Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.222
|
čitano: 8.223.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo i ja skidem v 1.4.1 pa da vidimo tog čuvenog Hi-Waya {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...

Nazalost zvuk mu je preocajan, odlican je kao kamin, ali zvuk -,-''

Zato i vozim Scaniu jer ima najbolje uraden zvuk od svih modela..

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
mantgxtruck kaže...

Nazalost zvuk mu je preocajan, odlican je kao kamin, ali zvuk -,-''

Zato i vozim Scaniu jer ima najbolje uraden zvuk od svih modela..

Ja ako vozim Scaniju ništa bez V8 zvuka i skina Transporti Runko ;)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ako netko želi probati ovdje je skin za scaniju kojeg sam napravio i jači V8 zvuk 

skin 

V8 zvuk

Tempus fugit

0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Skinuo 1.4.1, i meni se dogadja onaj bug da usred voznje nestane prikolica i pise da nemam isporuku. 3 puta sam vozio, sva 3 puta nestala...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Probao 1.4.1. patch:

IVECO:
- dobar kamion ali ništa posebno

- lijep izgled

- glupi retrovizori (pre niski)

IGRA:
- radi mi puno bolje na istim postavkama kao i na 1.3.1

- dodaci poput zraka mi se sviđaju

- nedostatak jedino to što mape ne odgovaraju (treba ih modificirati za 1.4.1)

e i da.... ja nikad više nisam koristio retarder nego u ove 3 ture odkad vozim na 1.4.1. {#}

... i da prikolica mi do sada nije nestala nikako

Evo malo i Iveca :)

3 1 hvala 2
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Zaš mi prikolica nestaje?? Imao rutu od +2.200Km i ostalami još 3km kad ono nestane,jbt -.-"

Zalman tec
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Zanimljivo, odvozio sam već minimalno 15 tura i nijednom mi se to nije dogodilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Zanimljivo, odvozio sam već minimalno 15 tura i nijednom mi se to nije dogodilo.

Takoder, odvozio 10tak tura i nije mi nestajala prikolica.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Moze li mi neko reci kakav se ovo zvuk cuje od kako sam instaliro ovaj novi update, neki tupi zvuk brujanje neko, ne uvijek ponekad

evo npr na 3:45 ima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

To ti je ona bijela linija desno kad prelaziš preko nje. Kad slučajno zaspiš pa te probudi {#} 

Čim brže voziš to se glasnije čuje, ima ih na mnogo mjesta u Europi, u Austrijskim tunelima su obavezno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 15:38 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
vrinho kaže...

To ti je ona bijela linija desno kad prelaziš preko nje. Kad slučajno zaspiš pa te probudi {#}

{#}

hehe, nikad mi ne bi palo na pamet da ja to, a da li je ovo dodato sa novim updateom ili ja to prije nisam primjetio

15 godina
Euro Truck Simulator 2

To je sad dodano, samo kad sam stavio neki jači mod za zvuk kamiona, recimo V8 Scaniu onda se uopće ne čuje ali zanimljiv dodatak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GamerX9 kaže...

Skinuo 1.4.1, i meni se dogadja onaj bug da usred voznje nestane prikolica i pise da nemam isporuku. 3 puta sam vozio, sva 3 puta nestala...

...i na drugim forumima se žale na to,također i meni. Pa stalno moram Load/save svako malo...i rade na patchu 1.4.3..ima beta za skinuti ali nije za steam verziju igre...

http://blog.scssoft.com/2013/07/help-us-help-you.html

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Odvoženo nekih 10 tura,također mi nije ni jednom nestala prikolica,imam 11 modova,sve ostale sam obrisao,jer su mi stvarale probleme.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

poz dali iam ko da je kupio igru preko steama treba mi pomoc

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel vama radi retarder u Volvu i Magnumu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel vama radi retarder u Volvu i Magnumu?

U Volvu da ali Magnuma nisam probao. U 1.3.1 je radio na Magnumu (na onom jednom jedinom kojeg sam vozio) 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

OPREZ!!!

ogroman bug u Kolnu.... semafori su non stop crveni i stvara se velika gužva na izlazu iz Pospedova skladišta...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

OPREZ!!!

ogroman bug u Kolnu.... semafori su non stop crveni i stvara se velika gužva na izlazu iz Pospedova skladišta...

To se odnosi na  ovaj zadnji mod 1.4.1?

Gdje mogu vidjeti težinu tereta koji prevozim (za vrijeme ili prije odabira puta svejedno)?

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
mantgxtruck kaže...

OPREZ!!!

Gdje mogu vidjeti težinu tereta koji prevozim (za vrijeme ili prije odabira puta svejedno)?

je za 1.4.1, tako je a ovo za težinu pojma nemam, ne gledam to ali trebalo bi biti u putnom računalu pod F6

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...
mantgxtruck kaže...

OPREZ!!!

je za 1.4.1, tako je a ovo za težinu pojma nemam, ne gledam to ali trebalo bi biti u putnom računalu pod F6

Nije pod F6 i nema kad izabereš esc/diagnostika u toku same vožnje. Jel to na pomolu nevjerovatan propust?

Zašto mi nekad radi nekad ne radi ova retard kočnica, o čemu to ovisi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 19:14 (Zekat).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovo sto se dogadja s prikolicama nije zbog modova sigurno jer imam samo Real Physics v7.0. Takodjer sam shvatio da se prikolica izgubi samo na specificnim mjestima tako da jednom kad shvatis gdje moras izbjegavati tu cestu i ici obilaznim putevima...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kakav utjecaj imaju i dali uopče imaju oštečenja (motor, šasija, kabina, točkovi...)?

Ja sam pun pitanja.....jbg 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni u igri jos pise patch 1.3.1s, zar nece sam skinuti patch?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova verzija,nove mape,novi modovi...PA VEĆ POČINJEM 185 PUTA ISPOČETKA!!!{#}
A sada,mod za bolju kameru u novom Stralisu mi ne radi.Nisam probavao isključivati druge modove.Nisam imao vremena.Morao sam gledati poboljšanja...primjetio sam da su svjetla sad puno realnija i ponašanje kamiona je bolje.
Sad opet vozi i zarađuj...pos'o-kuća-pos'o...Hahahahah

1 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

1. 1.3.1s jer verzija s crackom, znaci da nemas original.

2. Otkad se update skida sam? Odi fino na webpage od ETS-a i skini 1.4.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Kad ulazim u igru piše mi 1.1.1 od modova nemam ništa osim limita brzine, dali bi osjetio veliku razliku ako skinem 1.4.1 jer bojim se zbog onih nestajanja prikolica i hoču izgubit save game jer sam već dosta prešao?

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma kako nemam original, a igram preko steama?!? pise mi 1.3.1s

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zekat kaže...
GamerX9 kaže...

Kad ulazim u igru piše mi 1.1.1 od modova nemam ništa osim limita brzine, dali bi osjetio veliku razliku ako skinem 1.4.1 jer bojim se zbog onih nestajanja prikolica i hoču izgubit save game jer sam već dosta prešao?

...ma nećeš,ja sam na 83 lvl. Samo napravi backup save-a,negdje na hdd,copy/paste folder euro truck iz my documents.... Razlika je vidljiva,brži loading time,optimiziranija grafika,uklonjeni black barovi u full prikazu(5:4 tko ima monitore),i još opcija ... Slobodno instaliraj čistu ver. 1.4.1 ili patch ako želiš,ubaciš ovaj mod Realistic Physics Mod v7.0,pali i vozi....{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice