bez osnove i izmisljas stvari. Pogledaj se u ogledalo!
Igram samo s ljudima koje poštujem, a tvoje blaćenje mene u ovoj temi, ismijavanje i izmišljanje stvari koje nisam rekao sigurno ti ne ide u prilog niti te smatram postenim covjekom.

. Ostalo je drugi hybrid tim sa jednim non-rare bronze igracem i tu se vidi koliko sam se mucio sa njima sve dok nisam ubacio bronze igrace Konneckea i Jannickea i malo smanjio handicap i nekako uspio preokrenuti. Također onaj midget moralez 3 suta tri gola pa jbt.