FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.005.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Moze mi neko pojasnit kontrole na tipkovnici i malo o tome "novom sustavu obrane"?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 12
patch123 kaže...

Odigrao sam barem 50 (vrlo moguće i 100) utakmica i još nijednu ozlijedu nisam vidio.

Toliko o "pretjeranim" ozljedama.

Moj prosjek je još interesantniji... igram svaki dan bar tridesetak tekmi pa to pomnoži s brojem dana koliko je demo dostupan i eto, niti ja nisam vidio još niti jednu ozljedu a nije mi isključena u opcijama. Valjda racionalno igram i ne forsiram igrače, tko će znati... da bi došao do gola izmjenim bar desetak dodavanja, nikada ne sprintam s jednim igračem...  možda i to ima veze...

16 godina
neaktivan

Vjerojatno ovisi o energiji igrača..

Ako niste primjetili, svaki igrač ima energiju koja se troši sprintanjem (u poluvremenu se regenerira) tako da je vjerojatno vjerojatnost ozljede veća što je energija niža..

14 godina
neaktivan

Ja sam imao ozlede jedino kada ga protivnicki igracc pokupi a ovako sam da se povredi jos nisam a igram dosta fifu 12 i nije mi se desila takva priroda povrede.

15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Moze mi neko pojasnit kontrole na tipkovnici i malo o tome "novom sustavu obrane"?

Anyone?

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...
Jonja kaže...

Anyone?

Dakle, kontrole na tipkovnici središ da u folderu FIFA 11 u My Documents prekopiraš Button Settings u folder FIFA 12 u My Documents. Drugo, taj novi sustav obrane izgleda više realnije, meni ne. Bit je u tome da sada više nema onoga da stisneš tipku i tvoj igrač trči za protivničkim već da moraš točno znati kad stisnuti tipku, moraš pogoditi vrijeme da bi protivniku oduzeo loptu.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:53 (jurica_m).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja sam imao samo takvu jednu ozljedu i to sa alvesom

i nije ništa čudno ako igraču koji puno trči ode zadnja loža... takve ozljede su specifične i ne izbacuju igrača duže od mjesecd dana sa travnjaka...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima se dosta toga za istražiti u demu.jedva čekam izlazak igre.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FIFA 12

A jel ima career mode u FIFA 2011?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brhgzugfewu kaže...

A jel ima career mode u FIFA 2011?

u FIFI 11 ima,ali ove godine u FIFI 12 će biti potpuno drugačiji nego prošle godine,dosta bolji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 10:00 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Na kom levelu igrate fifu 12 i koju odbranu koristite?

0 Amateur?
1 Semi-pro?
26 Professional?
6 World Class?
15 Legendary?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Na kom levelu igrate fifu 12 i koju odbranu koristite?

Legendary.

Koristim tactical defending.

U jednom trenutku sam prebacio na legacy,bilo je lakše ali sam se ipak odlučio vratiti tactical defendingu.

14 godina
neaktivan

Ja malo pre igrao protiv barse pa ono nije normalno kako igraju na legendary probao po prvi put protiv barse i pocepali mea ja igrao sa milanom,kao osice su,kako protiv barse?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja igram na profesional, i taman mi je, malo pobjeđujem, više gubim i vrlo malo nerješenoga.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ne mogu vjerovati,ova igra kao da vara.

Jučer sam na legendary imao 4-5 pobjeda,2 neriješena i 2 poraza.

Danas jedva neriješeno izvučem. 0 pobjeda,2-3 neriješena i 7-8 poraza.

To nije prvi put da mi se ovo događa.

Prošli put sam nakon 7-8 poraza u nizu zaredao sa 2-3 pobjede. WTF ?

Čini se da možeš igrati tek onoliko koliko ti igra dopusti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 12:49 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja isto igram na professional, sa milanom protiv barcelone. Nekad mi zabiju jedan nekad cetiri gola, ja jedva zabijem jedan ako mi se posreci i dva. Plivam u obrani, onaj villa mi se svaki put izmigolji a o messiju da i ne pricam, ali nema predaje razbit cu ih kad tad :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

kak ose mijenjaju igraci?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nakon 15,16 tekmi odigranih an ps3 skužio sam tactical defending i posvetio mu 10 tekmi.Lijepo to radi samo se mora vježbati,sad golovi idu ko iz šale.Zadnjih par tekmi dominirao i zabijao sam tako.Nemojte si stavčjat na legalacy deff jel je tact deff puno bolji samo se mora vježbat :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako ti si to skuzio pa ako hoces podeli sa nama tj sta radis? mislim na odbranu?hvala

15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Kako ti si to skuzio pa ako hoces podeli sa nama tj sta radis? mislim na odbranu?hvala

2 tipke stisčem,kocku za ulazak u igrača,r1 za pritisak mojeg drugog igrača pa onda odmah pokriš taj dio gdje je on izašao te ako to ne uspije pokrivam prostor i onda ih stisnem kad dođu na bok i uzmem loptu.U zadnjih 5 tekmi imao sam 20 posto više posjeda lopte i s lakočom dobivao na legendary po 2:0,3:2 s tim da sam imao 3:0 pa sam se počeo zajebavat xD :D

16 godina

Ja sam se još i priviknuo na obranu, al napad mi neide pošto sam nov u manual postavkama. Jednostavno na assisted više nema smisla igrati. Treba vježbe i naprijed i nazad :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ja sam se još i priviknuo na obranu, al napad mi neide pošto sam nov u manual postavkama. Jednostavno na assisted više nema smisla igrati. Treba vježbe i naprijed i nazad :D

Meni je sve sad oke,samo mi treba da još na manuel igram i da strgam nekaj kad krivo dodam.Ovak Piz*im kad fulam gol il krivo dodam D

16 godina
neaktivan
FIFA 12

upalilo ovo sa RB/R1 :)  tvoj suigrac vrsi pritisak na njemu dok ti pokrivas drugog igraca ili se vratis na poziciju gdje je ostala rupa. gr8! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kontrole koje koristite mislim na pomoc kod suta,pasa,u prazan prostor,centarsut?

8 assisted?
4 Semi-pro?
6 Manual?
10 Mesano?
15 godina
FIFA 12
lijepe vijesti stižu iz Slovenije za one koji imaju Xbox.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lijepe vijesti stižu iz Slovenije za one koji imaju Xbox.

da ali NTSC nema PAL

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja igram na world class. Doduše pušim u 7/10 tekmi, tako da ozbiljno razmišljam da vratim na professional i poštedim si živce.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

e jel mi moze ko pomoc oko onog fixa za produzavanje vremena...plizz...ne razumijem ono nikako...

0 0 hvala 0
15 godina
david_13 kaže...

e jel mi moze ko pomoc oko onog fixa za produzavanje vremena...plizz...ne razumijem ono nikako...

onaj file koji se zove rna.ini,njega kopiraš u Porgram Files/EA Sports/FIFA 12 Demo/Game.

15 godina
neaktivan

uradio to i opet mi nemoze...citao sam u onom readme file-u da treba nekakve varijable promjenit imal to ikakve veze

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice