F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.014.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni isto neke stvari nisu jasne

prvu sezonu sam imao prosjek od 6-7 bodova u utrcu, neke su bolje bile neko losije no dobro

ali u drugoj sezoni u bahrainu bez ikakvih problema sam zavrsio prvi- startao 7. i sad u australiji startam 5. i jucer sam vozio do predzadnjeg krug i cijelo vrijeme prvi od prvog zavoja i onda mi je iskocio osigurac i nestalo struje ali zavrsio bi prvi

sad mi nije jasno zasto je postalo tolko lakse sve, osjetno je lakse pretjecati i sve

vozim u hrt-u a do sada u lotusu

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
ZDS kaže...

Ja sam igru prestao igrati prije dva tjedna čekam taj patch pa da ko čovjek mogu odigrati carrier mod.

kod mene ista situacija

karijera je praktički neigriva sa svim bugovima

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Kako testirati bolide na kraju sezone?, citao cam da je moguce, i kako nadogradjivati bolid, je li moguce da ga ja nadogradjujem a ne oni mehanicari koji sve urade i mene samo obavijeste?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 17:02 (commandos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
commandos kaže...

Kako testirati bolide na kraju sezone?, citao cam da je moguce, i kako nadogradjivati bolid, je li moguce da ga ja nadogradjujem a ne oni mehanicari koji sve urade i mene samo obavijeste?

Nemoguće je testirati bolide. Neki upgradeovi se otključavaju sami tijekom sezone a za neke moraš ispunit zadatke koje ti zadaje tvoj race engineer.

Ako si prvi vozač u ekipi možeš odredit smjer u kojem će ić daljni razvoj bolida.

15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Ima kakvih novih informacija uvezi patcha..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZDS kaže...

Ima kakvih novih informacija uvezi patcha..

Nope....

Ja mislim da će izać na isti datum ko i black ops (za pc)

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 10:53 (Mitch).
16 godina
neaktivan

Od danas patch slobodan za download na PS3 Storeu, navodno 35mb težak, ostali će pričekat malo...

16 godina
F1 2010 - rasprava
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

AA kad ce za PC....:/

Operation Flashpoint
16 godina
Weky kaže...

AA kad ce za PC....:/

Ako bas hoces znat, za pirate nema patcha (navodno), izaći će update preko steama :(((((

15 godina
odjavljen

Onda uzimam original.

:)

Operation Flashpoint
16 godina
Weky kaže...

Onda uzimam original.

:)

ja još uvijek vjerujem da će izać ali neki ser* da neće

da se mogu kladit kladio bi se na 9.11

16 godina
F1 2010 - rasprava

koliko čitam zasad su tu samo split times. Neke stvari nisu popravljene poput presporog ai-a u nekim zavojima i nema vremena za 3 sektor :(

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

Evo što kaže jedan dečkić koji je "probao" patch...

Hey all, just got the patch. Loving the game so far.
I am right now doing a 10% race in Melbourne. Will provide thoughts and feedback once I'm done.

EDIT 0.1: I can say that split times are in the game, just so you know.

EDIT 1: The live position feed seems to not reset timing for each lap. You know, like, an accumulative race time.

EDIT 2: Fuel sim seems to be working for the AI, less for you... Will continue to investigate.

EDIT 3: I'm absolutely flying past everyone. WITH FUEL SIM ON! They seem to be braking 50m early. That's a good sign.

EDIT 4: Tried to asses the pit stop bug. Unfortunately, I ran over my front jackman and I was in 13th, so they pushed me back and once I was done, everyone was already out.

EDIT 5: My Geordie is starting to finally make sense! "Buemi is 5 seconds ahead of you", he says. I check the timing graphic and I was surprised. He's 4.803 seconds ahead.

EDIT 6: The AI is still dead slow through turns 11-12 in Melbourne.
EDIT 6.1: The AI seem to be quicker through turn 19 Valencia.
EDIT 6.2: The are are only SLIGHTLY quicker in turn 8 Turkey. Very little difference, if any. Then again, the guys I based it on were dueling for position. I'm only doing 1 lap races so I can't go around again. I see if I can retry later.
EDIT 6.2.1: I really don't know anymore.
EDIT 6.3: First chicane at Montreal seems to have a slight improvement.
EDIT 6.4: Last chicane at Montreal seems to have a slight improvement.

EDIT 7: Mirror reflections are no longer jittery.

EDIT 8: I've noticed an improvement in Barrichello, he seems to be quicker.
EDIT 8.1: No de-improvement for Petrov. Still racing around in 4th.

EDIT 9: Used tyre sets still become unavailable after FP sessions.

EDIT 10: Pit limiter still engages automatically when set to "manual"

EDIT 11: In P & Q, AI drivers do yield to you if you're on a lap.

EDIT 12: I tried hitting the wall at about 50-100km/h. My wing still didn't fall off. Guess it's still as sensitive as before.

EDIT 13: NO PUNCTURES AS OF YET!

EDIT 14: There is now spray for AI cars on the replay. Unless it was always there. I read that this bug existed on the Unofficial bugs and errors list.

EDIT 15: THERE IS SPRAY AND WATER IN THE MONACO TUNNEL. PICS NOW UP.
My retake on F1 2010 after being patched

EDIT 16: No framerate drop in the Swimming Pool section. Some users reporting framerate drops.

Thanks to rkid001.
EDIT 17: Pit stop bug is fixed.

EDIT 18: Collision penalty bug is somewhat fixed.

EDIT 19: Pit entry and exit lines can still be crossed with no penalty.

EDIT 20: After using a Flashback, the wheel no longer whips.

EDIT 21: Just got a warning for illegal blocking in a race.

EDIT 22: The 'Invalidated Next Lap' logic is fixed. Only invalidates on the last few corners.

EDIT 23: In light rain conditions, Full Wets are still faster than Intermediates.

EDIT 24: There is still a lot of grip when using Options on a wet track.

EDIT 25: In/Out laps still do not count to your total.

EDIT 26: Catalunya - On Professional difficulty, in a Williams, I posted a 1:26.076, Alonso betters it posting a 1:23.843.
EDIT 26.1: Fastest time was bettered though, Webber got a 1:23.431. At the conclusion of the session, that time was enough to get me 18th. Slowest time was Timo Glock with a 1:27.194.

EDIT 27: After attempting to join 10 Custom GP's, I didn't experience a "Connection Error" bug. Or that's just my console because I've never experienced that bug altogether.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 11:12 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Sad sam gledao, i cd key i igra kupljena u retailt pakovanjima se nemoze registrirati preko Steama. Dakle MORATI će izdati patch za retail pakovanja kupljena u trgovinama, a ne samo na Steamu, stoga će opet pirati biti u igri jer je njihova igra identična osim cdkey-a i moodanog .exe fajla što nije nikakav problem.

Operation Flashpoint
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
F1 2010 - rasprava

mutavci su u peču zamjenili option i prime gume tj zelena crta je  sad na krivim gumama

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 13:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

Hmmm zanimljivo...gdje je patch za pc{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

mutavci su u peču zamjenili option i prime gume tj zelena crta je  sad na krivim gumama

OMG koji fail,pa kako im se to moglo dogoditi..

سمندری ڈاکو
16 godina
F1 2010 - rasprava

Ček, taj scotty!! ko je taj, neki anonimac ili??? jel moguće da ovi iz cm-a nisu znali da je peč pušten pošto je danas nedjelja a pečevi obično ne idu nedjeljom

pirat

neznam,kao da su retardi.Nije mi jasno kako se ovakve greško dogadjaju tako velikim igračima :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 14:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...

Hmmm zanimljivo...gdje je patch za pc{#}

Codebasterds neznam dal sam dobro napisao no nije ni bitno glavno da se shvati poanta..{#}

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 14:13 (ZDS).
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Codebasterds neznam dal sam dobro napisao no nije ni bitno glavno da se shvati poanta..{#}

Codebastards

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pozdrav ljudi, imam problem s F1. jucer sam odvozio sezonu, danas ulazim u igru i on mi je pokreće u window modu stalno. Ništa nisam instalirao ni d'kao, sinoć me žena strala spavati ugasio komp i to je to, danas palim i ova s*anja me dave. Inače imam W7 i GF 9800GTX+

PLS pomgajte jer ovo sam dugo čekao.

Sunny D. & Rum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Win key + Enter .
14 godina
neaktivan

ne funkcionira, probao sam opet, guglao sam i primjetio nekoliko postova na forumima ljudi s sličnim problemom ali bez rješenja.{#}

Sunny D. & Rum
15 godina
odjavljen
ThaBigNec kaže...

ne funkcionira, probao sam opet, guglao sam i primjetio nekoliko postova na forumima ljudi s sličnim problemom ali bez rješenja.{#}

Alt + enter

Operation Flashpoint
14 godina
neaktivan

a očito je ALja sam brijao na winkey.  {#}

Sunny D. & Rum
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Dal je izašao ili nije taj patch za pc..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZDS kaže...

Dal je izašao ili nije taj patch za pc..

Nije.

سمندری ڈاکو
16 godina
F1 2010 - rasprava

Šit...nakon peča ću opet morat instaliravat modove :(

više ni neznam koje sve imam

1 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

I agree this is a ****ing ****ing ****take, i mean Jesus Christ it was COMPLETLY broken when it was released and it’s taken them MONTHS to get the patch ready and now I’m reading even that is broken.

I can’t believe i paid money for this game, NEVER paying for anything Codemasters related. I hate to say this but it makes EA look awesome and one of the most reliable games devs ever........

Corrupt save my arse, i will corrupt your ****ing face Codemasters by beating your with the game case and disc!!!!!!!!!
{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice