F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.024.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
moderator
RE: F1 2010a
dax_22 kaže...

Napravio preorder. Nego, ima li zainteresiranih ako se skupimo da se sredi kakav server pa da điramo ovako ekipa s foruma?

Kako to misliš,pa igra nema DS....?

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
odjavljen
F1 2010

MP ce biti problematican, sto zbog cinjenice da nema DS, te ipak je ovo jedna igra koja je vise posvecena SP kampanji.

E sad dali se zbog SP isplati uzimat igru? Zato cekam da vidim.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 22:36 (Weky).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010

Da to sam si i ja mislio,trebalo bi probat najprije preko hamachi-ja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: F1 2010
pirat kaže...

Ima koga ovdje tko misli kupiti F1 2010?

preorder obavljen još prije par dana...

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
dax_22 kaže...

Napravio preorder. Nego, ima li zainteresiranih ako se skupimo da se sredi kakav server pa da điramo ovako ekipa s foruma?

Kako to misliš,pa igra nema DS....?

Ok, zaboravi... nisam još igrao nijednu racing igru online pa ne znam kako funkcionira. Uglavnom bilo bi fora da se nekako skupimo i odvozimo par utrka zajedno.

16 godina
moderator
dax_22 kaže...

Ok, zaboravi... nisam još igrao nijednu racing igru online pa ne znam kako funkcionira. Uglavnom bilo bi fora da se nekako skupimo i odvozimo par utrka zajedno.

Probaj GRID,ja i Jack rokamo grid i odlično tamo radi MP...(a i na Driftu dobro radi MP)

U GRIDU je besplatan MP,ne trebaš imat original.Samo napraviš acc i rokaš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 22:56 (pirat).
17 godina

dali ce ovo imat podrsku za sixaxis?

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
moderator
R4zOR229 kaže...

dali ce ovo imat podrsku za sixaxis?

Ne...

Nope, not supported. It's so much slower than conventional control methods.

16 godina
RE: f1 2010
pirat kaže...

Ja, samo prije toga moram ubost još jednu grafu :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
RE: F1 2010 - anketa
pirat kaže...

Kaj ne znaš barem ti da postoji detaljna anketa: Namjeravate li kupiti F1 2010?

Tu nema mogućnosti dodavanja anekta pa kaj sad...

Bilo bi zanimljivo da što više ljudi glasuje, naravno da glasuju iskreno Namigiva

BTW, još uvjek veliki nedostatak i bug na BUG forumu - velika slova!!

F1 2010 potpuno je točan naziv igre ali forum ne dopušta postanje pod njim!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
RE: F1 2010 - anketa
Armor kaže...
pirat kaže...

Kaj ne znaš barem ti da postoji detaljna anketa: Namjeravate li kupiti F1 2010?

Tu nema mogućnosti dodavanja anekta pa kaj sad...

Bilo bi zanimljivo da što više ljudi glasuje, naravno da glasuju iskreno Namigiva

BTW, još uvjek veliki nedostatak i bug na BUG forumu - velika slova!!

F1 2010 potpuno je točan naziv igre ali forum ne dopušta postanje pod njim!

Da,malo iritantno

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
protjeran
f1 2010
pirat kaže...

Ja sigurno kupujem igru no vidjet ću dal će to biti odmah kada izađe ili ću prvo igrati carrier pa kupiti original i igrati MP nakon što se ispraksam.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
15 godina
neaktivan

ja uvijek imam obicaj "isprobati" igru , pa onda kupiti , al ako me se igra dojmi onda sljedece godine uzimam pre order , buduci da nevjerujem da ce biti gora + bit ce krug zagrijavanja i safety car ;)

16 godina
moderator
F1 2010

Dva videa novijeg datuma i dobre kvalitete slike...

i

Drugi tjedan bi igra trebala doć na steam,pa bi mogli saznat koja je preporučena konfa za F1 2010.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
pirat kaže...

i

Drugi tjedan bi igra trebala doć na steam,pa bi mogli saznat koja je preporučena konfa za F1 2010.

Kak misliš doči na steamu demo ili...

17 godina
neaktivan
ZDS kaže...
pirat kaže...

i

nema dema

15 godina
protjeran
Zoidberg kaže...
ZDS kaže...
pirat kaže...

i

nema dema

Znam da nema zato mi je čudno valjda će preporučit konfu ili tak nekaj.

16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
pirat kaže...

i

Pojavit će se u steam store-u i moći će se napravit pre-purchase, a u opisu igre bi između ostalog trebala pisat i preporučena konfa.

16 godina
moderator
dax_22 kaže...

Pojavit će se u steam store-u i moći će se napravit pre-purchase, a u opisu igre bi između ostalog trebala pisat i preporučena konfa.

Da to sam mislio,sad vidim da sam zaboravio napisat će se moć napravit preorder na steamu...

Ma valjda sam bio umoran jucer,igrali smo ja dax i Jack Sparrow GRID u MP(i od 9h pa do 00).I moram pohvalit

dax-a,stvarno nas je na nekim stazama izownalSmijeh.Al meni je najbolja pobijeda bila ona u Istambul-u,gdje sam ga na zadnjem zavoju u zadnjem krugu prosao i pobijedio...

15 godina
pirat kaže...
dax_22 kaže...

Da to sam mislio,sad vidim da sam zaboravio napisat će se moć napravit preorder na steamu...

Ma valjda sam bio umoran jucer,igrali smo ja dax i Jack Sparrow GRID u MP(i od 9h pa do 00).I moram pohvalit

dax-a,stvarno nas je na nekim stazama izownalSmijeh.Al meni je najbolja pobijeda bila ona u Istambul-u,gdje sam ga na zadnjem zavoju u zadnjem krugu prosao i pobijedio...

Kak možete igrat to arkadno smeče?

15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
pirat kaže...
dax_22 kaže...

Ajde ne s*** samo ideš od teme do teme i pljuješ po igrama, pa šta ti uopče igraš, da nije možda pokemon.

ma da
16 godina
moderator
F1 2010

IGN - F1 2010 Final Look

F1 cars are ferocious things. If you've ever been lucky enough to stand on the banks of Becketts at Silverstone, or indeed at the side of any race track around the world, you'll know this; you'll be familiar with the shrill pitch in the distance fast becomes a deafening noise, the cars displaying a violence that's sadly neutered on television.

Codemasters' F1 2010 nails this. It's not just in the handling or the speed – though both those aspects acquit themselves well –but in the sound that the first official HD game since 2006 really excels. At the lower end of the power band there's audible grunt; get nearer the redline where an F1 car conducts much of its business and everything seems to raise a decibel or ten as the engine's eight cylinders noisily threaten to eat themselves.

It makes pushing F1 2010's cars to their limits absolutely terrifying. Cornering is no less fearful; having become accustomed to the more sedate offerings of Forza and Gran Turismo's garages, the speed with which these things attack apexes is shocking, the reactions required super-human and ensuring the rewind feature is fully exploited on the first outing.

Driver's personalities are reflected in the game. Best steer clear of Schumacher, then. Driver's personalities are reflected in the game. Best steer clear of Schumacher, then.
Thankfully the handling is reliable enough to make cutting a groove second-nature after a couple of laps; steering is skittish but sturdy, and the best thing that can be said about the cars is that, as fans of the sport, they drive exactly as you'd expect them to. Driving aids help soothe the learning curve, and sticking traction control on is advisable – it turns out that threading in excess of 700BHP through two skinny slicks is an incredibly delicate exercise.

It helps that F1 2010 does its business on some of the finest courses in the world, and the official licence means that the game's track list is surely the envy of even the genre's finest. There are F1 standards such as Monza, Monaco and Silverstone – in its newest iteration – and they're joined by some of the newest additions to the circus.

Abu Dhabi's Yas Marina circuit is remarkably faithful to the somewhat surreal original, complete with twinkling hotel that looks like it's escaped from the skies of some sci-fi spectacular, and Codemasters' development team have beaten the engineers to the punch by being the first to complete the Korean Grand Prix's track in Yeongam, although unfortunately it looks like another Herman Tilke bore-o-drome.

What's really impressive is the fidelity of each track's realisation, no doubt thanks to the involvement and direction of former F1 test driver Anthony Davidson. Take Spa, where action's being rejoined by the F1 mob this weekend after their extended summer hiatus. It's the subtle things that mark it out; the way the fast left hander Pouhon favours the brave who commit late to its apex, or the dip at the foot of Eau Rouge that, even when sat on a sofa with a controller in hand, makes the stomach turn.

When the heavens open – as they're looking to do for Sunday's race – it's brilliantly effective as puddles pepper the circuit and traction is drastically reduced. Vision's a problem too; get behind a car and the screen becomes a grey blur as you get a face full of spray with the red rear lights of the field ahead providing the only way to get your bearings.

In the midst of this technical prowess, Codemasters has managed to translate some of the personality of the sport too. Yes, the clinical professionalism is there in the menus that are typically slick, but out on the track some of the driver's traits come through too. Take one race we had at Monza behind the wheel of Lewis Hamilton's McLaren. The Red Bulls of Sebastien Vettel and Mark Webber lined up first and second on the grid, unsurprisingly, with Hamilton and Alonso making up the second row.

The rain effect's fantastic, complete with rippling puddles. The rain effect's fantastic, complete with rippling puddles.
A boisterous run down to the first corner sees Alonso aggressively nick third from us, forcing two of our wheels on the grass while the Red Bulls run off into the distance. A move on Alonso into the second chicane sticks, though he makes us work for it by sternly defending his line while Webber and Vettel stream further down the road. There's soon grief between the two, though, as contact sends Vettel facing the wrong way, promoting us to second.

The final three laps are spent whittling down Webber's three second lead tenth by tenth - spurred along by some pit-wall chat telling us which sectors to pick up time on – until, as the flag falls, we're staring at his diffuser. It's all quite startlingly authentic, and while on the one hand it shows that the game will be true to what plays out on Sunday afternoons it also suggests that F1 2010's A.I will put up a fight that's enjoyable and fair.

There's quite a bit more to F1 2010, with a unique career mode just one of the aspects that could make this the game that fans of the sport have been waiting for. For more details on that, and for the full verdict, you'll have to wait for our review which will be hitting before the game launches on September 24.

Minimum Requirements:

Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
1GB RAM (2GB for Vista)
Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

Recommended Requirements:

Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

Moj PC  
7 0 hvala 9
15 godina
XXL Gamer kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
pirat kaže...
dax_22 kaže...

Ajde ne s*** samo ideš od teme do teme i pljuješ po igrama, pa šta ti uopče igraš, da nije možda pokemon.

Gdje ja idem od teme do teme i pljujem po igrama? Ajde nađi te moje postove.Jel možda moja realna ocjena Mafie 2? Vjerojatno si samo to vidjel.A kaj ja igram te zaboli ona stvar.

Ovi  zahtjevi za F1 su stvarno mali.Svaka im čast na optimizaciji i programiranju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 19:07 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan
F1 2010

pa i nije tak malo ak je recommended imati hd4850

al minimum je oke

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010

IMHO, zahtjevi su taman kako izgleda. Ništa posebno....

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

Evo jedne, za neke možda pomalo šokantne vijesti:

LINK: F1 2010: DirectX 11 podrška tek preko patch-a

Komentari...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Armor kaže...

Evo jedne, za neke možda pomalo šokantne vijesti:

LINK: F1 2010: DirectX 11 podrška tek preko patch-a

Komentari...

Šta je reć nema uveličavanja "Nevjerovatni EGO Engine"Smijeh

16 godina

Meni odgovara jer nemam DX 11 grafičku,ali ipak bolje tako nego da čekamo 3 mjeseca.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
F1 2010

meni je svejedno jer nemam dx11 grafičku

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: F1 2010 - DirectX
patch123 kaže...

meni je svejedno jer nemam dx11 grafičku

Meni je onda još svejednije jer imam PS3 Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice