Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.241.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
dennocro kaže...
Strm kaže...

Ja klinac?! A sto  ste vi  onda, da, nisam vozio kak spada u Bylaistk ((ili kak se vec pise)) ali to neznaci da se morate ponasati kao klinci od 11god pa me  neslusat, nepostivat i podje8@vat, ono sam napisao iz razloga jer ste me vec 3 puta bili pokupili, i onda samo odete dalje a ja moram kaskat za vama od servisa vozeci 150 ili vise da vas stignem i pridruzim se konvoju, da bi me 2 lika nakon 15min zaobisla ((nesmije se zaobilazit u konvoju, jos jedan dokaz koliko VI imate god u mozgu)) i obadvojica pokupila te umjesto da stanete, vi svi nastavite dalje vozit dok ja stojim nasred ceste s 80% stete na kamionu ((mozete mislit, u cijelom konvoju ima jedna osoba s zdravim razumom pa me nije zaobisla nego je cekao da ja krenem i tek kad sam ja krenuo dalje i on je zamnom)) i onda sam totalno poludio jer kud ste me zakacili, tu vam je jos jedan kolega iza mene i niste se uopce upristojili stat sa strane i pricekat nego ste nastavili dalje,  to dokazuje koliko vi imate godina, a koliko ja jer me je takav bezobrazluk toliko nazivcirao i onda ti meni govoris koliko imam godaina?! HAHAHAHA pa pogledaj sebe, u bylastoku niste bili nis bolji, ja sam se slupao ((da, ja sam slupao kamion, doduse, jer netko se bio stvorio ispred mene ali i dalje priznajem da je moja krivica, desi se, zar ne?!)) i onda sam otisao u servis a vi kao odrasli?! ste nastavli dalje, mislim koja je fora stat sa strane i cekat kolegu 2-3min??? A da, to nije odrasle... A i kasnije smo vozili bez prikolica, pa kad sam propao u asfalt zbog laga, naime odrasla osoba je nastavila dalje vozit ko nindja a ja sam morao izac jer ih nisam mogao stignut. Naime, ja balavac, klinjo?! Ta vam je dobra... Avangard neznam kojeg vraga izmišlja, nema strpljenja, nedamu se cekat on bi samo picio, jedine osobe s kojima odsada idem u konvoj su zekat i mcgayver, njih dvojica barem znaju stat i rpicekat nekoga...

To je ekipa iz srbije i oni tako igraju...neki dan sam igrao sa njima i 5 puta u 10min mi je bio kamion na 100% brzo u servis i za njima...jbg tako igraju i nemos im pomoci...sad nas 7 da cekamo jednog eto jer si ti imao sudar...

ma koje cekanje 2-3min kad smo isli onim uskim cestama a servis nema u blizini jer smo vec bili na sredini negdje, zato vozit u razmaku i nece biti sudara...

meni nikad nije bio problem cekati, i ako se nesjecas uvijek smo stajali kad smo ili u Poljsku, a ovdje smo se mi pridruzili durgim igracima koji igraju duze i nemozemo samo tako njihova pravila mjenjati...ako ti se nesvidja organiziraj sam konvoj i budi prvi i vodi i onda odredjuj pravila, al po mogucnosti da pricas a ne da pises u text.

A to sto kazes da nisi klinac onda nebi odma hebavao majke starijima od sebe kad si se sudario, i ja sam se sudario neki da vise puta zbog laga drugih pa nisam nikom hebavao majku nego brzo na servis i nazad da se pridruzim.

Ovo zadnje da sam i hebavao, kako necu?! 3 puta me sudare, namjerno ne namjerno nebriga me i nemgu stat, ti možeš to tolerirat, ja ne i zato sam poludio -.-"!

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
12 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

ako kupim igru + going east, trebam li imati sve one pakete sa skinovima da bih igrao multiplayer? ako ih nemam, dali će mi igra imati lag kada netko sa takvim skinom prođe kraj mene?

ne, jednostavno samo nećeš vidjet skinove drugih igrača koji imaju dlc

13 godina
Euro Truck Simulator 2

A jel ima kakvih promjena na MPu sa ovim novim updateom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...
Fele08 kaže...

nikako nisam za limit 90 km/h, ove sto divljaju nek jednsotavno banuju a ne nama da kvare ugodjaj, cim ubace 90 km/h limit MP ide na uninstall odmah

Jednostavno ne treba limit,nego kako cesta kaze.Znaci max 110

Kakvih 110? Zakonom je propisano da na starim cestama (lokalne) max. brzina kamiona ne smije preći 80, a na autocestama 100 kmh odnosno za nešto teža vozila 85 kmh

Znači ak prevoziš teret od kojih 10 tona, moraš ić 85kmh maximalno, što ustvari i jest realna brzina kojom danas kamioni voze osim ako pretiču vozila ;)

I zato se ja ne slažem s MP developerima da stave limit na 90 jer neću kite moć preteć na autocesti, onako vozim 90 i naletim na baju koji vozi malo sporije od mene i stisnem gas, za tren sam na 100 i obrijo sam ga i vratio se na staru brzinu..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jeb*s to ako ubace limit na 90,ja mislim da to nece pomoc kod kretena oni ce se idalje zabijat u ostale igrace jer su tako nasadjeni a i igra ce postat dosadna kad ti na autocesti moras ic 90 na nekom pravcu gdje mozes komotno razvit cca 110-120km/h ili vise.

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Hrvek1909 kaže...
Endymon kaže...
Fele08 kaže...

nikako nisam za limit 90 km/h, ove sto divljaju nek jednsotavno banuju a ne nama da kvare ugodjaj, cim ubace 90 km/h limit MP ide na uninstall odmah

Jednostavno ne treba limit,nego kako cesta kaze.Znaci max 110

Kakvih 110? Zakonom je propisano da na starim cestama (lokalne) max. brzina kamiona ne smije preći 80, a na autocestama 100 kmh odnosno za nešto teža vozila 85 kmh

Znači ak prevoziš teret od kojih 10 tona, moraš ić 85kmh maximalno, što ustvari i jest realna brzina kojom danas kamioni voze osim ako pretiču vozila ;)

I zato se ja ne slažem s MP developerima da stave limit na 90 jer neću kite moć preteć na autocesti, onako vozim 90 i naletim na baju koji vozi malo sporije od mene i stisnem gas, za tren sam na 100 i obrijo sam ga i vratio se na staru brzinu..

Vidi se koliko pratis znakove na cesti OD ETS2!!!!Max brzina koju sam ja vidio u ETS2!!!!!!Je 110...I tih brzina cu se pridrzavati.A to sto tebi smeta,sto netko prati znakove u ETS2,tvoj problem.Volis da juris i ti si taj rammer,koji (ne namjerno)nego radi brzine se zaljepis u nekoga tko ide iz suprotnog smjera ili pri preticanju vozila.Ima gamadi koje se namjerno zaljepi u tebe,ali ima ljudi kao sto si ti.Jednostavno brzina vas shebe.ZATO POSTUJTE ETS2 ZNAKOVE!!!I da,ne slazem se sa time,da stave na 90km/h.Radje neka puste ovako kako je.Ali da se drasticno kaznjavaju rammeri i ls budaletine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 14:35 (Endymon).
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Vidi se koliko pratis znakove na cesti OD ETS2!!!!Max brzina koju sam ja vidio u ETS2!!!!!!Je 110...I tih brzina cu se pridrzavati.A to sto tebi smeta,sto netko prati znakove u ETS2,tvoj problem.Volis da juris i ti si taj rammer,koji (ne namjerno)nego radi brzine se zaljepis u nekoga tko ide iz suprotnog smjera ili pri preticanju vozila.Ima gamadi koje se namjerno zaljepi u tebe,ali ima ljudi kao sto si ti.Jednostavno brzina vas shebe.ZATO POSTUJTE ETS2 ZNAKOVE!!!I da,ne slazem se sa time,da stave na 90km/h.Radje neka puste ovako kako je.Ali da se drasticno kaznjavaju rammeri i ls budaletine.

Vidi se da si balonja koji nikad nije sjeo u auto i nikad nije išao po AUTOCESTI! PRVO šta pišeš CAPSOM kao da NE VIDIM!

Drugo, znakovi na AUTOCESTI vrijede za AUTOMOBILE, za kamione je zakonom propisano ta i ta brzina, ako je na autocesti 50 kmh ograničenje, onda je i za kamione, ako je 130 kmh ograničenje onda je za kamione ona njihova maximalna brzina propisana ZAKONOM!

Treće, ja nisam balonja koji vozi u ETS2 140 - 150 na sat i zabija se u druge, ja znam kad smijem prestić, kojom brzinom smijem prestić, smijem li u zavoj ući s tom brzinom ili moram smanjit

4 godine vozim auto, u stvarnom životu, puuuno više vozim razne simulacije auta i znam kad SMIJEM i kad MOGU prestić, te može li moj kamion sa 30 tona povuć onom brzinom kojom ja želim pa da prestignem taj auto

EDIT: Uostalom, imaš sad ovaj novi patch idi si aktiviraj da ti pokaže ograničenje na mini-mapi, valjda će ti pokazat kojom brzinom smiješ vozit ;)

Bit će ti znak na autocesti i lokalnoj prestanak svih zabrana, pa i dalje ne smiješ brže od 80 ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 14:57 (Hrvek1909).
12 godina
dodo323 kaže...

pozdrav ljudi, evo kontam uzet dlc going east na kinguin-u pa me zanima koja je razlika između ovog link1 i link2 pošto je na link2 nešto u vezi sa EU, pa ne znam dali mi treba taj sa EU pošto je duplo skuplji od običnog?

Uf, uf ... izgleda je ovdje prioritet licna rasprava a ne pomoc kolegama (2) ... {#}

Nema razlike u dlc-u, razlika je u regionalnoj mogucnosti kupovine ...
Ako uspijes onaj jeftiniji onda super ako ne, pogleda par stranica unazad gdje je objasnjena mogucnost i te kupovine ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Uf, uf ... izgleda je ovdje prioritet licna rasprava a ne pomoc kolegama (2) ... {#}

Nije to licna rasprava, vec objasnjavanje ljudima da oni znakovi u ETS vrijede za aute, ne za kamione, nije za kamione ograničenje 120 - 130

Bar ne u MP, u SP ni neznam kakva su ograničenja i kako kazne idu, samo znam da poslje znaka za prestajanje svih zabrana mogu vozit kak oću i neće mi niš bit..

14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E pa ovaj balonja,je vozio 110 po autoputu u ETS2 i nikad nije dobio kaznu radi brze voznje od dopustene za kamione.Tupav si do bola.Reko sam da bi iblo najbolje,da se puste brzine u ETS2 kako su sada.Ja jako dobro znam kakve su brzine u stvarnosti,a ja sam pricao o igri retardirani mamlaze.

Lijepo se častiš riječima, zbog takvih kao što si ti, koji misle da ti znakovi predstavljaju stvarno ograničenje brzine i nastaju sudari i takvi mamlazi koji voze po 150 ;)

Zato se slažem s developerima, uvest ograničenje od 100 na sat i toj to, ja držim tempomat na 90 po autocesti i dignem na 100 - 110 kad pretječem, samo što znam vozit i ne zabijam se u druge vozače :)

A i fino su rekli admini od MPa, vrijede ISTI zakoni o vožnji kao i u stvarnosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

nekima je ovo need for speed a ne simulacija vožnje kamiona....

12 godina
Hrvek1909 kaže...

... samo znam da poslje znaka za prestajanje svih zabrana mogu vozit kak oću i neće mi niš bit..

Ovo ne vazi ni u MP ni u SP a kamoli u RL, "4 godine vozim auto, u stvarnom životu ..." (ti rece)
Taj znak vazi samo za znakove ogranicenja i zabrana ispred njega a nikako i za opca pravila i propise u prometu, jer poslije njega vaze sva ta opca ogranicenja i pravila na svim cestama i naseljima (ac, lokalnim etc ...)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A vidim ovdje je bilo zanimljivo dok me nije bilo {#} 

U biti meni je sasvim svejedno na koliko ce limiter bit kada cu ja vozit istom brzinom bio on na 150 ili 200.Podrzavam vecu brzinu ako zaostajes za svojom ekipom pa da te dugo ne cekaju malo potegnes,ali kad vidim frajere kad me sa 130 obilaze samo cekam kad ce me zakacit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 18:29 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Hrvek1909 kaže...

... samo znam da poslje znaka za prestajanje svih zabrana mogu vozit kak oću i neće mi niš bit..

Ovo ne vazi ni u MP ni u SP a kamoli u RL, "4 godine vozim auto, u stvarnom životu ..." (ti rece)
Taj znak vazi samo za znakove ogranicenja i zabrana ispred njega a nikako i za opca pravila i propise u prometu, jer poslije njega vaze sva ta opca ogranicenja i pravila na svim cestama i naseljima (ac, lokalnim etc ...)

Idi u Njemačku

11 godina
protjeran

gle ovdje se vidi koliko "iskustva" neki imaju u stvarnoj vožnji

samo gas, gas jer mi nitko ne može ništa. koga boli k...c za pravila. pa makar su ova pravila u nekoj igri, meni nitko ništa ne može

mda....

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da nebi bilo zabune, mislim na ovaj znak - http://i.imgur.com/BBY4Iq3.jpg

I taj znak znači da nema nikakvih zabrana na cesti, možeš voziti koliko hoćeš i kako hoćeš, ali si pritom sam odgovoran za posljedice, tu te ne pokriva osiguranje

Toga ima i na hrvatskim cestama, al neznam kakvo je stanje jel se na tom dijelu hvata ili ne

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Razlika je u moči i smjeti. Kad bi ograničili brzinu na 90km/h a sve ostale parametre ostavili iste, odma uninstall.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Razlika je u moči i smjeti. Kad bi ograničili brzinu na 90km/h a sve ostale parametre ostavili iste, odma uninstall.

Koje to ostale?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Otvarao cips i nisam gledao gdje vozim i ovako zavrsio,sreca nisam isao brzo.Samo 7% stete {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel mi može neko uploadovat file sa radio stanicama, meni je moj negdje nestao kad sam reinstalirao igru.
Po mogućnosti da ima neka radio stanica na naškom (hrvatski, srpski, bosanski).
Hvala! :) 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hrvek1909 kaže...

I taj znak znači da nema nikakvih zabrana na cesti, možeš voziti koliko hoćeš i kako hoćeš, ali si pritom sam odgovoran za posljedice, tu te ne pokriva osiguranje

Toga ima i na hrvatskim cestama, al neznam kakvo je stanje jel se na tom dijelu hvata ili ne

tog znaka nema na hrv cestama...eto o tvojih 4 god voznjeu RL...tolko o poznavanju prometa

15 godina
leotom kaže...

Jel mi može neko uploadovat file sa radio stanicama, meni je moj negdje nestao kad sam reinstalirao igru.
Po mogućnosti da ima neka radio stanica na naškom (hrvatski, srpski, bosanski).
Hvala! :) 

Link

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Gdje se može naći jeftin steam key ? 

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 21:00 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dennocro kaže...
Hrvek1909 kaže...

tog znaka nema na hrv cestama...eto o tvojih 4 god voznjeu RL...tolko o poznavanju prometa

Očigledno živiš negdje na zapadu ili jugu Hrvatske, kreni od Zagreba prema Srbiji (autocestom) i vidjet ćeš na nekoliko dionica koje su ravne po nekoliko kilometara taj znak ;)

Toliko o tvom znanju, eto..

zagi55 kaže...

Gdje se može naći jeftin steam key ? 

http://www.kinguin.net/catalogsearch/result/index/?q=euro+truck+simulator+2

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 21:26 (Hrvek1909).
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Al si pametan majko mila, bas se vidi da nemas polozenu nijednu kategoriju.

Taj znak znaci prestanak svih zabrana, a ne da juris koliko god hoces, a da te osiguranje nece isplatiti.

Kamionu je uvijek ogranicenje 90, pa i na autocesti...

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovaj forum se je izgleda pretvorio u raspravljanje osobni stvari, ako vam ne pase da sa njima vozite, nemojte voziti i gotovo...stvar rijesena :=)

* Zasto mi kad igram SP, moji vozaci nista ne zaradjuju, a kad kliknem na svakog od njih posebno pise da su na putu il se vracaju...al pare ne donose xD

zna li neko u cemu je problem ??

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

jer i njima put traje podosta. ne budu uzeli posao i završili ga za par minuta. samo se strpi i krenut će lova od njih

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hehe ... samom sebi dajem premjestaj iz Berlina u Pariz (v1.11) ... {#}
To znaci da cemo svi koji vozimo TSM (buducu) moci se preseliti u HR i tako dobiti HR tablice na svom kamionu ... {#}

Ja glavom i bradom u Berlinu ... Ja glavom i bradom u Berlinu ...
... i upravo putujem u Pariz ... ... i upravo putujem u Pariz ...
... i ja stigao u Pariz :-) ... ... i ja stigao u Pariz :-) ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Koje mi modove predlažete da stavim ?

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice