FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.005.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Idealist kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja mislim da mu je čudan položaj kamermana sa strane, al nisam 100 posto siguran.

ne znam da li ste primjetili (kad forum ima mali youtube player) ali moj obrambeni igrac, koji je između ville i inieste uspori taman toliko da ne moze presjeci loptu. da nije poceo trcati ko krelac, presjekao bih loptu i od gola ne bi bilo nista. ovo je glupo i bzvz i na takve trikove su padali golovi na pes-u 11

Pa upravljaj njime,brzo promjeni igrača lol.Šta si ti mislio.I zbog toga bi ti prodao key?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
razbijach** kaže...
Idealist kaže...

ako ovo ne bude ispravljeno u finalnoj verziji, prodajem key...

JA GA KUPUJEM!!!! (:

Iskreno to i mene *ebe i živcira! Aliako nebude ispravljeno javit ću ti se za key :D

15 godina
Tommy_123 kaže...
Idealist kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja mislim da mu je čudan položaj kamermana sa strane, al nisam 100 posto siguran.

ne znam da li ste primjetili (kad forum ima mali youtube player) ali moj obrambeni igrac, koji je između ville i inieste uspori taman toliko da ne moze presjeci loptu. da nije poceo trcati ko krelac, presjekao bih loptu i od gola ne bi bilo nista. ovo je glupo i bzvz i na takve trikove su padali golovi na pes-u 11

Pa upravljaj njime,brzo promjeni igrača lol.Šta si ti mislio.I zbog toga bi ti prodao key?

a na koga da promijenim? koji pa je bio blize od ovog kojem su noge otkazale?

stvar je u tome sto to nije jedina stvar. ima ih jos. prvo, sva su im dodavanja hebeno precizna. od kada igram demo, barca imala samo jedno zaleđe. igraci mi stoje par metara od protivnickih. moji se u napadu uopce ne otkrivaju/utrcavaju u prostor itd...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:21 (Idealist).
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
Tommy_123 kaže...
Idealist kaže...
Praetorian1 kaže...

a na koga da promijenim? koji pa je bio blize od ovog kojem su noge otkazale?

Ako ti to tolko smeta,otkaži i uvijek imaš drugu opciju.

15 godina

pa kak mi nebi smetalo? izgubis utakmicu radi toga! pa igras da pobjedis, ili?

15 godina
neaktivan
  Idealist kaže...

pa kak mi nebi smetalo? izgubis utakmicu radi toga! pa igras da pobjedis, ili?

Stari prebuild tactical defendnga,presižn driblna i player impacta,iam dosta bugova.Prčekaj 6 dana pa ćeš vidjeti.Šta se mene tiče netrebaš kupit,ima ekipe koja želi kupit.

15 godina

slažem se. ocekivao sam da ce biti fifa s konzola + impact engine. ne bi nista falilo igri... ovako je - djeluje mi nedovrseno...

15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

slažem se. ocekivao sam da ce biti fifa s konzola + impact engine. ne bi nista falilo igri... ovako je - djeluje mi nedovrseno...

Pa ista je verzija igre i na konzolama i pc-u.Rekao da će sve bit ispravljeno u finalnoj verziji :D

15 godina
FIFA 12

Zato kupi pes 2012 i uživaj ! {#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ma PES je u banani...lopta kod igraca koji vodi loptu koda da se zaljepi za nogu...isto tako prolazak je prenerealan...fifa je punooo bolja

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

da :D na koju smo mi foru bolji od argentinaca?

Reprezentativni nastupi i rezultati donose neke bodove.  Poznato je kako su neslavno argentinci prošli na prvenstvu južne amerike a s  druge strane mi smo zaredali s nekim pobjedama i popravili smo svoj koeficijent dok su argentinci svoj pokvarili. To što smo mi 9 a oni 10 ne zanči da smo bolji ali zadnji reprezentativni nastupi tako sugeriraju.

17 godina
Idealist kaže...

A kaj ti je tu čudno?  Pogledaj abidala što je večeras radio kod dva gola valencije?  Kaj je i njemu sjeban engine?

15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

A kaj ti je tu čudno?  Pogledaj abidala što je večeras radio kod dva gola valencije?  Kaj je i njemu sjeban engine?

aj daj, nemojte me zahebavat vise... sad mi tu smisljavate gluposti. kako moze igrac u punom sprintu malo usporiti pa onda opet uci u puni sprint prema lopti? di toga ima, daj mi reci jedan slucaj. 

i to nije samo ova situacija, ima dosta dijelova u igri na slicnim situacijama kada mi igrac uspori. osjeti se...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 23:47 (Idealist).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

i taman kad pomislim da sam "uhvatio" tactical defending popijem gol i odmah dva. :)  ful brzo treba prebacit palac sa A(contain) na B(tackle)...uf...uf   jedva cekam 29. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
movie kaže...

aj daj, nemojte me zahebavat vise... sad mi tu smisljavate gluposti. kako moze igrac u punom sprintu malo usporiti pa onda opet uci u puni sprint prema lopti? di toga ima, daj mi reci jedan slucaj. 

i to nije samo ova situacija, ima dosta dijelova u igri na slicnim situacijama kada mi igrac uspori. osjeti se...

to je igra ne zaboravimo...

0_o
14 godina
neaktivan
Idealist kaže...
Praetorian1 kaže...

Pa ti onda idi igraj pes,posto je tebi cudan ovaj gol,a ja sam ih takve davao na fifi 11 konzola a i primao,cak sam malo pre gledao tekmu uzivo i slican gol je takav pao i ne vidim sta je tu problem,druga je stvar ako neznas ili namerno pricas gluposti da bi omalovazio fifu a podigao pes do neba koji je jedna obicna arkada i tj robotska arkada,cak nema ni ultimeat team online da se pravi i jos mnogo toga da ti sada sve ne nabrajam sta sve ima fifa 12 na pc kao i na konzolama.Pa si se uhvatio za taj gol kao da ti je bio presudan u zivotu,svasta.Idi na pes temu pa tamo diskutuj,sladi se koji golman prima gluplji gol ili tako nesto slicno,meni pes lic na i tj kada sam igrao pes 12 demo2 kao da sam na klizalistu igraci samo sto ne padnu takav osecaj imam,kada vode loptu kao da guraju tj sutiraju medicinku,sut je tu i tamo dok centarsu je svaki bolji od dejvida bekama dal taj centarsut izvodio gatuzo ili abate,gde je tu fels da ti sutnes kako ti hoces na gol,driblinzi su ocajni......Nisam jos video neko prepoznatljivo ponasanje igraca sa loptom i bez nje ko da su svi isti (znaci isto kretanje imaju i ponasnje i stil igre recimo abate i pato ako je to super onda je barsa najgora ekipa na svetu)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 0:22 (Nokialino).
17 godina
Idealist kaže...

Previše ga forsiraš pa se umara... pazi da ti ne rikne na terenu...  no da skratimo ovu priču, to ti se događa jer ti automatski prebacuje s jednog igrača na drugog pa dobiješ taj osječaj pošto su ti dva igrača podjednako udaljena od protivničkog pa se comp ne može odlučiti na kojeg da ti prebaci upravljanje. Lijek je jednostavan, ja si sam ručno prebacujem s kojim ću igračem upravljati i od tada mi sve štima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 0:31 (movie).
16 godina
Kak mislis rucno? ja prebacujem rucno, ali ne prebaci mi uvijek na zeljenog igraca...
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Leglo kaže...

Planira li netko u full verziji napravit Dinamo i Hajduk u Rest of The World, te podijelit sa zajednicom ? Crofc.net je do sada tako nesto radio, no kolko vidim u FIFA-i 11 su odustali, a za FIFA-u 12 se uopce nisi niti poceli pripremat. 

Bilo bi interesantno kad bi se u Dinamu angažirali i ovo službeno napravili..

Moguće je da će par igrača biti dostupno kroz repku..

Dinamo i HNL imaju sporazum sa Konamijem do 2012. godine, tako da se nikako ne mogu angazirat.

Kao sto rekoh Crofc.net je do sada tako nesto radio, no prosle godine su opako zakazali. Nema druge nego cekat neke entuzijaste da se pozabave problematikom. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
Nokialino kaže...

...cak nema ni ultimeat team online da se pravi i jos mnogo toga da ti sada sve ne nabrajam sta sve ima fifa 12 na pc kao i na konzolama....

PES nema ultimate team ali zato ima Master League Online, ali isto tako ima i be a player mode i be the boss (menadjerski mod)... vise manje ima sve ko i fifa... s tim da fifa ima puno bolje riješen online dio

Respect my authority!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 8:57 (jerrycro).
14 godina
neaktivan
jerrycro kaže...
Nokialino kaže...

...cak nema ni ultimeat team online da se pravi i jos mnogo toga da ti sada sve ne nabrajam sta sve ima fifa 12 na pc kao i na konzolama....

PES nema ultimate team ali zato ima Master League Online, ali isto tako ima i be a player mode i be the boss (menadjerski mod)... vise manje ima sve ko i fifa... s tim da fifa ima puno bolje riješen online dio

Samo toliko sto se tice online,ove godine i fifa ima online ligu i imace manager mode ,be a goalkkeper.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 9:56 (Nokialino).
16 godina

sve je to fifa imala i prosle godine... a jbga... ja cijelo vrijeme mislim na PS3/XBOX360, a ne na PC... :D

Respect my authority!
15 godina
Nokialino kaže...
Idealist kaže...
Praetorian1 kaže...

Pa ti onda idi igraj pes,posto je tebi cudan ovaj gol,a ja sam ih takve davao na fifi 11 konzola a i primao,cak sam malo pre gledao tekmu uzivo i slican gol je takav pao i ne vidim sta je tu problem,druga je stvar ako neznas ili namerno pricas gluposti da bi omalovazio fifu a podigao pes do neba koji je jedna obicna arkada i tj robotska arkada,cak nema ni ultimeat team online da se pravi i jos mnogo toga da ti sada sve ne nabrajam sta sve ima fifa 12 na pc kao i na konzolama.Pa si se uhvatio za taj gol kao da ti je bio presudan u zivotu,svasta.Idi na pes temu pa tamo diskutuj,sladi se koji golman prima gluplji gol ili tako nesto slicno,meni pes lic na i tj kada sam igrao pes 12 demo2 kao da sam na klizalistu igraci samo sto ne padnu takav osecaj imam,kada vode loptu kao da guraju tj sutiraju medicinku,sut je tu i tamo dok centarsu je svaki bolji od dejvida bekama dal taj centarsut izvodio gatuzo ili abate,gde je tu fels da ti sutnes kako ti hoces na gol,driblinzi su ocajni......Nisam jos video neko prepoznatljivo ponasanje igraca sa loptom i bez nje ko da su svi isti (znaci isto kretanje imaju i ponasnje i stil igre recimo abate i pato ako je to super onda je barsa najgora ekipa na svetu)

ti odi malo ohladi ili nađi moje postove kada sam iskritizirao pes i cijelu godinu igrao fifu. to se na fifi 11 NIJE događalo. mjenjanje igraca mi je na manual. ovdje neki ne vide ili ne zele vidjeti da igra VARA. neki spominju da je to samo igra, pa je igra i da koristim cheat-ove da pobjeđujem rekli bi da ne znam igrati, a to sto se racunalu daje nepostena prednost nije nista?

sam sam prebacio na igraca koji je bio između ville i iniesta par sekundi prije nego je villa krenuo dodavati loptu. drzao sam sprint cijelo vrijeme (nisam imao ukljucen analogni sprint - da se ne bi pravdalo i na to) i u trenutku kada je igrac imao prilike presjeci loptu, metar - 2 prije je poceo trokirati i nakon sto ga je lopta prosla je opet poceo normalno trcati? gdje je tu umor? kakav je to realan gol? takvih golova ima, ne kazem da nema, ALI u takvoj situaciji u stvarnosti NITI JEDAN igrac nije prestao sprintati tako da ne sprijeci loptu da dođe do protivnika. Tko mi nađe takav slucaj, placam mu piće!

@ Nokialino - nemoj mi se više uopce obracati na forumu i uskakati u raspravu ko muha bez glave jer NE ZNAS sto sam govorio o fifi a sto o PESu. Dao bog da ides na turnir pa da primis takav gol pa ces onda reci da li ti je bio presudan ili ne...

ja to govorim jer ima puno takvih stvari gdje je racunalo u prednosti, a ovo sam se sjetio snimiti - dobro se vidi da igrac uspori pa natrag ubrza kada vise ne moze doći do lopte. ne znam, da li ne mozete ili NE ŽELITE to vidjeti...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dečki bez svađanja :D

NICE :D :D :D

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Idealist kaže...
***CITAT SKRAĆEN***

ti odi malo ohladi ili nađi moje postove kada sam iskritizirao pes i cijelu godinu igrao fifu. to se na fifi 11 NIJE događalo. mjenjanje igraca mi je na manual. ovdje neki ne vide ili ne zele vidjeti da igra VARA. neki spominju da je to samo igra, pa je igra i da koristim cheat-ove da pobjeđujem rekli bi da ne znam igrati, a to sto se racunalu daje nepostena prednost nije nista?

sam sam prebacio na igraca koji je bio između ville i iniesta par sekundi prije nego je villa krenuo dodavati loptu. drzao sam sprint cijelo vrijeme (nisam imao ukljucen analogni sprint - da se ne bi pravdalo i na to) i u trenutku kada je igrac imao prilike presjeci loptu, metar - 2 prije je poceo trokirati i nakon sto ga je lopta prosla je opet poceo normalno trcati? gdje je tu umor? kakav je to realan gol? takvih golova ima, ne kazem da nema, ALI u takvoj situaciji u stvarnosti NITI JEDAN igrac nije prestao sprintati tako da ne sprijeci loptu da dođe do protivnika. Tko mi nađe takav slucaj, placam mu piće!

@ Nokialino - nemoj mi se više uopce obracati na forumu i uskakati u raspravu ko muha bez glave jer NE ZNAS sto sam govorio o fifi a sto o PESu. Dao bog da ides na turnir pa da primis takav gol pa ces onda reci da li ti je bio presudan ili ne...

ja to govorim jer ima puno takvih stvari gdje je racunalo u prednosti, a ovo sam se sjetio snimiti - dobro se vidi da igrac uspori pa natrag ubrza kada vise ne moze doći do lopte. ne znam, da li ne mozete ili NE ŽELITE to vidjeti...

Covece ja sam takve golove primao i na fifi 11 konzole kada igram online tj head to head i takve sam davao,fora je ovde sada sto moras da obratis paznju koliko si vukao sprint sa tiagom silvom i da li je umoran to se i meni desavalo sve dok nisam skapirao da treba da cekam protivnika a ne drizim stalno brzo trcanje i samim tim pola igraca izgube snagu i onda popijem gol samo tako,dok to u fifi 11 nije bilo bas da se istice sto se tice gubljenje snage

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:36 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
***CITAT SKRAĆEN***

Covece ja sam takve golove primao i na fifi 11 konzole kada igram online tj head to head i takve sam davao,fora je ovde sada sto moras da obratis paznju koliko si vukao sprint sa tiagom silvom i da li je umoran to se i meni desavalo sve dok nisam skapirao da treba da cekam protivnika a ne drizim stalno brzo trcanje i samim tim pola igraca izgube snagu i onda popijem gol samo tako,dok to u fifi 11 nije bilo bas da se istice sto se tice gubljenje snage

Skrati citate !! Hebote kolko vam puta moram REĆI. OVO JE STARI PREBUILD ISUS DRAGI.AKO VAM I NE PAŠE TACTICAL DEFENDING vratite se na legalacy i kraj priče.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:35 (Danny_HR).
16 godina

Za daljnju raspravu koristite pp, a ukoliko vam i to nije dovoljno - locirajte se, nađite, prebijte i ko pobjedi je u pravu.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kome se ne sviđa tactiat defending 0:33 i vratite na stari. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je tactical defending super, daje ti više mogućnosti...ali je pretežak, i neda mi se 10 sati navikavat na njega.

Tako da Legacy it is.

Samo što ni Legacy nije k'o što je bio, manje je učinkovit nego u prijašnjim FIFA-ma.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...
Nokialino kaže...
***CITAT SKRAĆEN***

Skrati citate !! Hebote kolko vam puta moram REĆI. OVO JE STARI PREBUILD ISUS DRAGI.AKO VAM I NE PAŠE TACTICAL DEFENDING vratite se na legalacy i kraj priče.

kakve to veze ima s kojim nacinom obrane igras? ja sam samo rekao da se to treba ispraviti. kakav je to demo u kojem se ne vidi kakav ce finalni proizvod na kraju biti? ne vjerujem da ce biti ikakvih vecih promjena...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice