- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ja čekam da dođe nova Fifa. Uvijek prvo krenem sa Chelseajem jer sam veliki fan, onda odigram sezonu-dvije, pa kasnije krenem sa puno slabijim klubovima tipa Watford ili sl. pa se onda probijam. Znam čak i iz druge lige uzeti pa ići naprijed.
Ali sa Chelseajem moram uvijek početi, a još da sad i Modrića dovedu.
Imate na YT,player ratings.Kolko sam vidio messi sada ima 95,xavi 92 i Iniesta 93.Čeka se 13.9 :D
Te su ubacili quick throw kada lopta izađe van odmah možete započeti a ne čekati replay nekog gola ili slično :)

Na out.Na par videa se to vidi.
oce li sada napokon dinamo biti u fifi??
oce li sada napokon dinamo biti u fifi??
nevjerujem, fifa nema licencu za ligu prvaka
jedino ako ga možda ubace u one "other clubs"
sad sma malo gledao Fifu i Pes 2012 i mogu rec da me pes razocarao( igram ga od 2005)
go FIFA go
Nekakav FIFA 12 Demo (PC) je navodno na internetu...
Nekakav FIFA 12 Demo (PC) je navodno na internetu...
imaš link ili bar link gdje to piše?
Odi na YouTube i upiši "FIFA 12 Demo PC", ima ih nekoliko...
Ispod je kao link...
Ne znam je li navlakuša ili što... ima komentara koji kao potvrđuju da je FIFA.

a jeste naivni lol to su svi komentari (accounti) od autora videa, pa pogledajte da 99% tih ljudi koji su komentirali su novi accounti koji nemaju nijednog videa
Moramo se strpit još jedno 3 i pol tjedna :) :) :)
ja sam sad počeo Manager Mode sa Lincoln City-em (4.engleska liga) na FIFI 11 da malo izgubim vrijeme do demo-a,ne mogu čekati više
BTW: zanimljiv članak,po mom mišljenju autor je u pravu 100%.
http://fifasoccerblog.com/blog/why-ea-should-remove-the-ovr/
i ja sam počeo s TSV Munchenom managera, u prijateljskoj utakmici od Borussie sam izgubio 3:0. Al zato sam pobijedio 2 ligaške utakmice:)
novi screenshot,Nasri u City-u:
Iskreno,propast će u City-u.
Dinamo se nemre pojavit u FIFI jer HNS i Dinamo imaju ugovor s Konami-em za ekskluzivna prava,osim ak im i EA ne plati sto ne vjerujem
Ufff, igrače su jako popravili. U 11-ici su neki igrači (primjer Pedro) Bili neprepoznatljivi. Ovo dobro izgleda, Nasri super, iza Rooney. Odlično!
jedva čekam igu da isprobam taj impact engine i realne ozljede... mislim da ću na početku sam uklizivat igračima s leđa da vidim kak izgleda kad noga pukne :D
jedva čekam igu da isprobam taj impact engine i realne ozljede... mislim da ću na početku sam uklizivat igračima s leđa da vidim kak izgleda kad noga pukne :D
rekao je Rutter da je to vrlo rijetko da igraču pukne noga.
A što se tiče grafike,vidi se da je dosta poboljšana od FIFE 11,pogledajte npr.osvjetljenje na FIFI 11 i na nekom od gameplaya sa GamesComa,velika je razlika,ne samo u osvjetljenju,nego i cijela igra izgleda dosta bolje štp se tiče grafike.
A što se tiče grafike,vidi se da je dosta poboljšana od FIFE 11,pogledajte npr.osvjetljenje na FIFI 11 i na nekom od gameplaya sa GamesComa,velika je razlika,ne samo u osvjetljenju,nego i cijela igra izgleda dosta bolje štp se tiče grafike.
uzet ću taylora... mislim da neće bit problem ;)
uzet ću taylora... mislim da neće bit problem ;)
S Ballotelijem treba.Zvjer koja ti odmah može strgat nogicu :P
uzmete Pepe-a i pola njih će biti bez nogu na terenu,garantiram.
mislim da su trebali ubaciti nekakav sustav borbe (npr. iz mortal kombata)...
ovak nemogu nikog izcipelarit sa Pepeom što jako gubi na realnosti :D
Stvarno super izgleda grafika.
Ne mogu se dočekat da krenem igrat.
Prva utakmica koju ću odigrat biće Liverpool VS Everton.
Ja ću navjerojatnije jb svoj ps3 pa ću si skinut za ps3.