FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...

E sda Lepi Borko da ti to malo pojasnim nije do njega ni do propusta vec do toga da trebas da igras cekalicu,bas sam gledao juce i prekljuce ligu sampiona,niko se ne zaledje svi igraju neku cekalicu pa tako i ovde,veruj mi probaj sa cekalicom i da moras da odrzavas posed lopte i bez preterano kididsanja na gol kad je tvoj napad gradi igru, ovo ti sve pricam jer nisam ja to radio i lose sam prolazio kao i ta tiki taka, cim te vidi da cekas zbuni se i ne zna sta ce!e kak sam poceo da to primenjujem druga prica i sve ostalo.Izgubio sam od lika 3 prema dva lik imao napad aguero i van persi i u zadnjoj sekundi mi dao gol iz kornera mislim na prekid ali je imao malo sanse jer sam ja taj koji je drzao loptu i bukvalno je u nekim trnucima se nervirao pa povceo da uklizava ali je imao srece kod nekih mojih decijih bolesti zvani driblaj tj razvali ga do besvesti, da to nisam radio u zavrsnici mozda bi i pobedio.

evo vec tri partije minimalni rezultati najmanje po tri max 4 gola po tekmi.

Ajde probat ću sa strpljivom i rezerviranijom igrom, ionako sam krcat talijanima pa se uzdam u njihov način igre {#}

Al ne vjerujem da je normalno da tip sa lošijim igračima ima 90% točnih dodavanja a ja 65%. Nisam očajan igrač, ali tip di god doda ide u noge, očito je da je igro na asissted.

Također golovi, u sami kut uz stativu. Jbg, nismo djeca. {#}

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Red Star.. ak si tek sad skuzio da treba pricekat s igracem i kad je pravo vrjeme krenut na protivnika.. onda i nisi neki igrac.. (svejedno jel pes ili fifa...)

Kakve su ovo gluposti?

Pa ovakve stvari nemaju veze ko je kakav igrač? Ja recimo jednostavno nisam znao kako stvari stoje u online igranju i krenuo igrat svoju igru sa puno limitiranijim igračima. To nema veze sa time kolko tko zna igrati.. 

15 godina
Lepi_Borko kaže...

Al ne vjerujem da je normalno da tip sa lošijim igračima ima 90% točnih dodavanja a ja 65%. Nisam očajan igrač, ali tip di god doda ide u noge, očito je da je igro na asissted.

Također golovi, u sami kut uz stativu. Jbg, nismo djeca. {#}

U FUT-u nema podjele na assisted i manual igrače kao u seasons, tj. ne možeš staviti filter da ti pronađe samo protivnike na manual. Igraš onako kako su ti kontrole postavljenej iako se već dugo žale manual FUT igrači na to.

@Encyanix

Malo si prebrz na jeziku. Red_Star je jedan od boljih igrača tu s foruma, a što se tiče samo FUT-a u fifi 12, po meni i najbolji od svih ovdje. Igrao sam s dosta ljud i znam što pričam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 0:11 (Hexfire).
14 godina
FIFA 13

Zanemari naslov...  crko sam od smijeha kad sam ovo gledao ahahhah

haha šut na  1:34

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 0:43 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
CIatao sam dosta na EA-nom forumu i mnogo nji se zale,na FUT,brzina gameplay-a sto prouzrukuje ping pong dodavanje i samim tim ne reaalnim u pojediinim trenucima da ti pasevi budu veoma tacni.Zatim dosya njih se zale sto je bilo receno da ovde PACE nece doci toliko do izrazaja a ono suprotno.

Samo prenosim misljenja drugih sa oficijalno foruma fife.

I neko oceukuju da to sve bude ispravljeno 18 oktobra u patch-u!!!!

Sve je to istina sto kazes. Online od fife 12 i fife 13 je sasvim drugaciji. U fifi 12 si mogao drzati loptu, mogao si izac na kraj s onima sto igraju presing, mogao si igrati strpljivi takticki nogomet. Ovdje duga lopta ispucana napamet od strane protivnika ga odmah gura u kontru. Onda mi se danas dogodilo da igrac sa aut linije udara pazi sad petom negledajuci gdje su mu igraci i dodaje tocnu loptu PETOM igracu na centru terena. Tko je sad tu lud? Neka dodavanja su nerealno prebrza i pretocna. Jednostavno se krse sa zakonima fizike. Da se mene pita izbacio bi i contain i teammate contain koji se abusa za presing. Imas jockey, stani u bekovski i cekaj! Tako se igra nogomet. Onda ono zaletanje u igraca da uzmes loptu. U fifi to nikada nije bio faul a tvoj igrac ce uvijek past na pod. Zamisli sada da igrac u pravom nogometu vodi loptu i ti se punim sprintom zaletis u njega. Ili bi slomio sebi nogu ili tom igracu ili bi u najmanjem slucaju dobio zuti ili crveni karton. Ea uvijek najavi te neke revolucionarne promjene, a na kraju uvijek ostavi ono nesto da slabiji igraci mogu igrat po starom sistemu. Tako da umjesto ostave jockey i manualno igranje obrane, oni ubacuje contain i teammate contain i drzanjem toga opet nema nikakvog tactial defendinga. Fifu 12 sam igrao tijekom cijele godine. Prvih mjesec dana sam bio odusevljen igrom. Tek sam poslije poceo uocavat nedostatke. Sada igram 4 dana i vec se zalim na tonu stvari. Bit ce super ako me igra bude drzala bar jos mjesec dana.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

jel se vama desi da online season ne radi?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

evo i jedne moje majstorije...samo da se nadovezem ovima koji govore o fifa-i ovo ono... treba se samo prilagodit i sve bude stimalo... a ne odma ne valja... joj..

http://www.ea.com/soccer/myprofile

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Red Star.. ak si tek sad skuzio da treba pricekat s igracem i kad je pravo vrjeme krenut na protivnika.. onda i nisi neki igrac.. (svejedno jel pes ili fifa...)

Nije tacno ono kako ja igram odbranu fifi 12 je totalno drugi sistem koji sam priemnjivao u fifi 13 a to je sam presing na tvoju polovinu,znaci sistem barsine taktike,i to mi je uspevalo,znaci tesko bi dosao do gola,drugo nikakva pomagala ne koristim tipa presing,ultra defense jer mi je totalno ne potrebno.Pa sam mislio da je tako i u fifi 13 jer se odbrana na istom principu bazirana znaci TD!E sada jedino gde tako mogu da igram je Online sistem obican jer je tu sporiji gameplay i imam samo jednu izgubljenu od njih 40 pa sada ne znam ko ovde i sta nije skuzio,ne moguce da u jednoj igrici budu dve vrste nacina igranje odbrane ali kao sto vidim ima.

Pa je sada lepo pozivam na jedan mec da cisto sam procenis kakav sam ja to igrac jer ja malo pricam ali vise to pokazujem na delo!dal bio manual ili semi ili asisted potpuno mi je sve jedno,da se zna !

Lepi borko mislim da sam ti donekle objasnio situaciju fut-a zbog tih dodavanja jednostavno je to sada tako mozda ce novi update to popraviti.Ovde je sada teze dati gol iz finese suta sto je odlicno jer sam u 120ci ih dao kao penal.al zato sutevi sa 20 metara u vecini slucajeva ulaze al dobro ne treba ostaviti  prostora igracu al i golman mora nesto i on da odbrani.zasta onda stoji na gol-u. 

16 godina
neaktivan
FIFA 13

momci pomoć.. imam dvojicu frendova, kako da s njima igram online 11v11 u fifi 12 sam to pokušavao tako da smo u istom trenutku ulazili na match pa ako se poklopi poklopi, i nalazili smo se uvijek sada u 13 na quick match se nemremo nikako nać da li postoji neka opcija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Covek koji je obelezio vek najboljeg driblera svih vrmena i po meni najbolji igrac svih vremena koji ima ama  bas sve,PRVO RONALDINJO .......PA TEK ONDA MESI,CRSITINA OSATLA KOMPANIJA

Fifa skills for Five Stars!!!!!!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 9:19 (Red_Star_Forever).
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Encyanix kaže...

Nije tacno ono kako ja igram odbranu fifi 12 je totalno drugi sistem koji sam priemnjivao u fifi 13 a to je sam presing na tvoju polovinu,znaci sistem barsine taktike,i to mi je uspevalo,znaci tesko bi dosao do gola,drugo nikakva pomagala ne koristim tipa presing,ultra defense jer mi je totalno ne potrebno.Pa sam mislio da je tako i u fifi 13 jer se odbrana na istom principu bazirana znaci TD!E sada jedino gde tako mogu da igram je Online sistem obican jer je tu sporiji gameplay i imam samo jednu izgubljenu od njih 40 pa sada ne znam ko ovde i sta nije skuzio,ne moguce da u jednoj igrici budu dve vrste nacina igranje odbrane ali kao sto vidim ima.

Pa je sada lepo pozivam na jedan mec da cisto sam procenis kakav sam ja to igrac jer ja malo pricam ali vise to pokazujem na delo!dal bio manual ili semi ili asisted potpuno mi je sve jedno,da se zna !

Lepi borko mislim da sam ti donekle objasnio situaciju fut-a zbog tih dodavanja jednostavno je to sada tako mozda ce novi update to popraviti.Ovde je sada teze dati gol iz finese suta sto je odlicno jer sam u 120ci ih dao kao penal.al zato sutevi sa 20 metara u vecini slucajeva ulaze al dobro ne treba ostaviti  prostora igracu al i golman mora nesto i on da odbrani.zasta onda stoji na gol-u. 

Cim sredim komp (grom sprzio maticnu) cemo nabacit.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
Znam kakv je osecaj kada nemas komp je je meni isto nedavno otisla maticna!!!!!
15 godina
FIFA 13

Evo gol od jučer, s rekordne udaljenosti za mene na manual {#}. Mislio sam postati još 2 gola, ali nakon uploada sva tri koja sam stavio su ovaj od Rooneya. Barem ih tako meni prikazuje.

A sad opet malo prigovaranja.

Nerviraju me još uvijek penali. Suci sude sve i svašta u 16, na svaka 3 ispravno dosuđena, dođe jedan koji nema veze s vezom. Boljka još od prošle godine.

Komentatori ove godine mi izgledaju malo zbunjeniji nego prošle, nekad uopće nisu svijesni onog što se događa. Evo samo 2 primjera.

Igram jučer seasons i trebam pobjedu za osvajanje trofeja. Vodim fino 2:0, protivnik mi zabije gol, a komentator priča kako je trener (tj. ja) sigurno jako sretan jer mu taj gol osigurava naslov. Baš mi je upalo u oko jer se događa jako često. 

I jedna isto tako bezvezna reakcija. Igram jučer s Borussijom i zabijem gol iz penala s HUmmelsom koji je default izvođač, a komentator krene pričat kako je super što je obrambeni dođao naprijed i postigao gol...  Baš ubije doživljaj.

E i onaj treći komentator mi je sasvim nepotreban. Svako malo se javlja s  pričama kak je neki igrač možda ozlijeđen, ima 3 rečenice koje stalno vrti i nisam primijetio baš da je jako povezano s događajima na terenu. Ajd da priča nešto i o reakcijama trenera, promjenama koje planiraju uvesti, tako nešto, ko i u stvarnosti, ovako samo ispadne iritantan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 9:34 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Zanemari naslov...  crko sam od smijeha kad sam ovo gledao ahahhah

haha šut na  1:34

Kaj si tek danas otkrio kung fu nogomet?

13 godina
neaktivan

Ja ni ne slusam komentatora jer nema na spanskom???

Francuska ekipa:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#0ymbAdMVnHAbz:pc

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 10:12 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan

dodaj me na orgin 3MaldiniCapitano

13 godina
odjavljen
Red_Star_Forever kaže...

Ja ni ne slusam komentatora jer nema na spanskom???

Francuska ekipa:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#0ymbAdMVnHAbz:pc

pa na španskom nisam naso niti jednog komentatora no nisam ga bas niti trazio u tom djelu zagreba

http://revohd.com
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Legendary u FIFI nije lak, tezi je nego igrat protiv pravog protivnika....FIFA 12 legendary jos je tezi od trineske...

Onaj video gore, ja onakve golove sam danas zabio barem 4 komada frendu kad smo igrali frendlies...sta se tice karijer moda...jako je dobar...daje drugu stranu FUT-a...a i imam ja osobno trenutno problema sa netom, pa zuasto da si razmišljam dal ce mi puknut veza stalno i strepim kad mogu igrat na miru karrier mode di i da crkne skroz net mogu igrat..samo necu bit sign in u EA server...

Onaj tko nevjeruje da je legendary od FIFE tezak, nek proba, nek proba trcat kao protiv pravog protivnika...nece prec ni centar...nek rpobava dubinske lopte na srecu..mozda ce mu proc jedna od dvadeset, i to ce proc jedva tako da nece moc s tom loptom nista...nek proba forove ovako cisto ofrlje...nece mu proc nijedan...

Naravno da je brzi gameplay protiv frenda nego protiv CPu-a na legendary..kakve su to gluposti zalit se? Pa danas sam igrao protiv frenda, doslovno sam mu cijelu obranu izvrtio, pretrcao jos se oko šesnes motao koliko me bilo volja sa CR7 i nakraju pucao i zabio gol....probajte to na legendary pa mi javite ako mozete...

Nemojte pricat gluposti sta se tice karier moda, da to igraju "slabi igraci". Jer bas onaj koji dominira legendary na karier modu, taj stvarno zna dodavat i pucat...a ovako u online matchu 5× je lakse zabit gol...kad svi ionako drze sprint i pass i samo trce ko muhe, odjednog do drugog igraca sa loptom.

slazem se. Igrati sam frendom ili sa nekim online ima svoje drazi, ali kad igram protiv AI u career modu je sasvim drugacije, pogtovo na legendary. Trenutno su mi postavke na maual i neusporedivo je teze probiti obranu computeru nego frendu, njemu s jednim igracem izvozas cijelu obranu jer mu svi igraci trce ko kokosi bez glave dok protiv computera to ide malo teze. meni postotak dodavanja varira iz utakmice u utakmicu (nekad imam 68% nekad 70-80, nekad vise, ovisi o protivniku), s druge strane computer jako rijetko grijesi( skoro nikad) i to mi se ne svidja. Lani sam gledao po forumima i neki likovi podesavaju user gamplay i cpu game, jer nitko ne moze igrati na manual i da nema 10 i vise krivih pasova (to igru cini realnom) po utakmici dok computer rijetko krivo doda sto je nerealno.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hvala Allenu i red-u sto su mi pomogli..nisam jos uspio popravit, al mislim da cu uspjeti...ako imate kakve jos prijedloge saljite mi u poruku

HVALA decki jos jednom...nadam se da cemo igrati zajedno kad rjesim ovo :))

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Nebi li danas trebali dobiti gold pack ultimate editioni ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

el došao cra*k za ovo sra**e?da probam kakva je ful verzija naspram usr***g dema?

E ajde ti se skloni odavde da ne bi poceo da pljuvam po pesu osim brzine game play-a sve drugo ali ne tesko ali tesko za igranje,sto puta sam porbao da igram ali zaista ali to jednostavno mi ne pase jeste sporiji i realniji game play mislim na brzinu a vidi se po neka animacija kod neymara,cristine i mesija a li kada se bas zagledas i obratis paznju sve ostalo je cista promaja!A ida se zna igram i pes cisto da mi ne dosadi fifa.KUpi igru i igraj i prestani da ovde pitas kada ce crack jer niko ovde i ne ogra mornarsku vecina vec igramo sa originalom.

Ajmi kazi koje u zadnjih par dana posetio pes stranicu od nas koji igramo fifu da komentarisemo bilo o cemu o pesu!Kao kada ce izaci crack za ovo sranje pa fifin demo je za pes original INSTITUCIJA!

Ova pesma je trebala da bude umesto tela jer ova vise prilici nego ona,kakva pesma takva i igra: 

Mozda je neko cuo a neko ne,samo da znate bas je u stilu pesa 13!

Cista komedija! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 12:35 (Red_Star_Forever).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sa frendom igrao pes i meni je gameplay nekako prebrz,a sama igra mi nikako nije dobra. čekam još uvijek fifu 13 za ps3 pa ne mogu komentirati fifu 13 kad nisam probao osim dema. ja i demo stavim na slow:) nekako mi tako pravi gušt igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

POgledaj te ovaj klip na 1:26 vidi se lepo kako cela odbrana ispala kao i  u fifi kada neko ubaci tako loptu ovde obrana je ostala ukopana,znaci nije ni bug niti bilo sta drugo nego postavka cele odbrane.Kao i na samom kraju isto odbrana je ukopana.

#!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 12:52 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

sto znace ovi pointsi?? mislio sam prvo da su ovo coinsi ali ja imam manje coinsa nego sto ovdje piše??

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina

s njima kupuješ iteme u catalogu

17 godina
sstrmi kaže...

el došao cra*k za ovo sra**e?da probam kakva je ful verzija naspram usr***g dema?

Izgleda da igraš cijelo vrijeme sra..e pa sad misliš da su sve igre sra..e kao proizvod iz japana...  Da imaš malo više poštovanja ne bi igru tako nazivao i ne bi čekao da je ukradeš s neta. Ima nas dosta ovdje koji nemamo lijepo mišljenje o pesu ali ga nikad nismo tako nazvali a uz sve to smo kupili i original pesa. No što očekivati od mnogobrojnih ljubitelja pesa kojih 98% više voli igru ukrasti s neta nego kupiti i tako nagraditi razvojni studio koji im svake godine podari novu verziju igre koju vole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KOliko je dobra igra da si je pre vremena imao skinutu sa neta i mogao da igra,dok fife ljudi mole da izadje lekic al vidim da nece jos skoro!
16 godina

Red_Star..  di ti je skor 40:1? U seasons? U fut?

Koji ti je origin nick?

17 godina
neaktivan

Red Star, daj pošalji Dadi svoj Origin da te polupa večeras u meču da ne moram ja kupovat FIFA-u. {#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 14:38 (Danny_HR).
13 godina

Ljek za mornare je izašao još prije, al je povučen, jer je imao previše bagova...toliko o tome...Ceka se update FIFE, onda tek dolazi ljek za vas mornare koji niste u stanju dat 200-300 kn za jednu jako jako dobru igru....

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice