F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.024.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
F1 2010

Baš me zanima jel će bit moguće vozit bez volana jer u grid-u i dirt-u baš i nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: f1 2010
perkoxcar kaže...

Baš me zanima jel će bit moguće vozit bez volana jer u grid-u i dirt-u baš i nije.

Kako nije?Ja sam na expert vozio na gamepadu. Jedna gljiva skretanje ,jedna gas i kočnica i deri

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 10:54 (Kill Frenzy).
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...
perkoxcar kaže...

Kako nije?Ja sam na expert vozio na gamepadu. Jedna gljiva skretanje ,jedna gas i kočnica i deri

Ja sam samo JEDNU gljivu koristio(gore-gas,dolje-kočnica,i lijevo-desno),al sam za F1 nabavio volanOsmijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
odjavljen
F1 2010

Ja sam GRID igrao dosta dugo na Momo racingu, igrivo se potpuno.... Fizika je skroz OK, iako iskreno Shift puno bolji, ali to nije sad tema...

F1 cu isto sa Momo racingom igrat, nadam se da ce biti sve OK.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010

Evo par novih slika...

Moj PC  
3 0 hvala 6
16 godina
F1 2010

I, šta mislite, igra bit bolja od F1 2006?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: F12e1 2010
dejo6 kaže...

To ti rjetko tko moze reci jer neznam jeli bas itko probao f1 2006 koji je bilo eksluzivno za konzole ako se nevaram. prave f1 igre nema vec 7 godina (f1 challange 99-02).

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
15 godina
RE: F12e1 2010
Weky kaže...
dejo6 kaže...

To ti rjetko tko moze reci jer neznam jeli bas itko probao f1 2006 koji je bilo eksluzivno za konzole ako se nevaram. prave f1 igre nema vec 7 godina (f1 challange 99-02).

Ja sam PS3 kupio prvenstveno radi te igre. Službeno se zove F1 Championship Edition, i da bila je PS3 ekskluziva i zadnja službena F1 igra. Bila je jako dobra, imam nekih 300-ak sati na njoj. Dal će biti bolja F1 2010 trebamo sačekati i probati da usporedimo. Iskreno se nadam da hoće, novo je ipak novo i očekuju se neki novi detalji, "šušur" kako bi rekao Blažičko.

16 godina
hebem ti velika slova

zna netko hoće li igra podržavat multi gpu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: hebem ti velika slova
Kill Frenzy kaže...

zna netko hoće li igra podržavat multi gpu?

Pa ako je Grid imao, onda bi i ova trebala.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
16 godina
RE: hebem ti velika slova
Mitch kaže...

Pa ako je Grid imao, onda bi i ova trebala.

Nemam pojma da je grid imaoCool

15 godina
odjavljen
aaaa

Pa mislim da ce igra biti relativno malo zahtjevna tako da vam neka posebna otpimizacija nece trebati jer ce igra letiti u 60 FPS sve na max i sa jednom i sa dvije kartice....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010

Nema veze. Svejedno sam priredio podlogu(haf 932) za još jednu grafu pa  nek se vrti na max bez greške :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: aaaa
Weky kaže...

Pa mislim da ce igra biti relativno malo zahtjevna tako da vam neka posebna otpimizacija nece trebati jer ce igra letiti u 60 FPS sve na max i sa jednom i sa dvije kartice....

Hmmmm....

The game is running at 30fps.

16 godina
F1 2010

Ne kužim zašto 30 fps?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
f1 2010

sta ce ti vise ? nije to cod

16 godina
rtzuiop kaže...

sta ce ti vise ? nije to cod

Ma daj sereš!

Nije bitno jel meni treba nego zašto!

15 godina
odjavljen
wrQE
Kill Frenzy kaže...

Ne kužim zašto 30 fps?

Jer se na konzoli vrti u 720p @ 30 FPS.

16 godina
RE: wrQE
Weky kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ne kužim zašto 30 fps?

A zašto je i na konzoli sam 30 FPSa?

15 godina
odjavljen
dejo6 kaže...

Jer su hardverski smješno slabe. Onda se pokušava izvuci svaki grafički detalj pa se FPS locka na 30 kako bi igra izgledala što bolje.

16 godina
dejo6 kaže...
Weky kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ne kužim zašto 30 fps?

možda zbog tv-a

16 godina

Pa dovoljno su jake da teraju igre u 60 FPSa. Konzole im ne mogu bit opravdanje.

15 godina
odjavljen
dejo6 kaže...

Pa dovoljno su jake da teraju igre u 60 FPSa. Konzole im ne mogu bit opravdanje.

A l bi onda morali srezati neke detalje. Nisu dovoljno jake. Danasnji Xbox 360 je u rangu ATi-ja HD 4550 ili nvidije 9400GT.

PS3 je jos slabij malo.

Ovo je igra koja je trebala biti eksluzivno za konzole, ali je ipak na kraju ugovorom sa F1 Managmentom dogovoreno kako ce biti i za PC - Stoga je ovo cisti port sa konzola. Dobro dobit cemo gratis podrsku za par volana te tipkovnicu i upravljanje izbornicima pomocu misa.

No to nebi trebalo biti problema na Gameplay jer ovakav tip igara (za kojeg je unaprjed receno da nece biti simulacija) obicno nemoze patiti od konzolitsa.

16 godina
moderator
F1 2010

Evo

govore o simulaciji,i kako kažu "Ako je rFactor (na ljestvici od 1-10) 10 simulacija onda će F1 2010 biti 8 simulacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010a
pirat kaže...

Evo

govore o simulaciji,i kako kažu "Ako je rFactor (na ljestvici od 1-10) 10 simulacija onda će F1 2010 biti 8 simulacija.

ova ima lijepe "oči" Smijeh

16 godina
Weky kaže...
dejo6 kaže...

A l bi onda morali srezati neke detalje. Nisu dovoljno jake. Danasnji Xbox 360 je u rangu ATi-ja HD 4550 ili nvidije 9400GT.

PS3 je jos slabij malo.

Ovo je igra koja je trebala biti eksluzivno za konzole, ali je ipak na kraju ugovorom sa F1 Managmentom dogovoreno kako ce biti i za PC - Stoga je ovo cisti port sa konzola. Dobro dobit cemo gratis podrsku za par volana te tipkovnicu i upravljanje izbornicima pomocu misa.

No to nebi trebalo biti problema na Gameplay jer ovakav tip igara (za kojeg je unaprjed receno da nece biti simulacija) obicno nemoze patiti od konzolitsa.

Ma glupost. Ako može GT5 može i F1. A to što su programeri ljeni optimizirat igru nisu konzole krive.

16 godina

treba kupiti

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
odjavljen
dejo6 kaže...

Ma glupost. Ako može GT5 može i F1. A to što su programeri ljeni optimizirat igru nisu konzole krive.

Konzole su krive

GT5 se uopce nemoze usporedivati sa f1. Konkretno meni osobno GT5 neizgleda ništa posebno, kao NFS Shift na medium/high detaljima. A takve detalje gura i desktop grafička kao ona u ps3.

Jedino što PS3 ima u prednosti je Cell procesor, koji onda eto kao kod GT5 mozes iskoristiti za akceleraciju post processinga, kao Screen Space Ambient Occlusion, Motion Blur, Depth of Field i sl. A sama snaga konzola je tolioko smjesna da netreba spominjati.

Igra je lockana na 30 FPS kako bi se mogla izvuci graficka snaga iz tog hardvera kod konzola i to je sasvim logicno. da bi bilo lockano na 60 vjerovatno bi dosta efekata trebalo ukinuti ili smanjiti intezitet.

16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

treba kupiti

kontaktiraj čovjeka koji to radi i dogovori se s njim da ti napravi... čovjek je iz splita ako se ne varam i volan košta 600 eura s tim da mu moraš dat svoj g27 kojeg će modificirat...

16 godina
smrad06 kaže...
rocker55555 kaže...

treba kupiti

kontaktiraj čovjeka koji to radi i dogovori se s njim da ti napravi... čovjek je iz splita ako se ne varam i volan košta 600 eura s tim da mu moraš dat svoj g27 kojeg će modificirat...

Iznenađen 

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice