Koliko dugo ti je trebalo da skupis toliko?
Meni se cini da ovim tempom kojim ja igram/vozim da ce prije izaci ETS6 nego cu ja skupiti toliko km 
Koliko dugo ti je trebalo da skupis toliko?
Meni se cini da ovim tempom kojim ja igram/vozim da ce prije izaci ETS6 nego cu ja skupiti toliko km 
i meni isto
Možda nije bitno za temu ali...
Ovako se "nježno" šaltaju brzine,nema žurbe 

Pa tako se vozi svoj (licni) kamion ali ne i 'gazdin' (sluzbeni) ... 
Pozdrav svima.
Vratio sam se na ETS2 zadnjih dana pa me zanima ima li na MP-u ekipe koja vozi zajedno.
to ne trebas nikaj dirat, mozda jedino ak ti nije default 900 stupnjeva (ili vise za taj volan), recimo.. ja sam samo dirao "steering sensitivity" koji mi je skroz desno i steering non-linearity koji je skroz lijevo ( http://prntscr.com/ikmry0 )
Evo je slika stoji mi na 900 . Ok hvala . puno videcu kako da namestim . Kada vozim i kada motam meni nije volan cvrst kada motam nego onako slabo kada okrecem , treba da se podesi da to bude dobro kao kod kola sto i jeste tako i kod kamiona pravog . :) Samo mi nisu jasne ove komande sa leve strane sta da podesim na volanu i kako . Ove funkcije . :)
To lijevo ne trebas dirati nista. Samo ostavi tako kako je i ostalo ces namjestiti u igri
Evo je slika stoji mi na 900 . Ok hvala . puno videcu kako da namestim . Kada vozim i kada motam meni nije volan cvrst kada motam nego onako slabo kada okrecem , treba da se podesi da to bude dobro kao kod kola sto i jeste tako i kod kamiona pravog . :) Samo mi nisu jasne ove komande sa leve strane sta da podesim na volanu i kako . Ove funkcije . :)
pa te funkcije su automatski kad si kupio volan i instalirao softver vec zadane na volanu, tebi je samo posao da udjes u igru, namjestit ono kaj sam rekao i poigras se malo sa force feedbackom
Meeting Room of the Year 2017 Awards - Thank you!
Tek se preselili a vec razmisljaju o prosirenju, tesko nama ... pa tko ce sve to izvozati (istrositi) ... 
Idemo na Baltičko moreee ...
Beyond the Baltic Sea
Novi DLC će uključivati sve tri baltičke države Latvija, Litva i Estonija, ali i Južna Finska i dijelovi Rusije, uključujući drugi najveći ruski grad Sankt Peterburg.
Zna li netko mozda kako i gdje skinuti blokadu?
Igram MP na serveru Europa 2 i svi voze debelo preko 90km/h.
pod ''gameplay'' imas opciju za skidanje blokade
Zna li netko mozda kako i gdje skinuti blokadu?
Igram MP na serveru Europa 2 i svi voze debelo preko 90km/h.
Vjerovatno voziš world of trucks contracte, oni su limitirani na 90 km/h
SCS nam kuha nešto novo. Na instagramu su objavili sliku, a vjerujem da će i u slijedećih par dana doći post i na blogu sa nešto više informacija. Po izgledu i informacijama bi se moglo raditi o 8x4 šasijama za nove Scanie, a isto tako postoje nagađanja da se radi o tandemima.
Koji DLC je bolji za uzeti Viva la France ili Italija?
Što bi vi preporučili i zasto?
Hvala na pomoći.lp!
A ja bi uzeo italiju posto je novija, a po meni i ljepsi je krajolik nego francuska. Ali francuska je vjerojatno jeftinija tako da moze i to prevagnuti.
Ako mozes kupi ih sve 
Koji DLC je bolji za uzeti Viva la France ili Italija?
Što bi vi preporučili i zasto?
Hvala na pomoći.lp!
ja bi iskreno uzeo france jer ju mozes puno jeftinije nabavit a i ako imaš going east i scandinaviju(sva 3 DLC-a mozes uzet za 100 kn i manje) možeš još uvjek stavit promods mapu koja je odlična
Uf, tu rutu bi ja vozio sigurno nekih tjedan dana 
Uglavnom vozim rute do 1000km, a i to mi je puno cak