Ja klinac?! A sto ste vi onda, da, nisam vozio kak spada u Bylaistk ((ili kak se vec pise)) ali to neznaci da se morate ponasati kao klinci od 11god pa me neslusat, nepostivat i podje8@vat, ono sam napisao iz razloga jer ste me vec 3 puta bili pokupili, i onda samo odete dalje a ja moram kaskat za vama od servisa vozeci 150 ili vise da vas stignem i pridruzim se konvoju, da bi me 2 lika nakon 15min zaobisla ((nesmije se zaobilazit u konvoju, jos jedan dokaz koliko VI imate god u mozgu)) i obadvojica pokupila te umjesto da stanete, vi svi nastavite dalje vozit dok ja stojim nasred ceste s 80% stete na kamionu ((mozete mislit, u cijelom konvoju ima jedna osoba s zdravim razumom pa me nije zaobisla nego je cekao da ja krenem i tek kad sam ja krenuo dalje i on je zamnom)) i onda sam totalno poludio jer kud ste me zakacili, tu vam je jos jedan kolega iza mene i niste se uopce upristojili stat sa strane i pricekat nego ste nastavili dalje, to dokazuje koliko vi imate godina, a koliko ja jer me je takav bezobrazluk toliko nazivcirao i onda ti meni govoris koliko imam godaina?! HAHAHAHA pa pogledaj sebe, u bylastoku niste bili nis bolji, ja sam se slupao ((da, ja sam slupao kamion, doduse, jer netko se bio stvorio ispred mene ali i dalje priznajem da je moja krivica, desi se, zar ne?!)) i onda sam otisao u servis a vi kao odrasli?! ste nastavli dalje, mislim koja je fora stat sa strane i cekat kolegu 2-3min??? A da, to nije odrasle... A i kasnije smo vozili bez prikolica, pa kad sam propao u asfalt zbog laga, naime odrasla osoba je nastavila dalje vozit ko nindja a ja sam morao izac jer ih nisam mogao stignut. Naime, ja balavac, klinjo?! Ta vam je dobra... Avangard neznam kojeg vraga izmišlja, nema strpljenja, nedamu se cekat on bi samo picio, jedine osobe s kojima odsada idem u konvoj su zekat i mcgayver, njih dvojica barem znaju stat i rpicekat nekoga...
To je ekipa iz srbije i oni tako igraju...neki dan sam igrao sa njima i 5 puta u 10min mi je bio kamion na 100% brzo u servis i za njima...jbg tako igraju i nemos im pomoci...sad nas 7 da cekamo jednog eto jer si ti imao sudar...
ma koje cekanje 2-3min kad smo isli onim uskim cestama a servis nema u blizini jer smo vec bili na sredini negdje, zato vozit u razmaku i nece biti sudara...
meni nikad nije bio problem cekati, i ako se nesjecas uvijek smo stajali kad smo ili u Poljsku, a ovdje smo se mi pridruzili durgim igracima koji igraju duze i nemozemo samo tako njihova pravila mjenjati...ako ti se nesvidja organiziraj sam konvoj i budi prvi i vodi i onda odredjuj pravila, al po mogucnosti da pricas a ne da pises u text.
A to sto kazes da nisi klinac onda nebi odma hebavao majke starijima od sebe kad si se sudario, i ja sam se sudario neki da vise puta zbog laga drugih pa nisam nikom hebavao majku nego brzo na servis i nazad da se pridruzim.
Ovo zadnje da sam i hebavao, kako necu?! 3 puta me sudare, namjerno ne namjerno nebriga me i nemgu stat, ti možeš to tolerirat, ja ne i zato sam poludio -.-"!