ja neznam otkud svima toliki problemi sa kontrolerima. Jai imam Xbox gamepad za windowse i ok,od njega sam i očekivao da radi,ali imam i jedan Hama gamepad od 50kn i FIFA radi savršeno na njemu,sve tipke funkcioniraju i lijevi i desni analog,nikad problema s tim gamepadom,bar u FIFI 12,dok u drugim igrama ima problema,ali zato imam Xbox gamepad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam neko smeće Speedlink i Trust ... ne radi ni na jednom...
dali se moze kontrolerom od xBoxa koristiti za pc za fifu 12
ja neznam otkud svima toliki problemi sa kontrolerima. Jai imam Xbox gamepad za windowse i ok,od njega sam i očekivao da radi,ali imam i jedan Hama gamepad od 50kn i FIFA radi savršeno na njemu,sve tipke funkcioniraju i lijevi i desni analog,nikad problema s tim gamepadom,bar u FIFI 12,dok u drugim igrama ima problema,ali zato imam Xbox gamepad.
ja imam ps3 gamepad al emulira ga kao x360 gamepad i sve su tipke postavljene di jesu (a na x360 je o...)al neke tipke imaju duplu funkciju
Metoda za skupljanje love u UT:
Igrajte offline kupove - nema iznenađenja sa prekidom veze, lagom, prejakim protivnikom
Kad osvojite 11 kupova onda vam se otvori jedan za 1400 coinsa na proffesional. Ako ste osvojili 11 kupova već imate OK momčad i nebi trebali imati problema to osvojiti. Tada slijedi računica:
Po tekmi dobijete cca 600coinsa i za osvajanje 1400coinsa
4x600 + 1400 = 3800 coins
Turnir odigrate za sat vremena - 4 tekme po 10min + malo po izbornicima što izgubite.
Osvojite turnir 7 puta (7 sati) = 26600 coins
Za odigrati 7 puta turnir treba vam 11 contracts koji vam produžuje ugovor za +28. Cijena je 700x11=7700.
Na kraju vam ostane: 26600-7700= 18900 coins. (2700 po turniru)
Napomene:
- nemojte liječiti igrače nego ih poštedite dok se ne oporave
- nemojte kupovati fitness nego odmorite igrača jednu tekmu
Mislim da se više isplati odigrati turnir nego se natjecat za igrača i pokušavat ga prodati (u manje od 1h dobiješ u turniru 2700 coins, a igrača moraš tražiti pa čekati deadline i onda svakog 10-tog dobiješ po dobroj cijeni. Zatim prodaja...)
toplo ti preporucujem da to ne uradis. ja sam se ovde i registrovao zbog problema sa instalacijom pre svega, da bi se ispostavilo da su EA Sports i windows registry u neraskidivoj vezi - ne mogu jedno bez drugog, te je tu nastao problem. ogromna je verovatnoca da ce se ista stvar desiti sa Origin instalacijom, uostalom, Windows retko kada trpi prosto kopiranje instalacionog foldera bez belezenja te promene u registry. moja preporuka je da obaras windows, skines sve ispocetka, iako smara, i vidi da, ako imas neku malu particiju, nesto sto mozes da odvojis samo za igru i origin, tu bacis instalaciju i nista drugo tu ne stavljas. ja sam stavio igru na takvu particiju od 19Gb, formatirao je prethodno i sve radi kao bog.
Ja sam malo eksperimetirao oko toga. Imam Origin na C part. A igru snimljenu na D. I one fajlove koje mi je skinuo od igre 6.1 Gb sam napravio BACKUP. I obrsio sam orign cijeli s igrom. Snimio sam ponovo origin, i opet sam napravio folder za Fifu 12 na D particiji i tamo sam kopirao backup od Fife 12. I samo nariktam na originu gdje mi se nalazi fifa i on ju opet instalira bez skidanja cjele igre. Tak da se igra može backupirat bez problema i nemora se ponovo skidat cjela igra, čak ni kad srušiš windowse.
E tnx! Već sam bio napravio backup tako da ću srušit winse i pnovo sve uradit sa backup-om!
Ak budeš imao kakvih pitanja samo me pitaj. Ak sve naparvaiš kak treba radiće, i nije teško. Možeš čak i spržit taj folder s Fifom i svim fajlovima na DVD tak da ako recimo u budućnosti kupiš novi hard, opet nećeš morat skidat igru.
Postoji li mogućnost editiranja igrača, a da se te promjene vide u Career modu? Npr. promjena kopački...
Mislim da neće, jer to je na EA serverima, al nisam siguran.
Nece, imas web app i sve momcadi su na EAovim serverima.
Sa kojim programom bi mogao otvoriti fajl od snimljenog gola. U documents/fifa 12 bude mi ovako...
SavedVideos_2 20111018153446%Nani 3-0
Ne mogu otvoriti sa čim god da sam probao pa pretpostavljam da taj fajl trebao konvertirati nekako,
a kako nemam pojma Vjerovatno je bilo o tome, al ja nigdje ništa ne nazalim pa ako zna tko?
i mene zanima
Pozdrav :D ... Inace sam PES 'fan' bio sve do 2011, ali 2011 i nisam bio bas aktivno igrao PES, tek ove godine sam probao FIFU i mogu reci da je FIFA 12 po meni miljama daleko od PES-a 2012.. Vjerojatno nikad vise necu ni zaigrati PES, a inace ne igram online vec ovako iz zabave, koju prijateljsku utakmicu ili odigram par sezona..
Uglavnom imam par pitanja:
1) Skinuo sam FIFU12-RELODED torrent, c*ackirao i sve radi ok, ali kad mi se pali igra pise mi - Checking for connection .. i onda cekam jedno 40-ak sekundi i pise kao - No connection try again to connect on EA bla bla.. to nerazumijem, kakva konekcija wtf..? isto tako kad sam na menuu kad ulazim npr. u my season..
2)Kad zelim igrat Career mode , udem i imam 3 opcije, Biti igrac (valjda kao na pesu become a legend), Biti trener i biti igracki manager.. zar nema opcije da igram normalnu sezonu ili je ja nemogu nac XD...
3)Da li u Fifi postoje Liga prvaka i Europska liga, tj. dok igram sezonu dal se mogu kvalificirat za LP/EL ..?
4)Inace igram na tipkovnici, al cu ubrzo kupit yojstick jer je ovako pretesko igrati, vecinu utakmica sam odigrao na professional.. ali dosta sam ih odigrao i na world class, gdje sam recimo dobio 5/9 utakica, igram sve postavke assisted osim shot-a i jos nesto neznam sad.. Uglavnom , koji yojstick mi preporucujete za PC sa kojim necu imati nikakvih problema sa Fifom, recimo cijena oko 150kn :)
Hvala unaprijed ;) .. Eto sad vise nisam 'PES fan' -> vec FIFA FAN !! xDD
1) Kupi originalnu igru i bude ti konekcija uredu ;)
2)Mislim da u sve 3 opcije možeš igrati "normalno" sezonu sa ekipama, samo u be a player ti se gleda ocjena igrača kojeg kontroliraš (možeš prije tekmi odabrati da li ćeš igrati sa nekim postojećim igračem ili napraviti novog)
3) Postoje, ali tek u drugoj sezoni (ako se kvalificiraš) i nemaju licence pa se ne zovu LP i EL nego malo drukčije.
4) Pogledaj si malo logitech modele, sa njima teško možeš pogriješiti
Dobrodošao u fan klub FIFE :D
jel fifa 12 traži stalnu konekciju na origin?
Evo danas se pojavio na PS3 prvi službeni patch za fifu 1.2 veličine 45mb. Upravo ga skidam pa ću vidjeti što je drukčije. Nisam danas igrao fifu na pc pa ne znam je li patch dostupan i za računala ali sasvim sigurno će se uskoro pojaviti ako nije...
Ja ne mogu da se konektujem na origin,jel drugi mogu ili je kod mene samo problem sa konekcijom?A net mi radi normalno?
origin radi ok. Jel ti napravio update?
nema jos novog update malo pre mi proradio origin trebao sam da restartujem sam program.ili meni samo za skidanje novog update.Al zato ne mogu da igram turnir u UT za 1900 coins pokazujemo mi prekid veze i automatski izlazi iz UT a ostaje konektovan i onda sam hteo da igram head 2 head season,poceo partiju i izgubila mi se veza i probao da se konektujem ali nece,a bas mi se sada igra pre da pocne LS.
jel mi netko može dati key gdje mogu naruciti za fifu molim vass....
jel mi netko može dati key gdje mogu naruciti za fifu molim vass....
cjs-cdkeys.com
http://forum.ea.com/uk/posts/list/1102220.page
Super je ova nova opcija na originu repair install.
repair install ti znači da origin s neta povuče bilo koji fajl koji je oštećen ili korumpiran, bez potrebe skidanja cijele igre.
pitanjce: jel se može u be a player modu mijenjati klub ili si stalno u istom
sad bih započeo to malo igrat pa bih uzeo neakav slabiji klub i čekao ponudu nekog poznatijeg tima ali ako se transferi nemogu ostvariti da odmah uzmem jaki klub
Na fifa FUT kad se logiram mi izbaci:
Online Squad Manager
Your currently selected persona does not have any FIFA Ultimate Team data associated with it. Please select a different persona on your profile page or create a FIFA Ultimate team squad using your Xbox 360 or Playstation console.
Zna li netko u čemu je problem? Kakva hebena druga persona? Imam jedan acc.