FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.285.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Imam damjanovica u bidu, ali mi nije jasno sta ce on nekom. Seoul je liga, a crnogorac nacionalnost. Sa kim ga bude upario ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Imam damjanovica u bidu, ali mi nije jasno sta ce on nekom. Seoul je liga, a crnogorac nacionalnost. Sa kim ga bude upario ne znam.

combo s Joveticem ili Vucinicem...

13 godina
FIFA 13

A vucinic nevalja nista.

Slozio navedenu ekipu sta sam i htio. Otvorio par paketa i sad se srozo na 10k i nista nije uletilo. 4-1-2-1-2 i neki positioni ali to je to.

Sad ponovno trade nabacit, da se vratit na staro :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:13 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ma klinac je kreno, sve je po starom i dalje, nista novo.

Dobijam takve igrače na kojima je veća zarada ako ih bacim u quick sell nego ako ih prodajem... a coinsi se tope..

edit: dok ne potrošim sve coinse na PS3 piknuo sam si SIF Klosea za relativno razumnu cijenu u 4-1-2-1-2 za 72k coinsa da mi bar neka uspomena ostane na ove coinse.

Kad vidim cijene na PS3 marketu i ove na PC dođe mi da plačem..  možda još uzmem SIF Cavania i gotovo, no za to ću morati pričekati par dana i da cijene nešto padnu jer sam za malo kratak..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:49 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Prestao sam igrat fifu prije jedno 2-3 mjeseca.

Cuo sam da je izasao neki novi TOTS pa sam odlucio uzet par packova

4 pack!

100k? :/

h h
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:59 (Darkensync).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Samir popio previše kofeina prije tekme pa mu se pomutilo u glavi  - NOVI VIDEO {#}

EDIT: Današni TOTW leakana slika vjerojatno:

https://pbs.twimg.com/media/BJskuvOCUAAzdsj.jpg

LOOOOOOOOOOOOOOOL

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ugasena-i-zadnja-nada-tragicna-pogreska-vratara-intera---285643.html

15 godina
CroChef kaže...
DangerouS kaže...

Samir popio previše kofeina prije tekme pa mu se pomutilo u glavi  - NOVI VIDEO {#}

EDIT: Današni TOTW leakana slika vjerojatno:

https://pbs.twimg.com/media/BJskuvOCUAAzdsj.jpg

LOOOOOOOOOOOOOOOL

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ugasena-i-zadnja-nada-tragicna-pogreska-vratara-intera---285643.html

{#}

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina

uopće me ne čudi sad što su igrači na PC-u tako skupi, puno je igrača vani, otvaraju se packovi, a igrači se bidaju skuplje nego prije 15 dana. šta reć nego korisnici su idioti i sami su krivi za takve cijene.

14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

uopće me ne čudi sad što su igrači na PC-u tako skupi, puno je igrača vani, otvaraju se packovi, a igrači se bidaju skuplje nego prije 15 dana. šta reć nego korisnici su idioti i sami su krivi za takve cijene.

Jep... morat cemo pricekat jos neko vrijeme...

13 godina
CroChef kaže...
BoobZ kaže...

Jep... morat cemo pricekat jos neko vrijeme...

al ne kužim, ako je prije 10-15 dana neki igrač bio 100k, zasto ga sada bidaju preko 150? fuckin idiots {#}

17 godina
neaktivan
FIFA 13

premalo je aukcija da bi bio market crash ko na ps3/xbox , 175k aukcija ko obicno ima aukcija, dok nije preko 300k nista od pada cijena

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Trnjan kaže...

premalo je aukcija da bi bio market crash ko na ps3/xbox , 175k aukcija ko obicno ima aukcija, dok nije preko 300k nista od pada cijena

ne pričam ja o padu nego o rastu cijena

17 godina
neaktivan
FIFA 13

pa naravno da ce rast kad se potvaralo packova a i dalje ima prosjecan broj aukcija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
ja sam samo otvarao silver pakove i dobio sam jednog tots i jedno totw

0 0 hvala 0
17 godina
BoobZ kaže...

al ne kužim, ako je prije 10-15 dana neki igrač bio 100k, zasto ga sada bidaju preko 150? fuckin idiots {#}

Pazi, SIF Cavani 2 milje? Halo? Na PS3 240k? Nedam za njega više od 400k a i to je previše...

13 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

Pazi, SIF Cavani 2 milje? Halo? Na PS3 240k? Nedam za njega više od 400k a i to je previše...

ma bezveze, sa tim H/H workratesom sretno im u prodaji

13 godina
FIFA 13

H/H meni nikako nevalja. Fitness ode odmah... Inace, uletio IF jedan, prvi puta od kada igram fifu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Prva stvar, cijene prije tots su bile u padu zbog očekivanja i sve te buke oko TOTS. Sad kad su izašli napokon nije to još ono pravo što se čeka - bpl, bbva, bundes i tako. A što se tice cijena, one padaju, no ne i za IF- ove. Oni jednostavno ne spadaju u taj isti koš. Kompany se nadje za 50, aguero za 120, nania sam jučer za 30k i to sve u 41212 formaciji. Sessegnona sam za 60k profita prodao samo zato jer je IF, dok ostalo sve pada. IF-ovi više ne izlaze, tako da ih je sve manji i manji broj na marketu, dok obične kartice naravno još izlaze i sve ih je više i to je cijela logika. 

13 godina
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Prva stvar, cijene prije tots su bile u padu zbog očekivanja i sve te buke oko TOTS. Sad kad su izašli napokon nije to još ono pravo što se čeka - bpl, bbva, bundes i tako. A što se tice cijena, one padaju, no ne i za IF- ove. Oni jednostavno ne spadaju u taj isti koš. Kompany se nadje za 50, aguero za 120, nania sam jučer za 30k i to sve u 41212 formaciji. Sessegnona sam za 60k profita prodao samo zato jer je IF, dok ostalo sve pada. IF-ovi više ne izlaze, tako da ih je sve manji i manji broj na marketu, dok obične kartice naravno još izlaze i sve ih je više i to je cijela logika. 

Znači uglavnom ono što sam kupio prije TOTS-a u "panic sellingu" sam kupio najjeftinije..Vidić za 116k i tako to, sad na open bidu ide preko 150k...

13 godina
neaktivan

pa upravo taj "panic selling" je doprinio svemu tome. cijene su bile 30% nize od realnog. I point je da još nije bilo HH-a, nakon njega bi se stvari mogle promijenit barem malo.

13 godina
antiljano27 kaže...

pa upravo taj "panic selling" je doprinio svemu tome. cijene su bile 30% nize od realnog. I point je da još nije bilo HH-a, nakon njega bi se stvari mogle promijenit barem malo.

znači one preporuke da se prodaju igrači jer će puno izgubit na vrijednosti je bila jedna velika glupost {#}

13 godina
neaktivan

ja vjerujem da ce izgubit, samo je pitanje kada. Ljudi se čuvaju za ostale TOTS. Sad zamisli kad bude bpl tots vani i 100k packovi npr. i happy hour. Pa to ce bit kupovanja naveliko i vjerujem da ce tada cijene pocet padat. Sjeti se toty i onih tjedan dana posebnih packova ovo ono, naveliko se kupovalo, tako ce i sada bit pretpostavljam

13 godina
FIFA 13

Naravno da je, to sam ja odmah reko. Mada sam si lijepu ekipicu sastavio tik prije nego su TOTSI izasli. Ali ovi totsi su blaga katastrofa. Sta danas ne bude novih totsa ? Talijani, Svabe, Spanjolci i tako dalje... 

Jer ljudi su kupovali paketice ko suludi da bi dobili TOTSe koji vrijede manje od Ronaldinha u pick sellu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

ja vjerujem da ce izgubit, samo je pitanje kada. Ljudi se čuvaju za ostale TOTS. Sad zamisli kad bude bpl tots vani i 100k packovi npr. i happy hour. Pa to ce bit kupovanja naveliko i vjerujem da ce tada cijene pocet padat. Sjeti se toty i onih tjedan dana posebnih packova ovo ono, naveliko se kupovalo, tako ce i sada bit pretpostavljam

vjerujem da će se kupovat paketi, al meni je ovaj tots naj "user friendly", recimo Jagielka ili Nastasić, fenomenalno izgledaju a mogu se priuštit {#}

17 godina
FIFA 13
Niti danas u packovima nisam dobio ništa poluvrijednog a kamo li vrijednog? Potrošio sam gotovo pola coinsa što sam imao na PS3 a sve zajedno nula bodova.. odustajem kaj se PS3 tiče... još si piknem kakvog igrača s marketa i predajem se do nove fife..
Na PC ću malo pričekati pa sve urokati u danu i isto kraj... kakav sam luzer, nevjerojatno..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Niti danas u packovima nisam dobio ništa poluvrijednog a kamo li vrijednog? Potrošio sam gotovo pola coinsa što sam imao na PS3 a sve zajedno nula bodova.. odustajem kaj se PS3 tiče... još si piknem kakvog igrača s marketa i predajem se do nove fife..
Na PC ću malo pričekati pa sve urokati u danu i isto kraj... kakav sam luzer, nevjerojatno..

pusti packove kad te neće {#}

17 godina
BoobZ kaže...

pusti packove kad te neće {#}

A furam se na onu priču o čoravoj koki i zrnu ali izgleda da to  pali samo u priči...

edit:  isprovocirao si me i da bih ti dokazao suprotno potrošio sam novih 50k na packove i nažalost, bio si u pravu...  odustajem

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 15:24 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Eto i tog Happy houra :D Nakon ovoga očekujem da ce barem cijene tots  pasti ako ne i sve ostalo. Po našem vremenu od 7 do 8 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 17:03 (antiljano27).

0 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Eto i tog Happy houra :D Nakon ovoga očekujem da ce barem cijene tots  pasti ako ne i sve ostalo. Po našem vremenu od 7 do 8 

A kaj mi vrijedi, skoro sve sam zdrobio do sada ... sad opet treba prodavati a market je za karu zadnjih dana..

13 godina
FIFA 13

Bem ti happy hour, nadam se da ce valbuena otic, pa da upikenm barem dva paketica po 15k...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice