- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedna nova kombinacija:
Ovaj je čak dobro odvozio drugi krug...
...još jedan, Renault - Korea...
Evo jedna nova kombinacija:
Ovaj je čak dobro odvozio drugi krug...
...još jedan, Renault - Korea...
Da, ali je prvi bio katastrofa i da Korea izgleda odlično.
a nije mi jasno ovo s motorom malo je crven pa zelen moze ko pojasnit??
Ova donja snimka ima lošiju grafiku :D
majko ovaj vozac ferrarija xD
ma ne, kiša je bolja na igrici nego u stvarnosti..
Ja sam stvarno mislio da ovaj dobro vozi kad ono...
U stvarnom videu ima magle(jedva se vidi),dok se u igri vidi...
Po mojem mišljenju, mislim da su trebali izdati demo, jednu stazu, jedan bolid, pa da probamo kako funkcionira (i koliko vrijedi). Pa pogledajte kakav su dobar posao autori napravili izdavši demo Mafije 2..svi je već luđački očekuju, rezervirali su je unaprijed..i to sve zahvaljujući demo verziji...
Evo jedan zanimljiv
s probušenom gumom.
Ajde onaj damage što smo do sad vidjeli još i može proć ali ovo je pomalo smiješno...
Guma veselo pleše lijevo-desno kao nekakav balon. Lik lijepo potegne 160 a guma je još
uvijek na felgi i još pred kraj videa pogodi zid s tom gumom i ništa...
Nadam se da je to samo posljedica visual only opcije. Valjda će u završnoj verziji probušena
guma značit gubitak kontrole nad bolidom, trganje gume na komadiće i vjerojatno kraj utrke
ili prisilan ulazak u boks.
Evo jedan zanimljiv
s probušenom gumom.
Ajde onaj damage što smo do sad vidjeli još i može proć ali ovo je pomalo smiješno...
Guma veselo pleše lijevo-desno kao nekakav balon. Lik lijepo potegne 160 a guma je još
Nadam se da je to samo posljedica visual only opcije. Valjda će u završnoj verziji probušena
guma značit gubitak kontrole nad bolidom, trganje gume na komadiće i vjerojatno kraj utrke
Nadam se da će to ispraviti no možda ima više stupnjeva probušene gume recimo oko 3 stupnja od lagano probušene do potpuno uništene.
Evo jedan zanimljiv
s probušenom gumom.
Nadam se da će to ispraviti no možda ima više stupnjeva probušene gume recimo oko 3 stupnja od lagano probušene do potpuno uništene.
Nema veze koliko guma bila probušena ona pri 160 kmh će se raspast tj sasjeći a ne ostat na felgi i ponašat se poput želea :d
Mislim da nećemo vidjet model štete kao u gridu jer niti oni to toliko spominju a i po videima se vidi da je to loše. A mene je uvijek smetalo u f1 igrama kako se formula raspadne pri udarcu tj kako recimo spojler cijeli odpadne... Prije izlaska grida su svi brujali kako se auti oštećujui kako to predobro izgleda a sada nije tako.
Još je točno mjesec dana do izlaska. Igra je gotova - Sada vjerovatno idu pakiranja i pripreme za prodaju. To je to od izrade igre.
Još je točno mjesec dana do izlaska. Igra je gotova - Sada vjerovatno idu pakiranja i pripreme za prodaju. To je to od izrade igre.
Izlazi 24.9.
BTW, evo jedne ankete, hoćete li i za koju platformu kupiti F1 2010? - Anketa
Bez modela štete dobrog bar kao u gridu nema šanse da kupujem, onda mi se bolja čini "posudba"
Bez modela štete dobrog bar kao u gridu nema šanse da kupujem, onda mi se bolja čini "posudba"
Model štete će biti odličan, ali to na formulama nije toliko bitno jer ipak ti je cilj neoštetiti bolid, a i prema rečenom ne baš i viđenom model štete će biti detaljniji nego ikad u nekoj f1 igri.
glupo mi je što demo nisu izdali. ovako ću prvo provjerit onu verziju pa vidjet šta dalje ;)
Meni je to takodjer vrlo vrlo bitno. Nekako mi je gušt kad izgubim trku jer sam recimo malo shebo krilce pa izgubio na brzini ili stabilnosti nego da se remplam s njima kao u nogošu :d.
Bila bi prava šteta ako su oštećenje samo poput odpadanja točka ili odbijanja krilca.bilo bi to smiješno za igru u 2010.
Ali opet mi je malo čudno ako je na istom engineu da model oštećenje nije bar isti ako ne i bolji
Model štete će biti odličan, ali to na formulama nije toliko bitno jer ipak ti je cilj neoštetiti bolid, a i prema rečenom ne baš i viđenom model štete će biti detaljniji nego ikad u nekoj f1 igri.
koje f1 igre smo uopće imali od 2000? xD
LOL.
Zadnja f1 igra je bila 99 ili 01 ako se dobro sjećam tako da bi logično bilo da je model oštećenja bolji. Jer deset godina u gaming industriji je poprilično puno.
Druga stvar što nisi u pravu je da je model oštećenja nebitan jer on je itekako bitan . Nije ni u gridu cilj oštetiti auto pa su štetu napravili fenomenalno.
Očekujem ako se sudarim pri brzini 300kmh da od bolida ostane jedino kapsula u kojoj je vozač!!!
LOL.
Zadnja f1 igra je bila 99 ili 01 ako se dobro sjećam tako da bi logično bilo da je model oštećenja bolji. Jer deset godina u gaming industriji je poprilično puno.
Druga stvar što nisi u pravu je da je model oštećenja nebitan jer on je itekako bitan . Nije ni u gridu cilj oštetiti auto pa su štetu napravili fenomenalno.
Očekujem ako se sudarim pri brzini 300kmh da od bolida ostane jedino kapsula u kojoj je vozač!!!
Ne sjećaš se f1 2006 championship edition na NG(xbox360, PS3) konzolama, a i prije je na PS2 bilo f1 i na kompu zadnji puta 99-02 formula.
Opet 2006. pa kad je to bilo....COD 2 je bio?
To je onda ko da se čudimo da je COD 6 bolji od COD 2
Ne sjećaš se f1 2006 championship edition na NG(xbox360, PS3) konzolama, a i prije je na PS2 bilo f1 i na kompu zadnji puta 99-02 formula.
Koliko sam ja skužio mi ovdje pričamo u pc f1 igrama :D
I, može li netko sa sigurnošću reći hoće li biti realnih oštećenja na bolidu ili neće?