eto otvorio, vidio crnu kartu, poveselio se i ono Handanovic, 60ak k, prvo cemo ga probat pa onda prodaja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, otvorio sam, i quicksello za 7k.
Totaly worth it -.-
Evo, otvorio sam, i quicksello za 7k.
Totaly worth it -.-
takoder
Otvorio 2 komada i dobio .i. jedini vrijedni je bio robinho :/
Otvorio 2 komada i dobio .i. jedini vrijedni je bio robinho :/
Kod mene Pato xd
Za koliko bi iso 4-2-2-2 Rooney sa 82 contracta?
90k?
smece ovi 50k packovi..najbolji igrac inform menez 5-2-2-1 koji je otiso za 29k
Sve je to ista stvar samo drugo pakovanje ;)
90k?
70k
Ne vidim smisao otvaranja paketa, igraci vise ne vrijede nista, postoji max. 30 igraca koji vrijede preko 30k i to su svi preko 86 overall s par izuzetaka.
Da otvaras na pocetku FUT-a vjerojatno bi otvorio u svakom paketu nekog vrijednog 10k+
Ne vidim smisao otvaranja paketa, igraci vise ne vrijede nista, postoji max. 30 igraca koji vrijede preko 30k i to su svi preko 86 overall s par izuzetaka.
Da otvaras na pocetku FUT-a vjerojatno bi otvorio u svakom paketu nekog vrijednog 10k+
A jeb,ga... nadam se da će mi uletjeti koji tots englez ili motm ivanović, no nada je kurva..
ovisnost, meni je ovo prvi fut pa mi je zanimljivo. Vracaa me u vremena kad sam kupovo paketice slicica za albume :D onaj osjecaj kad otvaras paketic i nadas se necemu sto nemas
Ne razlikuje se puno u odnosu na ea sportsov tots..
Ako je meni jasno sta ovaj Zabaleta radi na desnom bocnom. Lik cijeli zivot igra zadnjeg veznog i Espanyolu cini mi se i sad najbolji desni bek BPL.a cmn :D
Ako je meni jasno sta ovaj Zabaleta radi na desnom bocnom. Lik cijeli zivot igra zadnjeg veznog i Espanyolu cini mi se i sad najbolji desni bek BPL.a cmn :D
Dobar je bio ove sezone na desnom beku, ali kako u engleskoj nema postenog db on je bio najbolji....
90k?
70k
Otiso za 93 
Otiso za 93 
Umjetnik si ako si ga za toliko frknuo... ja sam ga prije nekih mjesec dana za toliko kupio a cijene su ebeno pale u međuvremenu..
Otiso za 93 
Umjetnik si ako si ga za toliko frknuo... ja sam ga prije nekih mjesec dana za toliko kupio a cijene su ebeno pale u međuvremenu..
Ja ga prije 3 dana prodao za 129 000, ugovor na izdisaju...lucky me!
Zasto na karijeri ne mogu da preuzmem veci klub, osvojio sam sa Arsenalom 4 puta prvenstvo, 6 kupova, 4 lige prvaka i jos uvijek me jedan usrani Salke odbija za posao. Sedmicna plata 35.000 stoji od samog pocetka,sta treba osvojiti da napredujem, neki svemirski kup?
ne, jedni kazu primera, drugi buli zbog finala lp...
ne, jedni kazu primera, drugi buli zbog finala lp...
Ah, onda mi je svejedno.... čekam talijane da potrošim ove zadnje coinse i to je to.. i onda samo igra do nove fife..
Bundesliga izlazi koliko ja shvacam....
Samo meni pao web apps ili nije trenutno u funkciji? Uopće ne može učitati naslovnu stranu. Niti origin mi nije u funkciji?
Edit: ušao u origin ali ne funkcionira normalno. Nema friend liste. Idem probat uć u igru..
Da, trenutno je ea server nedostupan... ništa od igranja...
maintence je ...nista od tradea :D da sam znao bi stavio neki bid :D
maintence je ...nista od tradea :D da sam znao bi stavio neki bid :D
proradilo...
Ako stvarno dolazi TOTS bundesliga moram prodavat Reusa -.- Vjerovatno ce MOTMu past cijena kad izadje TOTS -.-
Ako stvarno dolazi TOTS bundesliga moram prodavat Reusa -.- Vjerovatno ce MOTMu past cijena kad izadje TOTS -.-
Zanima me kako ce skombinirat to, Ribery ce sigurno biti u TOTS + Reus... uf bit ce dobrih igraca... jos je Ribery trebo dobit TOTW karticu ovaj tjedan.
Zanima me kako ce skombinirat to, Ribery ce sigurno biti u TOTS + Reus... uf bit ce dobrih igraca... jos je Ribery trebo dobit TOTW karticu ovaj tjedan.
Ribery ce vjerovatno bit skuplji od balea... Jos kad bi i Robben bio u totsu..
Toliko puno igraca a tako malo coinsa xD
BTW Mislim da nece mjenjat poziciju ni Riberyu ni Reusu, vjerovatnije je da ce Reus bit na klupi
što mislite tko će biti kod talijana, za napad ne dvojim... ostalo? lamela i el shaarawy? imaju dobre šanse ? :D