FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

kada ce se moci kupovati fifa points

lnova65

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

jel se i vama igra crasha kada odete u H2H seasons i birate klub i ligu?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

poz raja, moze neki savjet za trejdanje na FUT-u ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
pavone kaže...

ne kupuj nikakve packove nego traži po aukcijama igrače pojedinačno {#}

znaci da odhebem te packove, ajde super.

evo baš kupio nikicu jelavica za 900 coinsa.

prva tekma 3 gola, hrvati dominiraju :)

My global position systems are vocally addressed
14 godina
FIFA 13

Jel znate neki dobar tutorijal / guide za FUT? Nov sam u ovome i vec imam problema sa contractima :/ sad sam osvojio div4 pa iam 6k golda pa sam se ipak izvuko iz govana xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Jel znate neki dobar tutorijal / guide za FUT? Nov sam u ovome i vec imam problema sa contractima :/ sad sam osvojio div4 pa iam 6k golda pa sam se ipak izvuko iz govana xD

igrao si single player ili online division u FUT?

14 godina
strbi kaže...
KiCo77 kaže...

igrao si single player ili online division u FUT?

Online season... div 4... ma ugl doso sam do onog zlatnog "Championship" i preso u div3 pa sam dobio dosta bonus golda...

BTW koja je optimalna cijena za silver/gold contracte jer mi sad trebaju a nezelim previse dat tek tako da ih dobijem 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 16:36 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo ovako, pošto vidim da neki reklamiraju i zovu ljude za igrat neke lige vamo tamo, ja cu rec par rijeci o najboljoj stranici na balkanu i to nije nikakva floskula.

Znači, stranica postoji since 2005. Od PES-a 5 pa sve do ovog zadnjeg, dakle 22 sezone igranja. (Računajte da se na svakom serijalu odigraju po 3-4 sezone, 2008 se nije ni igra pa je bilo duplo igranja PES 6). Ima nekih 50ak igrača raspoređenih u 3 classic lige i 2 manager lige (shvatit cete kada se registrirate, uglavnom stvara se ekipa kupovinom igraca, cijenu odreduje transfermarkt i igrate s tim igračima u igri)...Ček...pa zasto ja sad to govorim u temi FIFA-e 13? o.O Zato sta ova igra zasluzuje da se nesto organizira na lokalnoj razini,a ne samo random lupanje protiv stranaca! Tu se zapravo jos vise isplati kupovina originala, kada se mozes natjecat s ljudima iz svog kraja. :D Stoga smo odlučili započet nesto i po tom pitanju. Posto je FIFA prestigla PES u svim segmentima igre vjerujem da postoji vise igraca nego ikad prije. Ovi sta jos igraju PES igraju samo radi tog managera, a neki su se vec prebacili na FIFA-u i ima nas zasad 10-ak. Sve su to ozbiljni, fer i korektni (ovo posebno naglasavam) igraci i nema djece koja ce odustat, zajebavat ili nesto tako i ako ste se željni prijavit i registrirat očekujemo da i vi budete takvi. U buducnosti kad se skupi veci broj igraca, ako postoji mogucnost editiranja ekipa i igranja s istim online, mogli bi i organizirat FIFA manager i vidjet cete kako je to zabavno, pogotovo ako su dobri ljudi s kojim igrate. Igrača ima sa cijelog Balkana i stvarno se svi dobro slažu, nema nikakvih ekcesa ili neceg slicno, ako ste vi jedni od njih onda se dobrodosli. Cilj nam je da bude više FIFA igraca na siteu nego PES ciji broj polako opada jer je prije bilo i po 70ak i mislim da mozemo uspjet u tome. Ako se ovo pročuje to ce se lako dogodit jer ljudi brzo prepoznaju kvalitetu, uostalom da nije tako nebi ovo sve postojalo punih 7 godina. Site je organiziran na najvecem nivou i ponavljam ova igra to zasluzuje!

Evo link

http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

Morate se registirat ( sveukupno je registrirano 1632 člana ) i bilo bi u redu da se predstavite jer to odma predstavlja da ste ozbiljan igrac. Kazete nesto o sebi i zbog koje igre ste dosli posto se uz PES igra i NBA2K liga. Zatim odete na http://www.balkan-gaming.net/bplforum/index.php?topic=27990.0 i prijavite se, zasad nas ima 13 sto je vec solidan broj za pocetak, ali naravno, moze ih se jos prikljucit :) Liga nece pocet jos nekih 3-4 tjedna, a do tad ce se organizirat turniri i prijateljske koji ce isto bit nekakav uvjet igranja lige jer i to dokazuje da ste ozbiljan igrac.

Tablice kako izgledaju

http://www.balkan-gaming.net/bpl/control.php

http://www.balkan-gaming.net/bpl_men/control.php (to je taj manager)

Kontrole bi bile sve na semi (pass,shoot,cross,save assistance ne znam jel jos ima sta,uglavnom sve moze ide semi), a sta nemoze ide manual (Through pass assistance,Lob Pass, none power pass help )i naravno tactical defending.

E sad posto postoji program koji se zove PES launcher, a sluzi samo za razgovor u chat sobi (znaci normalan chat,mozete svi razgovarat u velikom prozoru ili klikom na nick pa na private), a FIFA ima Origin iako nažalost nemogu svi u njemu pricat međusobno, stoga izostaje takva vrsta zezancije. Kad se predstavite sve ce vam bit objasnjeno :)

Eto ako vam sve to odgovara slobodno se pridruzite i necete pogrijesit. :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina

Dobio sam ponudu od Venecuele da preuzmem ih xd...Di su me bas oni nasli...treci sam sa realom:D AT madrid prvi, barca druga xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
FIFA 13

Uspio sam se izboriti za prolazak u prvu diviziju FUT-a sa svojom gold/bronze momčadi. Još igram 3 tekme u div 2 i fali mi 1 bod za naslov. Valjda ću uspijet. 10000 je nagrada.

Fino se puni blagajna ove godine, ne trebam igrat auction house game da nešto napravim. Danas sam kupio xabi alonsa za 22000, ne kužim kak je tak jeftin. Market je dosta čudan trenutno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

I tako... Ipak sam odlučio uzeti original i naručim key sa cjscdkeys, sve prođe ok, idem ga preuzeti i paf - verificiraj se preko moba. OK, upišem broj, stisnem SMS i čekam 10 minuta, nema ništa (piše u roku 5min). Naravno provjeravam broj milijun puta, pravi je. Imam dva pokušaja pa izaberem da mi pošalju i drugi put... Čekam i opet ništa.

Druga opcija, budući da SMS više nije dostupan, je skeniranje nekog dokumenta. Sve to samo da oni budu uvjereni da sam ja - ja. Skenirao i poslao im, od 3:30 čekam odgovor, vjerojatno ću ga dobiti za par dana... Katastrofalna usluga, bezbroj puta sam naručivao s neta i nikad, apsolutno nikad nije bilo problema...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Zar nitko nije uzeo sa g2p?
Kupio key, došao u roku 10 minuta na mail. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

ja u FUT-u slažem brončanu, francusku momčad..jel se isplati slagati jednu dobru brončanu momčad posebno, posebno silver i posebno gold ili odmah na gold..kako vi radite? i šta najviše igrate, ja sam igrao samo one bronze turnire..ali morati cu krenuti da divisionima..krece se od 5 divizije koliko sam vidio..i za to mogu imati igrače i gold i silver i bronze ili samo bronze naprimjer

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja u FUT-u slažem brončanu, francusku momčad..jel se isplati slagati jednu dobru brončanu momčad posebno, posebno silver i posebno gold ili odmah na gold..kako vi radite? i šta najviše igrate, ja sam igrao samo one bronze turnire..ali morati cu krenuti da divisionima..krece se od 5 divizije koliko sam vidio..i za to mogu imati igrače i gold i silver i bronze ili samo bronze naprimjer

Mogu se imati bilokoji igrači.
Bezveze mi je kad mom jedva srebrnom timu dodijele protivnika koji ima sve Gold igrače, Chemistry 100.
Maloprije sam izgubio 10-2. 

13 godina
protjeran
Slash 666 kaže...

Nisi normalan,kupio sa cdkeyhunt.com ,dobio key u roku 15 minuta+dobio jos jednu igru djaba a platio sam 60 kuna manje nego ti ;)

The king is back!
14 godina
neaktivan

kada dobijem key gdje ga upisujem na originu .. hvala

15 godina
neaktivan

origin pa redeem procut code

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Uspio sam se izboriti za prolazak u prvu diviziju FUT-a sa svojom gold/bronze momčadi. Još igram 3 tekme u div 2 i fali mi 1 bod za naslov. Valjda ću uspijet. 10000 je nagrada.

Fino se puni blagajna ove godine, ne trebam igrat auction house game da nešto napravim. Danas sam kupio xabi alonsa za 22000, ne kužim kak je tak jeftin. Market je dosta čudan trenutno.

jel to online ili offline divizija?

14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Slash 666 kaže...

Nisi normalan,kupio sa cdkeyhunt.com ,dobio key u roku 15 minuta+dobio jos jednu igru djaba a platio sam 60 kuna manje nego ti ;)

masterpiece evo i ja sam uzeo key prije 10 min... 214 kn mislim da nisam mogao bolje proći sad ćemo vidjeti kad dolazi key.. uplata je prošla :)))) hvala ti za stranicu

16 godina
FIFA 13

Može li mi neko objasniti kako se točno skuplja XP za kalendar, po kojem principu se diže LVL?=

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Koliko min. igraca trebam imat u UT ekipi.

Imam 12 igraca i neda mi da odigram utakmicu.

0 0 hvala 0
13 godina

Prvih 11 i zamjenu da je sva ispravna, znaci da moze igrat:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
EraserHead kaže...
Hexfire kaže...

jel to online ili offline divizija?

Pa online naravno. FIFU uopće ne igram offline.

@strbi

Ja sam se zeznuo jer sam krenuo prvo sa bronze momčadi. Bolje je što prije nakupit gold igrače i igrat seasons. Hrpa para je tamo. Sa bronze sam uspio do division 3, ali nakon toga je jako teško jer većina ima full gold momčadi.

P.S. Kupi si coin boost iz kataloga za dodatnu hrpu coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 18:55 (Hexfire).
16 godina
FIFA 13

Jbmti nakaradnu igru i njezin online sistem.da ja nemogu tekmu odigrat u sat vremena jer on nemože nać nekog.tako je bilo i prošle i ove godine.

vi koji igrate taj ut ili kako već što kupujete igrače kako tu nalazi protivnike online? jel mu treba 100 pokušaja da nadje nekog ili se da igrat bez problema

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne znam, ja polako gubim želju za igrom, jednostavno sam preloš za bilokakvu online igru, a kad igram protiv kompa, čak i stvorim par šansi, ali retardirani bronze igrači to ne mogu iskoristiti.

FUT se može početi ispočetka samo 5 puta, ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

ugovori na aukciji su preskupi, kako drugacije do produzetka ugovora?

samo u packovima, ili ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:09 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Nope, svi imaju hrpu ugovora cak sad imam i dvojcu na klupi i opet nista.

16 godina
axest kaže...

Kontrole bi bile sve na semi (pass,shoot,cross,save assistance ne znam jel jos ima sta,uglavnom sve moze ide semi), a sta nemoze ide manual (Through pass assistance,Lob Pass, none power pass help )i naravno tactical defending.

Semi hahahahah, vi ste pro ali u svojoj sobi!

14 godina
Kill Frenzy kaže...

Jbmti nakaradnu igru i njezin online sistem.da ja nemogu tekmu odigrat u sat vremena jer on nemože nać nekog.tako je bilo i prošle i ove godine.

vi koji igrate taj ut ili kako već što kupujete igrače kako tu nalazi protivnike online? jel mu treba 100 pokušaja da nadje nekog ili se da igrat bez problema

Ja odmah nadjem, samo par puta mi je pisalo da se protivnik diskonektao, vrlo rijetko

CroChef kaže...
TheDarkSide kaže...

Nope, svi imaju hrpu ugovora cak sad imam i dvojcu na klupi i opet nista.

Pa treba bit puna klupa a ne 2 -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:14 (KiCo77).
13 godina
skala kaže...
Masterpiece kaže...
Slash 666 kaže...

masterpiece evo i ja sam uzeo key prije 10 min... 214 kn mislim da nisam mogao bolje proći sad ćemo vidjeti kad dolazi key.. uplata je prošla :)))) hvala ti za stranicu

Jel tamo onaj vlasnik Hrvat?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice