JA sam u Amsterdamu u servisu pa ako netko hoće može mi se pridružiti :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DLC going east+MHAPro mapEU 1.5.1+RUS 
jel snijeg u rusiji? :D
u onim starim kamionima je bilo kad odes u Seattle odma snijeg i proklizavanje...bili bi dobro da su i tu napravili kad si u alpama u gradu da pada snijeg i da su drugaciji uvijeti na cesti...
meni je nekako bolja ova mapa Trucksim map 5.0 ima i afrika i dolje grcka i sve...jos da se rusija na taj mod moze zakaciti bi bilo super.
Nema snjega ali je cesta malo grbava.U starijim verzijama igre je bila neka ruska mapa i ubacis mod za snjeg i picis,samo moras polako jel proklizuje gadno.
Trebali bi malo i snjega ubaciti a u ovim obicnim djelovima mapa,malo da i vjetar ima nekakvu ulogu.Pogotovo kada smo na mostu ili nesto.Jer do sada nisam vidio da vjetar uopce radi nekakve probleme.
Novosti o 1.12 update-u http://blog.scssoft.com/2014/08/get-ready-for-euro-truck-simulator-112.html

Nova vrsta DLC-a... Hmm... Svašta mi pada na pamet, okladio bih se da ako su stavili trailer browser da bude DLC s prikolicama i da ćemo ih moći modati.
Uglavnom kapa do poda SCS-u, rade na igri maksimalno a ne znam koji developer je tako predan kao oni.
Nova vrsta DLC-a... Hmm... Svašta mi pada na pamet, okladio bih se da ako su stavili trailer browser da bude DLC s prikolicama i da ćemo ih moći modati.
Uglavnom kapa do poda SCS-u, rade na igri maksimalno a ne znam koji developer je tako predan kao oni.
Upravo zbog toga sam napisao da mi nije zao ni kune koje sam dao za igricu,vidi se da se decki trude i svaka im cast na tome,samo naprijed!
Upravo zbog toga sam napisao da mi nije zao ni kune koje sam dao za igricu,vidi se da se decki trude i svaka im cast na tome,samo naprijed!
Ja sam kupio igru odmah kad je izašla kao i DLC i sve skupa me došlo 150 kn i opet bi im dao a dok vidim da ima ljudi koji isto uživaju u igri a problem im je dati dati 5€ za koliko se da naći, muka mi dođe.
SCS treba smislit neku zastitu da se igra totalno zablokira ili nesto slicno,ali mi to nemozemo sprijecit toga ce uvijek bit.Znas da ne spadas u statistiku
i to je super 
Sad dodaju ono što je bilo u mislim svim prijašnjim verzijama, mogućnost kupovine prikolice i ja sam najsretniji sa company managmentom
Uz naravno nešto rigoroznije cijene, ali tu su modovi :)
Sad sam bo ispao od mape, brzina je bila par milijuna, postao sam level 4000+ -.-" Save je postao korumpiran pa sam morao se vratiti na stari, slike idu kasnije...
Da, pa i ja sam jos davno rekao da im se klanjam do poda ...
Samo ? Kad je izasla bila je 30 eur a DLC 10, ja nisam imao kad cekati popuste jer sam vec sagoreo od cekanja godinu i pol dana da izadje ...
Sad dodaju ono što je bilo u mislim svim prijašnjim verzijama, mogućnost kupovine prikolice i ja sam najsretniji sa company managmentom
Uz naravno nešto rigoroznije cijene, ali tu su modovi :)
Samo u 18 WoS serijalu, u GTS, UKTS i ETS1 nije bilo ...
Sada samo cekam trenutak da se sjete snjega iz istog (a njihivog) 18 WoS-a ...
Samo ? Kad je izasla bila je 30 eur a DLC 10, ja nisam imao kad cekati popuste jer sam vec sagoreo od cekanja godinu i pol dana da izadje ...
Uzimao sam u Basehostu i ak me sjećanje služi igra je bila oko 100 a dlc nekih pedesetak kuna.
Edit: Iskopao sam u mailu, igra je bila 159 kn, ipak me sjećanje baš ne služi 
Ma sigurno je to tako, jer ja sam onda gledao samo njihovu stranicu a tamo sam sve i kupovao a i kupovacu (zbog max podrske) ...
DLC going east+MHAPro mapEU 1.5.1+RUS 
jel snijeg u rusiji? :D
u onim starim kamionima je bilo kad odes u Seattle odma snijeg i proklizavanje...bili bi dobro da su i tu napravili kad si u alpama u gradu da pada snijeg i da su drugaciji uvijeti na cesti...
meni je nekako bolja ova mapa Trucksim map 5.0 ima i afrika i dolje grcka i sve...jos da se rusija na taj mod moze zakaciti bi bilo super.
Snijega imas ovdje i ide uz tsm ...
nikako nisam za limit 90 km/h, ove sto divljaju nek jednsotavno banuju a ne nama da kvare ugodjaj, cim ubace 90 km/h limit MP ide na uninstall odmah
Admini su kikali one koje voze brze od 100-110 tako da ce vjerovatno ubacit,ja sam za
Laganini 90 i tempomat 
Ja sam sad vozio konvoj s ovim degenericima, i vise ne. Em me nepostuju ((neznam zašto, jer su oni na TS a ja ne?!)) i uopce necitaju sta ja pisem, em zaobilaze na 130+Kmh i još nisu u stanju me zaobić nego zakačit i sje8@t kao da smo u F1 a ne u konvoju, fora vam je odlicna, +5, odsada idem samo u konvoj u kojem je zekat jer je on jedina osoba koja ima normalni razum i vozi normalno i drži red...
Ja sam sad vozio konvoj s ovim degenericima, i vise ne. Em me nepostuju ((neznam zašto, jer su oni na TS a ja ne?!)) i uopce necitaju sta ja pisem, em zaobilaze na 130+Kmh i još nisu u stanju me zaobić nego zakačit i sje8@t kao da smo u F1 a ne u konvoju, fora vam je odlicna, +5, odsada idem samo u konvoj u kojem je zekat jer je on jedina osoba koja ima normalni razum i vozi normalno i drži red...
Pa ugodjaj je vozit 130 km/h 
Pa ugodjaj je vozit 130 km/h 
Pa kad nindje naprjed voze 140Kmh ((Avangard i neznam tko još)) a ovi iza voze valjdem 150 ili više da mene zaobiđu...
strm neizmisljaj...ja i kinder nismo prelazili 90 a dobro se sjecam kako si vozio kad smo isli u bialystock
? To je bilo drugo, ja pricam o ovome, a ni tamo iste bili bolji, viste bili 15km ispred mene, a ja 130Kmh da vas sustignem..
evo par slika
Napokon uniformisani, bravo ... 
--------------------------------
Meni fenomenalan AI trafic by Jazzycat ...
http://ets2.lt/en/ai-traffic-pack-by-jazzycat-v1-5/
ako kupim igru + going east, trebam li imati sve one pakete sa skinovima da bih igrao multiplayer? ako ih nemam, dali će mi igra imati lag kada netko sa takvim skinom prođe kraj mene?
Ja klinac?! A sto ste vi onda, da, nisam vozio kak spada u Bylaistk ((ili kak se vec pise)) ali to neznaci da se morate ponasati kao klinci od 11god pa me neslusat, nepostivat i podje8@vat, ono sam napisao iz razloga jer ste me vec 3 puta bili pokupili, i onda samo odete dalje a ja moram kaskat za vama od servisa vozeci 150 ili vise da vas stignem i pridruzim se konvoju, da bi me 2 lika nakon 15min zaobisla ((nesmije se zaobilazit u konvoju, jos jedan dokaz koliko VI imate god u mozgu)) i obadvojica pokupila te umjesto da stanete, vi svi nastavite dalje vozit dok ja stojim nasred ceste s 80% stete na kamionu ((mozete mislit, u cijelom konvoju ima jedna osoba s zdravim razumom pa me nije zaobisla nego je cekao da ja krenem i tek kad sam ja krenuo dalje i on je zamnom)) i onda sam totalno poludio jer kud ste me zakacili, tu vam je jos jedan kolega iza mene i niste se uopce upristojili stat sa strane i pricekat nego ste nastavili dalje, to dokazuje koliko vi imate godina, a koliko ja jer me je takav bezobrazluk toliko nazivcirao i onda ti meni govoris koliko imam godaina?! HAHAHAHA pa pogledaj sebe, u bylastoku niste bili nis bolji, ja sam se slupao ((da, ja sam slupao kamion, doduse, jer netko se bio stvorio ispred mene ali i dalje priznajem da je moja krivica, desi se, zar ne?!)) i onda sam otisao u servis a vi kao odrasli?! ste nastavli dalje, mislim koja je fora stat sa strane i cekat kolegu 2-3min??? A da, to nije odrasle... A i kasnije smo vozili bez prikolica, pa kad sam propao u asfalt zbog laga, naime odrasla osoba je nastavila dalje vozit ko nindja a ja sam morao izac jer ih nisam mogao stignut. Naime, ja balavac, klinjo?! Ta vam je dobra... Avangard neznam kojeg vraga izmišlja, nema strpljenja, nedamu se cekat on bi samo picio, jedine osobe s kojima odsada idem u konvoj su zekat i mcgayver, njih dvojica barem znaju stat i rpicekat nekoga...
NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Ja klinac?! A sto ste vi onda, da, nisam vozio kak spada u Bylaistk ((ili kak se vec pise)) ali to neznaci da se morate ponasati kao klinci od 11god pa me neslusat, nepostivat i podje8@vat, ono sam napisao iz razloga jer ste me vec 3 puta bili pokupili, i onda samo odete dalje a ja moram kaskat za vama od servisa vozeci 150 ili vise da vas stignem i pridruzim se konvoju, da bi me 2 lika nakon 15min zaobisla ((nesmije se zaobilazit u konvoju, jos jedan dokaz koliko VI imate god u mozgu)) i obadvojica pokupila te umjesto da stanete, vi svi nastavite dalje vozit dok ja stojim nasred ceste s 80% stete na kamionu ((mozete mislit, u cijelom konvoju ima jedna osoba s zdravim razumom pa me nije zaobisla nego je cekao da ja krenem i tek kad sam ja krenuo dalje i on je zamnom)) i onda sam totalno poludio jer kud ste me zakacili, tu vam je jos jedan kolega iza mene i niste se uopce upristojili stat sa strane i pricekat nego ste nastavili dalje, to dokazuje koliko vi imate godina, a koliko ja jer me je takav bezobrazluk toliko nazivcirao i onda ti meni govoris koliko imam godaina?! HAHAHAHA pa pogledaj sebe, u bylastoku niste bili nis bolji, ja sam se slupao ((da, ja sam slupao kamion, doduse, jer netko se bio stvorio ispred mene ali i dalje priznajem da je moja krivica, desi se, zar ne?!)) i onda sam otisao u servis a vi kao odrasli?! ste nastavli dalje, mislim koja je fora stat sa strane i cekat kolegu 2-3min??? A da, to nije odrasle... A i kasnije smo vozili bez prikolica, pa kad sam propao u asfalt zbog laga, naime odrasla osoba je nastavila dalje vozit ko nindja a ja sam morao izac jer ih nisam mogao stignut. Naime, ja balavac, klinjo?! Ta vam je dobra... Avangard neznam kojeg vraga izmišlja, nema strpljenja, nedamu se cekat on bi samo picio, jedine osobe s kojima odsada idem u konvoj su zekat i mcgayver, njih dvojica barem znaju stat i rpicekat nekoga...
To je ekipa iz srbije i oni tako igraju...neki dan sam igrao sa njima i 5 puta u 10min mi je bio kamion na 100% brzo u servis i za njima...jbg tako igraju i nemos im pomoci...sad nas 7 da cekamo jednog eto jer si ti imao sudar...
ma koje cekanje 2-3min kad smo isli onim uskim cestama a servis nema u blizini jer smo vec bili na sredini negdje, zato vozit u razmaku i nece biti sudara...
meni nikad nije bio problem cekati, i ako se nesjecas uvijek smo stajali kad smo ili u Poljsku, a ovdje smo se mi pridruzili durgim igracima koji igraju duze i nemozemo samo tako njihova pravila mjenjati...ako ti se nesvidja organiziraj sam konvoj i budi prvi i vodi i onda odredjuj pravila, al po mogucnosti da pricas a ne da pises u text.
A to sto kazes da nisi klinac onda nebi odma hebavao majke starijima od sebe kad si se sudario, i ja sam se sudario neki da vise puta zbog laga drugih pa nisam nikom hebavao majku nego brzo na servis i nazad da se pridruzim.
nikako nisam za limit 90 km/h, ove sto divljaju nek jednsotavno banuju a ne nama da kvare ugodjaj, cim ubace 90 km/h limit MP ide na uninstall odmah
Jednostavno ne treba limit,nego kako cesta kaze.Znaci max 110