jel se može u karijera modu igrati s dva kluba? naravno pitam jer bi htio nekog realnog protivnika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li koji patch za vise klubova?
Pronasao sam prvi rewiew i ocena je 9.5 imam i link http://uk.ign.com/videos/2011/09/23/fifa-12-video-review?objectid=106069 ...Ja sam se smorio posle ovog klipa ...
Evo ga i drugi prewiev http://www.computerandvideogames.com/319892/reviews/fifa-12-review/
0 | Svdja? |
---|---|
0 | Ne Svidja? |
0 | Onako? |
21 | Bolje izgleda full verzija? |
strpi se još 4 dana pa ćeš imat klubova ko u priči ;)
ista stvar
Super ocjena,čeka se full.Počinje ms bordoom sezonu :D

strpi se još 4 dana pa ćeš imat klubova ko u priči ;)
Treba proci tih cetiri dana a kako cu ja to izdrzat to ni sam neznam... :)
27* xD
27* xD
a ok,mislim na original :D
27* xD
a ok,mislim na original :D
To ovak napraviš,tako ću ja barem,skine* 27,instaliraš i igraš.Dođe 29 dobiš key,aktiviraš ju i to je to.Tek onda krećem carrer mode jel neć dobit xp..
ima već za skinut za xbox i ps3!
6.7 GB ima igra! 3 GB manje od Fife 11
sad baš gledam na tom video reviewu kako stadioni puno bolje izgledaju nego prije,u demu to nisam baš primjećivao jer imamo samo jedan stadion,ali u toj recenziji stadioni izgledaju odlično,pogotovo Old Trafford i Nou Camp.
sad baš gledam na tom video reviewu kako stadioni puno bolje izgledaju nego prije,u demu to nisam baš primjećivao jer imamo samo jedan stadion,ali u toj recenziji stadioni izgledaju odlično,pogotovo Old Trafford i Nou Camp.
Boldano <3
Dizajneri iz EA sportsa su odlični. ;)
Upravo preordano na Base-u :), samo da javim, izašao clone dvd, kolko sam shvatio zasad se mogu igrati samo exbition utakmice :D
Ekipa, da li mi je kasno uplatit danas , ili u ponedjeljak novac za key na basehost.. neznam kada bi pare "legle".. ono pravilo 3 dana prije izlaska igre i te fore.
Potvrdio sam narudzbu 29.8, da li uplatu vrsim na broj ziro racuna koji mi je taj dan stigao na mail? To pitam jer mi se cini da sam negdje vidio da je sada novi broj ziro racuna :S..
Spam obrisan.
Držite se teme,a Slovence i ostale gluposti pustite na miru.Znate i sami da su piratske teme zabranjene.
Može li mi neko dati link od tweakera za transfere ali samo za transfere?
Treći video je slabije kvalitete pa je i slika mutna, al zanimljiva situacija
http://imageshack.us/photo/my-images/546/87634729.png/
haha, sad odigram 4 utakmice, ja sam barca i igram protiv borusie... 3 sam izgubio sa 1-0 a jadnu pobjedim 6-0 (messi 4 gola zabije)
uff, kako me igra zna naljutit ali je zabavna... jedva čekam full verziju
Malo me igra nervira, prvo uklizavanje je totalni fail, drugo protivnici NIKAD ne rade faulove, nisam jos vidio slobodnjak, trece u penalima je prelako zabit i neznam kako se baca sa golmanom, cetvrto kad igram protvi barce igraci se njihovi otvaraju i sve duge balune primaju a kad ja igram sa barcom niko nista ko da su lijeni. Eto to me stvarno nervira sve ostalo ok.
a meni se igrači odlično otvaraju,treba znati igrati.

Malo me igra nervira, prvo uklizavanje je totalni fail, drugo protivnici NIKAD ne rade faulove, nisam jos vidio slobodnjak, trece u penalima je prelako zabit i neznam kako se baca sa golmanom, cetvrto kad igram protvi barce igraci se njihovi otvaraju i sve duge balune primaju a kad ja igram sa barcom niko nista ko da su lijeni. Eto to me stvarno nervira sve ostalo ok.
1. komp radi faule, ne cesto, onako kako treba, pucao sam dosta slobodnjaka, doduse nijedan gol ali par precki/stativi/obrana golmana
2. penale je zabit normalno kak i na svakoj igri, ako ti golman pogodi stranu a nisi dovoljno jako ili u kut pukno normalno da ce branit
3. baca se sa desnim analogom
4. koristi Q + S ili Q + W
1.Dosta je teško uklizati
2.Rade faule ali jako rijetko.Ja sam zabio nekoliko golova iz slobodnjaka sa Davidom Villom.
3.Desnom gljivom na kontroleru se bacaš sa golmanom (penali)
4. U potpunosti se slažem. Igrači se premalo otvaraju i to je jedna od mojih zamjerki igrici. Možeš im sam narediti da se otkrivaju tako što pristineš L1 i lijevim analogom okreneš u smjeru igrača za kojeg želiš da se otvori.
Bas cudno ja kada igram sa barsom kod mene se bas otvaraju igraci,a kada igram protiv njih moram strpljivo da ih cekam jer inace primam gol jedino ako ne pogode okvir gola.
Bas cudno ja kada igram sa barsom kod mene se bas otvaraju igraci,a kada igram protiv njih moram strpljivo da ih cekam jer inace primam gol jedino ako ne pogode okvir gola.
Ne znam na kojem levelu igraš,možda je na nižim levelima drugačije.
Na legendary ti se igrači jako malo otvaraju,mogli su to puno bolje riješit.
Jebote analozi i l1, igran na tipkalu dok nedodje bozic pa da kupim Xboxov gampead a do tada YEBEN IGRICU U SUPAK! xD