Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.856.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Otkako se kod nas u Hercegovini otvorio ovaj carinski terminal na Bijači svaki dan vidim mali milijun kamiona, tegle svašta nešto, ali uglavnom su to MAN i Scania, samo jednog Renaut Premiuma sam sreo, a Actrosi su uglavnom stariji modeli mp2 , poneki mp3. Zato mi je nedavno jedan crveni Volvo FH16 zapeo za oko, melem za oči vidit ga opranog i uglancanog kako se kotrlja cestom.

Ako uspijem uslikat nekog sa zanimljivim šarama postavit ću slike pa mođda netko napravi mod od toga :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strumf123 kaže...

Magnum mat verzija

daj molim te link za skin, baš me zanima kako je napravio mat boju

Tempus fugit
13 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Jućer je u zaobilaznici kod Đakova tu u Slavoniji protutnjila SCANIA R730,s nekom praznom prikolicom.. Bio sam oduševljen vidjeti tog monstruma od kamiona..Registracije su bile iz Slovenije...u ETS2 prevozim "deblo" teško 58T-800Km

Zalman tec
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zalman_Dude kaže...

Jućer je u zaobilaznici kod Đakova tu u Slavoniji protutnjila SCANIA R730,s nekom praznom prikolicom.. Bio sam oduševljen vidjeti tog monstruma od kamiona..Registracije su bile iz Slovenije...u ETS2 prevozim "deblo" teško 58T-800Km

Može link moda tog debla?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
Joj, gledao sam kad je Paul (DaSquirellNuts) Vozio ovaj Baobab sa Volvom xD
Signature is assuming direct control
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja jucer vidio magnuma, 99% sam siguran da je nov novcat (kojih 1k km mozda ima) crveni, sav bljesti na suncu... inace voze bale od nas slavonaca prema moru negdje... zurio je, oko 80km/h (ograncenje 50) je vozio starom cestom, nisam ga uspio vidit pravo sa prednje strane jer je proletio na raskrizju, a vozio sam iza njega neko kratko vrijeme i nisam ga imao prilike pretjecati zbog prometa iz suprotnog smjera nazalost... međutim, ono sto sam htio reci je da mi taj kamion uzivo izgleda puno ljepse nego ovaj u igri, neznam zasto... mislim da sam se {#}

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma koji tudum stalno udara TD-ove? Zabij ga u dupe vise.
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Strumf123 kaže...

Magnum mat verzija

daj molim te link za skin, baš me zanima kako je napravio mat boju

Nie to skin,to je cijeli kamion

evo video: 

https://disk.yandex.com/public/?hash=cB9cj3BRjxXD9gND/rMc8Thra4KJBhR6SXpy5ELDB90%3D&locale=ru 

ja sam nedavno presao na Renault i mogu rec da je dobar samo mu fali snage,ali to sam rijesio jer sam si napravio mod za 730ks za magnum,,ja od kad sam poceo igrat igricu samo Scania i samo Scania,a nisam ni znao da je magnum tako dobar...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 15:16 (Strumf123).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo par sličica iz ture Split - Tunis, prvo lijep ulazak u Veneciju, već je počelo kuhati vani :(

Onda u Tunisu jedna sličica i na kraju parking prikolice (samo interior view)

http://i.imgur.com/OHSu8vv.jpg

http://i.imgur.com/7ywXHg9.jpg

http://i.imgur.com/4zPJBSZ.jpg

http://i.imgur.com/2dTkpdn.jpg - inace pogled kroz prozor

http://i.imgur.com/Db2ti83.jpg

EDIT:

http://i.imgur.com/gO9YFqo.jpg - zarađuje čovjek :D

http://i.imgur.com/rHFOcs5.jpg - odoh pogledat neki film, a pogledajte samo gužve vani

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 18:31 (Hrvek1909).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

otkako sam počeo raditi u jednoj firmi, mnoštvo kamiona dolazi na utovar i istovar, ali to su uglavnom Merđe i MAN-ovi, iako me se dojmio jedan novi Renault Premium 440 DCi, a naročito što me bolo u oči je ogroman natpis 440 preko suvozačevih vrata i  boja. Neka mješavina roza i crvene (ili mi se to pričinilo zbog sunca, ali tako je izgledalo) i hrvatske su tablice bile, mislim ZG.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

eo moj kamion kaki vam jee al to je tek pocetak igricee :P  sta kaetee??

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 18:43 (mrakus).

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze mi ko dati link za patch za pare i da mi objasni kako stavim to u igricu

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ubacio V8 motor, pa hajmo probat koliko ide :D (bez TDa pls, ovo je jedan od rijetkih puta da sam ga vako pržio)

http://i.imgur.com/yCyV3Fn.jpg

Kamion friško servisiran, temperatura dobra, tlak dobar i idemo na put od 3000 km vrijedan 130 tisuća eura

http://i.imgur.com/YfgJE91.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 18:49 (Hrvek1909).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

To mi je skroz bzvz 130,000€ ??

Moj PC  
1 2 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2

...pauza...{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ako ti je bezveze nađi si hard economy mod pa instaliraj e.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I meni je bezveze, nema hard economy za 1.4.x ili bar nisam naišao na njega

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

I meni je bezveze, nema hard economy za 1.4.x ili bar nisam naišao na njega

ja nisam ni za 1.3. verzije našao, a kamoli 1.4.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

EDIT: postoji li mod za bliži pogled iz kabine, malo mi smeta što na većini kamiona (novi Iveco) nemogu vidjet dobro instrumente, vecina mi je postavki na high!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 19:47 (leotom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

EVO vam dečki Hard Economy mod, napravio sam posebno za vas.

Možete si ga i sami napraviti pa ajd da vam pomognem, otvorite file, idite u def, otvorite economy_data.sii i dolje kod revenue_per_km upišite koliko hoćete (ovaj moj je na 5) ali recimo ako stavite na 1 dobijete rezultat kao na slici 2, ne znam da li će netko tako igrati ali vjerojatno će se naći i takvi mazohist {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 20:29 (vrinho).
Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

Ako ti je bezveze nađi si hard economy mod pa instaliraj e.

Ma znam, al kako su mogli na tako glup način usrat igru? Jer šta je ustvari cilj igre, ja sam vrlo brzo zaradio za najbolji kamion koji stalno vozim a pored njega imam još 16 komada i 1,5mil€ na računu bez kredita, još mi je ostalo dvije kockice za eko-vožnju i sve sam vještine popunio, level sam 35. Ja sam prešao igru jer nevidim izazova više. Ja ću je i dalje igrat jer volim vozit al nema više čari napretka.

15 godina
leotom kaže...

EDIT: postoji li mod za bliži pogled iz kabine, malo mi smeta što na većini kamiona (novi Iveco) nemogu vidjet dobro instrumente, vecina mi je postavki na high!

LINK

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo sto se dogodi kad se pravite pametni u Zmodeleru 

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hahahaha kamion iz pakla xD
13 godina
neaktivan
Bug Manijak kaže...
Hahahaha kamion iz pakla xD

iz vana je normalan,,ali iznutra {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali se osjete simptomi ako se kamion ne popravlja (razina kvara 0-100%), motor, šasija, gume..itd ili je i to samo tak bzvz? 

Ja upravo testiram gume, sada su na 24% i neču ih popravljat sve do 100% oštečenosti da vidim imali kakvih simptoma. Sve druge stavke popravljam i na 0% su.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Dali se osjete simptomi ako se kamion ne popravlja (razina kvara 0-100%), motor, šasija, gume..itd ili je i to samo tak bzvz? 

Ja upravo testiram gume, sada su na 24% i neču ih popravljat sve do 100% oštečenosti da vidim imali kakvih simptoma. Sve druge stavke popravljam i na 0% su.

ako je steta veca od 50% na motoru,kamion se povremeno gasi sam od sebe i treba malo duze drzat E da bi se upalio

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto, vidjet čemo uskoro kako stvari stoje sa gumama.  Bilo bi dobro kad bi još netko htio testirat neku drugu stavku, dok naravno sve druge drži redovno na 0%.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mjenjac, nisam siguran nakon koliko posto ostajes bez 12-e brzine i imas onda samo 11 brzina :) kasnije mozda i sa 10 ostajes, al nisam probao, nikad nisam bio toliko ostecen :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dogodilo mi se da sam ostao bez 11 i 12 brzine kada mi je kamion bio oštećen 58%, nisam gledao kolko je bio mjenjač.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice