FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.002.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
antimadridista kaže...
Brus Lee kaže...
Praetorian1 kaže...

Brus Lee trkeljaš gluposti, ja sam odigrao sad preko 15 tekmi  u manager modu i nijedna nije bila ista. A ako ne možeš s Messijem  proć obranu onda je problem u tebi a ne u igri.

Glupane ja nisam rekao da je svaka utakmica ista nego da AI igra na jedan te isti fazon,ukljuci taj svoj mali mozgic {#},

a vidim i ti si mi neki opasan dribler  na Amater postavkama,takvi poput tebe sto se hvale na sva zvona su obicne tarabe,

mozes ovdje na forumu prosipati te folove da si neki " znalac " ma ti blage veze sa loptom i zivotom nemas.

većina nas u ovoj temi igra na Professional ili World Class težini,a da ne govorim da nas isto tako većina igra na Manual postavkama gamepada. 

Ako si tako pametan i sve znaš,ajde nas dodaj na Originu pa da te vidimo kakav si igrač. Otkud ti znaš na kakvim mi postavkama igramo i kakvi smo igrači?

Kakav ba Origin ja to ne koristim igram na XBOX-u 360 online,ne moram znati ali mogu pretpostaviti cim si u stanju sa jednim igracem preletiti citav teren a to je cak i na Amater postavkama u FIFI nemoguca misija,eto nek mi neko od vas to uradi i nek snimi da bas vidim tog heroja.

15 godina
Brus Lee kaže...

Kakav ba Origin ja to ne koristim igram na XBOX-u 360 online,ne moram znati ali mogu pretpostaviti cim si u stanju sa jednim igracem preletiti citav teren a to je cak i na Amater postavkama u FIFI nemoguca misija,eto nek mi neko od vas to uradi i nek snimi da bas vidim tog heroja.

pročitaj moj prethodni post.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Brus Lee kaže...

I gdje ti ovdje vidis da je Messi od svog gola krenuo i dosao do protivnickog haha,joj jarane smijesan si

polovica terena nije isto sto i pocetak istog a da nepricam za ovaj drugi snimak,ni 20 metara nema od gola,

uz svaku pohvalu tom igracu ipak pretjerujes pa vidis da ni on sam uzivo to ne moze sto ti kao radis u FIFI,

za tvoju informaciju procitaj sta sam napisao prije a to je da u dvije sezone imam jednu izgubljenu tekmu

zato nemoj mi bogati te suplje price da FIFU treba znati igrati,ja je eto kao ne znam igrati

a u 50-tak utakmica imam jedan poraz,bas bi volio vidjeti dali si i blizu tome moj Messi {#}

nauči što znači riječ metafora iliti preneseno značenje,ne prolazim ja od svog gola do protivničkog,niti mi dribling uspijeva svaki put,zavisi protiv kakvog igrača igram.

Ako igram protiv nekoga tko nije naučio novi sustav obrane,onda ga lako riješim,a protiv suprotnih je dosta teže.

Halo covjece nemoj meni govoriti o metafori posto je ni sam ne kuzis koliko vidim,procitaj moj post i ukljuci taj mozak vise,

ja nisam spomenuo multiplayer niti prave igrace nego govorim o AI-u kompijuterski vodjenih igraca,shvati o cemu se pise pa se javi.

16 godina

Brus Lee, gdje si kupio padobran?

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jedva sam sakupio 7.500 coinsa, interesuje me da li se iplati kupiti GOLD PREMIUM PACK?

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema potrebe za tim paketom jer neces dobiti igrace koji su tip top barem ja nisam dobio ni jednog da kazem da vredi,bolje ti je da sam kupis igrace,ja sam za sada skupio oko 19.000 a pri tom sam kupio Pepea tako da moj ti je savet ne kupuj te pakete.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

E, a nije mi jasna jedna stvar, kako neko moze da da za igraca 500 000 coinsa, mislim kako moze toliko da zaradi?!

Najverovatnije da puno tih likova kupuje one FIFA poene, pa tako trguje sa tolikim ciframa. Ja sam za ovih 7.500, mecku rodio i glava me boli od kombinacija, varijaciji i permuatija! {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ma malo su pretjerali s zvjezdama, mislim Hrvatska ima 4 i pol zvijezde??????????????

Znači mi smo od Španjolske, slabiji za samo pol zvijezde oh wait....

U trenutku nastanka igre mi smo bili na fifinoj listi 9 reprezentacija svijeta. Zaslužuje li 9 repka svijeta ćetiri i pol zvijezde?  Ako ne zaslužuje onda trideseta ne bi smjela imati više od dvije a da dalje ne govorimo...

14 godina
neaktivan

@za zokija malo pre kada sam hteo cisto bez veze da vidim sta ima na aukciji i krenem ja od defanzivaca i vidim Ramos kosta 250.000 mislim pocetna cena a da ga kupis odma 350.000 ali ona crna karta neznam sta znaci kada je crna i bilo je jos nekid tri minuta da se zavsri aukcija kada u zadnjih minut neko ponudio 250.000 i onda su se ljudi povecavali cifru tj svako je nudio za sto vise,sve dok se neko nije umesao i kupio ga odma.prosto nisam verovao i mislim dal je on lud ili mi,pa ja da imam tih 350.00 na pravio takav tim da bi me bolela glava tri dana i jos bi mi dosta ostalo.
Mislim da ima koji dosta daju pare na te poene fifine i onda kupe brdo tih paketa pa ako im se usreci da izvuku mega zvezdu pa ga prodaju ili sta vec ali vecina njih nemaju pojma da igraju obicni luzeri.,zamisli tek ja koji imam cetiri lige tj 4 tima sve gold igraci a nisam kupovao poene a i nisam kupio pre-order igricu da bi dobijao 4 paketa mesecno i to 6 meseci.pa ti vidi koliko je mene glava bolela.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:31 (Nokialino).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Brus Lee gdje je tvoj stric Bruce lee da ti opali par zidarskih da prestaneš pisat gluposti????

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam osecaj kada bi igrali protiv njega da bi bio izbusen kao svajcarski sir tj kao real na nou campu pet prema nula i da cuti i da ne prica gluposti.
13 godina
neaktivan

Nokialino, koju formaciju igras, ligu i koju nacionalnost preferiras?

Ja sam na Englezima 4-1-2-1-2!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:41 (Zoki Mpek).
14 godina
neaktivan
Formacija 4-1-2-1-2 engleska liga,spanska,francuska i italijanska i imam neke igrace iz brazilske lige i iz ruske lige po dvoje troje al svi su gold igraci.
13 godina
neaktivan

Ne znam da li te interesuje Saviola za zamenu za nekog napadaca iz Engleske lige, da obavimo neku transakciju? Imam jos i Richardsona iz Sunderlenda za zamenu!

14 godina
neaktivan
ja sam malo pre prodao saviolu a za napad u engleskoj imam cicarita i agbonlahora a sada uzimam verovatno toresa.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak uopće skupite novce za igrače, kad stalno se moraju kupovat ugovori za igrače ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa recimo da osvojis 80 puta turnir od 1900 coinsa pa bi imao i da kupis i igrace i kontakte.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

AL teško je osvojit s onim igračima koje imam na početku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja cu tek sada poceti igrati ultimate team jer sam tek sada dobar :D izvjezbo sam se u H2H i sada sam treca liga ;)) 

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma i ja se mucim sa tom lovom, samo nesto vrtim, muvam..itd. Jako tesko je doci do novca!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja nemam tih problema,a ekipi koji ti je overal te engleske sto imas?meni je za sva cetiri tima overal 83 nekad 84.
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Ja nemam tih problema,a ekipi koji ti je overal te engleske sto imas?meni je za sva cetiri tima overal 83 nekad 84.

Overall mi je 75 i hemija 95! Igram bez desnog centralnog pozadi, tu mi je neki napadac zbog hemije. Treba mi defanzivac neki dobar, a jeftin, dacu onog Martina iz Francuske za njega!

14 godina
neaktivan
ima lescota a i iz totehema imas dobre stopere za male pare.
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
ima lescota a i iz totehema imas dobre stopere za male pare.

Upravo sam ponudio Savilou i 300 coinsa za Kinga iz Totenhema! Videcemo...

14 godina
neaktivan

mnogo za kinga.....

evo pogledaj na kraju moju ekipu pritom kupio sam neke igrace u medjuvremenu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:54 (Nokialino).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa dobro koji to biseri prave Fifinu ljestvu ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ljudi moji meni nikako da skine taj update...evo opet sam instalirao fifu i origin ponovo  ali nista se ne desava....ima li ko kakvo rjesenje....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Brus Lee gdje je tvoj stric Bruce lee da ti opali par zidarskih da prestaneš pisat gluposti????

A ti si kao neki opasan frajercic pa bi i samare ljepio ha,pa evo izvoli retardu mali dat cu ti adresu i dodji ti i licno mi ga opali,

nemoj mi samo ovako junaka glumiti preko tastature,izvoli javi se dobit ces adresu pa da vidim ta tvoja muda klempo mali.

14 godina
neaktivan
Zbog cega vi hocete da se unakazavate,znaci strasno prosto ne mogu da verujem.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Zbog toga sto se uvjek nadje neki mali idiot koji ne zna da postuje drugo i tudje misljenje,

pa se pocne busati u prsa i spominjati nekakve samare,

koje samare zasto,zato jer sam ja napisao sta meni licno smeta u nekoj igri,u ovom slucaju u FIFI.

Ja sam iznjeo neko svoje misljenje o nekim nedostatcima u FIFI

koji meni licno smetaju,a i ne samo u ovoj FIFI nego i u prijasnjim jer sam odigrao skoro svaku pa i PES tako isto,

od prvog do onoga iz 2008 koji mi se zgadio i vise ga ni ne pomisljam igrati.

I zbog toga se javi neki balavac koji bi meni kao palio samare haha,

dijete drago forumi su za rasprave ako nisi znao,a ako hoces da glumis junaka izadji i opali samar prvm covjeku kojeg vidis

pa da ti sva rebra polomi ta balava.

2 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice