FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
antiljano27 kaže...

također si vratio ulog, bale + nasri +12k quicksell. Bolje to nego minus 

Još ćeš bolje proći nego ja s jednim tots i if igračem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 22:43 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
antiljano27 kaže...

također si vratio ulog, bale + nasri +12k quicksell. Bolje to nego minus 

Još ćeš bolje proći nego ja s jednim tots i if igračem?

neki lik dobio 3 totsa u packu pša mislim...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 13

I ja vidio, ima slika na fejsu. Ja sam dobio TOTSA i to koji vrijedi 150k... Prije 100 godina :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 14:00 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem coinse, imam dosta veliku cifru kod sebe, javite na PM ako vas zanima!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa skarice iza leda su efektne. Sta znaci ako Ibrahimovic slucajno zabije sa 40m skaricama gol je efektno, ali ako u igri zabijes onda je to bug i frustrirajuce. 

Ako si golman na tekmi u kup uefa ( ne sjecam se kojoj ) boksa loptu u gol i to se isto dogodi u igri je isto frustrirajuce onda ja ne znam ko tezi nekoj realnosti.

Prvo ovo nisu škarice već neki poluvolej. Ibro zabije onakve škarice jednom u sto godina a ovakve golove u igri možeš vidjeti u gotovo svakoj tekmi, zato i je frustrirajuće. Da ne pričam način na koji je lopta odskakutala u gol... ja sam uvijek za igru s manje akrobacija a više realnosti.  U ovogodišnjoj fifi je lakše zabiti gol s dvadeset ili trideset metara nego pospremiti odbijanac s pet metara u prazan gol. Zar to nije frustrirajuće?

Joj daj, u svakoj tekmi? Odigrao sam ove godine oko 800tekmi i 2 gola škaricama vidio, jedan zabio protivnik - jedan ja. 

15 godina
FIFA 13

Da imas bolji timing vidio bi ih ti jos vise..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Kakav timing? Oćeš reć da u pogrešno vrijeme igram? A to je kroz cijelu godinu?

12 godina
protjeran
FIFA 13

www.fifa-onlineliga.com.hr

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Mislim da je mislio na tajming kao, u utakmici, da imaš krivi tajming za udarac škaricama i slično i da zato ne viđaš puno takvih golova. barem moja pretpostavka :D

14 godina
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Dobro si shvatio, igraš u pogrešno vrijeme. Škarice možeš zabit radnim danom od 18-22:59h a vikendom od 23-17:59.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
DangerouS kaže...

Joj daj, u svakoj tekmi? Odigrao sam ove godine oko 800tekmi i 2 gola škaricama vidio, jedan zabio protivnik - jedan ja. 

Kad sam rekao ovakvih golova, mislio sam na atraktivne golove. U svakoj tekmi padne bar jedan atraktivan gol. Nisam mislio nužno na škarice jer na postavljenom videu niti nisu škarice već neki poluvolej pa ne znam zašto se to dovodi u vezu sa škaricama...

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Dobro si shvatio, igraš u pogrešno vrijeme. Škarice možeš zabit radnim danom od 18-22:59h a vikendom od 23-17:59.

Nauci igrati sa Ronaldom pa onda zbijaj šale. 

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Mislim da je mislio na tajming kao, u utakmici, da imaš krivi tajming za udarac škaricama i slično i da zato ne viđaš puno takvih golova. barem moja pretpostavka :D

Ja sam ovdje pričao o tome da protivnici meni nikad škaricama nisu zabili,a  movie je to objasnio ko da se takve situacije desavaju svakodnevno. 

@movie

Onda piši potpune recenice a ne ovako da smo izgubljeni u prijevodu.

15 godina
antiljano27 kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Upravo to..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
DangerouS kaže...

Molim? Kakve veze ima Ronaldo sa ovim postom (i samnom uopce)?

Ne sjecam se da sam igrao protiv tebe... ali mozemo kad god hoces..

I da, dok sam trazio tvoj nick (da vidim ako te imam na friend listi) sam naišao na ovaj post

DangerouS kaže...
I da, njuberi ste, pogotovo ako koristite l1+trokut, ne ponasaj se ko dijete od 5 godina. Svi znaju da je l1-trokut ove godine exploit i ne izvlačim se na to. Odigrao sam u FIFI ove generacije više tekmi nego ćeš ti do FIFE20, tako da meni ne treba nikakvo izvlačenje. 

I onda odem na tvoj YT kanal, nađem gameplay #2. Nisam ga do kraja pogledao, ali kolko sam vidio u svakoj akciji si barem jednom iskoristio l1 + trokut.

17 godina
DangerouS kaže...

Onda piši potpune recenice a ne ovako da smo izgubljeni u prijevodu.

Pa napisao sam, pročitaj još jednom moj post na kojeg si odogovorio? Lijepo kažem kako na filmiću nisu škarice već neki poluvolej i da se takvih udaraca vidi na gotovo svakoj tekmi? Kaj sam bio nejasan? 

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
DangerouS kaže...

Molim? Kakve veze ima Ronaldo sa ovim postom (i samnom uopce)?

Ne sjecam se da sam igrao protiv tebe... ali mozemo kad god hoces..

I da, dok sam trazio tvoj nick (da vidim ako te imam na friend listi) sam naišao na ovaj post

DangerouS kaže...
I da, njuberi ste, pogotovo ako koristite l1+trokut, ne ponasaj se ko dijete od 5 godina. Svi znaju da je l1-trokut ove godine exploit i ne izvlačim se na to. Odigrao sam u FIFI ove generacije više tekmi nego ćeš ti do FIFE20, tako da meni ne treba nikakvo izvlačenje. 

I onda odem na tvoj YT kanal, nađem gameplay #2. Nisam ga do kraja pogledao, ali kolko sam vidio u svakoj akciji si barem jednom iskoristio l1 + trokut.

Igrao si protiv mene spojilo nas je na rankedu jos sam napomenuo u temi. Mislim da mi nisi kompetentan tu ismijavati kad ne znas igrati s igracem od 4mil. Prvo se nauci igrati a onda ismijavaj druge, a također nauci sto znaci sarkazam. 

Da si gledao video do kraja, tj barem do pola cuo bi da sam napomenuo da cu koristiti L1 i Trokut i abuseat igru gdje god stignem jer se radilo o tituli 1. divizije i trebala mi je pobjeda, umjesto da me blatiš tu, sram te bilo!

PRODAJEM COINSE, POVOLJNO!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 23:17 (DangerouS).
14 godina
DangerouS kaže...

Igrao si protiv mene spojilo nas je na rankedu jos sam napomenuo u temi. Mislim da mi nisi kompetentan tu ismijavati kad ne znas igrati s igracem od 4mil. Prvo se nauci igrati a onda ismijavaj druge, a također nauci sto znaci sarkazam. 

Da si gledao video do kraja, tj barem do pola cuo bi da sam napomenuo da cu koristiti L1 i Trokut i abuseat igru gdje god stignem jer se radilo o tituli 1. divizije i trebala mi je pobjeda, umjesto da me blatiš tu, sram te bilo!

PRODAJEM COINSE, POVOLJNO!

Dobro, samo ti vrijeđaj, al vidim da nisi prihvatio ponudu 1v1 :)

1. Jedan igrac ne čini tim

2. Ja nisam kupio Ronalda da bi ti s njime prelazio cijelu obranu

3. Ronalda sam imao mozda tjedan dana, i znam igrat s njim, ali u BBVA timu (isto kao i u sadasnjem Seria A) mi je scripting previse radio da bi mogo normalno igrat.

4. Ti ga nisi ni imao pa nemas pravo pametovat

5. Pogledaj si gameplay #1, pa mi objasni razliku između trokuta i L1 + trokuta. Isti .i. samo šta jedno ide po zraku a drugo po podu. Mislis da si pro ako igras trokut + Reus.

6. Mozemo odmah RMA vs RMA u seasonsu bez ikakvog chemistrya i scriptinga, pa ces vidit sta Ronaldo radi :)

12 godina
neaktivan
FIFA 13

A da se ne svadjate i da odigrate svaki protiv mene o 100kunica i svi sretni i zadovoljni ,a pogotovo ja {#}

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sinoc sam nakon duzeg vremena odigrao jednu sezonu i stvarno je bilo svega...Ono sto me je smetalo je jos vise doslo do izrazaja, ali sto bi, kad moram nekako ubiti vrijeme do pocetka nove sezone jer sam ovisnik o virtualnom nogometu. Najvece mi je zadovoljstvo odigrati prijateljsku sa nekim od forumaša, ali u zadnje vrijeme moram moliti i biti dosadan a to nikako ne zelim. Ovo je vjerovatno moj zadnji  pohod ka vrhu u kojem cu nastojati sto vise puta osvojiti div 1 i cup, a ujedno i oprostaj od FIFe je mi  se ne svidja smjer u kojem idu. 11 neizostavnih bez koji ne mogu i koji su uvjek bili tu kad god bi isao sastavljati BPL tim su: De Gea, Lescott, K Toure, M Richards, P Evra, Y Toure, Nani, Lenon, D Silva, Bent, TOrres. Za njih sam se na neki nacin emotivno vezao, koliko god smjesno i glupo zvucalo.  Pozzz svima {#}

Profesor Seedorf
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Imo si ti Kico 18x jacu ekipu od mene pa si znao pljugat po 5 komada bez problema :D

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne kužim, šta se sad ovo pretvorilo u ko je od koga bolji? I pljuvat po nečijem postu jer tobože "nezna igrat sa ronaldom". Sad cu ja cim mi se neciji post ne sviđa: e tebe sam pobjedio toliko, a onog toliko i slično. Simek, pobijedio sam i ja tebe sa polusilver momčadi i pobijedio sam zbog scriptinga jeli? ili sudaca? Ili teorije o drevnim vanzemaljcima? 

7 1 hvala 0
16 godina

Ma svi ste tolko loši da je to strašno. 

13 godina
antiljano27 kaže...

Ne kužim, šta se sad ovo pretvorilo u ko je od koga bolji? I pljuvat po nečijem postu jer tobože "nezna igrat sa ronaldom". Sad cu ja cim mi se neciji post ne sviđa: e tebe sam pobjedio toliko, a onog toliko i slično. Simek, pobijedio sam i ja tebe sa polusilver momčadi i pobijedio sam zbog scriptinga jeli? ili sudaca? Ili teorije o drevnim vanzemaljcima

Definitivno, piramide su okrenute više prema tvom računalu i dobijaš extra boost {#}

13 godina
antiljano27 kaže...

Ne kužim, šta se sad ovo pretvorilo u ko je od koga bolji? I pljuvat po nečijem postu jer tobože "nezna igrat sa ronaldom". Sad cu ja cim mi se neciji post ne sviđa: e tebe sam pobjedio toliko, a onog toliko i slično. Simek, pobijedio sam i ja tebe sa polusilver momčadi i pobijedio sam zbog scriptinga jeli? ili sudaca? Ili teorije o drevnim vanzemaljcima? 

Sa onom opakom pacewhore ekipom si mogo bilo koga pobijediti. Trokut l2 majka... jelda... 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...

Sa onom opakom pacewhore ekipom si mogo bilo koga pobijediti. Trokut l2 majka... jelda... 

Joj da zaboravio sam na to, psmtr. Uvijek mi nešto promakne kad razmišljam o tome zašto te je netko pobijedio. I izvrsna je stvar ta što smo imali istog napadača jeli? Ali bitno da je moja ekipa pacewhore. 

14 godina
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...

Imo si ti Kico 18x jacu ekipu od mene pa si znao pljugat po 5 komada bez problema :D

Evo slozit cu istu ekipu kao ti i idemo 1v1, ok? U ligi sam se previse zajebavao, drzim rekord od najvise primljenih golova i najvise primljenih u 1 tekmi, al to neznaci da sam retard pa da me mozes tu zajebavat. Složi ti TOTSe pa ces vidit da je duplo teže sa njima pobjedit.

I ja i Movie imamo slicne ekipe i oboje se osjecamo kao da smo pare bacili kad se vuku gore od ekipe od 20k.

13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...

Joj da zaboravio sam na to, psmtr. Uvijek mi nešto promakne kad razmišljam o tome zašto te je netko pobijedio. I izvrsna je stvar ta što smo imali istog napadača jeli? Ali bitno da je moja ekipa pacewhore. 

Koliko se ja sjecam ja silvere nisam imo, a istog napadaca imali nismo. Aj neda mi se raspravljat... 

A ti Kicoo mozes slozit koju god hoces ekipu, a to da si se zahebavo pricaj nekom drugom...  

A tim TOTSIma niti sam ikad tezio, a niti sam imo para i vremena sjedit pred marketom :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 15:32 (SimeKZ).
14 godina
SimeKZ kaže...

A ti Kicoo mozes slozit koju god hoces ekipu, a to da si se zahebavo pricaj nekom drugom...  

A tim TOTSIma niti sam ikad tezio, a niti sam imo para i vremena sjedit pred marketom :D

Dobro, nisam se zajebavao, 1v1?

13 godina
FIFA 13

Rado da sam doma... nisam doma trenutno... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice