brzo mi recite koji mi je kontroler najbolji za igrat.... logitech f710,razer onza ili x360
X360 bez puno razmišljanja, čak je i najjeftiniji od ovih.
nije bitna cijena samo kvalitet...... ili onza tournament edition
brzo mi recite koji mi je kontroler najbolji za igrat.... logitech f710,razer onza ili x360
X360 bez puno razmišljanja, čak je i najjeftiniji od ovih.
nije bitna cijena samo kvalitet...... ili onza tournament edition
Može pomoć!? Kako da namjestim da mi ne trza na najvećim postavkama?
Ubija mi gušt u igranju.
I meni. Offline je jos u redu moze se prec preko onih micro trzaja nekad jedva vidljivih, ali online nekad zna bit bas trzavo. Kako je tebi, koju graficku imas i na kojim postavkama igras?
Baš sam uzeo novi komp, gtx670... sve je na max, vsync uključen.
destroyer:
x360 rastura, nećeš pogriješiti ako ga kupiš.
Aha ti imas Nvidia. Ajde probaj ti desni klik na shortcut od FIFA-e i izaberi open with Nvidia processor ako imas tu opciju. To sam pronasa na EA forumu da nekome radi, a meni za moju ATI nigdje rješenja. :( Javi jel radi.
Da li još itko izgubi vezu sa protivnikom kad pokušava igrat "Seasons"?
Nijedan meč nisam uspio odigrati, izaberem klub, kliknem da traži protivnika, nađe ga, i odmah izgubi vezu s njim.
Najte se ljutit, ali može li mi tko reći ili dati link gdje je igra najjeftinija, naravno na pouzdanoj stranici? Samo key, ne box izdanje. Hvala.
Ja kupujem s Basehosta i Eplati.
Ma ništa, preskupo je to sve ipak...
Najte se ljutit, ali može li mi tko reći ili dati link gdje je igra najjeftinija, naravno na pouzdanoj stranici? Samo key, ne box izdanje. Hvala.
Nijedan meč nisam uspio odigrati, izaberem klub, kliknem da traži protivnika, nađe ga, i odmah izgubi vezu s njim.
Upomoć, itko?
I ako je netko za rundu il dvije, nek pošalje PM.
evo upravo sam kupio Fifu 13 za PS3, digitalnu verziju. skidam je sada 6,3 gb :/
:D
Upomoć, itko?
I ako je netko za rundu il dvije, nek pošalje PM.
Meni je bilo tako dok nisam otvorio portove.
Ja kupujem s www.cdkeyhunt.com hrvat je lik pa mu mozes i na tekuci racun uplatit.
Ako kupujes vise kopija je odlicno jer dobijes gratis igricu jer slave rodjendan.Provjeri pa sam vidi
Jesi fifa pointsi u UT-u iskljuceni il samo mene zajebava? I gdje se oni uopce kupuju, nigdje nmg nac a na webapp mi nezeli uc cijeli dan..
...
Meni je bilo tako dok nisam otvorio portove.
Imam Thompsonov ruter na kojem ne mogu otvarat portove čini mi se, mislim da sam već probavao za COD prije.
Najbolji kontroler, bez razmišljanja x360 gamepad original...nemojte ni onzu torunament, ni nikakva cuda od razera, jer se brzo kvare...tako da idite na x360, imate ga u zagrebu od 240 pa do 300 kuna...
Danas me ide, upecao Callejona za 1500 i Hernandeza (iz ManU) za 3000. Bit će lijepog profita. 
Danas me ide, upecao Callejona za 1500 i Hernandeza (iz ManU) za 3000. Bit će lijepog profita. 
Meni je ulov dana Perisic za 650... nazalost prodan za samo 2000.
Btw. kako me nervira kad crkne konekcija u areni i moram iskljucit igricu i ponovno uci u nju.
Za kraj, kako mi s eplati znamo da je igra UE ja sam dobio samo jedan gold pack (kako sam cuo treba biti dva jedan za preorder i jedan od UE)
Demichelis za 800, jel to dobro?
I da, da li itko zna kad ćemo dobiti Gold Packove koji se dobiju kupnjom Ultimate Editiona?
Dobio sam Henrya u Gold packu pa me zanima za kolko da ga prodam?
I da, da li itko zna kad ćemo dobiti Gold Packove koji se dobiju kupnjom Ultimate Editiona?
Pa dobiješ svaki tjedan 1 Gold pack.
Prije nego kupiš nekog igrača napravi search tj. prođi kroz sve demichelise na tržištu i vidi za koliko ide.
Moj prijedlog je da uneseš što više parametara da ti izlistava samo jednog igrača i onda još filtriraš sa cijenom kojom misliš da je ok.
Najbolji kontroler, bez razmišljanja x360 gamepad original...nemojte ni onzu torunament, ni nikakva cuda od razera, jer se brzo kvare...tako da idite na x360, imate ga u zagrebu od 240 pa do 300 kuna...
meni je puno bolji f510, ali dobro... meni je uvijek draži gamepad koji sliči na PS nego ovaj od xboxa... navika je gadna stvar
koja je najbolja formacija u ultimate teamu?
Uspio prodat Henrya za 15k 
koja je najbolja formacija u ultimate teamu?
Meni osobno 4-4-2 i 4-2-2-2
Najbolji klasicni gamepad ("usavrseni unuk") ali ujedno i najgori D-pad u povijesti (npr. sucksa u fighting igrama), trebalo mi je nesto duze da se naviknem na org Xbox 360 kontroler kada sam navikao na one SNES/PS like gamepade aka "shape" itd (GameCube nisam imao, niti 1st Xbox koji imaju isti raspored tipki kao i Xbox 360 kontroler, mislim na analogne gljive, "shape", raspored tipki itd). Kako god, svakako ga preporucujem....
BTW nisam probao onaj "novi Xbox 360 srebrni kontroler" gdje je navodno bolji D-pad.
zasto imam samo 30 mjesta na trade pile-u a gledam ovaj lixon na youtubu ima 40 ?
u katalogu mozes kupit da ima 40, cak i više kasnije ja mislim...50...ja imam 40...mozes kupit i da imas watch list 50 ako se ne varam
Prek kataloga si povećaš trade pile na 40 i consumable pile na 75. Uz to si kupiš i coin boost koji ti daje dodatnih 1000 coinsa po tekmi. Mislim da za jedno 30 utakmica maksimalno. Super stvar.