FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
Jack Sparrow kaže...

Dali vama u igri pišu naše mjerne jedinice za tažinu,udaljenost i visinu igrača ili američka?

Jer meni sve piše po američkim znači kille su u lbs, umjeto metrima udaljenost od gola mi se mijeri u yardima, isto je i sa visinom igrača koja se mjeri u stopama.

Sad me zanima ima li kakav način da to promijenim? Da nemoram svaki put računati.

?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

od skoro igram fifu i mam problem ,imam dva gamepad-a logitech precision .i ja i buraz igramo jedan protiv drugog stim da se kako kad dešava da nam nisu iste kontrole na istim tipkama(npr. kod njega je kocki šut a kod mene bude da izbiješ loptu,pa je problem naviknes na jedno a ono drugo,kako mogu ovo rjesiti?? ))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

pozzz, evo vako....t***** fifa reloaded, instaliram je, pokrenem i ne zeli se pokrenit....prvi put mi se pokrenila ali je bila na slabasnoj rezoluciji i otisao sam u fifa config promijenio rezoluciju i onda se nije dalo pokrenit, pa san opet vratio i opet nista.....molim vas pooomooccc!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dali vama u igri pišu naše mjerne jedinice za tažinu,udaljenost i visinu igrača ili američka?

Jer meni sve piše po američkim znači kille su u lbs, umjeto metrima udaljenost od gola mi se mijeri u yardima, isto je i sa visinom igrača koja se mjeri u stopama.

Sad me zanima ima li kakav način da to promijenim? Da nemoram svaki put računati.

?

i meni to ide na živce ali nisam našao način kako promijeniti mjerne jedinice...

0_o
15 godina
neaktivan
Ludak kaže...

pozzz, evo vako....t***** fifa reloaded, instaliram je, pokrenem i ne zeli se pokrenit....prvi put mi se pokrenila ali je bila na slabasnoj rezoluciji i otisao sam u fifa config promijenio rezoluciju i onda se nije dalo pokrenit, pa san opet vratio i opet nista.....molim vas pooomooccc!!!

idi u folder fifasetup i obrisi fajl fifasetup_default.ini i onda udji u igru

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
FIFA 12

fallllaaaa <3

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

KATASTROFALAN  je jbeni lag u head to head seasons.

svaka druga tekma šteka da ti oči ispadnu.

ako izađeš imaš poraz a ako ostaneš nemaš oči naredna dva sata.

Online sistem im je za povratit mater im jbem.Lud sam

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1107754.page

Tak ni ja ne mogu igrat h2h seasons. Kad svaki lik ima lošu vezu. Da bar EA da patch pa da  i u h2h seasons možemo birat s kim čemo igrat, odnosno kakvu kvalitetu veze da ima.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 21:05 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
Ja najnormalnije igram H2H seasons. Odigrao sam preko 40 tekmi bez većih problema.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
I meni radi ok, ali desi se da naletim na nekog sa losim netom ali uspevam nekako da preguram i tu tekmu...

Nego da li neko moze da udje normalno na UT u turnir online za 1900 novcica posto mene ne pusta unutra dok recimo za bronzani turnir od 600 novcica tu normalno ulazi.PA nek se neko javi ako ima isti problem kao i ja ili mu radi normalno da znam sta da radim?????hvala
14 godina
FIFA 12

Kupio sam Defoea u formi:

pace=96

shoot=92

drib=90

head=82

ima na svim atributima strelice prema gore.

Da li je to trajno ili samo ovaj tjedan??? Hitno da znam da li da ga prodam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DEEMon kaže...

pace=96

shoot=92

drib=90

head=82

To ti je netko stavio boost atribute na njega. To traje samo sljedeću utakmicu i onda se vraća na standardne vrijednosti.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
crystal6 kaže...
DEEMon kaže...

pace=96

shoot=92

drib=90

head=82

To ti je netko stavio boost atribute na njega. To traje samo sljedeću utakmicu i onda se vraća na standardne vrijednosti.

U formi su samo crne kartice?

14 godina
Jonja kaže...

Meni je jedino u fifi glupo sto igraci neidu na balun, nego samo stoje na mistu i nacule guzicu, a i tesko do nikako se moze dat gol sa 30m

To si u kontrolama namjesti kako tebi paše...

User/ CPU Game Customization

Shot Speed - stavi na 65/50 pa rokaj{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Mozel se igrati FIFA 12 preko gamerangera????!

0 1 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ali pes ni ne pokušava biti sminualcija ako si primjetio. Tu je bitna razlika, pes ide više na arkadno ali zabavno,dok fifa ide baš na simulaciju.

Tako da nemožeš govoriti za neku igru da je manje simulacnija ako ona uopče to ne pokušava biti.

Upravo zato mi se više ni ne sviđa pes jer fifa izgleda skoro kao pravi nogać.{#}

Što je u pesu zabavno?  Ta igra je čista frustracija! Igrači skakuću po terenu ko vrapčići a iz shupka im viri štap! Golman kao da je došao sa splitskih bačvica s partije picegina.  Skače na vlastita jaja i želudac a istovremeno ne može uhvatiti niti najjednostavniju loptu. S obzirom kako skače i kako je animiran to je i realno. Nema volumen ni masu, lebdi ko jedai majstor. Kada bi ga opisivao u dvije riječi rekao bi, blagi užas! Sama lopta je lišena bilo kakve fizike. na terenu se ponaša kao kluglica na fliperu.  Sama igra izgleda robotizirana a fliper efekt ubija i ono malo što je ostalo od nekadašnjeg kralja nogomet koji se nikada nije hvalio da je arkada. Oduvijek je bio simulacija a fifa je nosila neslavnu krunu arkade.

U ove dvije tri godine konami je uspiješno uništio najbolji nogmet i jednostavno bez borbe poklonio tron. To nije zabavno, to je žalosno i stvarno ne znam tko više želi igrati nogomet koji iz godine u godinu vjerne kupce radi budalama?

Ja sam ga se lako odrekao prije dvije godine i danas se osjećam kao da ga nikada nisam igrao.... eto kuda je zabavan nogomet dopeljao konami .... ljudi masovno prelaze na fifu...  kako rekoh neki dan kralj je mrtav, živio nam novi kralj..

15 godina
nikola55555 kaže...

Mozel se igrati FIFA 12 preko gamerangera????!

po 100.puta u ovoj temi,nemože se igrati preko Gamerangera jer igra nema LAN opciju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Da li je moguce da niko nece da mi odg na pitanje da li nekom jos radi turnir online za 1900 coins-a u UT,posto meni izbacuje ovu sliku koju sam postavio,interesuje me jer to do njih ili do mene?hvala veliko unapred!!!

Q za movie ja sam hteo daa objasnim kako neko ko poznaje fudbal i igra ga mislim zivo ono sa ortacima da kaze da je pes realniji od fife ,ja to ne mogu da shavtim,trenirao sam fudbal i bavio se profi dok nisam zeznuo tetivu i batalio i sada zavrsavam fax i niko nije kod mene u bg-u cuo za fifu 12,svi pikaju pes 12 al znate i zasto jer fudbal gledaju ali ne i igraju dok pre jedno tri sata pozvao tri kolege da im pokazem sta je fudbal,da li znate mozda sta se desilo?istog tog momenta su narucili na games-u u uscu fifu 12 za konzole,a da napomenem oni si okorili fanovi pesa jer bi se i zbog njega i potukli pa vi vidite gde to ide!I jos ja njih ubedjivao da probaju,da probaju svasta su mi pricali i samo jednom tekmom su me pogledali i rekli bio si u pravu a odlicno znaju da sam bio veliki fan pesa do 2009 i jednu godinu pauzirao nisam pikao pes,sve dok nisam dobio konzolu sony za n.godinu i fiu 11 uz nju i od tada igram fifu a pes sam samo probao i smucilo mi se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:33 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja uđem u turnir bez problema al ne mogu nać protivnika. P.S. Ne uzimajte Lucasa iz Sao Paola, čovjek mi se ozlijedi doslovce svaku tekmu.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:30 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
eZo kaže...

Ja uđem u turnir bez problema al ne mogu nać protivnika. P.S. Ne uzimajte Lucasa iz Sao Paola, čovjek mi se ozlijedi doslovce svaku tekmu.

nemora to značiti ništa,ovisi kakve si sreće,imao sam Pabla Hernandeza koji se isto tako ozljeđivao skoro svaku utakmicu,ali sam ga prodao,kupio drugog i dosad mi se još nije ozljedio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
on kod mene ni jednom nije imao povredu a znas mozda zasto mi se to pojavljuje kada hocu da udjem u turnir?hvala
17 godina
Nokialino kaže...

Da li je moguce da niko nece da mi odg na pitanje da li nekom jos radi turnir online za 1900 coins-a u UT,posto meni izbacuje ovu sliku koju sam postavio,interesuje me jer to do njih ili do mene?hvala veliko unapred!!!

Q za movie ja sam hteo daa objasnim kako neko ko poznaje fudbal i igra ga mislim zivo ono sa ortacima da kaze da je pes realniji od fife ,ja to ne mogu da shavtim,trenirao sam fudbal i bavio se profi dok nisam zeznuo tetivu i batalio i sada zavrsavam fax i niko nije kod mene u bg-u cuo za fifu 12,svi pikaju pes 12 al znate i zasto jer fudbal gledaju ali ne i igraju dok pre jedno tri sata pozvao tri kolege da im pokazem sta je fudbal,da li znate mozda sta se desilo?istog tog momenta su narucili na games-u u uscu fifu 12 za konzole,a da napomenem oni si okorili fanovi pesa jer bi se i zbog njega i potukli pa vi vidite gde to ide!I jos ja njih ubedjivao da probaju,da probaju svasta su mi pricali i samo jednom tekmom su me pogledali i rekli bio si u pravu a odlicno znaju da sam bio veliki fan pesa do 2009 i jednu godinu pauzirao nisam pikao pes,sve dok nisam dobio konzolu sony za n.godinu i fiu 11 uz nju i od tada igram fifu a pes sam samo probao i smucilo mi se.

http://www.gamerzines.com/ps3/news/fifa-outselling-pes-25-1.html

16 godina
movie kaže...

Što je u pesu zabavno?  Ta igra je čista frustracija! Igrači skakuću po terenu ko vrapčići a iz shupka im viri štap! Golman kao da je došao sa splitskih bačvica s partije picegina.  Skače na vlastita jaja i želudac a istovremeno ne može uhvatiti niti najjednostavniju loptu. S obzirom kako skače i kako je animiran to je i realno. Nema volumen ni masu, lebdi ko jedai majstor. Kada bi ga opisivao u dvije riječi rekao bi, blagi užas! Sama lopta je lišena bilo kakve fizike. na terenu se ponaša kao kluglica na fliperu.  Sama igra izgleda robotizirana a fliper efekt ubija i ono malo što je ostalo od nekadašnjeg kralja nogomet koji se nikada nije hvalio da je arkada. Oduvijek je bio simulacija a fifa je nosila neslavnu krunu arkade.

U ove dvije tri godine konami je uspiješno uništio najbolji nogmet i jednostavno bez borbe poklonio tron. To nije zabavno, to je žalosno i stvarno ne znam tko više želi igrati nogomet koji iz godine u godinu vjerne kupce radi budalama?

Ja sam ga se lako odrekao prije dvije godine i danas se osjećam kao da ga nikada nisam igrao.... eto kuda je zabavan nogomet dopeljao konami .... ljudi masovno prelaze na fifu...  kako rekoh neki dan kralj je mrtav, živio nam novi kralj..

Nisi objektivan i tu prestaje moja rasprava s tobom.

15 godina
FIFA 12

malo su mi dosadni ovi Challenge-i u EA Sports Football Clubu. Uvijek isto,treba stizati vodstvo i na kraju pobijediti i izvući pobjedu. Više bih volio npr.da mi stave da sam Stoke City,Wigan,Blackburn ili bilo koji slabiji klub,nebitno i da moram sačuvati vodstvo sa igračem manje protiv Uniteda ili Chelsea na World Class ili Legendary težini. Ne trebaju biti baš takvi,ali malo promjene bi dobro došlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Nisi objektivan i tu prestaje moja rasprava s tobom.

Pusti objektivnost, ajmo realno.

1. Jesu li golmani najlošiji dio igre i da li izgledaju komično s obzirom da živimo u 2011 god. ?

2. Da li igrači godinama trče neprirodno skakučući kao vrapčići, pognuti kao da imaju strano tijelo u sebi?

3. Da li igra ima fliper efekt s obzirom na brzinu kojom se lopta odbija od igrača po cijelom terenu?

4. Jesu li udarci po golu neprirodni s obzirom da neki udraci glavom mogu biti tako munjevito brzi da ih ne možeš ispratiti pogledom?

5. Jesu li općenito udarci nepriordni pošto nemam osjećaj kada puknem punom nogom, kada felšom a kada špicom a pritom je položaj tijela uvijek isti? Jednostavno sterilno

6. Godinama ljubitelji igre imaju prigovor na lica igrača koja u najmanju ruku izgledaju kao da imamo posla s potomcima krapinskog pračovjeka. Nije li tako i ove godine?

7. Nije li ove godine doživljaj zabijanja gola na najmanjoj mogućoj razini s obzirom na loše animiranu mrežu i fiziku lopte? Nekada je zabijanje gola bio praznik za oči a koprcanje lopte u mreži vrhunac nogometnog veselja? Što se dogodilo

ove godine s tom vrlinom igre?

8. Nije li grafika kojom se diče igrači sve ove godine jednaka ako ne i lošije od fife u ovome izdanju? Osobno meni je lošija..

9. Što je s animacijama i fluidnošću same igre?  Gdje je zapelo?

10. Nije li vrijeme da suci konačno nauče pravila nogometne igre?

11. Nastavi niz, meni se više ne da ...

14 godina
neaktivan
sve si to lepo rekao ali dzaba kada "opet nisi objektivam" hahahaha,bitno je da mi uzivamo u onome sta imamo da igramo a za ove druge sto smatraju suprotno tj beze od istine nek i dalje zamisljaju da im je to najbolje ponudjeno u ovoj godini.Ja samo zelim da sa vama i sa ostalima igramo ovu "skromnu" fifu 12.Jos kada bi organizovali neki turnir medju nama,cisto malo da se zabavimo i bude interesantno to bi bilo lepo!???
15 godina
FIFA 12

pustite PES i uživajte u FIFI,ja se slažem sa movie-em i mislim da ono što on govori je istina,ali ipak ima nešto i u tom ukusu. Znamo svi da trenutno FIFA izgleda bolje kao simulacija,ali onaj tko hoće bržu,arkadnu igru i tko se nemože odviknuti od PES-a neće ga nikada prestati igrati,mada ne vidim što je tu zabavno (u arkadi)  kad je nogomet u pitanju ali ok.

malo on-topic {#} : predložite mi nekog solidnog zadnjeg veznog igrača za Career Mode,ne smije biti previše skup jer igram sa HSV-om.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozda cu ispasti glup,mada to ne igram ali mogu da ti predlozim ovako igraca a on je po meni bas pravi zadnji vezni a to Mvilla znam da igra u francuskoj ligi mislim da igra za Ren ali bolje proveri,eto dao sam ti predlog pa ti vidi.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pustite PES i uživajte u FIFI,ja se slažem sa movie-em i mislim da ono što on govori je istina,ali ipak ima nešto i u tom ukusu. Znamo svi da trenutno FIFA izgleda bolje kao simulacija,ali onaj tko hoće bržu,arkadnu igru i tko se nemože odviknuti od PES-a neće ga nikada prestati igrati,mada ne vidim što je tu zabavno (u arkadi)  kad je nogomet u pitanju ali ok.

malo on-topic {#} : predložite mi nekog solidnog zadnjeg veznog igrača za Career Mode,ne smije biti previše skup jer igram sa HSV-om.

pogledaj i cjene tottenhamovih veznjaka Sandra i huddlestona... likovi razbijaju većinu napada

0_o
15 godina
FIFA 12

hahahahah koji kralj {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Jučer primio ovaj gol i izgubio 1-0{#}

Jack Sparrow kaže...
Jack Sparrow kaže...

?

?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 1:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice