kada se vozi na tipkovnici, el ima onako naglog skretanja koje me znalo zivcirat (malo pritisnem pa se zabijem u ogradu)
Hvala
kada se vozi na tipkovnici, el ima onako naglog skretanja koje me znalo zivcirat (malo pritisnem pa se zabijem u ogradu)
Hvala
Malo glupo što oni nisu sami pečirali igru pa onda je poslali na distribuciju, ovako imaš osjećaj da prodaju nedovršen proizvod za koji odmah treba peč...malo neozbiljno. I još mi ne ide u glavu onako dobra grafika a samo 518mb igra.
Ima li gdje kod nas za kupiti samo key?
bit će uskoro kod ...
dalje poštujem pravila foruma
Malo glupo što oni nisu sami pečirali igru pa onda je poslali na distribuciju, ovako imaš osjećaj da prodaju nedovršen proizvod za koji odmah treba peč...malo neozbiljno. I još mi ne ide u glavu onako dobra grafika a samo 518mb igra.
Jel bi ti volio čekati jos 20ak dana na realease dan?
Ja sam samo key kupio na www.eurotrucksimulator2.com ako ti to sto znači 
Anyway mali osvrt na samu igru bi bio da je grafika OK al ipak bi volio da ima i 4 GB al da je grafika za današnje vrijeme a ne ko iz 2005. Sinoc i jutros sam prosao cijeli demo pa sa odma jutros kupio preko njih kupio za 215 kn, gameplay očekivan i na razini a nisam primjetio ni previse bugova, samo par...
Igram sa gamepadom, kako ste vi podesili kontrole?!?
Zna li tko kako da natjeram kamion preko 90km/h? Dođe mi do 1500-2000rpm i više neće,a mora moć,pa ako netko zna kako da naštimam da ide više od tih mrtvih 90km/h nek kaže.
na ets1 si mogao u saveu promijenit max rpm na kamionu pa probaj i tu, ja sam na ets1 išao 235km/h
a baš sam išao napisati to o brzini :/ Pa da je 120 sa ovakvim prometom bilo bi taman. Piše upozorenje 60 na cesti, ja idem 60, a auto ide 90. Mogli su uskladiti malo brzine, ovako izgleda kad stavis gas da ides 90, a izgleda ti kao da ideš 30.
ne razumijem zašto patch već, može link da ga skinem..:)
Idi na službenu stranicu, skini demo, instaliraj,pokreni odmah će te pitati key upiši ga i to je to.
skida se igra,nema večeras spavanja :D samo da vas pitam jesu li sve na mapi autoceste ili ima lokalnih cesta?
hvala na key-u, provjereno radi 
tek sam pred sat vremena počeo i prvi dojmovi su vrlo solidni, blizu odličnome. sad još dok patchiram pa ćemo vidjeti dalje.
malo mi se jedino čini da je skretanje nekako teško preko tipkovnice, ili nisam naviknut na takve igre. u 18wos-u je bilo laganije. dođe čovjeku da si samo radi toga kupi volan 
Da istina..sa volanom se teško skreče...nemože se nikako to podesit da bude lakše za okretat?
ima i lokalnih cesta..:D
tooo volim :D još da mi je i volan nabavit
Ako koristiš xp mogu ti ja dat voj za 250 kn...
Kod mene na e5200 i 8600gt i 2gb rama uzasno radi..
Nadao sam se da ce ici bolje ali ...
Grafika mi je na medium uzas a kad stavim na high ili ultra ne mogu igrati normalno...
nažalost ne :/
hvala na key-u, provjereno radi 
tek sam pred sat vremena počeo i prvi dojmovi su vrlo solidni, blizu odličnome. sad još dok patchiram pa ćemo vidjeti dalje.
malo mi se jedino čini da je skretanje nekako teško preko tipkovnice, ili nisam naviknut na takve igre. u 18wos-u je bilo laganije. dođe čovjeku da si samo radi toga kupi volan 
Da istina..sa volanom se teško skreče...nemože se nikako to podesit da bude lakše za okretat?
Možete namjestit u opcijama da vam skretanje bude jako lagano..:))
Eh..ja imam neki trust-ov volan za kojih naravno nema drivera za win 7...i evo sad mi skuplja prašinu u ormaru...-.-
Eh..ja imam neki trust-ov volan za kojih naravno nema drivera za win 7...i evo sad mi skuplja prašinu u ormaru...-.-
ah šteta...a tako mi se igra sa volanom.ma igra bi ja i sa volanom od tamića bitno da je volan
Evo sad bio kod brata i probao igrati ets2 na G27,nešto SAVRŠENO! Pihda mi neželi sad na kraju posuditi volan,ja doma imam Logitech Formula Racing volan,ali nije to to kao na G27.
I radi key onaj koji je kolega na prethodnoj stranici stavio.
Dali mi može netko na pp poslati onaj key, što je bio na prošloj str.?
treba i meni key...hitno :)
ej ljudi. pišite malo do kud ste stigli s igrom?? ja sam na 6 razini i imam 3 kamiona.
ej ljudi. pišite malo do kud ste stigli s igrom?? ja sam na 6 razini i imam 3 kamiona.
stari imaš li key?ako imaš na pp mi pošalji ako nije problem :)
Igra je dobra samo je moram igrat na low da bi mi radila normalno?! Volan me nešto zezo, jedva sam namjestio, a na Scania Truck Driving Simulatoru je radio perfektno?!