necu kutiju nedam 300 kn, ocu samo Cd-key da mogu przit online, kako to ide preko origina kakvi su nacini placanja?
Kupiš prek g2play i aktiviraš na originu. Trebaš samo Visa electron karticu. Od PBZ-a radi sigurno.
necu kutiju nedam 300 kn, ocu samo Cd-key da mogu przit online, kako to ide preko origina kakvi su nacini placanja?
Kupiš prek g2play i aktiviraš na originu. Trebaš samo Visa electron karticu. Od PBZ-a radi sigurno.
ljudi imam problem...
kod starog gamepada mi sve dobro radilo,sad si kupim onaj adapter za PS gamepad i ne redi mi desna gljivica nikako,pa mi nije jasno,zna li netko rjesenje??
ljudi imam problem...
kod starog gamepada mi sve dobro radilo,sad si kupim onaj adapter za PS gamepad i ne redi mi desna gljivica nikako,pa mi nije jasno,zna li netko rjesenje??
Ima negdje u temi fix, potraži malo unazad.
evo,nasao sam,al ne mogu skinuti linkovi ne rade -.-'
evo skinuo sam jedan,ali ne radi,opet je isto...
daj moze mi netko tko koristi PS gamepad da mi to posalje...
imam stariji gamepad, imao isti problem, instalirao drivere (nasao na netu) i sve normalno radi...
ljudi imam problem...
ja sam samo stisnuo onu tipku "Analog" i proradila mi lijeva gljiva (za driblanje)
gdje da nađem drivere za ps gamepad??
mislim kod mene je ps1 gamepad,a na netu sve za ps3 xD
EDIT: a gle meni radi ova za kontrolu igraca al ne radi ova za dribling i analog sprint..
gdje da nađem drivere za ps gamepad??
mislim kod mene je ps1 gamepad,a na netu sve za ps3 xD
EDIT: a gle meni radi ova za kontrolu igraca al ne radi ova za dribling i analog sprint..
tako je i meni bilo..
daj onda molim te posalji to,evo nasao sam nesto ds3 tool al nece da mi nađe joy
evo ovo radi savrseno, igram sa svim komandama, http://www.mediafire.com/?8hq50jq5qo35566 , znaci udete u igru i stisnete analog- tipku da vam zasvjetli đojstik, ili meni je to nekakva kucica na speed linku, na xbox 360 je to ona okrugla tipka na sredini. sretno
nista,i dalje isto sve radi, al desni analog ne -.-'
kucaj na youtube.: fifa 12 right analog fix tak sam i ja!
a jesi probo stisnut analog kad udes u igru? hmmm e da, znas šta još moraš napravit, u registriju npr meni komp prepozna đojstik kao USB đojstik tako nesto, znaci u run upisi "regedit" ctrl+f i upisi ime đojstika, i preimenuj ga u Xbox 360 Controller for Windows, i onda opet ctr+f i sve sto nades preimenuj u xbox 360..... i onda odi u taj programcic koji si stavio u folder fife 12, konfiguriraj stisni save, pokreni igru pritisni tu tipku (analog za ps1,2) i trebalo bi ti raditi :)
Nije mi jasno kak vam se uopće da zajebavat s tim gamepadima za 40 kuna. Lijepo odeš u dućan, kupiš xbox gamepad za nekih 250 kuna i 10 godina se u miru igraš ko čovjek.
a jbte nisam bas toliki moron da ne ukljucim analog nakon sto ga pokusavam namjestiti pola dana...
To sam vec radio mijenjanje imena prije al sad se ne mogu sjetiti kako sam stavio,jer tad je proradilo
Nije gamepad od 40 kuna nego PS gamepad za koji sam nabavio konverter,i meni je to najbolji gamepad koji postoji ;)
ha onda neznam... ma od xbox-a je ruzan al odlican :)
Ja imam gamepad od 70 kuna (smartbox) i sve radi super, morao sam jedino raditi jedan fix da me ne izbaciva iz igre i to je to.
a jbte nisam bas toliki moron da ne ukljucim analog nakon sto ga pokusavam namjestiti pola dana...
To sam vec radio mijenjanje imena prije al sad se ne mogu sjetiti kako sam stavio,jer tad je proradilo
Nije gamepad od 40 kuna nego PS gamepad za koji sam nabavio konverter,i meni je to najbolji gamepad koji postoji ;)
skines xinput,namjestis kontrole,i emulira ti ga kao x360 gamepad,nemam problema ni sa speedlinkovim ps3 gamepadom,ni sa org ps3 gamepadom ni logitech f310/510/710...
Sad sam igrao jednu dobru tekmu online, ja s Liverpoolom protivnik s Nizozemskom. Prvo je on poveo iz penala (Van Persie) al sam na kraju slavio 3:1 (Bellamy, Suarez, Gerrard).
daj posalji link za taj xinput -.-'
prvo skinem nesto x360ce i tu mi prepoznaje desni analog,al u igri nece,pa onda nađem nesto bas xinput se zove i tu mi ne prepoznaje gamepad uopce(pise da nije prikljucen) daj poludit cu u PES-u radi sve u Fifi nece...
evo i mene nakon dugo vrimena tu, huh :)
skinuo sam taj fraps , ali nemam pojma kako da stavim na youtube recimo gol kojisam stavio na easportsfootbal.com
Dal netko zna?
skinuo sam taj fraps , ali nemam pojma kako da stavim na youtube recimo gol kojisam stavio na easportsfootbal.com
Dal netko zna?
Pritisni F9 za snimanje. Video ti se po defaultu nalazi u C:/Ime/Fraps/Movies/, odatle ga UL-aš na YT.
Ako je veći onda ga sa Any Video Converter samo pukni u neki *.avi / *.mkv / *.wmw format.
ekipa može pomoć
kako se stavi gol koji postigneš na youtube??
Lako ga je uploadati u igri na easportsfootball.com jer to sve napraviš unutar igre,šteta da nema opcija za youtube.
I na easportfootbal.com ima opcija share ali opet nema youtuba.
Jedan forumaš mi je spominjao neki fraps...
Hvala
ekipa može pomoć
kako se stavi gol koji postigneš na youtube??
Lako ga je uploadati u igri na easportsfootball.com jer to sve napraviš unutar igre,šteta da nema opcija za youtube.
I na easportfootbal.com ima opcija share ali opet nema youtuba.
Jedan forumaš mi je spominjao neki fraps...
Hvala
Pročitaj post iznad...
evo sad sam skužio, kako funkcionir taj fraps
znači pritisneš F9 za početak snimanja i za kraj opet F9
1) A jel ima di za pauzu stisnut, pa nastavit snimat, ne da moram sve odjednom snimit, jel ima ta opcija?
2) i da , koliko maximalno snima, dal se treba registrirat na taj Fraps ili nije potrebno?
Mene zanima zasto svaki put kad udem u igru pise ka da EA server je nedostupan ;( ? I im a liko kokakav link za skinut za patcheve ili tako nesto ? Plzz :D
Mene zanima zasto svaki put kad udem u igru pise ka da EA server je nedostupan ;( ? I im a liko kokakav link za skinut za patcheve ili tako nesto ? Plzz :D
to ti piše zato što nemaš original igru. I nema patcheva bez original igre.
A hvala :D , samo jos nesto kad kupim online cd key kad instaliram s tim normalnim cd keyom oce to opet pisati ili trebam skinut fifu ponovo jel mi se bas nedaje 300 kn za igricu , a narucio sam key za 127 kn.