Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.227
|
čitano: 8.333.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pavac Najbolje je sto cesce snimati igru kada si u MP jel ima idiota koji cekaju na parkiralistima uz autocestu da netko sa prikolicom naidje i da se zabiju u njega tj tebe.Nemoj divljati po cesti,znaci ici po 120/130 km/h jel sam vidio da kikaju zbog divlje voznje.Koristi dva profila,jedan za MP i jedan za SP.I najvaznije od svega oboruzaj se sa zivcima,trebat ce ti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...
pavac kaže...

ovo sa 30 min je obavezno?, naravno treba malo SP-a prvo, da se podsjetim i prilagodim. Kakvo je stanje sa modovima i svim ostalim, koliko sam skužio MP je čisti ETS, bez ičega, što znači da ako zaželim na drugom SP profilu mogu stavit što god hoću?

Da, kada praviš profil za MP moraš ga započet bez modova. Moraš ga igrati malo u početku inače nečeš moći skinuti MP, i kao što sam rekao kupi si kamion, bez kredita OFC

Upravo suprotno, čim banka ponudi kredit od 100 k € uzimaš, kupiš kamion, zatim voziš dok ne ponudi kredit od 400k € te kupiš garažu, zaposliš dva radnika tako da im kupiš najjefitnijeg Iveca i to mu na dodacima skineš dva nepotrebna dodatka i promijeniš na jeftniju boju, past će mu cijena na 89 000 €. Isto ovo sam pisao par strana unazad, neću se više ponavljat :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 15:38 (Lemyxz).
13 godina
Strm kaže...

Ajmo ovako: Danas, između 21h i 21:30h se skupljamo u kolnu. Kada svi dođete, idemo u Milano, uzmite prikolice kojegod hocete, nemoraju uopce ici u Milano. Može? I da, govorimo preko TS-a jer sam se jučer par puta slupao s kamionom dok tipkam :D

moze ja sam u 9 u Kolnu, samo stavite IP TS-a ili koristite onaj ETS2 public TS pa Croatia canal?

17 godina
neaktivan

Često pritisnem TAB da vidim ukoliko nekog ima u blizini mene, ovisno o tome toliko brzo vozim... No sinoć me nije spasilo ni 80km/h. Jednostavno ne stigneš reagirati po noći kad likovi voze bez svjetala i sudare se iz suprotnog smijera tko zna kojom brzinom... 100% šteta i na kamionu i na prikolici...{#}

15 godina
Lemyxz kaže...
Strm kaže...
pavac kaže...

ovo sa 30 min je obavezno?, naravno treba malo SP-a prvo, da se podsjetim i prilagodim. Kakvo je stanje sa modovima i svim ostalim, koliko sam skužio MP je čisti ETS, bez ičega, što znači da ako zaželim na drugom SP profilu mogu stavit što god hoću?

Da, kada praviš profil za MP moraš ga započet bez modova. Moraš ga igrati malo u početku inače nečeš moći skinuti MP, i kao što sam rekao kupi si kamion, bez kredita OFC

Upravo suprotno, čim banka ponudi kredit od 100 k € uzimaš, kupiš kamion, zatim voziš dok ne ponudi kredit od 400k € te kupiš garažu, zaposliš dva radnika tako da im kupiš najjefitnijeg Iveca i to mu na dodacima skineš dva nepotrebna dodatka i promijeniš na jeftniju boju, past će mu cijena na 89 000 €. Isto ovo sam pisao par strana unazad, neću se više ponavljat :D

Nemožeš u MP imati radnika...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
17 godina
Lemyxz kaže...
Strm kaže...
pavac kaže...

ok, još zadnje pitanje zasad, znači između profila se dijele iste pare i kamioni?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne.Svaki profil zasebno igras,nemaju veze jedan sa drugim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Večeras ovak stojimo:

• Skupljamo se u Kolnu, na odmaralištu između 21 i 21:30h
  • Idemo u Milano, s povremenim stajanjima na odmarališta, i ako vaš teret neide u Milano nema veze, samo nemojte ga ici ostavljat jer cemo se svi pogubit kao jučer
  • Svi smo na TS-u (kanal Croatia IP: 178.217.189.66) , iako nemate Mic svejedno ga upalite da cujete ostatak ekipe
  • Kamion obavezno mora biti crven
  • Bilo bi ljepo da imam što slićnije kamione i prikolice
5 Dolazim!
4 Možda...
4 Nope
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

maloprije mi se skinuo poveci update, mozda je izasao 1.11 official

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo da predložim nešto što se tiče večerašnjeg meeta. Bilo bi dobro kad bi nabavili svi prikolicu za Milano prije što se nađemo u Koln, znači u nekim obližnjim gradovima nađete teret za Milano i dođete u Koln.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Evo da predložim nešto što se tiče večerašnjeg meeta. Bilo bi dobro kad bi nabavili svi prikolicu za Milano prije što se nađemo u Koln, znači u nekim obližnjim gradovima nađete teret za Milano i dođete u Koln.

Može ;)

13 godina
Euro Truck Simulator 2

ja cu probati nabaviti cim odvozim ovu turu u new castle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Strm kaže...
Lemyxz kaže...
Strm kaže...
pavac kaže...

Nemožeš u MP imati radnika...

Ne vidim razlog da netko tko se nije razvio u SP-u odmah igra MP, jedino ako mi sa foruma organiziramo konvoj. Pare se brže zarađuju u SP-u pa ćeš puno prije nabavit garaže po cijeloj mapi i onda se fino prebaciš u MP, nema tog konvoja na koji nećeš stić.

Ovo je sajt gdje se okuplja za konvoje http://ets2c.com/

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 19:55 (Lemyxz).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam prije par mjeseci kupio key na ebayu, igrao par puta, sve bilo super.
Onda sam reinstalirao windowse i igru, nakon toga mi key više ne radi.
Sad vidim da je izašao MP i sve te neke novosti.
Kupit ću ovaj bundle što ste poslali. LINK

Može mi netko nabrzinu napisati što trebam napraviti, kad kupim.
Imam na steamu demo verziju, znači samo upišem key tamo na steam kad ga dobijem?
Onda skinem nešto za MP?
Nadam se da ću sve osposobiti do ovog meeta.
Hvala unaprijed. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 20:09 (dombak1608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dombak1608 kaže...

Ja sam prije par mjeseci kupio key na ebayu, igrao par puta, sve bilo super.
Onda sam reinstalirao windowse i igru, nakon toga mi key više ne radi.
Sad vidim da je izašao MP i sve te neke novosti.
Kupit ću ovaj bundle što ste poslali. LINK

Može mi netko nabrzinu napisati što trebam napraviti, kad kupim.
Imam na steamu demo verziju, znači samo upišem key tamo na steam kad ga dobijem?
Onda skinem nešto za MP?
Nadam se da ću sve osposobiti do ovog meeta.
Hvala unaprijed. 

Moraš imati full igru za MP. Moraš igrati u SP-u 15min ((2-3misije)) i onda u MP. Dođi u koln ;)

14 godina
neaktivan
Strm kaže...

Moraš imati full igru za MP. Moraš igrati u SP-u 15min ((2-3misije)) i onda u MP. Dođi u koln ;)

Evo, kupio sam bundle, stavio na steam, sad mi se skida, odigrat ću toliko da si kupim svoj kamion, pa ću skinit MP.
Može mi netko staviti link di ima to sve za MP? 

13 godina
dombak1608 kaže...

Evo, kupio sam bundle, stavio na steam, sad mi se skida, odigrat ću toliko da si kupim svoj kamion, pa ću skinit MP.

Evo http://ets2mp.com/

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo još jednog kojem je teško prolistat 2-3 stranice unatrag i pročitat par postova iako je već 1001 put postavljeno isto pitanje. Uostalom, ako upotrijebite google i upišete ''ets2 mp'' prva dva linka su vam sve što vam treba. Ali nekima je očito i to teško...

http://alpha.ets2mp.com/

EDIT: macgyver 53 me pretekao u postu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 20:16 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Strm kaže...

Obavezno isključi sve modove ako ih imaš, pošto će ti bit nevažeći fajl i spremaj igru na svakoj benzi, jer će te kamikaze uništit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 20:18 (Lemyxz).
13 godina
Strm kaže...
macgyver 53 kaže...

Može ;)

Bolje da smo isli u Bialystok...treba ipak malo duze voznje :D

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo, vec sada možete počet upadat na TS i MP. Ja vas cekam! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo malo o večerašnjem meetu, krenuli smo iz Kolna prema Berlinu u kojem smo stali popravit kamione, onda smo krenuli za Poznan pa za Rusiju i tek na granici sam skužio da nemam DLC.{#} Napočetku nas je bilo oko 10 a sad nas je 5. Dok ja ovo pišem oni se voze po Rusiji a ja ih čekam u Poljskoj da krenemo opet za Koln. Bilo je i idiota koji su se zabijali u nas i blokirali nas al dobro preživili smo. Uglavnom trebali bi ponoviti ovo i bilo bi super kad bi netko snimao i stavio na yt. :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

evo ga nakon cca 2h stigli ja i Mihael i 67_Bosnia i Tino...u Bialystock

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 23:13 (dennocro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo jedna sa meet-a

5 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

evo ja (Avan7garde) i Macgyver se upravo vratili prazni iz Bialystocka u Koln punim gasom bez sudara osim kad smo se zabili u ogradu...al nismo nikom nastetili osim nama...ostalih problema nije bilo.

evo dvije slike dok nas je bilo 10 u konvoju, neki se nevide i nazalost je slikano sa mobitelom...

iduci put kad se bude islo u konvoj kad nas se skupi jako puno cemo snimati pa staviti ja youtube.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 0:00 (dennocro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sa +10000€ na početku i -70000€ na kraju. Skup put. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja taman poslje vas dosao u Koln, ali ne neka budala slupala -.-" Takodjer sam izgubio 9k od sudaravanja xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja sam imao dvije totalke jos u Berlinu dok smo cekali neke u koloni sa strane kad se onaj dva puta zabio...oslo oko 300k...al na ostatku puta nije trebalo servisirati

Super je MP al jos puno posla treba jer ljudi dosta lagaju i odjednom se zabijes sa nekim i imas totalku bez veze, a ni jedno nije od vozaca nije imalo tu namjeru...a o ovim koji sudaraju namjerno moze se reportati sa /report onaj br prije imena je dovoljno upisati i onda razlog, znaci

/report 691 fast drive

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 0:14 (dennocro).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima negdje igra na popustu osim onog bundlea da se moze platit sa paysafe card hoće moj prijatelj kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

a najjeftinije je za 6€ ja jucer frendu kupio, bolje onda bundle za 7.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice