Baš me zanima jel će bit moguće vozit bez volana jer u grid-u i dirt-u baš i nije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš me zanima jel će bit moguće vozit bez volana jer u grid-u i dirt-u baš i nije.
Kako nije?Ja sam na expert vozio na gamepadu. Jedna gljiva skretanje ,jedna gas i kočnica i deri
Kako nije?Ja sam na expert vozio na gamepadu. Jedna gljiva skretanje ,jedna gas i kočnica i deri
Ja sam samo JEDNU gljivu koristio(gore-gas,dolje-kočnica,i lijevo-desno),al sam za F1 nabavio volan
Ja sam GRID igrao dosta dugo na Momo racingu, igrivo se potpuno.... Fizika je skroz OK, iako iskreno Shift puno bolji, ali to nije sad tema...
F1 cu isto sa Momo racingom igrat, nadam se da ce biti sve OK.
I, šta mislite, igra bit bolja od F1 2006?
To ti rjetko tko moze reci jer neznam jeli bas itko probao f1 2006 koji je bilo eksluzivno za konzole ako se nevaram. prave f1 igre nema vec 7 godina (f1 challange 99-02).
To ti rjetko tko moze reci jer neznam jeli bas itko probao f1 2006 koji je bilo eksluzivno za konzole ako se nevaram. prave f1 igre nema vec 7 godina (f1 challange 99-02).
Ja sam PS3 kupio prvenstveno radi te igre. Službeno se zove F1 Championship Edition, i da bila je PS3 ekskluziva i zadnja službena F1 igra. Bila je jako dobra, imam nekih 300-ak sati na njoj. Dal će biti bolja F1 2010 trebamo sačekati i probati da usporedimo. Iskreno se nadam da hoće, novo je ipak novo i očekuju se neki novi detalji, "šušur" kako bi rekao Blažičko.
zna netko hoće li igra podržavat multi gpu?
zna netko hoće li igra podržavat multi gpu?
Pa ako je Grid imao, onda bi i ova trebala.
Pa ako je Grid imao, onda bi i ova trebala.
Nemam pojma da je grid imao
Pa mislim da ce igra biti relativno malo zahtjevna tako da vam neka posebna otpimizacija nece trebati jer ce igra letiti u 60 FPS sve na max i sa jednom i sa dvije kartice....
Nema veze. Svejedno sam priredio podlogu(haf 932) za još jednu grafu pa nek se vrti na max bez greške :D
Pa mislim da ce igra biti relativno malo zahtjevna tako da vam neka posebna otpimizacija nece trebati jer ce igra letiti u 60 FPS sve na max i sa jednom i sa dvije kartice....
Hmmmm....
The game is running at 30fps.
Ne kužim zašto 30 fps?
sta ce ti vise ? nije to cod
sta ce ti vise ? nije to cod
Ma daj sereš!
Nije bitno jel meni treba nego zašto!
Ne kužim zašto 30 fps?
Jer se na konzoli vrti u 720p @ 30 FPS.
Ne kužim zašto 30 fps?
A zašto je i na konzoli sam 30 FPSa?
Jer su hardverski smješno slabe. Onda se pokušava izvuci svaki grafički detalj pa se FPS locka na 30 kako bi igra izgledala što bolje.
Ne kužim zašto 30 fps?
možda zbog tv-a
Pa dovoljno su jake da teraju igre u 60 FPSa. Konzole im ne mogu bit opravdanje.
Pa dovoljno su jake da teraju igre u 60 FPSa. Konzole im ne mogu bit opravdanje.
A l bi onda morali srezati neke detalje. Nisu dovoljno jake. Danasnji Xbox 360 je u rangu ATi-ja HD 4550 ili nvidije 9400GT.
PS3 je jos slabij malo.
Ovo je igra koja je trebala biti eksluzivno za konzole, ali je ipak na kraju ugovorom sa F1 Managmentom dogovoreno kako ce biti i za PC - Stoga je ovo cisti port sa konzola. Dobro dobit cemo gratis podrsku za par volana te tipkovnicu i upravljanje izbornicima pomocu misa.
No to nebi trebalo biti problema na Gameplay jer ovakav tip igara (za kojeg je unaprjed receno da nece biti simulacija) obicno nemoze patiti od konzolitsa.
A l bi onda morali srezati neke detalje. Nisu dovoljno jake. Danasnji Xbox 360 je u rangu ATi-ja HD 4550 ili nvidije 9400GT.
PS3 je jos slabij malo.
Ovo je igra koja je trebala biti eksluzivno za konzole, ali je ipak na kraju ugovorom sa F1 Managmentom dogovoreno kako ce biti i za PC - Stoga je ovo cisti port sa konzola. Dobro dobit cemo gratis podrsku za par volana te tipkovnicu i upravljanje izbornicima pomocu misa.
No to nebi trebalo biti problema na Gameplay jer ovakav tip igara (za kojeg je unaprjed receno da nece biti simulacija) obicno nemoze patiti od konzolitsa.
Ma glupost. Ako može GT5 može i F1. A to što su programeri ljeni optimizirat igru nisu konzole krive.
Ma glupost. Ako može GT5 može i F1. A to što su programeri ljeni optimizirat igru nisu konzole krive.
Konzole su krive
GT5 se uopce nemoze usporedivati sa f1. Konkretno meni osobno GT5 neizgleda ništa posebno, kao NFS Shift na medium/high detaljima. A takve detalje gura i desktop grafička kao ona u ps3.
Jedino što PS3 ima u prednosti je Cell procesor, koji onda eto kao kod GT5 mozes iskoristiti za akceleraciju post processinga, kao Screen Space Ambient Occlusion, Motion Blur, Depth of Field i sl. A sama snaga konzola je tolioko smjesna da netreba spominjati.
Igra je lockana na 30 FPS kako bi se mogla izvuci graficka snaga iz tog hardvera kod konzola i to je sasvim logicno. da bi bilo lockano na 60 vjerovatno bi dosta efekata trebalo ukinuti ili smanjiti intezitet.