- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na fifa FUT kad se logiram mi izbaci:
Online Squad Manager
Your currently selected persona does not have any FIFA Ultimate Team data associated with it. Please select a different persona on your profile page or create a FIFA Ultimate team squad using your Xbox 360 or Playstation console.
Zna li netko u čemu je problem? Kakva hebena druga persona? Imam jedan acc.
To i mene isto pita i plus ne mogu da igram online turnir od 1900 novcica,odmah me izbaci iz UT i pre toga mi pokaze ovo:
A ovdje je upravo suprotno
Netko napiše da mu se pes sviđa i svi ga odmah posipaju TD-ovima ili mu čak i počnu soliti pamet kako on nezna igrati nogomet. I to još u PES temi mu nabrajaju kako je fifa bolja.
Nije da sam neki fan pesa, čak sam i kupio fifu 12, te ju igram svaki dan, ali je ovo što sam gore napisao ja istina.
I to što je tip dao pes-u veću ocjenu nego fifi je samo dokaz da nemaju svi isti ukus, te da se ne mora svakome sviđati ono što i vama. Neko želi više arkadnu i zabavnu igru pa igra pes, a netko voli više simulaciju pa onda igra fifu.
Ista stvar je i sa BF vs COD.
Istina, no ja ne kontam kako mi netko može reći da je PES realniji od FIFE? Da su mu animacije bolje itd. Mislim, očito je, bez obzira na ukus, da u animacije u FIFI bolje i realnije, golmani isto.
ja upravo o tome pricam,ne gledam ko me se sta vise svidja nego polazim od cinjenica,pogledas samu igru u pes i u fifi i vidis sam koliko su to razlike,cak su mii face bolje u fifi vise su prirodnije,pokreti igraca,sam zamah kod sut nije isti na primer ibra i casano,drugo u pes-u nisam video trcanje c.ronalda kao i fifi tj takve sitne korake kada pipka loptu non stop radi i u stvarnosti,i plus njegovo trcanje gde ga odmah prepoznas i ne moras da gledas dole kod kog igraca ima loptu,a toga u pes-u nema,drugo komentatori su fantasticni jednom prilikom sa cuo kako komentarisu u UT kako je moguce da micoli promasi takav zicer ili kako je recimo mesi se prosetao kroz odbranu itd,da li ima u toku utakmice da ti se povredi igrac u pes odg je naravno nema,pa sudija prekida igru i onda se vraca lopta ekipi kod koga je bila lopta nema ni toga,dal ima na primer da se vide tetovaze igraca koje ih imaju recimo boateng,lavezi,mexes itd u pes-u opet nema,zasto su golmani katastrofa u pesu dok na fifi 12 hurt-u tesko se daje gol covek brani ko ludak,da ne pricam o kasiljasu,da li ima da podesavas mreze i ima mnogo toga jos...To su sve neke sitnice koje cine ovaj fudbal najboljim do sada uradjen na svim platformama.
pogledajte: http://ps3.ign.com/objects/106/106069.html
A ovdje je upravo suprotno
Netko napiše da mu se pes sviđa i svi ga odmah posipaju TD-ovima ili mu čak i počnu soliti pamet kako on nezna igrati nogomet. I to još u PES temi mu nabrajaju kako je fifa bolja.
Nije da sam neki fan pesa, čak sam i kupio fifu 12, te ju igram svaki dan, ali je ovo što sam gore napisao ja istina.
I to što je tip dao pes-u veću ocjenu nego fifi je samo dokaz da nemaju svi isti ukus, te da se ne mora svakome sviđati ono što i vama. Neko želi više arkadnu i zabavnu igru pa igra pes, a netko voli više simulaciju pa onda igra fifu.
Ista stvar je i sa BF vs COD.
nije više u pitanju stvar ukusa,razumijem da se nekome više sviđa PES od FIFE i da igra PES,ali gledano po kvaliteti,FIFA i PES su nebo i zemlja.Nitko tko je imalo objektivan i tko se razumije u nogomet nakon što odigra par utakmica FIFE i PES-a nemože reći da je PES bolja simulacija nogometa,to su činjenice,tako stvari trenutno stoje.
Pa činjenica je da je BF bolje izgleda od COD-a trenutno, pa se COD svejedno prodaje i igra više.
Ljudi ne igraju i kupuju igre prema činjenicama nego prema ukusu. To je činjenica, a ne ono što ste vi naveli.
btw...nemojm mi s tim spikama ako igraš pes ne razumiješ se u nogomet i sl.
Znači Sneijder ne razumije nogomet jer mu se više sviđa PES što je i objavio jednim twitom na twitteru? Njemu se pes više sviđa jer mu je zabavniji, fifa mu je preteška.
EDIT: kao što sam već naveo fifa jestu meni osobno puno bolja od pes-a, zato sam je i kupio, ali neću nikome nabijati na nos zato što mu se sviđa pes makar se vidi iz aviona da je fifa daleko ispred jer je to njegov ukus
Pa činjenica je da je BF bolje izgleda od COD-a trenutno, pa se COD svejedno prodaje i igra više.
Ljudi ne igraju i kupuju igre prema činjenicama nego prema ukusu. To je činjenica, a ne ono što ste vi naveli.
btw...nemojm mi s tim spikama ako igraš pes ne razumiješ se u nogomet i sl.
Znači Sneijder ne razumije nogomet jer mu se više sviđa PES što je i objavio jednim twitom na twiteru? Njemu se pes više sviđa jer mu je zabavniji.
opet krivo razumiješ,ne govorim ja što se prodaje više ili nešto slično (btw.FIFA je uvijek bila prodavanija),ja govorim koja je igra trenutno bolja.
i nisam rekao tko igra PES da se ne razumije u nogomet,nego sam rekao tko gleda i razumije se u nogomet da će mu FIFA izgledati kao bolja simulacija nogometa trenutno jer PES izgleda kao arkada,a ne simulacija nogometa. Nemoj mi bezveze stavljati u usta riječi koje nisam izrekao nikad.
Mene nimalo ne zanima tko će što igrati,istina,ima nešto i u ukusu,ali FIFA je trenutno bolja simulacija nogometa,ostavimo ukus po strani.
Ali pes ni ne pokušava biti sminualcija ako si primjetio. Tu je bitna razlika, pes ide više na arkadno ali zabavno,dok fifa ide baš na simulaciju.
Tako da nemožeš govoriti za neku igru da je manje simulacnija ako ona uopče to ne pokušava biti.
Upravo zato mi se više ni ne sviđa pes jer fifa izgleda skoro kao pravi nogać.
Meni je jedino u fifi glupo sto igraci neidu na balun, nego samo stoje na mistu i nacule guzicu, a i tesko do nikako se moze dat gol sa 30m
Meni je jedino u fifi glupo sto igraci neidu na balun, nego samo stoje na mistu i nacule guzicu, a i tesko do nikako se moze dat gol sa 30m
Kako ne, može se, samo treba pucati kad imaš prostora i kad ti nitko ne blokira gol.
Makneš ovog antimadridistu s foruma i da vidiš koliko manje problema oko fifa vs pes teme bi bilo. Svi bi igrali u miru igru koja im je draža. ;)
Ma izašo je patch, dvije stvari koje sam primjetio nakon njega. Više online ne možeš igrat s golmanom, i igrači se kreću brže što mi ne valja.
ja neznam otkud svima toliki problemi sa kontrolerima. Jai imam Xbox gamepad za windowse i ok,od njega sam i očekivao da radi,ali imam i jedan Hama gamepad od 50kn i FIFA radi savršeno na njemu,sve tipke funkcioniraju i lijevi i desni analog,nikad problema s tim gamepadom,bar u FIFI 12,dok u drugim igrama ima problema,ali zato imam Xbox gamepad.
Daj mi reci kome si prodao dušu da ti ovaj Hamin radi kak treba :D
Ja imam od Smartboxa gamepad za 80 kn, i sve radi kak treba samo desna gljivica neće proraditi, čak i u meniju mogu listati sa njom ali neki trik ili potez napraviti sa njom, nikako -.-
Ma nije to taj patch,juce je izasao za konzole a za pc tek treba da izadje.
Ocito da me niko ne slusa oko namestanja desne gljivice,vec sam napisao u jednom postu sta treba da se radi i naravno necu da se ponavljam,i ja sam taj problem imao i resio ga na taj nacin kao sto sam i napisao.
Mislim da je ovaj komentar na fifu 12 po meni najbolji koji sam mogao negde da procitam! http://gameinfusion.net/fifa-12-opis-online-multiplayer/
Dali vama u igri pišu naše mjerne jedinice za tažinu,udaljenost i visinu igrača ili američka?
Jer meni sve piše po američkim znači kille su u lbs, umjeto metrima udaljenost od gola mi se mijeri u yardima, isto je i sa visinom igrača koja se mjeri u stopama.
Sad me zanima ima li kakav način da to promijenim? Da nemoram svaki put računati.
Ništa od backup-a! Nakon nove instalacije Winsa, fifica se ponovno mora skidat sa neta al biće za sat i pol...
nešto si krivo napravio, meni ne skida sve čak ni na novom hardu. Ništa mi neskida
se bude našel ko pametni pa da mi veli kak se driblja na tipkovnoici
Ništa od backup-a! Nakon nove instalacije Winsa, fifica se ponovno mora skidat sa neta al biće za sat i pol...
meni ja backup uspio.Kada sam skinuo igru prvi put odma sam instalaciju(bez ikakvog updatea) kopirao na drugi disk.
rušio winse i kada sam ponovo počeo skidat fifu samo sam pauzirao.Ugasio origin i kopirao instalaciju nazad u origin games folder.Nakon što sam ponovo upalio origin igra se samo instalirala
KATASTROFALAN je jbeni lag u head to head seasons.
svaka druga tekma šteka da ti oči ispadnu.
ako izađeš imaš poraz a ako ostaneš nemaš oči naredna dva sata.
Online sistem im je za povratit mater im jbem.Lud sam
KATASTROFALAN je jbeni lag u head to head seasons.
svaka druga tekma šteka da ti oči ispadnu.
ako izađeš imaš poraz a ako ostaneš nemaš oči naredna dva sata.
Online sistem im je za povratit mater im jbem.Lud sam
Ako izađeš u prvih 5 minuta utakmice, ne računa se kao poraz. Barem je meni tako
Ako izađeš u prvih 5 minuta utakmice, ne računa se kao poraz. Barem je meni tako
Svima je tako. Tako funkcionira igra ;)
Makneš ovog antimadridistu s foruma i da vidiš koliko manje problema oko fifa vs pes teme bi bilo. Svi bi igrali u miru igru koja im je draža. ;)
niti sam počeo ovu raspravu,niti sam nekome zabranio da igra što želi,naprotiv,rekao sam da me boli briga što će netko igrati. Samo sam izrazio svoje mišljenje,ti to protumači kako te volja.
jbga nisam znao
kaj vi ste tu svi glu........pi ili kaj pitam vas kak se driblja na pkovnici i vidim da je svima teško to odgovorit e pahvala
kaj vi ste tu svi glu........pi ili kaj pitam vas kak se driblja na pkovnici i vidim da je svima teško to odgovorit e pahvala
Koji ti je? Isto ko i na joysticku.....
Koji ti je? Isto ko i na joysticku.....
pa no onda reci jer neznam ni kak se na jostiku