FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li se može u Replay theataru povećat video preko cijelog gola?

Živcira me šta kad odeš gledat golove koji su postignuti, bude u onom manjem prozoru, jel se može to kako gledat, kao u originalu, kad tek postigneš gol pa bude normalno, preko cijelog ekrana?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
CR789 kaže...

A hvala :D , samo jos nesto kad kupim online cd key kad instaliram s tim normalnim cd keyom oce to opet pisati ili trebam skinut fifu  ponovo jel mi se bas nedaje 300 kn za igricu , a narucio sam key za 127 kn.

kad kupiš key izbriši tu instalaciju što je imaš trenutno,skini Origin i napravi svoj account. Onda unutar Origina upišeš key koji si kupio i od tamo skidaš igru i nemaš problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Tnq_U :)

16 godina
neaktivan
FIFA 12
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 17:55 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
FIFA 12

Jel ima netko zainteresiran, da odigramo par partija međusobno "pro ranked match", u svrhu poboljšavanja igrača...

Npr. dogovorimo se da je jedan u jednoj a drugi u drugoj ekipi (sva ostala mjesta prazna, odnosno comp upravlja s njima), pa da vodi loptu a ja ju oduzimam, i na taj način podižem defense, nakon čega se zamijenimo. To je samo jedan primjer?

Ako ima tko zainteresiran nek se javi na PM...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ljudi sta stvarno ne postoji nijedno drugo rjesenje za ovaj *ebeni analog -.-'
nasao sam u onom regeditu tri joya i sve sam preimenovao u Xbox 360 Controller for Windows al opet isto...Sad cu ponovno skinuti Fifu 11 pokrenuti tamo i onda kopirati ovamo...

Ovo radim samo jer je original mi 12 al kako tako kad je neka igrica dobra u jednome onda je useru sa necim drugim,u PES-u nikad nije bilo problema nikakvih,al im zato gameplay ko *urac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CR789 kaže...

A hvala :D , samo jos nesto kad kupim online cd key kad instaliram s tim normalnim cd keyom oce to opet pisati ili trebam skinut fifu  ponovo jel mi se bas nedaje 300 kn za igricu , a narucio sam key za 127 kn.

kad dobijes cd key, izbrisi svoju neoriginalnu fifu sa hdd-a. zatim skini program "origin", napravi profil na njihovoj stranici i kad sve to zavrsis,registracija i sl, pokreni program i odi pod settings i klikni na "reedem code" opciju i tu upisi cd key koji si kupio i ako je original on ce ga prepoznati i dat ce ti opciju da skines fifu zatim klikni, fifa ce se skinuti i to je to igraj do mile volje. nadam se da sam makar malo pomogao.

13 godina
neaktivan
Pezer kaže...

ljudi sta stvarno ne postoji nijedno drugo rjesenje za ovaj *ebeni analog -.-'
nasao sam u onom regeditu tri joya i sve sam preimenovao u Xbox 360 Controller for Windows al opet isto...Sad cu ponovno skinuti Fifu 11 pokrenuti tamo i onda kopirati ovamo...

Ovo radim samo jer je original mi 12 al kako tako kad je neka igrica dobra u jednome onda je useru sa necim drugim,u PES-u nikad nije bilo problema nikakvih,al im zato gameplay ko *urac

ja koristim ps2 gamepad da igram fifu pa ako hoces mogu ti poslati button konfiguration kad dodjem kuci posto ovo pisem sa strane?

15 godina

aj posalji pa da i to probam ;)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Počeo sam danas intenzivnije igrati sa Stoke-om. Nakon prvih 10-tak tekmi, nakon što sam prilagodio formaciju i sastav sada redovito rušim sve pred sobom u h2h seasonsu i cupu. Čak sam par puta pobijedio protivnike koji su uzeli klub sa 5 zvijezdica(mrzim taj bug kada me spoji sa klubom od 5 zvijezdica a ja imam dosta slabiji), evo upravo izgubio u finalu u 90. od Juventusa. Crouch je zvijer, u prvih 5 utakmica mi gotovo da i nije zabijao, ali zato sada trpa svaku po 2 najmanje, ključan mi je čovjek. Sve u svemu super team, čak sam i avatar stavio njima u čast :D.

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja igram s Liverpoolom, došao sa do druge divzije. Falila mi je jedna pobijeda da uđem u 1, al su od tad krenuli porazi i pao sam u 4 diviziju opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja igram s Liverpoolom, došao sa do druge divzije. Falila mi je jedna pobijeda da uđem u 1, al su od tad krenuli porazi i pao sam u 4 diviziju opet.

Ja sam sa Chelsea-em dosao druge, sad sam u trecoj. Bio sam u cetvrtoj i onda katastrofalni niz od preko 10 utakmica bez pobjede me bacio u šestu i iz šeste sam samo rasto u drugu, ali izgleda da je druga ipak prevelik zalogaj. Inače i ja nekad igram s Liverpoolom, jer stavljaš kad Carrola?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa ponekad stavim Carola, ne baš često.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pitam zato što mi je prije update bio zvijer a sad nije ni sjena.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Napokon sam počeo igrati na pro, nakon što sam skužio da razbijam keve na semi-pro. Od 5 tekmi sam dobio samo jednu, ali sviđa mi se (iako ih mrzim kako se svi sad trpaju u obranu kao da se tamo dijeli pizza s 4 vrste sira).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Praetorian1 kaže...

Pitam zato što mi je prije update bio zvijer a sad nije ni sjena.

Od kad je došo u Liverpool nije skoro ništ pokazao, tak da je i relano što je sad i u igri jadan.

17 godina
FIFA 12

jel vam rade serveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

kako prepoznati hebene likove koji mi izlaze iz igre prije nego sto pocne tekma na UT. poludim radi njih. samo mi ugovore trose! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni se to ne događa odkad su stavili s patchom da ti takav izlazak ne nosi coinse. Nema baš logike da tebi to rade, osim ak su skužili neku foru opet.

15 godina

evo ga napokon sam uspio srediti gamepad :D
morao skinuti fifu 11 namjestiti tipke tamo i onda kopirati ovamo xD 

15 godina
Hexfire kaže...

Meni se to ne događa odkad su stavili s patchom da ti takav izlazak ne nosi coinse. Nema baš logike da tebi to rade, osim ak su skužili neku foru opet.

igram finale za za 5000 coinsa i od 7 protivnika, svi su izasli! i svi su isti! htio sam sprijeciti da mi on izađe pa sam stisnuo alt + f4 kod loadinga i drugi dan moram turnir ispocetka! vise me UT nece vidjeti. sramota i glupost!

14 godina
FIFA 12

Planira netko nabavit Euro DLC ili već je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel to došo patch za Fifu, skida mi nešt 35 MB veliko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Gadi mi se ova igra (nemojte me krivo shvatiti igra je vrhunska),ali jednostavno me ono connection lost je8e u mozak,zasto to nisu mogli stavit ko sta je u pesu (koji vrlo rijetko dobije connection lost)?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Je, connection lost ubija u pojam. Sramota da ne mogu u 7 mjeseci nakon izlaska napravit pomak na tom polju. FIFU 13 ne kupujem ak se to ne riješi (i jer ću igrat samo diablo :P).

Ovaj patch je valjda samo za EURO DLC, vjerojatno nisu niš mjenjali vezano za samu FIFU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa jel se EURO placa?

15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

pa jel se EURO placa?

2500 FIFA Points ili 20 eura

15 godina

a kako se skupljaju ti fifa pointsi xD

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kupe se eurima :P

20 eura = 2500 FIFA points :D

0 0 hvala 0
15 godina

hhaha,a jel se moze kroz igricu skupiti nekako,mislim znam da bi do te brojke dosao jako tesko,ali barem poneki,jer vidim da nesto u UT mozes kupiti njima ili coinsima pa zato pitam...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice