FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.002.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Fifa 12
Praetorian1 kaže...

Da i ?

Ak si prvi neznači da odma treba nabit 4 i pol zvijezde, treba biti konstantan s rezultatima a to Borussia nije i neće bit.

Evo covjek je odlicno odgovoril, ne kazem ja da oni nisu dobri i svidaju mi se ali ne znaci da odma kaj su prvi  trebaju imat 4,5 zvijezdica u kakvoj oni ligi igraju a u kakvoj man city

onda bi i dinamo trebal imati 4,5 zvijezdica jer su prvi u hnl (mislim da ih ima u fifi 12)

16 godina
neaktivan
Fifa 12

al zvjezdice neidu na staru slavu

sada imaju 4,5* jer SADA imaju takvu momcad

a po tebi sada mogu bit u kur*u totalnom al su osvojili 3 lige prvaka prije 10godina i onda trebaju imat vise * od borrusije koja je SADA

bolja momcad?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Je8enica,cijeli sistem igre su promjenili i pogotvo kretanje igrača.Jako mi se sviđa i odlično izgleda.Zasada igra ima potencijal i sve ostale dijelove.Nada mse da će uspijet kao nogomet.Grafika nije toliko bitna,fae mi je svejedno važno da mi Messi izgleda kao Messi i ja zadovoljan :D

2 gameplay-a

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 18:18 (Tommy_123).
16 godina
Praetorian1 kaže...

Normalno da ne zaslužuje 4 i pol zvijezde, pretjerali su s tim. Šta sad da Dinamo osvoji ligu prvaka, i ajmo mu dat 5 zvjezdica. Nejde to tak.

Isto kao što je i hrvatksa visoko na fifinoj ljestvici, neznam čime su to zaslužili, nisu ništa osvojili već 100 godina.

Pogledaj malo kako se i šta boduje pa ti možda pomogne da shvatiš zašto smo na fifinoj ljestvici tu di jesmo.

Da je dinamo ove godine osvojio lp imao bi 5 zvijezdica.Na godinu vjerojatno ne ali ove da.

15 godina
neaktivan
Fifa 12

man city bi trebao imat 5 zvjezdica definitivno, pa kako su oni napredovali u igrackom smislu bogthe jos da se uigraju na vrhu su lige

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Normalno da ne zaslužuje 4 i pol zvijezde, pretjerali su s tim. Šta sad da Dinamo osvoji ligu prvaka, i ajmo mu dat 5 zvjezdica. Nejde to tak.

Isto kao što je i hrvatksa visoko na fifinoj ljestvici, neznam čime su to zaslužili, nisu ništa osvojili već 100 godina.

{#}.... s kim se ti zamaruješ. Pa nisi normalan.

15 godina
neaktivan
Fifa 12

FIFA je nagrađena za najbolju igru an konzoli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

jesi ti ikad gledao Borussiu kako igra?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...
Praetorian1 kaže...

Normalno da se zamaram s tim, ja sam "Hardcore nogometni fan". I noramlno da tebi takve stvari ne smetaju, i normalno da tebi nema veze što neki igrači neizgledaju kak treba. Ti znaš od igrača samo "Runija, Ronalda i Messija" i ti si sretan što oni izgledaju kak treba, a za druge baš te briga.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Jesam, tipična njemačka momčad, dobra ali ne za 4 i pol zvijezde nikako.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Amazon637 kaže...
Praetorian1 kaže...

Normalno da se zamaram s tim, ja sam "Hardcore nogometni fan". I noramlno da tebi takve stvari ne smetaju, i normalno da tebi nema veze što neki igrači neizgledaju kak treba. Ti znaš od igrača samo "Runija, Ronalda i Messija" i ti si sretan što oni izgledaju kak treba, a za druge baš te briga.

Pa jel si ti svjestan koliko posla ima oko tih face detalja.Oni nebi igru završili do nove godine po tvome.Naravno da manje rangiranim igračima neće posvetit punu detaljnost.Šta si ti mislio,ako ti je tako mrsko igrat bez face detalja imaš pes i igraj.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Jesam, tipična njemačka momčad, dobra ali ne za 4 i pol zvijezde nikako.

Solidna momčad,osvojili su bundesligu pored Bayerna,Wolsburga i Leverkusena a i Sahin ej otišao.Za 4 zvjezdice je oke.

16 godina
neaktivan
Fifa 12

Tommy pametno veliš, i za face i za Borusiju. Ma nisu mi face baš tak bitne al eto tu još ima mjesta za napredak  u igri.

Jako mi se sviđa atmosfera na utakmicama, i zvukovi navijača, jedva čekam da zaigram.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:40 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Tommy pametno veliš, i za face i za Borusiju. Ma nisu mi face baš tak bitne al eto tu još ima mjesta za napredak   u igri.

Jako mi se sviđa atmosfera na utakmicama, i zvukovi navijača, jedva čekam da zaigram.

Kuiž?Ako baš hoćeš izaći će ti nove face na gamins socceru i fifa infinity svakih tjedan dana :D

14 godina
neaktivan
Fifa 12

jedva cekam...preord je pao za xbox :D hhuhu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 12

Ne mogu se dočekat da krenem igrat menađera, sam neznam jel da krenem s Liverpoolom ili Chealsijom.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ne mogu se dočekat da krenem igrat menađera, sam neznam jel da krenem s Liverpoolom ili Chealsijom.

Ja zadnje dvije godine kako igram fifu igram s chealsijem...

14 godina
Fifa 12

Ista fora kao i FIFA 11...obrana stoji 5-6 metara od centra gurneš loptu u for i tvoj igrač ide 1-1..sprdačina od igre ali ipak će biti bolje od PES-a koji ima iste bugove već 4-5 godina. Lopta izgleda poprilično velika naspram igrača kao da igraju sa nekim balonom a ne nogometnom loptom. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

Ista fora kao i FIFA 11...obrana stoji 5-6 metara od centra gurneš loptu u for i tvoj igrač ide 1-1..sprdačina od igre ali ipak će biti bolje od PES-a koji ima iste bugove već 4-5 godina. Lopta izgleda poprilično velika naspram igrača kao da igraju sa nekim balonom a ne nogometnom loptom. 

easiest difficulty je to.... citaj malo

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
Fifa 12

napokon jedan pravi video,a ne oni na najlakšoj težini,izgleda predobro i realno,nemogu dočekati demo!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Fifa 12

Ocu ja moc pokrenit FIFU 12 sa ovim dolje?

GT8500

E4500 Dual Core 2.7 GHz

2GB RAM?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malada kaže...

Ocu ja moc pokrenit FIFU 12 sa ovim dolje?

GT8500

E4500 Dual Core 2.7 GHz

2GB RAM?

ići će bez problema

0_o
14 godina
Fifa 12

Loše je kod penala kaj svi imaju isti način pucanja, ono krene pa stane pa pukne, to mi je malo loše!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

Loše je kod penala kaj svi imaju isti način pucanja, ono krene pa stane pa pukne, to mi je malo loše!

ne stanu svi,pogledaj do kraja,dapače,meni su penali odlično napravljeni,pogledaj samo onaj Boatengov kako lopta ima lijepu putanju,općenito mi udarci na gol izgledaju puno bolje nego na FIFI 11.

16 godina

Udarci na gol i golovi su mi puno zanimljiviji u PES-u nego u fifi. U fifi je tto preplastično i premonotono. Ne znam, u PESu izgleda slobodnije, tvrđe i kvalitetnije. To je jedina stvar koja mi je bolja u PESu. Jedva čekam Fifu! :)

EDIT: U fifi nije neka radost zabiti gol jer ga je prilično lagano zabiti, dok u PESu kad zabijem gol skočim sa stolice ;)

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 15:39 (dreammaker).
15 godina
dreammaker kaže...

Udarci na gol i golovi su mi puno zanimljiviji u PES-u nego u fifi. U fifi je tto preplastično i premonotono. Ne znam, u PESu izgleda slobodnije, tvrđe i kvalitetnije. To je jedina stvar koja mi je bolja u PESu. Jedva čekam Fifu! :)

ma daj,pa u PES-u takneš tipku za pucanje i lopta ode 10 metar preko gola,ili udarac bude kao dodavanje i završi u golmanovim rukama,FIFA je miljama ispred PES-a u svemu,pa tako i u udarcima,jednostavno mi je PES preumjetan.

16 godina
antimadridista kaže...
dreammaker kaže...

ma daj,pa u PES-u takneš tipku za pucanje i lopta ode 10 metar preko gola,ili udarac bude kao dodavanje i završi u golmanovim rukama,FIFA je miljama ispred PES-a u svemu,pa tako i u udarcima,jednostavno mi je PES preumjetan.

Nije mana šuta u PESu što ti ne znaš pucat ;)

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
dreammaker kaže...
antimadridista kaže...
dreammaker kaže...

Nije mana šuta u PESu što ti ne znaš pucat ;)

znam ja pucati,ne brini se ti za mene,ali udarac u FIFI izgleda puno prirodnije i bolje nego na PES-u.

14 godina
antimadridista kaže...
dreammaker kaže...

Točno to!! Ko da gađam ptice na nebu, a ne gola!!

15 godina
Praetorian1 kaže...
Amazon637 kaže...
Praetorian1 kaže...

Gdje sam ja to naveo:" i ti si sretan što oni izgledaju kak treba, a za druge baš te briga."

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 17:05 (Amazon637).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice