Brus Lee trkeljaš gluposti, ja sam odigrao sad preko 15 tekmi u manager modu i nijedna nije bila ista. A ako ne možeš s Messijem proć obranu onda je problem u tebi a ne u igri.
Glupane ja nisam rekao da je svaka utakmica ista nego da AI igra na jedan te isti fazon,ukljuci taj svoj mali mozgic ,
a vidim i ti si mi neki opasan dribler na Amater postavkama,takvi poput tebe sto se hvale na sva zvona su obicne tarabe,
mozes ovdje na forumu prosipati te folove da si neki " znalac " ma ti blage veze sa loptom i zivotom nemas.
većina nas u ovoj temi igra na Professional ili World Class težini,a da ne govorim da nas isto tako većina igra na Manual postavkama gamepada.
Ako si tako pametan i sve znaš,ajde nas dodaj na Originu pa da te vidimo kakav si igrač. Otkud ti znaš na kakvim mi postavkama igramo i kakvi smo igrači?
Kakav ba Origin ja to ne koristim igram na XBOX-u 360 online,ne moram znati ali mogu pretpostaviti cim si u stanju sa jednim igracem preletiti citav teren a to je cak i na Amater postavkama u FIFI nemoguca misija,eto nek mi neko od vas to uradi i nek snimi da bas vidim tog heroja.