Evo, Strm je dao bolji odgovor od mene. Što se same kupovine na Kinguin tiče, tu stvarno nemam nikakvih zamjerki, uplatio i u roku par minuta kod je bio na mailu. Registirao i igra radi bez problema. Preporučio mi je netko i jednu brazilsku stranicu na kojoj je igra jako jeftina, ali javljalo mi je da nije podržana moja regija tako da sam se odlučio na ovaj sigurniji način ipak. Ima u temi već rasprave da se igra da nabaviti na razne načine i za dosta manje novaca, ali pošto nisam upoznat sa time i nisam želio riskirati ja sam uzeo ovako ipak.
On topic: evo nakon višetjedne pauze danas sam opet malo zaigrao ETS2. Doduše, pomalo sam razočaran jer igram na novom laptopu. Očekivao sam da će i7 sa 4 gb rama i GT635M sa lakoćom odrađivati taj posao, ali ipak igra trza pomalo. Vrlo vjerojatno zbog temperature procesora sa kojom imam problema. Smeta mi to trzanje jer volim da sve glatko radi, ali pošto ne mogu birat morat ću se naviknut na to...
Glavno je da se vozi. :D

Napočetku nas je bilo oko 10 a sad nas je 5. Dok ja ovo pišem oni se voze po Rusiji a ja ih čekam u Poljskoj da krenemo opet za Koln. Bilo je i idiota koji su se zabijali u nas i blokirali nas al dobro preživili smo. Uglavnom trebali bi ponoviti ovo i bilo bi super kad bi netko snimao i stavio na yt. :)
Ja ako bi vozio dosao bi sa Mercedesom..