FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Nokialino kaže...
Da njih sam doveo sve zajedno za 1500 coinsa i odlican su tandem mogu da kazem a dva centrala beka su meni extra jer razbijaju sve pred sobom,naravno ako znas dobro igrati odbranu,kazem sa sisokom bio bilo jos bolje da sam iz liona doveo micel bastosa e to bi onda bila prava stvar.

novi sam u fifi pa ako moze ko rec kako se dobivaju coinsi?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Igranjem tekmi, veća pobjeda, više coinsa. Prosjek, barem meni po tekmi je 600 coinsa. Znao sam i po 900 dobivat al sad se smanjilo iako iste rezultate postižem, nemam pojma zašto. Osvajanjem turnira dobiješ 2000 makar je bio jedan s nagradom od 5k al su ga maknuli.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 11:46 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eZo kaže...

Igranjem tekmi, veća pobjeda, više coinsa. Prosjek, barem meni po tekmi je 600 coinsa. Znao sam i po 900 dobivat al sad se smanjilo iako iste rezultate postižem, nemam pojma zašto. Osvajanjem turnira dobiješ 2000 makar je bio jedan s nagradom od 5k al su ga maknuli.

Ako sad dobivaš manje, garant ti je %DNF pao. Ako te disconnectalo ili tak nešt, onda ti DNF (did not finish) pada, tj. računa ti se i kao poraz.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

a lol znaci dobre igrace dovedes za 2-3 tekme xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Bila mi se crashala igra 2x ali nakon što sam počeo dobivat manje pa ne vjerujem da je do tog.

@Logi

Ne dovedeš, jer moraš uzimat i contracte koji koštaju oko 500 600 coinsa. Uglavnom trebaš odigrat dosta tekmi da bi uzeo pristojne igrače a dok o superstarima tipa C. Ronaldo i ostaloj kompaniji ni pomišljat.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 12:09 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni je DNF ogroman zbog prokletog lost connectiona. I nitko mi ne zna rješiti problem. Lud sam više od svega.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Meni je DNF ogroman zbog prokletog lost connectiona. I nitko mi ne zna rješiti problem. Lud sam više od svega.

nista,zvat t-com ili ciji god net imas,hebat sve po spisku,rec da ti je ping 999999 i zaprijetiti smrcu,to bi trebalo bit dovoljno :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 12:10 (Logigamer).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel mi može netko tko nije skinuo patch uploadat exe na megaupload il negdje, jer otkad imam 1.01 dosta teško nalazim protivnika u UT a dosta ekipe je još na 1.00. Probao sam stavit Reloaded crack međutim igra mi se crasha. Hvala puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Čitao sam na raznim forumima o problemima sa Ultimate Team (točnije sa DC-om nakon završetka igre), pa me zanimaju vaša iskustva prije nego što eventualno kupim igru.

Koliko sam shvatio taj problem je isključivo vezan za vrstu routera i vašeg internet service providera, pa me zanima da li netko od vas ima B.net i kako vam radi FIFA 12 Ultimate team?

Zaboravio sam napisati da me zanima FIFA 12 za PC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 13:26 (Lassa).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pazi ovako malo pre sam ponovo osvojio turnir za 1.900 i igrao protiv nekog lika tj opet rusa koji ima sve eng u ekipi a prosek overal je oko 65 i cemistri je naravno 100,ista situacija kao i kod onih koreanaca,stim sto sam ja sada imao cemistri 90 i naravno 20 puta jacu ekipu,i naravno razvalio ga.

E sta sam primetio ko ddva nula kada je bilo a to je majstor ukljucio torrent verovatno na drugom kompu i pocelo je da usporava i samo tako i komande da me zezaju na primer ja hocu u levo sa igracem on tek posle moje komande krene u desno jer sam sa levim stikom krenuo u desno znaci isao sam cik cak sa wagner lavom i bilo mi je tesko kontrolisati tako u vise navrata bilo kog igraca koje tehnicki jako potkovan sto mi je bilo cudno.I doslo mi je da ga tako izvredjam kada je videlo da je gotov pa me smorio kada je krenulo jako sporo da se krecu igraci i cudne komande.

Malo rpe prvi put kupio onaj golden pak i iznervirao se sve sami kreteni koje sam dobio i odmah ih dao na prodaju,i onaj je pravi talija ako nekog ubode sa tim pakom,pre cu da dovedem cise-a nego da ubodem nekog full igraca..

Ja imam net od 9 mb tako da mi radi sasvim ok.
16 godina
neaktivan
lex69 kaže...
David87 kaže...
Pozdrav! Zanima me da li mogu ja kopirati Origin Games folder na sekundarni hard pošto bi rušio Windowse pa da opet ne skidam tih 7GB?!

toplo ti preporucujem da to ne uradis. ja sam se ovde i registrovao zbog problema sa instalacijom pre svega, da bi se ispostavilo da su EA Sports i windows registry u neraskidivoj vezi - ne mogu jedno bez drugog, te je tu nastao problem. ogromna je verovatnoca da ce se ista stvar desiti sa Origin instalacijom, uostalom, Windows retko kada trpi prosto kopiranje instalacionog foldera bez belezenja te promene u registry. moja preporuka je da obaras windows, skines sve ispocetka, iako smara, i vidi da, ako imas neku malu particiju, nesto sto mozes da odvojis samo za igru i origin, tu bacis instalaciju i nista drugo tu ne stavljas. ja sam stavio igru na takvu particiju od 19Gb, formatirao je prethodno i sve radi kao bog.

Ja sam malo eksperimetirao oko toga. Imam Origin na C part. A igru snimljenu na D. I one fajlove koje mi je skinuo od igre 6.1 Gb sam napravio BACKUP. I obrsio sam orign cijeli s igrom. Snimio sam ponovo origin, i opet sam napravio folder za Fifu 12 na D particiji i tamo sam kopirao backup od Fife 12. I samo nariktam na originu gdje mi se nalazi fifa i on ju opet instalira bez skidanja cjele igre. Tak da se igra može backupirat bez problema i nemora se ponovo skidat cjela igra, čak ni kad srušiš windowse. 

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 14:02 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan

ja imam B.net i  izlazi mi često ,ne samo u Ultimate team,nego bilo šta kad igram...

14 godina
FIFA 12

Sa kojim programom bi mogao otvoriti fajl od snimljenog gola. U documents/fifa 12 bude mi ovako...

SavedVideos_2 20111018153446%Nani 3-0

Ne mogu otvoriti sa čim god da sam probao pa pretpostavljam da taj fajl trebao konvertirati nekako,

a kako nemam pojma{#} Vjerovatno je bilo o tome, al ja nigdje ništa ne nazalim pa ako zna tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Mozete li se ulogirati u origin? Govori mi da su serveri down...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako mi je popila živce zadnjih 4 tekme. Konstantno me spaja s lagerima gdje trza non stop i ne mogu tri dodavanja sastavit {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

Kako mi je popila živce zadnjih 4 tekme. Konstantno me spaja s lagerima gdje trza non stop i ne mogu tri dodavanja sastavit {#}

Takve utakmice prekini prije 5. minute i neće ti se pisati poraz ;)

14 godina
neaktivan

verovatno si igrao protiv rusa mislim na UT,ja kada igram protiv njih molim boga da je sve ok nebitno kakvu ekipu ima,.

Malo pre tj cesce naletim na likove koji igraju 5-2-1-2 i nasao sam sistem kako protiv bunkera i pobedio u te tekme cak posle treceg gola prekinu a mene to iritira.

Nego daj te mi neki predlog za moj tim koga da menjam,please??

15 godina
neaktivan
Blacx kaže...
eZo kaže...

Takve utakmice prekini prije 5. minute i neće ti se pisati poraz ;)

Ma u UT nema tog, sam FORFEIT match. :/

17 godina
Nokialino kaže...

... nasao sam sistem kako protiv bunkera i pobedio u te tekme cak posle treceg gola prekinu a mene to iritira.

...

Bi li htio to podjeliti s nama?? {#}

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi... da vas priupitam:

Na mojoj konfi sve super radi na max, ali kad prebacim u Pro kameru (onu dinamičnu iza igrača) onda počne dosta trzati... Da li ste imali slična iskustva? Mislite li da je problem možda u tome što grafulja mora renderirati i silnu publiku?

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Stalno igram s taktikom 4-1-2-1-2 na UT  i skoro pa uvijek mi najviše problema stvaraju likovi koji igraju 4-3-3. Desilo mi se već par puta da ja imam oko 60% lopte u nogama i oko 12 šuteva na gol, a on svega 4 i pobijedi me 2-0 jer mi iz kontre zabije golove.

Ima li netko neki savijek tako se braniti protiv kontra napada kad netko ima takvu formaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo već sat vremena me ne želi spojit s nikim u finalu turnira u UT. {#} I ubo sam Nenea iz PSG-a za samo 3k a inače mu je cijena oko 7, 8. Mogo bi ga sad fino prodat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 20:19 (eZo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo ti savet ja igram tu formaciju,bitno je da imas brze bekove po mogucstvu da ti su iz iste ekipe ili lige ili drzave sa centralnim bekovima,drugo Cdm mora da bude prava zivotinja i da ga ne teras puno napred i da bude uvek ispred tvoje odbrane,trece tvoja dva vezna sa strane mora da se uvlace u nutra kada je njegov napad,pusti ti njega na stranu bitna je sredina i gledaj da imas brze napadace jer ce tvoj poluspic imati mogucnosti da da loptu u prostor.

Da odg cristaly pa ovako prvo vidi ko mu igra odbranu mislim na ove u sredini jer je ako je tu spor idi napade kroz sredinu ali na kontru,i ne zaleci se posle tvog napada jer tebi igraci krenu pa recimo skoro svi sto se tice bekova jedino ostaju centralnni i zadnji vezni a njemu i spicevi i poluspic i jedan od zadnjih veznih i auomatski ima viska za napad i plus ako ima bas brze u napad gotov si ali ako cekas samim tim ga usporavas i tvoji se vracaju u polozaj.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo stavio sam PS3 gamepad i Xinput emu,ali kad stismen neke tipke racuna kao da stiscem jos neke,npr idem strelicu gore ono ispada ko da je protisnut i R1

zasto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dali radi Logitech cordless Rumblepad 2 (onaj crni bežični) na FIFI 12 bez preimenovanja gamepada i fixova?

0 0 hvala 0
13 godina
Logigamer kaže...

Evo stavio sam PS3 gamepad i Xinput emu,ali kad stismen neke tipke racuna kao da stiscem jos neke,npr idem strelicu gore ono ispada ko da je protisnut i R1

zasto?

jesi pokusao po postavkama prćkati? promjeni gaming tipke tj postavke..ak neide gamepad u smece :D

14 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
Logigamer kaže...

zasto?

jesi pokusao po postavkama prćkati? promjeni gaming tipke tj postavke..ak neide gamepad u smece :D

gamepad je za ps3,za pc usput koristin :/,sta prckaat po postavkama,namjestio sam sve ps3 tipke da su kao i x360 tipke na tom mjestu i drugim igrama radi savrseno (pes,black ops,borderlands,batman arkham asylum,f1 2010....)

15 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Dali radi Logitech cordless Rumblepad 2 (onaj crni bežični) na FIFI 12 bez preimenovanja gamepada i fixova?

Radi bez problema  {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 12

imam problem pa ako neko zna u čemu je problem...uopće mi ne prepoznaje desni analog u igri...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji kontroler imaš?
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice