obozavam kad se svim silama pokusava opravdati lose programiranje...
Ne znam o kakvom loše programiranju govoriš a još manje opravdanju. Ja samo kažem da u onoj situaciji meni golman ne bi napucavao loptu. U ove tri godine što igram fifu nisam napucao loptu s golmanom. Uvijek odigram prvog do sebe. Pogle kelavu što napravi ispucavanjem lopte na prvu i na silu? Što se reakcije igrača tiče uvijek je stvar timinga. Vida je skočio u krivom trenutku, lopta ga je pogodila u prsa pa tonela u petu i rijeka je povela 2:0. Zar je i vida loše programiran? Jednostavno, takve stvari se događaju.
Već sam to objašnjavao. Prijatelj vozi GT i uđe u zavoj 200 na sat i normalno zabije se u zid i kaže, ebeš tu igru. Pogle kako sam bezveze izletio. Ono, u čudu gledamo, pa majstore vozio si 200 na sat? Pa što onda, to je samo igra... E, nije... nije to samo igra stisni i vozi niti stisni i pucaj.... treba imati i malo osjećaja, znanja, strpljenja. Ne mogu auto i igrač u svakom trenutku regairati kako ti hoćeš kontra zakona fizike a istovremeno tražiti realnost u igri..
Odlučite se... više arkadno, manje realno ili obrnuto... Ja ove dvije situacije definitivno ne vidim kao greške programiranja već greške igrača koji igra..

League of Legends EU West: Dmanz