Evo i ja skidem v 1.4.1 pa da vidimo tog čuvenog Hi-Waya 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nazalost zvuk mu je preocajan, odlican je kao kamin, ali zvuk -,-''
Zato i vozim Scaniu jer ima najbolje uraden zvuk od svih modela..
Nazalost zvuk mu je preocajan, odlican je kao kamin, ali zvuk -,-''
Zato i vozim Scaniu jer ima najbolje uraden zvuk od svih modela..
Ja ako vozim Scaniju ništa bez V8 zvuka i skina Transporti Runko ;)
Skinuo 1.4.1, i meni se dogadja onaj bug da usred voznje nestane prikolica i pise da nemam isporuku. 3 puta sam vozio, sva 3 puta nestala...
Probao 1.4.1. patch:
IVECO:
- dobar kamion ali ništa posebno
- lijep izgled
- glupi retrovizori (pre niski)
IGRA:
- radi mi puno bolje na istim postavkama kao i na 1.3.1
- dodaci poput zraka mi se sviđaju
- nedostatak jedino to što mape ne odgovaraju (treba ih modificirati za 1.4.1)
e i da.... ja nikad više nisam koristio retarder nego u ove 3 ture odkad vozim na 1.4.1. 
... i da prikolica mi do sada nije nestala nikako
Evo malo i Iveca :)
Zaš mi prikolica nestaje?? Imao rutu od +2.200Km i ostalami još 3km kad ono nestane,jbt -.-"
Zanimljivo, odvozio sam već minimalno 15 tura i nijednom mi se to nije dogodilo.
Zanimljivo, odvozio sam već minimalno 15 tura i nijednom mi se to nije dogodilo.
Takoder, odvozio 10tak tura i nije mi nestajala prikolica.
To ti je ona bijela linija desno kad prelaziš preko nje. Kad slučajno zaspiš pa te probudi
Čim brže voziš to se glasnije čuje, ima ih na mnogo mjesta u Europi, u Austrijskim tunelima su obavezno.
To ti je ona bijela linija desno kad prelaziš preko nje. Kad slučajno zaspiš pa te probudi 

hehe, nikad mi ne bi palo na pamet da ja to, a da li je ovo dodato sa novim updateom ili ja to prije nisam primjetio
To je sad dodano, samo kad sam stavio neki jači mod za zvuk kamiona, recimo V8 Scaniu onda se uopće ne čuje ali zanimljiv dodatak.
Skinuo 1.4.1, i meni se dogadja onaj bug da usred voznje nestane prikolica i pise da nemam isporuku. 3 puta sam vozio, sva 3 puta nestala...
...i na drugim forumima se žale na to,također i meni. Pa stalno moram Load/save svako malo...i rade na patchu 1.4.3..ima beta za skinuti ali nije za steam verziju igre...
Odvoženo nekih 10 tura,također mi nije ni jednom nestala prikolica,imam 11 modova,sve ostale sam obrisao,jer su mi stvarale probleme.
poz dali iam ko da je kupio igru preko steama treba mi pomoc
Jel vama radi retarder u Volvu i Magnumu?
Jel vama radi retarder u Volvu i Magnumu?
U Volvu da ali Magnuma nisam probao. U 1.3.1 je radio na Magnumu (na onom jednom jedinom kojeg sam vozio)
OPREZ!!!
ogroman bug u Kolnu.... semafori su non stop crveni i stvara se velika gužva na izlazu iz Pospedova skladišta...
To se odnosi na ovaj zadnji mod 1.4.1?
Gdje mogu vidjeti težinu tereta koji prevozim (za vrijeme ili prije odabira puta svejedno)?
OPREZ!!!
ogroman bug u Kolnu.... semafori su non stop crveni i stvara se velika gužva na izlazu iz Pospedova skladišta...
Gdje mogu vidjeti težinu tereta koji prevozim (za vrijeme ili prije odabira puta svejedno)?
je za 1.4.1, tako je a ovo za težinu pojma nemam, ne gledam to ali trebalo bi biti u putnom računalu pod F6
OPREZ!!!
je za 1.4.1, tako je a ovo za težinu pojma nemam, ne gledam to ali trebalo bi biti u putnom računalu pod F6
Nije pod F6 i nema kad izabereš esc/diagnostika u toku same vožnje. Jel to na pomolu nevjerovatan propust?
Zašto mi nekad radi nekad ne radi ova retard kočnica, o čemu to ovisi?
Ovo sto se dogadja s prikolicama nije zbog modova sigurno jer imam samo Real Physics v7.0. Takodjer sam shvatio da se prikolica izgubi samo na specificnim mjestima tako da jednom kad shvatis gdje moras izbjegavati tu cestu i ici obilaznim putevima...
Kakav utjecaj imaju i dali uopče imaju oštečenja (motor, šasija, kabina, točkovi...)?
Ja sam pun pitanja.....jbg
Meni u igri jos pise patch 1.3.1s, zar nece sam skinuti patch?
Nova verzija,nove mape,novi modovi...PA VEĆ POČINJEM 185 PUTA ISPOČETKA!!!
A sada,mod za bolju kameru u novom Stralisu mi ne radi.Nisam probavao isključivati druge modove.Nisam imao vremena.Morao sam gledati poboljšanja...primjetio sam da su svjetla sad puno realnija i ponašanje kamiona je bolje.
Sad opet vozi i zarađuj...pos'o-kuća-pos'o...Hahahahah
1. 1.3.1s jer verzija s crackom, znaci da nemas original.
2. Otkad se update skida sam? Odi fino na webpage od ETS-a i skini 1.4.1
Kad ulazim u igru piše mi 1.1.1 od modova nemam ništa osim limita brzine, dali bi osjetio veliku razliku ako skinem 1.4.1 jer bojim se zbog onih nestajanja prikolica i hoču izgubit save game jer sam već dosta prešao?
Ma kako nemam original, a igram preko steama?!? pise mi 1.3.1s
Kad ulazim u igru piše mi 1.1.1 od modova nemam ništa osim limita brzine, dali bi osjetio veliku razliku ako skinem 1.4.1 jer bojim se zbog onih nestajanja prikolica i hoču izgubit save game jer sam već dosta prešao?
...ma nećeš,ja sam na 83 lvl. Samo napravi backup save-a,negdje na hdd,copy/paste folder euro truck iz my documents.... Razlika je vidljiva,brži loading time,optimiziranija grafika,uklonjeni black barovi u full prikazu(5:4 tko ima monitore),i još opcija ... Slobodno instaliraj čistu ver. 1.4.1 ili patch ako želiš,ubaciš ovaj mod Realistic Physics Mod v7.0,pali i vozi....