FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
x man 001 kaže...

Skines Origin, instalrias ga, registriras se tj. napravis account, pokrenes origin koji si prethodno instalirao i nadji opciju "reedem code", upises cd key od igre, cekas da ti se instaliras, igras....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo konačno sam uspio instalirati online igru i igrati online.Malo sam sad nov u tome i nenam još sve mogućnosti online igranja.

Moj username je Dalibor1986, pa me dodajte za igrat (neznam kako to ide)

Imam par pitanja:

1)Da li i vama tre giga kad igrate s nekim online?

Ako da da li je to do konekcije suparnika ili? jer meni zna trzat, a imam wireles koji dobro "hvata". Nevjerovatno me to živcira.

Kad ne igraš online sve ide ko po loju, kako napraviti da i online bude tako?

29 Što je najbolje igrat online?Da li mogu napraviti ja neki privatni turnir ili nešto tako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x man 001 kaže...

Ak imaš dobru konekciju onda ti šteka zato što protivnik ima lošu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:50 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan
FIFA 12

igram carreru 

dal je moguće da se kvaliteta igrača poveća 

naprimjer onaj koji ima 70 pa mu se poveća na 75 je moguće

0 0 hvala 0
15 godina
IvanKovacic kaže...

igram carreru 

dal je moguće da se kvaliteta igrača poveća 

naprimjer onaj koji ima 70 pa mu se poveća na 75 je moguće

moguće je,pogotovo kod mladih igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 22:14 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Isto tako ocjene mogu i padat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

ekipa, zna netko kad se uploda replay nekog gola na onaj eafottbal.com ili kako s već zove ta stranica, di to bude, di se to može pogledat?

0 0 hvala 0
14 godina
x man 001 kaže...

ekipa, zna netko kad se uploda replay nekog gola na onaj eafottbal.com ili kako s već zove ta stranica, di to bude, di se to može pogledat?

Ideš na http://www.ea.com/uk/football/, ulogiraš se i onda pod my game data imaš my media. Tam su ti replayovi.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
x man 001 kaže...

Ideš na http://www.ea.com/uk/football/, ulogiraš se i onda pod my game data imaš my media. Tam su ti replayovi.

e hvala

a znaš možda kako se to stavi na youtube?

imam account na youtubu, samo me zanima kako stavit

14 godina
neaktivan
x man 001 kaže...
Hexfire kaže...
x man 001 kaže...

e hvala

a znaš možda kako se to stavi na youtube?

imam account na youtubu, samo me zanima kako stavit

odi in game u replay,snimi frapsom(www.fraps.com) i uploadaj

14 godina
FIFA 12

Ako želiš nekom pokazat gol, možeš mu samo dati link na video u tom media folderu. Lakše nego se zezat s youtubom ako želiš npr. pokazat samo nekom frendu ili ljudima na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Fifa 12 online super bez rijeci

Fifa 12 offline sranje da vece ne moze biti

sa nogometom nema veze,Wigan igra poput Barcelone i bolje

pasovi katastrofalni

lopta ne poznaje prazan prostor samo protivnicke noge za koje se lijepi cim pokusas poslat pas,valjda su im magneti u nogama

protivnicki AI imaju motore u guzicama i nogama tako da neki Lunga Lu{#}nga iz vrazije matere sa brzinom 70 fura brze od bilo kojeg tvog igraca npr. Balea,

protivnicki AI je svaki blizi brat Maradoni ili Messiu,dribling ocijena 70 il manje al frajeri driblaju i vrte se oko svoje osi kao da su na roslama,sa fizikom nigdje veza sa vezom,

protivnicki AI u dijelicu milionitog dijelica sekunde promijeni pravac u punom trku,dobro da je to neko npr. Ronaldo ali Lunga Lunga iz vrazije matere hmm,

protivnicki AI svaki tvoj potez,pokret,okret unaprijed zna,cak prepoznavaju i tajming kad ces sutnut prema golu pa hirurski tacno postave nogicu

da od stotinu odigranih utakmica nisam niti jednom vidio da kojim slucajem nedaj boze naprave gresku,valjda je to tako i u stvarnom fudbalu vjerovatno,

protivnicki AI u suprotnom slucaju kad ti ides na njih i hoces da uzmes loptu koliko god cekao tajming cim pritisnes dugme odmah reaguje i uradi po stoti put jednu te istu fintu

to jest zaobidje tvog vrhunskog branica kao da je klada,ponekad i vise njih a u vecini slucajeva se radi o nekom za koga ni njegova rodbina ne zna da je fudbaler.

Jao jao pa koliko bi samo jos mogao nabrajati da bi mi trebalo pet postova,od najglupljih i najsmijesnijih golova koje sam u nekoj igri dozivio do toga da

je svaka lopta bezveze ispucana odmah teleportirana u protivnicke nogice kao da je sam Bekham sa namjerom poslao,do protivnicke stamine u kojoj

tvoj igrac ma koliko bio jak i stabilan gubi bitku jer ovaj bukvalno prodje kroz njega sa zaljepljenom loptom u svojim nogicama.

Dribling je sveden na to da se sto prije rijesis lopte jer slijedi hirurski preciznan start ako pokusas Lungu Lungu predibrlati,itd,itd,itd,itd.

Naravno ovo je sve na profesional i vecoj tezini jer na normal tezini nista nije normalno posto se ovo sve isto desava ali u tvoju korist,zmireci se mozes igrati.

Znam da ce se mnogi pobuniti sa mojim misljenjem u vezi ove Fife,ali je to tako nazalost ko god da igra sto posto je milon puta sve ovo dozivio

e pa ako se ovako nesto moze nazvat bilo kakvom simulacijom onda {#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 20:34 (Brus Lee).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak me živcira kad sam cijelu utakmicu bolji, pogađam grede, stative i onda primim neku kiflu od gola.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Kak me živcira kad sam cijelu utakmicu bolji, pogađam grede, stative i onda primim neku kiflu od gola.

Same here!

13 godina
neaktivan
FIFA 12

e ovako ljudi...novi sam u ovome....imam par pitanja......imam fifu 12 i origin...i zanima me da li ikako mogu igrati fifu 12 online bez da placam taj neki key....ima li kakva fora da se dzaba dobije..jeli nekom poslo za rukom?? ja bih mogao kupiti key ali me strah da me ne zajebu ti neki tamo odakle kupujem....imam 15 godine i nezz kako ide placanje......ili ako neko zna key nek mi posalje u inbox!  HVALA!

xmaidx
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
xmaidx kaže...

e ovako ljudi...novi sam u ovome....imam par pitanja......imam fifu 12 i origin...i zanima me da li ikako mogu igrati fifu 12 online bez da placam taj neki key....ima li kakva fora da se dzaba dobije..jeli nekom poslo za rukom?? ja bih mogao kupiti key ali me strah da me ne zajebu ti neki tamo odakle kupujem....imam 15 godine i nezz kako ide placanje......ili ako neko zna key nek mi posalje u inbox!  HVALA!

Nema besplatnog ključa i ne možeš igrat online bez originala. Znači moraš kupit original key. Potrebna ti je kreditna kartica od roditelja, paypal, visa electron žiro pbz... Na g2play je 135kn, nisam čuo da je netko imao problema kod njih.

16 godina
neaktivan

ako netko igra na ps3 i voljan se pridružit klubu neka se javi na pp

13 godina
xmaidx kaže...

Imaš PM!

13 godina
neaktivan
sta je pm??
xmaidx
13 godina
xmaidx kaže...
sta je pm??

Personal message- privatna poruka

16 godina
neaktivan
FIFA 12

On je možda mislio na psovku u PM...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

decki gdje bih mogao kupit original kljuc za fifu, a da nije preko neta? 

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

u bilo kojem ducanu sa pc igrama...

15 godina
neaktivan

samo kljuc ili kutijicu cijelu s dvd-om

15 godina

kutiju

15 godina
neaktivan

necu kutiju nedam 300 kn, ocu samo Cd-key da mogu przit online, kako to ide preko origina kakvi su nacini placanja?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Igro sad tekmu protivn nekog online i kad kod lik pogriješi viče Fu.king bullshit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jesam upravu si ;DD

xmaidx
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jes to ti bio?

S Liverpoolom sam i ja i on igrao

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice