FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13
Jabulani kaže...

Kako me iživciro ovaj first touch, 90 min. je, 2:2 i mom igraču se odbije lopta 10m i ode protivničkom pred gol i naravno izgubio sam.

sad se meni to dogodilo.spora lopta i mom igraču zatilta i odbije mu se od jaja do rotivničkom koji zabije prazan gol.

sad mi e pojavio ekakav zvučnik iznad igrača? šta je to?nisam ništa dirao.btw svaki tekmu čujem ljude u pozadini kako kišu,kašlju,pričaju...

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...

Kako me iživciro ovaj first touch, 90 min. je, 2:2 i mom igraču se odbije lopta 10m i ode protivničkom pred gol i naravno izgubio sam.

sad se meni to dogodilo.spora lopta i mom igraču zatilta i odbije mu se od jaja do rotivničkom koji zabije prazan gol.

sad mi e pojavio ekakav zvučnik iznad igrača? šta je to?nisam ništa dirao.btw svaki tekmu čujem ljude u pozadini kako kišu,kašlju,pričaju...

U settingsu ugasi voice chat i to je to.

everybody lies
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...

Jel kupujete conracte ovako ili u Packovima?

na AH za 150 max bid :) Tako se inace kupuju contracti, kao i vecina toga:))

Jos nijedan gold contract me nije doso manje od 1.000 -.- +  nema nijedan contract na AH za kojeg trebam cekat manje od pol sata, jednostavno dođem uvijek u krivo vrijeme, i uvijek se s nekim moram grabat koj mi nabije cijenu za poludit i onda popusti -.-

Poludit cu vise, vec imam 11 igraca bez contracta, 3 od njih su mi trebali bit u prvo postavi, sad igram sa bronze igracima singleplayer season da nakupim golda za contracte... frustrirajuce dok ne omoguce fifa pointse...

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dkU8uJm6nHvKY:pc

Cijela obrana mi ostala bez contracta pa moram igrat s jadnim brocnanima.. odkako sam ih stavio imam 3 losta zaredom -.-

EDIT: cak i broncane contracte tolko nabidaju da dodje do 800... omfg

Ja na AH za 150 mogu naći jedino one +2, bilo koji duzi košta 500+, al po meni se više ispalti kupiti bronze pack u kojem dođu  minimalno dva (+2) contracta i pokoji bronze da uskoči umjesto ovih kojima ističe contract.

Imam 6 golda kojima ističe ugovoru u iduće 3 utakmice, nemam pojma kako da to produžim sa 1000 coinsa koje trenutno imam.

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima par stvari koje me živciraju, već mi se par puta desilo da idem 1 na 1 sa golmanom i moj igrac se ozljedi, dođe mi da razbijem kontroler od zid. I golmani nekad znaju glupo reagirat na lopte koje idu po podu, npr. obrane udarčinu sa 16m, a prime mi nekakvu lagano loptu po podu bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nekad je lagani precizan udarac u suprotan cosak jace oruzje nego udarcina sa 16m po sredini. Isto ko u RL.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Al ovdje nekad skidaju ne moguće, a nekad tako jadne golove prime. Btw. šta je s trčanjem igrača? Obrambeni bez problema stižu makar bio par metara ispred njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...

Jel kupujete conracte ovako ili u Packovima?

na AH za 150 max bid :) Tako se inace kupuju contracti, kao i vecina toga:))

Jos nijedan gold contract me nije doso manje od 1.000 -.- +  nema nijedan contract na AH za kojeg trebam cekat manje od pol sata, jednostavno dođem uvijek u krivo vrijeme, i uvijek se s nekim moram grabat koj mi nabije cijenu za poludit i onda popusti -.-

Poludit cu vise, vec imam 11 igraca bez contracta, 3 od njih su mi trebali bit u prvo postavi, sad igram sa bronze igracima singleplayer season da nakupim golda za contracte... frustrirajuce dok ne omoguce fifa pointse...

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dkU8uJm6nHvKY:pc

Cijela obrana mi ostala bez contracta pa moram igrat s jadnim brocnanima.. odkako sam ih stavio imam 3 losta zaredom -.-

EDIT: cak i broncane contracte tolko nabidaju da dodje do 800... omfg

a zašto nitko ne želi probat trade? u zadnjih 10 min kupio sam 12 bronze engleskih igrača max 400 sam ih platio, a većina ih je kupljena za 200. Već sam trojicu prodao po 800 svakog, a ostali neće ić za manje od 500 sigurno. I to napraviš nekoliko puta od nicega imaš već 10k.

Eo jednog silvera ST (Srbin Ubiparip, pace 79, dosta dobar) prodajem vec 2 dana, cak ni za 150 ga niko ne kupuje, nez vise sta da radim xD Prodavao sam i Shiny silver isto tako jeftino, nece da kupuju, nez vise sta da radim, na kraju sam neke vratio u postavu, zlatnog golmana i to dosta dobrog sam jedva prodao za 300-400 nakon 2 dana stavljanja na AH po 1 sat

BTW zas bi neko davao 800 za bronze igraca? Sad gledam na AH gomila ih je istekla bez ikakve ponude, cak ni 150, ne kuzim kako ti dobivas ponude od 500 za broncu?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 0:02 (KiCo77).
17 godina
RedHill kaže...

Koji gamepad da uzmem? F310 ili XBOX-ov ili neki treci?

Zašto f310 kad je perjanica firme f510 a imaš i onaj f710 bežični?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam bronze igraca bez problema prodao za 1500, samo zato što ima PACE 91.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 0:17 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Treba u gomili toj nac igrace koji ce se moc prodat, i treba procijenit kako treba, uglavnom je pravilo da ako nadjes igraca sa preko 75 pace, rare bronze engleski, prodaje se za 400 sigurno. Znači ovaj koji se prodaje je kupljen za 200, a ovog drugog koji je prodan sam platio 500 prodao za 900

EDIT:kupio sam igraca za 200 sad, jedini drugi na marketu vrijedi 2.5k znači stavim 2k buy now odlazi sigurno

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 0:28 (antiljano27).
13 godina

Ja ne kuzim kako vi uspijete kupit gold contracte za 1000?? Ja kupujem gold contracte i fitnes za 150, ako nema lagano idu za 300...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Ja ne kuzim kako vi uspijete kupit gold contracte za 1000?? Ja kupujem gold contracte i fitnes za 150, ako nema lagano idu za 300...

Uvijek kad ja pogledam Gold contracti koštaju oko 1000 pa na gore. Sad sam išao pogledati i evo screenshota..

šumski put je bio ravan.
13 godina

Sad sam kupio 3 gold contracta za 350, i dva fitnes golda za 300...samo to zahtjeva spamanje searcha :)

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo stavi da ti je max buy/bid cijena 300, i to je to.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

Sad sam kupio 3 gold contracta za 350, i dva fitnes golda za 300...samo to zahtjeva spamanje searcha :)

jesi ti siguran da je to player contract, da nisi uzeo za managera? za 350 coinsa idu oni rare bronze contracti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

jesi ti siguran da je to player contract, da nisi uzeo za managera? za 350 coinsa idu oni rare bronze contracti.

Pa siguran sam :)) Nisam od jucer hahah:)) Igram FUT vec 3 godine:) Znam razliku između manager i player contract :))

15 godina
FIFA 13
Ma znam i ja, ali mi se nekad znalo dogoditi da žurim pa uzmem manager contracte slučajno, pa zato pitam :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Poceo sam Player Manager, kao golman igrat, za real, al sa rekao da me posalje na posudbu, zavrsio sam u nekom ruskom klubu, vec 3 utakmice sam u prvoj postavi:D Nekima ce to bit dosadno, al meni je zanimljivo branit:)4 utakmice, primio sam samo jedan gol...al ono...bas je bilo neobranjivo za mene sa OVR 67 :)) S time da sam skinuo sigurno 2-3 cista gola :)

13 godina
protjeran
FIFA 13

Samo da vam napomenem da imate akciju na cdkeyhunt.com pa dobijete i gratis igru ako ste srece kao ja.Cijena je isto dobra

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...

Uvijek kad ja pogledam Gold contracti koštaju oko 1000 pa na gore. Sad sam išao pogledati i evo screenshota..

To što su ljudi budale pa bidaju 2000 na contracte ne znači da toliko vrijede. Jučer sam pretraživao sa max buyout 1300 i pronašao sam barem 20 onih contracta sa 28 gold tekmi za 1000 - 1300 buyout. Očito ljudi ne znaju koristiti search.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jutro! Ovako ljudi, odlucio sam se konacno pozabaviti sa UT-om buduci da ga nisam igrao u fifa 12, ustvari poceo sam nesto mrljati ali previše je to djelovalo "šareno" za jednog dipl.pr, tako da sam odustao i vecinom peglao H2H. Upocetku sam odmah napravio gresku, izbrisao momcad koju sam prebacio iz fifa 12 skupa sa gold pack-om jer mi je trebalo novo ime kluba za novi pocetak, a nisam skuzio da jednostavno mogu preimenovati stari. U pocetku je bilo sve sjajno, kapital se slijevao, sa bronze se lagano dizao na silver na kraju citava momcad postala zlatna. U pocetku nisam skuzio da se ugovore moze kupovati posebno (koja sam ja plavusa) nego sam sam do ugovora dolazio prilikom kupovanja pack-ova {#} (hey mozes misliti), sta sam tu love bez veze bacio, dok nisma skuzo da to nema logike malo prckao po postavkam prilikom search na aukciji. Druga stvar, takodjer nisam skuzio koliko tekmi vrijede pojedini ugovori, tek kada je sva momcad pozlatila ja sam shvatio kako stvari stoje tako da mi je club na rubu bankrota i sve sto sam stvorio mora ici na bubanj.

Tako je zavrsio moj prvi pravi dan u UT-u. Samo da sam jednom procitao post na str. 76 kojeg je napisao Dark Side sada bi sve bilo drugacije, a ovako me je brzopletost da sto prije sastavim zlatnu ekipu i pocnem puniti vitrine kluba odvela u bankrot. {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Igram career mode sa AC Milanom i upravo sam dobio ponudu da treniram Dansku reprezentaciju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Prevelika je razlika u cijeni između igrača OVR 78 i OVR85.

Cijelu momčad sam složio prije nego mi je došao key (pojedini igrač max 1000coins) a sada ne mogu kupiti boljeg igrača na nijednoj poziciji za manje od 10.000. Španjolska liga/Španjolci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ohoho... dobio Schweinsteigera {#} u free paketicu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Dali je moguće promjenit brzinu gameplaya ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

Dali je moguće promjenit brzinu gameplaya ?

Imaš u game settings slow, normal, fast što se offline igre tiče. Online moraš igrati kako je, osim ako igraš custom match. Mislim da i tamo možeš birati brzinu.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupio bi igru ali ne kužim koja je razlika između ultimate edition i obićne,

te ako mi možete preporućiti u kojem web shopu se može kupiti plaćanjem na račun u banci?

A.K.A. DuraCell_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 11:45 (skipe1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
broker_sa_bare kaže...

jel ko našo "besplatni" cdkej i krek ? :D

eh bas ces naci negdje besplatni cd key! ahhahahahhah za cr.... to kako izgleda nece ni biti.. :(

xD ma mislio sam na onaj aktivejšn kej sta trazi pri instalaciji >.<....a ma biče krekova,kažu sutra..B)

17 godina
roker_sa_bare kaže...
DangerousB kaže...
broker_sa_bare kaže...

jel ko našo "besplatni" cdkej i krek ? :D

eh bas ces naci negdje besplatni cd key! ahhahahahhah za cr.... to kako izgleda nece ni biti.. :(

xD ma mislio sam na onaj aktivejšn kej sta trazi pri instalaciji >.<....a ma biče krekova,kažu sutra..B)

rekli su i danas.. ma jbt ga ja cekam 2k13 :D

17 godina
skipe1994 kaže...

Kupio bi igru ali ne kužim koja je razlika između ultimate edition i obićne,

te ako mi možete preporućiti u kojem web shopu se može ke kupiti plaćanjem na račun u banci?

Na zadnjih par stranica nekoliko puta se govorilo o tome pa pogledaj....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice