maloprije počeo Career Mode sa Newcastleom i odmah kupio Milnera iz Citya za 13.000.000 eura. U prvom kolu izgubio od Arsenala 2-1,a bio sam puno bolji cijelu utakmicu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uzmi njih opet dobijes one od 5 zvjezdica.. traze similar star rating znaci da sa klubom od 4 1/2 opet dobijes one od 5.. znam ja :S
Al izludjuje ovaj UT, klinci lovatori nakupovali Coinse i napravili ekipu da je to strasno! Ne mogu a da se ne nerviram, kada ih zbijem u 16, a oni mi daju gol iz neke odbivaljke. Strasno. a onaj H2H, mi je mucno igrati, tamo su svi Barca, Argentina, Brazil, Real. Uzas.
pa ti uzmes u H2H naprimjer romu ili lyon i dobiti ces za protivnika napoli, atletico madrid itd. to ti ide po zvjezdicama kluba koji si izabrao
Ja sam uzeo Totenhem, sa druge strane Barselona, posle sam uzeo CSK Moskvu, a sa druge, Argentina! To bi bilo odlicno da je tako, ali nije.
maloprije počeo Career Mode sa Newcastleom i odmah kupio Milnera iz Citya za 13.000.000 eura. U prvom kolu izgubio od Arsenala 2-1,a bio sam puno bolji cijelu utakmicu.
Od kud ti toliko novaca odma na početku, i to s Newcastleom?
Trebo si stavit financije na najteže (legendary) tak je zanimljivije igrat.
Meni se odmah u u 4 kolu Mandžukić zeznuo ligamente i dugo će izbivat s terena :(
Moram mu nać zamjenu al za malo para?
Ja igram s HSV i mogu ti preporučit Petrića zabija ko lud, a dobri su i Gerrero, Son, Berg, eto možeš probat nekog od njih.
pa stavio sam na World Class,imao sam početni budžet 14.000.000 eura što nije puno za Newcastle i skoro sve potrošio na Milnera,još sam dobro prošao jer je bio na transfer listi i odmah je potpisao.
sada sam u h2h u cetvrtoj ligi, najvise igram s arsenalom :D s kim da pocnem carrer mode? i koji mi preporucate manager ili player?
sada sam u h2h u cetvrtoj ligi, najvise igram s arsenalom :D s kim da pocnem carrer mode? i koji mi preporucate manager ili player?
uzmeš neku solidnu ekipu koa Borussia,Newcastle ili Napoli i probaš s njima do vrha Europe. Ja sam baš jučer krenuo sa Newcastleom.
uzmeš neku solidnu ekipu koa Borussia,Newcastle ili Napoli i probaš s njima do vrha Europe. Ja sam baš jučer krenuo sa Newcastleom.
Meni je Wolsburg super,samo što nemam baš neku realizaciju pa sve završava 1:0,2:1 xD.
Jel može preporuka nekog obrambenog igrača i golmana da su dobri i jeftini, treba mi za HSV ?
Jel mogu igrat online ak uzmem key a igru imam vec instaliranu. Da se nemora ponovno skidat igra s origina
Hvala !!!
Jel mogu igrat online ak uzmem key a igru imam vec instaliranu. Da se nemora ponovno skidat igra s origina
Hvala !!!
vjerojatno možeš ali nebi ti preporučio. Skini lijepo tih 6GB s Origina i siguran si da nećeš imati nikakvih problema.
Al izludjuje ovaj UT, klinci lovatori nakupovali Coinse i napravili ekipu da je to strasno! Ne mogu a da se ne nerviram, kada ih zbijem u 16, a oni mi daju gol iz neke odbivaljke. Strasno. a onaj H2H, mi je mucno igrati, tamo su svi Barca, Argentina, Brazil, Real. Uzas.
pa ti uzmes u H2H naprimjer romu ili lyon i dobiti ces za protivnika napoli, atletico madrid itd. to ti ide po zvjezdicama kluba koji si izabrao
ja recimo igram s Napolijem i vječito igram protiv ekipa sa 5 * ...uglavnom nije mi jasno po kojem je to kriteriju Napoli na 4 i po * ?!
Ma malo su pretjerali s zvjezdama, mislim Hrvatska ima 4 i pol zvijezde??????????????
Znači mi smo od Španjolske, slabiji za samo pol zvijezde oh wait....
neznam ja na xboxu igram H2H s napolije,psg,lillom i tim klubovim i skoro svaki puta mi dode isto ekipa sa 4 ili 4 i pol zvjezdice....u 10 utakmica mi mozda jednom dode real madrid
Ja sam Menager prosao 2 puta sa Manchesterom i osvojio sve sto se moze osvojiti,samo sam imao jedan poraz
al se glupljih golova u zivotu nisam nagledao ni nadobiao,igra je totalno skriptirana kad se igra duze iz aviona se vidi da protivnicki AI
ide samo na jednu te istu foru a to je da ti se preko krila uvali u sesnesterac gdje ti od citave odbrane ma koga da imas u njoj
izmjesa tamo nekakav igrac koji nema ni 60 owerval a ja sa jednim Rooneyem ne mogu izfintati niti zaobici bilo kojeg protivnickog igraca.
Fifu stvarno smatram jednom od boljih ako ne i najboljih Fudbalskih simulacija ali brate mili sa ovom su odbranom totalno zasrali neke stvari,
pa majku mu eto sinoc sam igrao protiv Tottenhama neki kup imaju Pata u napadu pa covjek igra bolje od Maradone haha,
mijesa covjek odbranu u kojoj su Vidic,Hulmes,Richardson,Evra haloooo pa gdje to ima veze sa realnoscu.
Svaka bilo kako izbijena lopta pogotovo kad je izbije protivnicki igrac direktno dolazi njihovom igracu koda mu je Bekham plasirao
bez obzira sto se oko njega nalaze npr. moja tri igraca,al jok ona obavezno padne njemu i to direktno na nogicu,
mislim stvarno mada ce me neki pogresno shvatiti da su pretjerali sa mogucnostima protivnickog AI.
Ovdje mnogi pitaju i govore koga i sta uzeti od napadaca i igraca,ma djaba ti da uzmes Messia kad ce ga svaki šugo bez problema
zaustaviti i odnjeti i njega i loptu skupa cak ce u mnogim slucajevima i biti mnogo brzi od njega sto je stvarno smjesno,
dati za npr. Messia preko sto miliona a nemoc sa njim prediblat jednog obicnog šugu kojem je owerval 70 ne znam sta onda tu dalje reci .
@ Brus Lee - očito je po tvome komentaru da neznaš igrati. Nemožeš proći sa Messijem nikoga? Pa čovječe,ja s njim prolazim od svog gola do kraja i vozam ih ko malu djecu. Upravo to je razlog zašto ne igram baš puno sa Barcom.
Slažem se sa nekim tvojim tvrdnjama,ali budimo realni,po tvom komentaru ispada da je igra čisto sr*nje,što je daleko od istine.

neznam ja na xboxu igram H2H s napolije,psg,lillom i tim klubovim i skoro svaki puta mi dode isto ekipa sa 4 ili 4 i pol zvjezdice....u 10 utakmica mi mozda jednom dode real madrid
http://img411.imageshack.us/img411/329/rezv.jpg
eo ovo su neke od zadnjih tekmi sa napolijem ( zanemari rezultate ) znači pravo čudo je kad mi naleti Borussia ,CSKA,Villarreal ili neko u mom rangu...bio sam u trećoj ligi i sad sam pao u petu pošto mi fali malo živaca za utakmice...
Brus Lee trkeljaš gluposti, ja sam odigrao sad preko 15 tekmi u manager modu i nijedna nije bila ista. A ako ne možeš s Messijem proć obranu onda je problem u tebi a ne u igri.
3 pripremne utakmice i Mandža zabio 5 komada :D
Kad je izlazil van,svi mario,mario :)
PrePredobro ! :D
Koju sam ja sad imao tekmu s HSV protiv Herthe, pobijedio sam ih 5:1, sudac je dosudio čak 3 penala za mene i sva tri sam zabio. Imala je i Hertha jedan penal ali sam ga skinuo.
Prodao sam Gerrera, nisam bio zadovoljan s njegovim igrama pa sam ga zato prodo.
uf,totalno me obuzela ova FIFA otkad mi je ponovno proradila. Hebeš ti sve,i Battlefield i Skyrim i L.A. Noire,nema do onog osjećaja kad dođem umoran kući sa faksa i lijepo gamepad u ruke i H2H Seasons ili neki drugi online mod,totalna uživancija!
uf,totalno me obuzela ova FIFA otkad mi je ponovno proradila. Hebeš ti sve,i Battlefield i Skyrim i L.A. Noire,nema do onog osjećaja kad dođem umoran kući sa faksa i lijepo gamepad u ruke i H2H Seasons ili neki drugi online mod,totalna uživancija!
Bap,ja dosta dugo nisam igrao i prije par dana uzeo za ps3.Nema lijepšeg osjećaja dok zabiš golčinu i poveseliš se s srcem :)Sve ostalo je nebitno ! :P
Hahaha joj ljudi moji kakve sve gluposti ljudi nece napisati.
Pa ti onda očito igras na Amater postavkama ,cim si mi tako spretan sa tim tvojim Messiem,
ustvari da neduljim bezveze sam si sa tom izjavom naglasio da to nema veze sa realnoscu,
jesil ti ikad vidio da je tako nesto Messi uradio u zivotu,to sto kazes da ti radis sa njim,i tebi je to kao realno jel
e svaka ti cast majstore
Pa ti onda očito igras na Amater postavkama ,cim si mi tako spretan sa tim tvojim Messiem,
ustvari da neduljim bezveze sam si sa tom izjavom naglasio da to nema veze sa realnoscu,
jesil ti ikad vidio da je tako nesto Messi uradio u zivotu,to sto kazes da ti radis sa njim,i tebi je to kao realno jel
e svaka ti cast majstore
Brus Lee trkeljaš gluposti, ja sam odigrao sad preko 15 tekmi u manager modu i nijedna nije bila ista. A ako ne možeš s Messijem proć obranu onda je problem u tebi a ne u igri.
Glupane ja nisam rekao da je svaka utakmica ista nego da AI igra na jedan te isti fazon,ukljuci taj svoj mali mozgic ,
a vidim i ti si mi neki opasan dribler na Amater postavkama,takvi poput tebe sto se hvale na sva zvona su obicne tarabe,
mozes ovdje na forumu prosipati te folove da si neki " znalac " ma ti blage veze sa loptom i zivotom nemas.
Glupane ja nisam rekao da je svaka utakmica ista nego da AI igra na jedan te isti fazon,ukljuci taj svoj mali mozgic ,
a vidim i ti si mi neki opasan dribler na Amater postavkama,takvi poput tebe sto se hvale na sva zvona su obicne tarabe,
mozes ovdje na forumu prosipati te folove da si neki " znalac " ma ti blage veze sa loptom i zivotom nemas.
većina nas u ovoj temi igra na Professional ili World Class težini,a da ne govorim da nas isto tako većina igra na Manual postavkama gamepada.
Ako si tako pametan i sve znaš,ajde nas dodaj na Originu pa da te vidimo kakav si igrač. Otkud ti znaš na kakvim mi postavkama igramo i kakvi smo igrači?
e svaka ti cast majstore
i da,igram FIFU na Manual postavkama i World Class težini i vozim ih sa Messijem ko majmune. FIFU treba znati igrati,a za finte pogotovo treba imati znanja.
I gdje ti ovdje vidis da je Messi od svog gola krenuo i dosao do protivnickog haha,joj jarane smijesan si
polovica terena nije isto sto i pocetak istog a da nepricam za ovaj drugi snimak,ni 20 metara nema od gola,
uz svaku pohvalu tom igracu ipak pretjerujes pa vidis da ni on sam uzivo to ne moze sto ti kao radis u FIFI,
za tvoju informaciju procitaj sta sam napisao prije a to je da u dvije sezone imam jednu izgubljenu tekmu
zato nemoj mi bogati te suplje price da FIFU treba znati igrati,ja je eto kao ne znam igrati
a u 50-tak utakmica imam jedan poraz,bas bi volio vidjeti dali si i blizu tome moj Messi
I gdje ti ovdje vidis da je Messi od svog gola krenuo i dosao do protivnickog haha,joj jarane smijesan si
polovica terena nije isto sto i pocetak istog a da nepricam za ovaj drugi snimak,ni 20 metara nema od gola,
uz svaku pohvalu tom igracu ipak pretjerujes pa vidis da ni on sam uzivo to ne moze sto ti kao radis u FIFI,
za tvoju informaciju procitaj sta sam napisao prije a to je da u dvije sezone imam jednu izgubljenu tekmu
zato nemoj mi bogati te suplje price da FIFU treba znati igrati,ja je eto kao ne znam igrati
a u 50-tak utakmica imam jedan poraz,bas bi volio vidjeti dali si i blizu tome moj Messi
nauči što znači riječ metafora iliti preneseno značenje,ne prolazim ja od svog gola do protivničkog,niti mi dribling uspijeva svaki put,zavisi protiv kakvog igrača igram.
Ako igram protiv nekoga tko nije naučio novi sustav obrane,onda ga lako riješim,a protiv suprotnih je dosta teže.