Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.858.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...

SpaMaster je naručio svoj GPS za Renaulta MAgnuma,evo pic,download tijekom dana :D

Btw-U igri se punooo bolje vidi

Ma to :).

Hvala :D

17 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Jel treba da skinem i part 1 i 2 ili ? I jel ih treba otpakovat ili da ih stavim take kakve sam ih skino ??

da, skineš oba dijela, staviš u jedan folder i pokreneš extract prvoga. odmah se extracta i drugi od čega dobiješ jedan .scs file veličine oko 1 gb

taj file kopiraš u ets mod folder, pokreneš novi profil aktiviraš mapu u tom profilu i to je to 

s obzirom na to da je danas praznik krenuo sam scanijom od libije do kaira u egiptu, vozeći 19 tona jogurta. ceste su za poludit - tristo kolometara uzbrdica i nizbrica po kojima se scania od 730 konja pošteno pati ali krajolik je predivan 

fotka je iz igre ali je napravljana kao panorama od više stillova, već rezolcija je ovdje ;) 

Tempus fugit
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja prešo igru, kupio sve kamione, imam 20tak vozača, 2mil€ na računu, otplatio sav kredit, 36lvl...nema više motiva, jedina utjeha je što je sve to u verziji 1.1.1.

Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo link GPS-a za SpaMAster-a,mogu i ostali skinuti da vide kako izgleda..A u među vremenu sam primio jednu VEOMA zanimljivu narudžbu od Štrumfa,na GPS-u trea bijelim slovima pisati peder,sve za mušterije!

LINK: http://www.mediafire.com/download/ku40iiq9tcaqau9/SpaMaster_GPS%2Binterior_by_Strm.rar

Strm
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ja prešo igru, kupio sve kamione, imam 20tak vozača, 2mil€ na računu, otplatio sav kredit, 36lvl...nema više motiva, jedina utjeha je što je sve to u verziji 1.1.1.

Uslikaj statistike ;)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav :D

Zanima me mogu li na ovim konfama igrati Euro Truck Simulator 2 ???

Konfe :

Procesor :Intel Pentium DUAL CPU T2390 1,9 Ghz

RAM:2 GB

Graficka:Intel GMA X3100 

Hvala :)

Piterson

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel to integrirana grafa?Ovako mislim da bi mogao na manjim postavkama i detaljima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hmmm nezz iskreno to je sa laptopa starog kolko ono 6 god :p

Piterson

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Probaj ali nevjerujem bas...Smanji detalje pa vidi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja sam igro na najmanjim detaljima i grafici isto na laptopu dok mi je komp bio na servisu  a grada je isto intergrirana

Gaming 4ever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Evo link GPS-a za SpaMAster-a,mogu i ostali skinuti da vide kako izgleda..A u među vremenu sam primio jednu VEOMA zanimljivu narudžbu od Štrumfa,na GPS-u trea bijelim slovima pisati peder,sve za mušterije!

LINK: http://www.mediafire.com/download/ku40iiq9tcaqau9/SpaMaster_GPS%2Binterior_by_Strm.rar

hhahaahhHAHAHAAH,,fala

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Zekat kaže...

Uslikaj statistike ;)

Nastavit ću dalje sa ovim profilom zbog testa guma (trenutno 33%) i 100 000km na satu.

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Hrvek1909 kaže...
Zekat kaže...

Uslikaj statistike ;)

Nastavit ću dalje sa ovim profilom zbog testa guma (trenutno 33%) i 100 000km na satu.

I imaš tako rtd pitanja?

Svaka čast ;)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

eo moj kamion  novi kako vam se cini ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 20:09 (mrakus).

2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Svaka čast, nema cheateva i glupih modova... Pošteno {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
mrakus kaže...

eo moj kamion  novi kako vam se cini ?

Di je? 

Sorry nije bilo slika kada sam ja vidio {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 20:49 (mantgxtruck).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mozete mi recv kako se pale ona svjetla sto stavite gore na krov ?????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F4 na tipkovnici, pa ce ti se otvorit prozorcic sa opcijama za svijetla.
Signature is assuming direct control
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Hmm-ZAdnjih par dana otkako imam MAgnuma mi se dogadjaju JAKO cudne svari,ode golf u p.m,zatim vozaču prikolica kroz kabinu probila(Neb mu bio na mjestu),cak mu i možete idjeti prestrašenu facu,i onda još prelitim u Munchenu preko ograde(To mora da je neko postignuće)

Strm
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Go home Magnum, you are drunk xD
Signature is assuming direct control
15 godina
Bug Manijak kaže...
Go home Magnum, you are drunk xD

MOže se reči,dosta mi Scanie ili Volva,malo za promjenu,

Btw-Magnum i je iz Munchena,k'o zna? Inaće ljudi kau da najmanje paziš kad si pred cubpriom xd

Strm
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Hmm-ZAdnjih par dana otkako imam MAgnuma mi se dogadjaju JAKO cudne svari,ode golf u p.m,zatim vozaču prikolica kroz kabinu probila(Neb mu bio na mjestu),cak mu i možete idjeti prestrašenu facu,i onda još prelitim u Munchenu preko ograde(To mora da je neko postignuće)

Neznas vozit Magnuma... {#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Strumf123 kaže...
Strm kaže...

Neznas vozit Magnuma... {#}

Pa,sa scanie na magnuma ti  dodje kao dizelaša na benzince ili s lonca na tavu,tream se naućiti da to kamionćeko nemere navuči odma 130 kao scania :D

Strm
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni bas doslo da magnuma vozim...Jako brzo me volja prestala {#} Preporodio sam se kad sam se u Scaniu vratio xd

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Svi ste se naviknuli., ukljucujci mene na Scaniu,jer ima dobru vucnu silu,,a magnum nema tako jaku vucnu silu,,al je jako dobar

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 21:53 (Strumf123).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam na MANu 90% vremena odkad igram ovu igru i nekako nemogu bez njega... Vozio sam sve ali se uvijek vraćam MANu jer mi je najdraži {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 21:56 (mantgxtruck).

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima netko link za starije MAN kamione? Neke sam nasao ali mi se nisu svidjeli..Ako je moguce da mod mjenja jedan kamion,ne sve.. Tenkju

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam se teska srca rastao od svoje Scanie R730, ali kad sam nasao onu r700 2012. godiste ljubav na prvi pogled :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi jel znate kako da popravim da mi se prikolica i kamion ne oštečuju sami ?? ?

Igram na TSM mapi 3.0 . Verzija igre je 1.3.1s 

??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ljudi jel znate kako da popravim da mi se prikolica i kamion ne oštečuju sami ?? ?

Igram na TSM mapi 3.0 . Verzija igre je 1.3.1s 

??? 

kako misliš ne oštećuju sami? 

8.8. dolazi nova mapa skandinavije

http://www.facebook.com/ProModsETS2

Tempus fugit
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice