F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.014.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
ThaBigNec kaže...

pozdrav ljudi, imam problem s F1. jucer sam odvozio sezonu, danas ulazim u igru i on mi je pokreće u window modu stalno. Ništa nisam instalirao ni d'kao, sinoć me žena strala spavati ugasio komp i to je to, danas palim i ova s*anja me dave. Inače imam W7 i GF 9800GTX+

PLS pomgajte jer ovo sam dugo čekao.

Probaj s ovim. Meni je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 23:40 (mitchell).
15 godina
mitchell kaže...
ThaBigNec kaže...

pozdrav ljudi, imam problem s F1. jucer sam odvozio sezonu, danas ulazim u igru i on mi je pokreće u window modu stalno. Ništa nisam instalirao ni d'kao, sinoć me žena strala spavati ugasio komp i to je to, danas palim i ova s*anja me dave. Inače imam W7 i GF 9800GTX+

PLS pomgajte jer ovo sam dugo čekao.

Probaj s ovim. Meni je pomoglo.

editiraj link

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Bolje da ides C:\Users\Duje\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings

Otvoris hardware_settings_config.xml sa notepadom

i umjesto fullscreen="false" napises fullscreen="true"

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Bolje da ides C:\Users\Duje\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings

Otvoris hardware_settings_config.xml sa notepadom

i umjesto fullscreen="false" napises fullscreen="true"

Najjednostavnije je u igri stisnit ALT + ENTER bez ikakvih komplikacija i zezanja po hardware_setings_config.xml
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 8:25 (mtopol).
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Kad sam počinjao igru nisam htio probat voziti niti jedan drugi bolid osim onog kojeg vozim u karijeri. I sad nakon dvije sezone sam otišao iz Lotusa u Red bull i ne mogu vjerovati kakva promjena. Koliko je samo lakše vozit Red bull, ko da sam prešo iz fićeka u mercedesa. I očekivao sam neku promjenu, ali ovakvu veliku baš i ne... Predobro, sad mi je deset puta lakše vozit...

I usput dal netko zna kad će više taj patch za komp doć, neke stvari me previše živciraju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 20:30 (Crokilla).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

E poludit ću!!!!!!!!!!!!

Nakon *ebene dvije sezone vožnje neće mi loadat save!!!!

Jel netko zna kak to rješit??

Piše mi autoload failed. save data corrupted

Molim vas pomozite jer mi se fakat ne da ispočetka sve vozit!!!

Ne mogu jednostavno vjerovat da mi se to događa, jedva sam cekao da odem iz tog lotusa, prvu sezonu sam slučajno produžio ugovor i sad odem napokon i ovo mi se dogodi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 22:06 (Crokilla).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Crokilla kaže...

E poludit ću!!!!!!!!!!!!

Ne mogu jednostavno vjerovat da mi se to događa, jedva sam cekao da odem iz tog lotusa, prvu sezonu sam slučajno produžio ugovor i sad odem napokon i ovo mi se dogodi...

Naveo je Codemasters taj problem,te je rekao da će patch to popraviti.

14 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoći. ALT+ENTER je profunkcioniralo. što se stresilo nemam pojma.

Da se malo maknem od problema s window modeom.

Odvozio jednu sezonu s BMW sauberom, ali koliko puta su mi gume pukle u ovo jednoj sezoni valjda više puta nego svim momčadima skupa u jednoj sezoni.

Sunny D. & Rum
16 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...
Crokilla kaže...

E poludit ću!!!!!!!!!!!!

Naveo je Codemasters taj problem,te je rekao da će patch to popraviti.

Nadam se da će popraviti tako da ću moć nastaviti, a ne samo da se to više ne događa...

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

kad izlazi patch za pc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo šta su mi odgovorili iz codemastersa

pitao sam ih dal ću moć nastavit save

Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning F1 2010.

It is possible that the patch, which we will be releasing shortly, will enable you to continue your save file.

However at this moment in time we are unable to guarantee this.

Please accept our sincerest apologies for any inconvenience caused.

Kakvi debili fakat da im se tako nešto može dogoditi... Ne mogu opisat kolko su me iživcirali...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 14:14 (Crokilla).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
patch123 kaže...

kad izlazi patch za pc ?

Trebao bi ovaj tjedan.

Operation Flashpoint
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 8
15 godina
odjavljen

Skidam ga :D Hvala.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Skidam ga :D Hvala.

pa kaj niste rekli da samo za org igre ce biti patch?

AAAAA, imam hrpu modova sad ih opet stavljat grrr

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Evo skinuo sam sada da vidimo jesu opet nekaj usrali..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Patch radi i na onoj verzij bez problema.

Operation Flashpoint
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ako nekog zanima ovo je u readmeju:

F1 2010 1.01 patch notes

To install the patch just run the file named "setup" and follow the onscreen instructions.

Changelog

•    "Pit-in" OSD indicator now appears after the player is advised to pit to repair car damage

•    A number of shadowing improvements have been added

•    Amended the time trial penalty system so that only players cutting the final corner on certain tracks will have their subsequent lap times invalidated

•    Balanced the effects of the drying line created by cars when in a wet race

•    Balancing improvements have been made to AI drivers to prevent unexpected race results

•    Corrected an issue AI cars would not attempt to move out of the player's way when under a blue flag on an in / out lap during practice and qualifying session

•    Corrected an issue where ABS would become enabled when selecting to "drive out" out of the pit lane in a race weekend

•    Corrected an issue where AI cars would fail to respond appropriately when cars were either side of them in a corner

•    Corrected an issue where AI cars would not be required to pit in a mandatory pit race after the use of a flashback

•    Corrected an issue where AI times were being reported incorrectly on the first lap

•    Corrected an issue where AI were being disqualified during wet races in Montreal

•    Corrected an issue where car driving style was defaulting to "Wet" in network sessions

•    Corrected an issue where damage to AI cars was being inconsistently applied

•    Corrected an issue where disqualified AI cars would cause network races to end prematurely

•    Corrected an issue where disqualified drivers were displayed in the incorrect order in the online race results screen

•    Corrected an issue where flashback would become disabled after resetting to track

•    Corrected an issue where incorrect race positions were reported in a network race after terminal damage had occurred

•    Corrected an issue where lap and split times would be displayed incorrectly after flashing back to before the start/finish line

•    Corrected an issue where pit engineer would fail to remind you to pit on mandatory pit stop races

•    Improvements have been made to the pitting process to prevent the player getting stuck.

•    Corrected an issue where positions of AI cars in a network race would be incorrectly displayed after a player quit the session

•    Corrected an issue where punctured tyres would be carried across to subsequent sessions in a race weekend

•    Corrected an issue where race strategy would fail to update correctly after the player manually selected a different starting tyre choice

•    Corrected an issue where research path choice was not being carried over to subsequent season

•    Corrected an issue where save data is reported corrupted

•    Corrected an issue where sessions in progress would appear on the server list after quitting a network session

•    Corrected an issue where some AI cars using a single-stop strategy would not pit during a mandatory pit stop race

•    Corrected an issue where the dynamic racing line would not display correctly if the grip conditions changed

•    Corrected an issue where the incorrect car name could be displayed above cars in the Grand Prix menu after completing a Time Trial race

•    Corrected an issue where the player is told to copy their team mate's car setup

•    Corrected an issue where the player was able to pass through other cars after restarting a session

•    Corrected an issue where yellow flags would continue to be displayed for cars that had been removed from the race in network sessions

•    Corrected an issue where user would be penalised for overtaking pitted AI cars when under yellow flag

•    Made penalties less likely to be awarded after spinning out on the track

•    OSD now displays time gap between cars on the sector and lap split times

•    Reduced the frequency of penalty warnings given for minor collisions

•    Reduced the frequency of punctures received from standard tyre wear

•    Sector times for the car on pole position is now shown in the split times on the OSD

•    Tuned the grip properties of the tyre compounds in different weather conditions

•    A number of localisation issues have been resolved.

•    Added benchmark mode from graphics menu

•    Added native support for the “Leo Bodnar SLI-Pro steering wheel controller” circuit board

•    Added support for AMD Eyefinity / Nvidia surround multiple monitor modes

•    Added support for crossfire / SLI and multicore GPUs.

•    Added support for DirectX 11

•    Added support for Intel SandyBridge processor and graphics

•    Added support for the Thrustmaster GT Experience steering wheel

•    Additional (D-Box) motion platform support during pit stops

•    AI cars now correctly reduce speed when damaged

•    Changed default laps of fuel in practice and qualifying sessions to 10 and 5 respectively

•    Corrected an issue where (D-Box) motion platform would stop functioning after using a flashback

•    Corrected an issue where drivers of ghost cars became solid at certain camera angles

•    Corrected an issue where force feedback would remain applied when restarting a session with full wheel lock used

•    Corrected an issue where the driver head would bob extremely violently on certain machines

•    Enabled access to the Advanced Wheel Options for all users

•    The replay file can now be saved as an external file and played back within the game

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima one greške ko na konzolama da su zamijenili zelenu crtu na gumama?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
F1 2010 - rasprava

DX11, ULTRA opcije.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 15:05 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

modovi su ostali, woohoo, samo patchas i igras netreba ni crackat

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Evo odmah sam primjetio da su učitavanja u igri brža..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ima one greške ko na konzolama da su zamijenili zelenu crtu na gumama?

ne, sve je u redu

16 godina

Ali u replay ne mogu gledati druge vozače.

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ali u replay ne mogu gledati druge vozače.

je niti ne pise nista o tome da su promjenili

15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Evo ovako, instalirao sam i pokrenuo i da navedem promjene.

Uveden je benchmark test a i DX11 je bitno bitno nadograđen sada. Budem kasnije probao.

Sama animacija je puno glađa i sada znam da je 60 FPS. Prije bi animacija djelvoala ukočeno kao da imam 20 FPS.

Loadinzi su drastično manji i na DX9, a pogotovo na DX11 verzij gdje gotovo pa trenutno loada stazu i ostalo.

Pit stopovi su bez greške odrađeni, odsad neidu svi prvih 6-7 krugova u box (ja vozim na 30% utrke) vec nešto kasnije koliko sam primjetio.

Eto to je ot za sada

Sejvovi RADE bez problema. Sve opcije i podešenja i karijera je ostala spremljena i ista kao i prije patchiranja.

Operation Flashpoint
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Sad snimam igru jedva čekam da konačno krenem karijeru

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2010 - rasprava

da ja napisem nesto...

instalirao sa velikim nadama, ali nista...

meni su loading screenovi istog trajanja, igra je jos uvijek prelagana (neznam stvarno, igrao sam pred sat dva rF i f1 2010 by dazor i tako nemozes drzati auto na cesti tako rec...a ovdje ko po tracnicama) jedina stvar koja mi se CINI je da su komande malo ubrzane, tj nema mi vise onog lag-a kod skretanja, mjenjanja brzina, tj kod cijele voznje...ili je to mozda placebo...neznam stvarno...

istestirao sam u brazilu, par krugova u practice, bez pol muke bio sam 1. dok sam vozio, pa sam prekinuo i izasao...razocaranje...ne vidim nikakva poboljsanja...

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
F1 2010 - rasprava

Malo istestirao... Sve radi odlično, sa dx11 izgleda mnogo ljepše i radi vrlo dobro. Loading drastično kraći, napokon vdidimo pace između bolida itd.... Karijera može početi.....

Odvrtio i bench... FullHD rezolucija, 4xMSAA, ULTRA (dx11, stock postavke procesora i grafičke)...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 15:46 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra izgleda puno bolje na DX11?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice