- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zaustavite video na 1:12 i pogledajte igrača koji leži,pogledajte mu desnu nogu.
Čovječe, ko naš Eduardo. Kao da mu se noga drži samo na koži.
nove vijesti:
David Rutter odgovara na pitanja o igri:
FIFA 12 Demo Details:
http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-gamescom-demo-details/
i za kraj,4 nova screenshota iz PC verzije:
Face nisu bogzna šta, a da mi je tek vidit ove manje poznate igrače...
Baš me briga za face.
pa kako ne kužite da je ovo simulacija nogometa,ako mi netko kaže da mu je bolje igrati PES nego FIFU samo zbog toga što igrači izgledaju bolje,onda je tome najbolje da uopće ni ne igra nogometne igre,hebale vas face.
Meni je sve bitno, a ne da je Olić, Eduardo, tamo neki random njub.
Meni je sve bitno, a ne da je Olić, Eduardo, tamo neki random njub.
uopće nije toliko loše,što je tebi loše napravljeno na npr.Ribery-u na tim slikama?
On izgleda dobro, a šta je s ovim manje poznatim igračima, Muller u prošloj verziji fife nije ličio na sebe...a tak će biti i u ovoj verziji fife, da mi je vidit Neymara...
On izgleda dobro, a šta je s ovim manje poznatim igračima, Muller u prošloj verziji fife nije ličio na sebe...a tak će biti i u ovoj verziji fife, da mi je vidit Neymara...
svaka čast PES-u na grafici i izgledima igrača,izgledaju perfektno,ali ipak se ne mogu zadržati 10 minuta na toj igri,dok FIFU igram cijelo vrijeme,eto koliko mi znače izgledi igrača.Ustvari,većina ljudi FIFU igra sa jačim klubovima u kojima igrači izgledaju dobro,dok u slabijim klubovima imaju "generic" face,tako da ni to nije toliko loše kako se priča.
S čim se ti zamaraš. Vjerovatno nemaš pametnijeg posla, nego igrati igice i cjepidlačiti da li netko ima veći ili manji nos
UU da je u pitanju samo nos...
UU da je u pitanju samo nos...
ok,igraj PES,u redu? tamo su igrači perfektno napravljeni,vide im se dlake u nosu,vidi se znoj,sve se vidi,najbolje upaliti PES i staviti na Replay i samo gledati igrače,uopće ne igrati igru,stari moj da si ti ikad zaigrao FIFU 11 nebi ovako govorio.
Ma bolja je meni FIFA, ne mogu igrat PES prenaporan i predosadan je. Ja samo kažem da mi igrači izgledaju bolje u Pesu nego u Fifi...
Igram ja Fifu 11 s Chelsijom, baš me Manchester pobijedio u FA cupu 3:1. Igra ima prezarazan gameplay, baš uživam igrat Fifu, jednio što mi je čudno zašto FIFA nema neku dobru moding skupinu kao Pes edit, to mi je baš žao.
Ma bolja je meni FIFA, ne mogu igrat PES prenaporan i predosadan je. Ja samo kažem da mi igrači izgledaju bolje u Pesu nego u Fifi...
Igram ja Fifu 11 s Chelsijom, baš me Manchester pobijedio u FA cupu 3:1. Igra ima prezarazan gameplay, baš uživam igrat Fifu, jednio što mi je čudno zašto FIFA nema neku dobru moding skupinu kao Pes edit, to mi je baš žao.
pogledaj ovdje,ima dosta dobrih stvari:
Gameplay video!
http://www.gamersyde.com/stream_fifa_12_gc_gameplay_showfloor-22817_en.html
Grafika izgleda puuuno bolje nego na FIFI 11 PC,nemojte se čuditi što obrana reagira jako slabo,vidljivo je da lik igra na najlakšoj težini.Izgleda mrak!
Inače svi igraju s kamerom u kojoj su face preko pola ekrana? Mene interesira kako su animirani i kako se ponašaju igrači na terenu i što mogu s njima a što ne mogu te kakva je igrivost.
Zadnje dvije godine po tom pitanju fifa je nedodirljiva i to mi je dovoljno... tko se kako smije i kako je počešljan manje mi je važno ...
Kakve veze ima tko kako izgleda.Što se mene tiče mogu svi imat maske miki mausa.
Bitan mi je gameplay,animacije.Bitno mi je hoću li igru igrat dva dnana ili 10 mjeseci
Da i ?
Ak si prvi neznači da odma treba nabit 4 i pol zvijezde, treba biti konstantan s rezultatima a to Borussia nije i neće bit.
Kolko ja vidim mislim da niko ne igra s arsenalom !!
I ne svidja mi se ovo kak su davali zvijezdice, neznam po kojem principu valjda kak je jaka momcad sad.
Jer OM i Borrussia i Man C. ne zasluzuju toliko zvijezdica. Man 4.5zvije. a ovi 4.zvije. po mom misljenju
Kolko ja vidim mislim da niko ne igra s arsenalom !!
I ne svidja mi se ovo kak su davali zvijezdice, neznam po kojem principu valjda kak je jaka momcad sad.
Jer OM i Borrussia i Man C. ne zasluzuju toliko zvijezdica. Man 4.5zvije. a ovi 4.zvije. po mom misljenju
prva momcad bundes lige ne zasluzuje 4.5*?
LOL
on topic:
svidaju mi se kretnje igraca
pes owned again
Normalno da ne zaslužuje 4 i pol zvijezde, pretjerali su s tim. Šta sad da Dinamo osvoji ligu prvaka, i ajmo mu dat 5 zvjezdica. Nejde to tak.
Isto kao što je i hrvatksa visoko na fifinoj ljestvici, neznam čime su to zaslužili, nisu ništa osvojili već 100 godina.