Moze mi neko pojasnit kontrole na tipkovnici i malo o tome "novom sustavu obrane"?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigrao sam barem 50 (vrlo moguće i 100) utakmica i još nijednu ozlijedu nisam vidio.
Toliko o "pretjeranim" ozljedama.
Moj prosjek je još interesantniji... igram svaki dan bar tridesetak tekmi pa to pomnoži s brojem dana koliko je demo dostupan i eto, niti ja nisam vidio još niti jednu ozljedu a nije mi isključena u opcijama. Valjda racionalno igram i ne forsiram igrače, tko će znati... da bi došao do gola izmjenim bar desetak dodavanja, nikada ne sprintam s jednim igračem... možda i to ima veze...
Vjerojatno ovisi o energiji igrača..
Ako niste primjetili, svaki igrač ima energiju koja se troši sprintanjem (u poluvremenu se regenerira) tako da je vjerojatno vjerojatnost ozljede veća što je energija niža..
Ja sam imao ozlede jedino kada ga protivnicki igracc pokupi a ovako sam da se povredi jos nisam a igram dosta fifu 12 i nije mi se desila takva priroda povrede.
Moze mi neko pojasnit kontrole na tipkovnici i malo o tome "novom sustavu obrane"?
Anyone?
Anyone?
Dakle, kontrole na tipkovnici središ da u folderu FIFA 11 u My Documents prekopiraš Button Settings u folder FIFA 12 u My Documents. Drugo, taj novi sustav obrane izgleda više realnije, meni ne. Bit je u tome da sada više nema onoga da stisneš tipku i tvoj igrač trči za protivničkim već da moraš točno znati kad stisnuti tipku, moraš pogoditi vrijeme da bi protivniku oduzeo loptu.
ja sam imao samo takvu jednu ozljedu i to sa alvesom
i nije ništa čudno ako igraču koji puno trči ode zadnja loža... takve ozljede su specifične i ne izbacuju igrača duže od mjesecd dana sa travnjaka...
A jel ima career mode u FIFA 2011?
A jel ima career mode u FIFA 2011?
u FIFI 11 ima,ali ove godine u FIFI 12 će biti potpuno drugačiji nego prošle godine,dosta bolji.
Na kom levelu igrate fifu 12 i koju odbranu koristite?
0 | Amateur? |
---|---|
1 | Semi-pro? |
26 | Professional? |
6 | World Class? |
15 | Legendary? |
Na kom levelu igrate fifu 12 i koju odbranu koristite?
Legendary.
Koristim tactical defending.
U jednom trenutku sam prebacio na legacy,bilo je lakše ali sam se ipak odlučio vratiti tactical defendingu.
Ja malo pre igrao protiv barse pa ono nije normalno kako igraju na legendary probao po prvi put protiv barse i pocepali mea ja igrao sa milanom,kao osice su,kako protiv barse?
Ja igram na profesional, i taman mi je, malo pobjeđujem, više gubim i vrlo malo nerješenoga.
Ne mogu vjerovati,ova igra kao da vara.
Jučer sam na legendary imao 4-5 pobjeda,2 neriješena i 2 poraza.
Danas jedva neriješeno izvučem. 0 pobjeda,2-3 neriješena i 7-8 poraza.
To nije prvi put da mi se ovo događa.
Prošli put sam nakon 7-8 poraza u nizu zaredao sa 2-3 pobjede. WTF ?
Čini se da možeš igrati tek onoliko koliko ti igra dopusti.
Ja isto igram na professional, sa milanom protiv barcelone. Nekad mi zabiju jedan nekad cetiri gola, ja jedva zabijem jedan ako mi se posreci i dva. Plivam u obrani, onaj villa mi se svaki put izmigolji a o messiju da i ne pricam, ali nema predaje razbit cu ih kad tad :)
kak ose mijenjaju igraci?
Nakon 15,16 tekmi odigranih an ps3 skužio sam tactical defending i posvetio mu 10 tekmi.Lijepo to radi samo se mora vježbati,sad golovi idu ko iz šale.Zadnjih par tekmi dominirao i zabijao sam tako.Nemojte si stavčjat na legalacy deff jel je tact deff puno bolji samo se mora vježbat :D
Kako ti si to skuzio pa ako hoces podeli sa nama tj sta radis? mislim na odbranu?hvala
Kako ti si to skuzio pa ako hoces podeli sa nama tj sta radis? mislim na odbranu?hvala
2 tipke stisčem,kocku za ulazak u igrača,r1 za pritisak mojeg drugog igrača pa onda odmah pokriš taj dio gdje je on izašao te ako to ne uspije pokrivam prostor i onda ih stisnem kad dođu na bok i uzmem loptu.U zadnjih 5 tekmi imao sam 20 posto više posjeda lopte i s lakočom dobivao na legendary po 2:0,3:2 s tim da sam imao 3:0 pa sam se počeo zajebavat xD :D
Ja sam se još i priviknuo na obranu, al napad mi neide pošto sam nov u manual postavkama. Jednostavno na assisted više nema smisla igrati. Treba vježbe i naprijed i nazad :D
Ja sam se još i priviknuo na obranu, al napad mi neide pošto sam nov u manual postavkama. Jednostavno na assisted više nema smisla igrati. Treba vježbe i naprijed i nazad :D
Meni je sve sad oke,samo mi treba da još na manuel igram i da strgam nekaj kad krivo dodam.Ovak Piz*im kad fulam gol il krivo dodam D
upalilo ovo sa RB/R1 :) tvoj suigrac vrsi pritisak na njemu dok ti pokrivas drugog igraca ili se vratis na poziciju gdje je ostala rupa. gr8! :)
Kontrole koje koristite mislim na pomoc kod suta,pasa,u prazan prostor,centarsut?
8 | assisted? |
---|---|
4 | Semi-pro? |
6 | Manual? |
10 | Mesano? |

da ali NTSC nema PAL
Ja igram na world class. Doduše pušim u 7/10 tekmi, tako da ozbiljno razmišljam da vratim na professional i poštedim si živce.
e jel mi moze ko pomoc oko onog fixa za produzavanje vremena...plizz...ne razumijem ono nikako...
e jel mi moze ko pomoc oko onog fixa za produzavanje vremena...plizz...ne razumijem ono nikako...
onaj file koji se zove rna.ini,njega kopiraš u Porgram Files/EA Sports/FIFA 12 Demo/Game.
uradio to i opet mi nemoze...citao sam u onom readme file-u da treba nekakve varijable promjenit imal to ikakve veze