SpaMaster je naručio svoj GPS za Renaulta MAgnuma,evo pic,download tijekom dana :D
Btw-U igri se punooo bolje vidi
Ma to :).
Hvala :D
SpaMaster je naručio svoj GPS za Renaulta MAgnuma,evo pic,download tijekom dana :D
Btw-U igri se punooo bolje vidi
Ma to :).
Hvala :D
Jel treba da skinem i part 1 i 2 ili ? I jel ih treba otpakovat ili da ih stavim take kakve sam ih skino ??
da, skineš oba dijela, staviš u jedan folder i pokreneš extract prvoga. odmah se extracta i drugi od čega dobiješ jedan .scs file veličine oko 1 gb
taj file kopiraš u ets mod folder, pokreneš novi profil aktiviraš mapu u tom profilu i to je to
s obzirom na to da je danas praznik krenuo sam scanijom od libije do kaira u egiptu, vozeći 19 tona jogurta. ceste su za poludit - tristo kolometara uzbrdica i nizbrica po kojima se scania od 730 konja pošteno pati ali krajolik je predivan
fotka je iz igre ali je napravljana kao panorama od više stillova, već rezolcija je ovdje ;)
Evo link GPS-a za SpaMAster-a,mogu i ostali skinuti da vide kako izgleda..A u među vremenu sam primio jednu VEOMA zanimljivu narudžbu od Štrumfa,na GPS-u trea bijelim slovima pisati peder,sve za mušterije!
LINK: http://www.mediafire.com/download/ku40iiq9tcaqau9/SpaMaster_GPS%2Binterior_by_Strm.rar
Ja prešo igru, kupio sve kamione, imam 20tak vozača, 2mil€ na računu, otplatio sav kredit, 36lvl...nema više motiva, jedina utjeha je što je sve to u verziji 1.1.1.
Uslikaj statistike ;)
Pozdrav :D
Zanima me mogu li na ovim konfama igrati Euro Truck Simulator 2 ???
Konfe :
Procesor :Intel Pentium DUAL CPU T2390 1,9 Ghz
RAM:2 GB
Graficka:Intel GMA X3100
Hvala :)
Jel to integrirana grafa?Ovako mislim da bi mogao na manjim postavkama i detaljima..
Hmmm nezz iskreno to je sa laptopa starog kolko ono 6 god :p
Probaj ali nevjerujem bas...Smanji detalje pa vidi...
ja sam igro na najmanjim detaljima i grafici isto na laptopu dok mi je komp bio na servisu a grada je isto intergrirana
Evo link GPS-a za SpaMAster-a,mogu i ostali skinuti da vide kako izgleda..A u među vremenu sam primio jednu VEOMA zanimljivu narudžbu od Štrumfa,na GPS-u trea bijelim slovima pisati peder,sve za mušterije!
LINK: http://www.mediafire.com/download/ku40iiq9tcaqau9/SpaMaster_GPS%2Binterior_by_Strm.rar
hhahaahhHAHAHAAH,,fala
Ja prešo igru, kupio sve kamione, imam 20tak vozača, 2mil€ na računu, otplatio sav kredit, 36lvl...nema više motiva, jedina utjeha je što je sve to u verziji 1.1.1.
Uslikaj statistike ;)
Nastavit ću dalje sa ovim profilom zbog testa guma (trenutno 33%) i 100 000km na satu.
Uslikaj statistike ;)
Nastavit ću dalje sa ovim profilom zbog testa guma (trenutno 33%) i 100 000km na satu.
I imaš tako rtd pitanja?
Svaka čast ;)
Svaka čast, nema cheateva i glupih modova... Pošteno 
eo moj kamion novi kako vam se cini ?
Di je?
Sorry nije bilo slika kada sam ja vidio 
mozete mi recv kako se pale ona svjetla sto stavite gore na krov ?????
Signature is assuming direct control
Signature is assuming direct control
MOže se reči,dosta mi Scanie ili Volva,malo za promjenu,
Btw-Magnum i je iz Munchena,k'o zna? Inaće ljudi kau da najmanje paziš kad si pred cubpriom xd
Hmm-ZAdnjih par dana otkako imam MAgnuma mi se dogadjaju JAKO cudne svari,ode golf u p.m,zatim vozaču prikolica kroz kabinu probila(Neb mu bio na mjestu),cak mu i možete idjeti prestrašenu facu,i onda još prelitim u Munchenu preko ograde(To mora da je neko postignuće)
Neznas vozit Magnuma... 
Hmm-ZAdnjih par dana otkako imam MAgnuma mi se dogadjaju JAKO cudne svari,ode golf u p.m,zatim vozaču prikolica kroz kabinu probila(Neb mu bio na mjestu),cak mu i možete idjeti prestrašenu facu,i onda još prelitim u Munchenu preko ograde(To mora da je neko postignuće)
Neznas vozit Magnuma... 
Pa,sa scanie na magnuma ti dodje kao dizelaša na benzince ili s lonca na tavu,tream se naućiti da to kamionćeko nemere navuči odma 130 kao scania :D
Meni bas doslo da magnuma vozim...Jako brzo me volja prestala
Preporodio sam se kad sam se u Scaniu vratio xd
Svi ste se naviknuli., ukljucujci mene na Scaniu,jer ima dobru vucnu silu,,a magnum nema tako jaku vucnu silu,,al je jako dobar
Ja sam na MANu 90% vremena odkad igram ovu igru i nekako nemogu bez njega... Vozio sam sve ali se uvijek vraćam MANu jer mi je najdraži 
Ima netko link za starije MAN kamione? Neke sam nasao ali mi se nisu svidjeli..Ako je moguce da mod mjenja jedan kamion,ne sve.. Tenkju
Ja sam se teska srca rastao od svoje Scanie R730, ali kad sam nasao onu r700 2012. godiste ljubav na prvi pogled :D
Ljudi jel znate kako da popravim da mi se prikolica i kamion ne oštečuju sami ?? ?
Igram na TSM mapi 3.0 . Verzija igre je 1.3.1s
???
Ljudi jel znate kako da popravim da mi se prikolica i kamion ne oštečuju sami ?? ?
Igram na TSM mapi 3.0 . Verzija igre je 1.3.1s
???
kako misliš ne oštećuju sami?
8.8. dolazi nova mapa skandinavije