E sda Lepi Borko da ti to malo pojasnim nije do njega ni do propusta vec do toga da trebas da igras cekalicu,bas sam gledao juce i prekljuce ligu sampiona,niko se ne zaledje svi igraju neku cekalicu pa tako i ovde,veruj mi probaj sa cekalicom i da moras da odrzavas posed lopte i bez preterano kididsanja na gol kad je tvoj napad gradi igru, ovo ti sve pricam jer nisam ja to radio i lose sam prolazio kao i ta tiki taka, cim te vidi da cekas zbuni se i ne zna sta ce!e kak sam poceo da to primenjujem druga prica i sve ostalo.Izgubio sam od lika 3 prema dva lik imao napad aguero i van persi i u zadnjoj sekundi mi dao gol iz kornera mislim na prekid ali je imao malo sanse jer sam ja taj koji je drzao loptu i bukvalno je u nekim trnucima se nervirao pa povceo da uklizava ali je imao srece kod nekih mojih decijih bolesti zvani driblaj tj razvali ga do besvesti, da to nisam radio u zavrsnici mozda bi i pobedio.
evo vec tri partije minimalni rezultati najmanje po tri max 4 gola po tekmi.
Ajde probat ću sa strpljivom i rezerviranijom igrom, ionako sam krcat talijanima pa se uzdam u njihov način igre 
Al ne vjerujem da je normalno da tip sa lošijim igračima ima 90% točnih dodavanja a ja 65%. Nisam očajan igrač, ali tip di god doda ide u noge, očito je da je igro na asissted.
Također golovi, u sami kut uz stativu. Jbg, nismo djeca. 

. Mislio sam postati još 2 gola, ali nakon uploada sva tri koja sam stavio su ovaj od Rooneya. Barem ih tako meni prikazuje.