Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.878.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo, Strm je dao bolji odgovor od mene. Što se same kupovine na Kinguin tiče, tu stvarno nemam nikakvih zamjerki, uplatio i u roku par minuta kod je bio na mailu. Registirao i igra radi bez problema. Preporučio mi je netko i jednu brazilsku stranicu na kojoj je igra jako jeftina, ali javljalo mi je da nije podržana moja regija tako da sam se odlučio na ovaj sigurniji način ipak. Ima u temi već rasprave da se igra da nabaviti na razne načine i za dosta manje novaca, ali pošto nisam upoznat sa time i nisam želio riskirati ja sam uzeo ovako ipak. 

On topic: evo nakon višetjedne pauze danas sam opet malo zaigrao ETS2. Doduše, pomalo sam razočaran jer igram na novom laptopu. Očekivao sam da će i7 sa 4 gb rama i GT635M sa lakoćom odrađivati taj posao, ali ipak igra trza pomalo. Vrlo vjerojatno zbog temperature procesora sa kojom imam problema. Smeta mi to trzanje jer volim da sve glatko radi, ali pošto ne mogu birat morat ću se naviknut na to...

Glavno je da se vozi. :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
macgyver 53 kaže...

Evo malo o večerašnjem meetu, krenuli smo iz Kolna prema Berlinu u kojem smo stali popravit kamione, onda smo krenuli za Poznan pa za Rusiju i tek na granici sam skužio da nemam DLC.{#} Napočetku nas je bilo oko 10 a sad nas je 5. Dok ja ovo pišem oni se voze po Rusiji a ja ih čekam u Poljskoj da krenemo opet za Koln. Bilo je i idiota koji su se zabijali u nas i blokirali nas al dobro preživili smo. Uglavnom trebali bi ponoviti ovo i bilo bi super kad bi netko snimao i stavio na yt. :)

Kakvu Rusiju spominješ?

Danas sam i ja na cesti...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 6:01 (Zekat).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

@igzy20 to je mp neoptimiziran pa zato tako steka...probaj sp nei trebao ja mislim?

@Zekat  Ne Rusija nego Poljska Bialystock...malo su fulali decki zemlju...

a Ludi Strm govori Warsava da nas ceka mi prosli cijelu Warsavu da ga nadjemo, da bina kraju  skuzili da nema DLC nego da je u nekom drugom gradu..i taj grad naziva warsavom :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 10:30 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dennocro kaže...

@igzy20 to je mp neoptimiziran pa zato tako steka...probaj sp nei trebao ja mislim?

@Zekat  Ne Rusija nego Poljska Bialystock...malo su fulali decki zemlju...

a Ludi Strm govori Warsava da nas ceka mi prosli cijelu Warsavu da ga nadjemo, da bina kraju  skuzili da nema DLC nego da je u nekom drugom gradu..i taj grad naziva warsavom :D

Pa kad sam se izgubil, za Koln kažeš Keln, za Bialystock nešta bljstak, pa onda valjdem Wroclaw Varšava xD

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
12 godina
Euro Truck Simulator 2

MP ni ne igram... Igrao sam par puta, ali zbog idiota koji ne znaju igrat sam odustao. Veći užitak mi je SP. Dok srede MP i uvedu neka pravila možda se ponovno vratim, ali do tad je SP zakon. :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Upravo svršio konvoj Amsterdam- Torino, večinom ciljano bez autoputa, velikoih brzina, glupih preticanja i sl, bez večih incidenata, puno nas krenilo i puno stiglo na cilj, čudno, jako dobar...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 11:54 (Zekat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

STRM ako je to tebi sve isto onda ok :D

to si usao u random konvoj ili znas ljude?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dennocro kaže...

STRM ako je to tebi sve isto onda ok :D

to si usao u random konvoj ili znas ljude?

Random http://ets2c.com/

15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Pa kad sam se izgubil, za Koln kažeš Keln, za Bialystock nešta bljstak, pa onda valjdem Wroclaw Varšava xD

On čita kako se treba čitat. Za Bialystock je rekao "Bialistok". Wroclaw i Warszawa nisu ni približno ista stvar.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
dombak1608 kaže...
Strm kaže...

On čita kako se treba čitat. Za Bialystock je rekao "Bialistok". Wroclaw i Warszawa nisu ni približno ista stvar.

Znam, ja sam se malo pugubil, al nema veze ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Unaprijed se isprićavam Zekat-u i ostao ekipi, imali smo zdogovor, no internet adapter otprdio svoje pa tako i naš zdogovor. 

Za večeras sam mislio da napravimo neku endurance rutu? 

• Vozimo Milano-Aberdeen
  • Svako mora imat teret teži od 20T
  • Svi kamioni su crveni
  • Vozimo pretežno sporednim cestama
  • Svi smo na TS-u 178.217.189.66((Croatia kanal))

Pa da vidimo tko ce doci do kraja! {#}

• U Milanu poslje 20:30h se skupljamo kod hotela
  • Bilo bi zgodno, da svi imamo ili Scaniu ili Volva ((Najnoviji modeli))
3 Dolazim
1 Meh..
9 Nedolazim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja mogu doci do Milana do večeras do 20:30h ali nebi mogao voziti prije 21h, možda čak i malo kasnije :S

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Haker_x kaže...

Ja mogu doci do Milana do večeras do 20:30h ali nebi mogao voziti prije 21h, možda čak i malo kasnije :S

Možemo čekat 15min :D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jeli itko razmisljao da napravimo VTC? (Virtual Truck Company)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Unaprijed se isprićavam Zekat-u i ostao ekipi, imali smo zdogovor, no internet adapter otprdio svoje pa tako i naš zdogovor. 

• Vozimo Milano-Aberdeen
  • Svi kamioni su crveni

Zasto je toliko bitno tko sta vozi i koliko je teret tezak? Malo mi je smijesno {#} Ja ako bi vozio dosao bi sa Mercedesom..

15 godina
Xperiax1 kaže...
Strm kaže...

• Vozimo Milano-Aberdeen
  • Svi kamioni su crveni

Zasto je toliko bitno tko sta vozi i koliko je teret tezak? Malo mi je smijesno {#} Ja ako bi vozio dosao bi sa Mercedesom..

Pa rekao sam da bi bilo zgodno, to neznači da morate. Bitno je zato što če to biti kao endurance, znači natovareni do jaja xD

16 godina
neaktivan
Strm kaže...

• Vozimo Milano-Aberdeen
  • Svi kamioni su crveni

Ja sam vozio Torino - Cardif do maloprije s tim da sam morao u Milano po teret jer u Torinu nemam za UK. To je trajalo satima s tim da smo na kraju nas dvoje išli od cijelog konvoja. Uglavnom Milano - Aberden je pre dugačko trebali bi nešto krače. Nađemo se sa teretom u Milanu npr. kod servisa samo treba odredit za gdje?

Onaj koji vodi mora stalno voditi računa o ovima iza njega (lidera se ne pretiče),, treba SEJVAT kad kod se ima prilika, ja to radim na svakom raskrižju gdje se stoji, semaforu, benzinskoj ili naplatnim kučicama jer to me spašava x puta i držati dovoljan razmag zbog LAG-a koji je nekad ogroman a nekada ga nema..

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 18:09 (Zekat).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jesu izbacili MP za zadnju verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Strm kaže...

Ja sam vozio Torino - Cardif do maloprije s tim da sam morao u Milano po teret jer u Torinu nemam za UK. To je trajalo satima s tim da smo na kraju nas dvoje išli od cijelog konvoja. Uglavnom Milano - Aberden je pre dugačko trebali bi nešto krače. Nađemo se sa teretom u Milanu npr. kod servisa samo treba odredit za gdje?

Potpuno se slazem. Mogli bi Milano-London ili Milano-Amsterdam

Never let a computer know you are in a hurry.
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Jesu izbacili MP za zadnju verziju?

Najavljen je official update 1.11 za početak idućeg tjedna, za sad public beta ima previše bugova.

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Onda ovako:

• Milano-Berlin
  • I dalje bilo bi poželjno ((to znači da možete, a nemorate)) imat prikolicu težu od 20T
  • Stajemo na svakoj benzinskoj ili odmaralištu da saveamo((jer inače se pogubimo ako se netko sudari pa mora iči tamo))
  • Neka netko baš nama napravi TS kanal i da IP
  • Neka netko snima ((tko ima dovoljno jak komp i mjesta na hardu i dobar upload))
  • Svi se skupljamo na odmaralištu

E, sad, tko će bit lider? Ja mislim da bi bilo zgodno, da lider ide bez prikolice jer si onda može namjestit GPS za Berlin. Sad zadovoljni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Strm znači uzalud smo išli iz Rotterdama do Milana :D

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
macgyver 53 kaže...

Strm znači uzalud smo išli iz Rotterdama do Milana :D

Ovisi o tvom mjestu stajališta xD Sad se barem vračamo nazad s ekipom ((ako tko uopče bude htjeo ići)) {#}

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja bi išo Milano-Bern-Dijon-Reims-Liege, dosta nas neče imati posao baš za Liege al ima veliki broj gradova u blizini (pogotovo sjeverno) što znači da svi idemo do Liege (ili bar do samog ulaza u grad) i tu se razdvajamo svko gdje treba. Večinu puta se ide sporednim cestama, nije prevelika udaljenost, onaj koji vodi malo prouči prije kartu i ide tim putem.

Meni odgovara 19:45h najkasnije u Milanu ispred servisa i treba vodit računa (kako okrenit kamion) jer se kreče tom ulicom gdje je servis prema zapadu..

2 Idem
1 Neidem, rano mi je
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 19:03 (Zekat).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Zekat kaže...

Ja bi išo Milano-Bern-Dijon-Reims-Liege, dosta nas neče imati posao baš za Liege al ima veliki broj gradova u blizini (pogotovo sjeverno) što znači da svi idemo do Liege (ili bar do samog ulaza u grad) i tu se razdvajamo svko gdje treba. Večinu puta se ide sporednim cestama, nije prevelika udaljenost, onaj koji vodi malo prouči prije kartu i ide tim putem.

Meni odgovara 19:30h najkasnije...

Ajde, ali onda ti vodi ;)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Upravo našao teret iz Milana za Berlin i vi promjenite rutu -_-

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Upravo našao teret iz Milana za Berlin i vi promjenite rutu -_-

Nema veze imaš u Milanu tri strane poslva bar ja imam, ovaj ako nisi uzeo ni nemoj ili ga otkaži sa F6..

Samo problem je ako ljudi nemaju garažu u Milanu ili nekom susjednom gradu nego su na drugom kraju mape..

Što se mene tiče možemo mi i u Berlin neka neko drugi organizira meni svejedno, bitno je da nas bude barem 4ro..

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 18:52 (Zekat).
13 godina
Zekat kaže...
Strm kaže...

• Vozimo Milano-Aberdeen
  • Svi kamioni su crveni

Onaj koji vodi mora stalno voditi računa o ovima iza njega (lidera se ne pretiče),, treba SEJVAT kad kod se ima prilika, ja to radim na svakom raskrižju gdje se stoji, semaforu, benzinskoj ili naplatnim kučicama jer to me spašava x puta i držati dovoljan razmag zbog LAG-a koji je nekad ogroman a nekada ga nema..

jucer smo vozili ja sam isao prvi jer sam stavio na papir gradove kroz koje moramo proci da se ne zaustavljamo bzvz da gledamo kartu i nije bilo problema...al neki iza su se malo zahebavali pa preticali i dolazilo je do sudara...bili su malo neozbiljni sto nije ok...ako vec vozimo konvoj onda nje bitno ko je prvi a ko zadnji, bitno je da se druzimo i vozimo. Posto sam bio prvi uvijek sam vozio oko 40-70 nisam isao vise jer uvijek neko nestigne...kad je trebalo smo i stali sa strane da na sam se svi pridruze ili vozili 30...samo da nije bilo ove neozbiljnosti bi bilo super...al posto je bio prvi put da vozimo nas 10 bilo je super.

13 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Jeli itko razmisljao da napravimo VTC? (Virtual Truck Company)

kako to?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice