Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.235.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
ivm kaže...

Ljudi koj koj joypad ili kod nas joystick koristite tj koj je najbolji za koristit kod ove igre?

Trenutno koristim ovaj dual shock ali nisam zadovoljan. Dali imate neki drugi za preporuciti prije nego igra izadje? Da si nabavim :)

I sto se kod vas koristi tipkovnica, volan ili taj joypad?

4 Godine si tu,mogao si napraviti anketu.

7 Tipkovnica
27 Volan
7 Joypad
evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
ivm kaže...

Ljudi koj koj joypad ili kod nas joystick koristite tj koj je najbolji za koristit kod ove igre?

Trenutno koristim ovaj dual shock ali nisam zadovoljan. Dali imate neki drugi za preporuciti prije nego igra izadje? Da si nabavim :)

I sto se kod vas koristi tipkovnica, volan ili taj joypad?

kupi si neki jeftiniji volan bit ce ti puno zabavnije

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next

A onda cu probat nabavit volan, imao sam ali nije bio neka kvaliteta...

A jesam 4 god al nisam redovit hehe ugl hvala, vidimo se na cesti :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nova vijest na blogu kaze da su se culi sa 3 marke kamiona u vezi licenciranja nakon sto su fanovi "bombardirali" facebook stranice tih marki (vjerojatno mercedes, volvo, iveco i dav koje nisu licencirane) da licenciraju svoje kamione u ETS2. I sad su opet u pregovorima i ako bude sve islo u redu, vjerojatno ce u nekom od buducih update-ova za ETS2 biti jos neke marke kamiona licencirane. 

0 0 hvala 1
14 godina
Severe Rage kaže...

Nova vijest na blogu kaze da su se culi sa 3 marke kamiona u vezi licenciranja nakon sto su fanovi "bombardirali" facebook stranice tih marki (vjerojatno mercedes, volvo, iveco i dav koje nisu licencirane) da licenciraju svoje kamione u ETS2. I sad su opet u pregovorima i ako bude sve islo u redu, vjerojatno ce u nekom od buducih update-ova za ETS2 biti jos neke marke kamiona licencirane. 

Prije bi rekao da će odgodit datum izlaska,nije im to prvi put.

13 godina
neaktivan

ahahahha sta mislite ono pol sata prije izlaska odgode xD AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
a nez...nevjerujem da ce odgadat....updatevi ce doc :P
a i nikad nisu dali realse date to je prvi put da su dali i mslm da nece odgodit ovaj put....prije su nagovjestali samo za koji mjesec.....tako da ne vjerujem... :)

stinky

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bez brige kruskar, pa vec nekoliko puta su sami napisali da u vecini zemalja izlazi 19. 10. i da se igra vec pakuje i salje izdavacima.

A takoder su jos napisali da ce se na dan izlaska igre na official stranici (http://eurotrucksimulator2.com/) moci skinuti demo (kao i za sve njihove dosadasnje igre) vjerojatno onako ograniceno vrijeme od 1 sat igranja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

upravo sam saznao da se ETS 2 odgaduje za 12 mj....... {#}

P.S
Samo se zezam :D da vas malo ozivim mrtav mi nesto ovaj forum u zadnje vrijeme {#}

stinky
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 20:47 (stinky_cod4).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajmo ajmo jos para dana pa festamo :) , sto su svi utihnuli :)

15 godina
neaktivan

Malo sam promatrao mapu i stvarno ima puno više gradova i svega,ali šta neće biti za voziti južnu i srednju italiju,zapadnu francusku,španjolsku,neće biti ni varšave...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ste uzbuđeni?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja jesam...jos samo 50 h mmmmmm.....btw...sto se umrtvila ova tema...bila tolko zivahna i sve to...izgleda tmurnoo

stinky

1 0 hvala 0
14 godina
stinky_cod4 kaže...

Ja jesam...jos samo 50 h mmmmmm.....btw...sto se umrtvila ova tema...bila tolko zivahna i sve to...izgleda tmurnoo

spavaju zimski san da mogu vozit po noći {#}

14 godina
neaktivan

Ajde da napisemo nesto pametno {#}

Evo SCS je nabrojao stvari koje su poboljsane, te spomenuo (opet) da ETS2 nece stati na poboljsanju i prosirenju mape vec ce se nastaviti s buducim update-ovima

"Along the way, we ripped out old physics clean from our engine and replaced it with an all new system. We changed the lighting/shadowing system completely, going the defered-renderer route as many modern 3D engines these days. We implemented a very flexible "tuning" system for truck customization. We re-built several truck tractors and trailers from scratch. We implemented a new license plate generation system, our rear-view mirrors are now much better and configurable, we implemented multi-threaded system for our behind-the-scenes procedural generation systems to lessen framerate spikes. We have a much smarter vehicle AI. We have much more varied weather and time-of-day system, all new animated sky, we recorded many new sounds. We have built a huge map full of interesting landmarks. We put solid work into support multi-monitor, into 3D stereo imaging, we have a flexible and reasonably configurable support for multiple input controllers usable at the same time. When it all started to come together, we gathered a 50+ strong team of volunteer testers from the heart of the community to help us test drive the game in the final weeks. All in all, we have burnt over 40 man-years developing ETS2 - but in fact it was way more as we are building the game on foundations laid be the previous games.

We know it wasn't enough.

Some 33 months after starting to work on the game, we have at last reached a crucial milestone. The game will at last be released this week. But the journey will go on, we have a lot of features to add and improvements to make in ETS2 and in games that will come after it.

We know that our virtual world should cover more territory. We know that some trucks as well as trailers would deserve re-modelling. We'll need to optimize the engine some more to make it work smooth with even more content.  Many truck manufacturers have gone for a facelift or complete overhaul of their product line since the game plan was set to motion. We don't yet cover all chassis configurations, there are interesting trailer combinations that we have experimented with before but haven't had the time to complete. We have yet more truck sounds to record and implement, many ideas on how to further refine our vehicle physics, the AI traffic could be smarter and richer with other types of vehicles."

0 0 hvala 0
14 godina

OK, di ste vi uzeli svoje primjerke?

Idem sad uzeti na Originu, sve sredim, popust 15%, igra me izadje 170ak KN i idem na checkout kad procitam da na Originu izlazi 29.10. Stopiram naruđbu i odem na chat na originu a tamo mi lik kaze da nema jos informaciju kad bi mogla izaci te da pogledam Origin za 3 dana ako je izisla....

Sto sad, nakraju cu opet u gusare?!? :(

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam uzeo na Originu, te ne vidim razlog zasto bi na originu izasao 10 dana kasnije , nego bilo gdje drugdje :S

Neznam di si to procitao, ali mislim da je kriva informacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

EDIT: Dupli post, zastekalo nesto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 23:18 (Kiki287).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za tocno 24 sata krece prodaja ETS-a 2. Takoder ce se sutra u ponoc po srednjeeuropskom vremenu moci skinuti demo sa official stranice. Takoder na toj str. se vec sad moze skinuti patch 1.1.1 (tamo pod update) koji se moze instalirati kad se instalira kupljena igra. Jedva cekam {#} 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo cini se da je kolega gore bio u pravu, sto se tice Origina, ETS2 izlazi tek 29.10 , tako da sam ja odkazao preorder, pa cu ga kupiti sutra na Official ETS2 stranici ;)

14 godina
neaktivan
zna li se hoce li biti multiplayer?
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
14 godina

Zna, neće biti MP!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
zna li se hoce li biti multiplayer?

Već je više puta bilo spomenuto da neće biti multiplayera. Čitaj malo par stranica unatrag..

14 godina

Preostalo nam je brojat sate do izlaska igre,još samo malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jos samo malooo.... nemogu docekat, ja stopam vrijeme :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hvala na odgovoru.
Igrao sam ove do sada i nisu bile lose valjda ce i ovaj bit dobar :D
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
13 godina
neaktivan

igra izlazi sutra ujutro u 8:00 imate na ovoj stranici DOLE vrijeme :P

http://eurotrucksimulator2.de/

EDIT: krivi link sam posto  xD

stinky
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 18:13 (stinky_cod4).

0 2 hvala 0
14 godina
stinky_cod4 kaže...

igra izlazi sutra ujutro u 8:00 imate na ovoj stranici DOLE vrijeme :P

http://eurotrucksimulator2.de/

EDIT: krivi link sam posto  xD

Šta ti pričaš? Piše ljepo da još 5h i 20tak minuta do izlaska.

16 godina

pa fino je pisalo u 00:00 da bi trebalo izac, a vidim da i vrijeme tako govori... neznam sad {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Novi vid, vjerujem da ste ga vec svi vidili...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xlTuC18xVII

EDIT: Zasto nece eneblat video u forumu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 19:18 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VandaL.pr! kaže...

Novi vid, vjerujem da ste ga vec svi vidili...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xlTuC18xVII

bit će dobro ako ćemo moči i vožača uređivati :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice