zašto mi stream radia neradi? Imao sam stream sve do nekidan kad je prestalo raditi,klikneš na stanicu i ona je onak oznaćena žutim ali nesvira,ali kad ubacim muziku u .mp3 formatu rad isavršeno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moram priznati da jedva čekam ovu mapu :)
Kažu: Mapping is now almost done. Release is very soon, I think within a week.
Meni idu na onu stvar te štete na kamionu, imam oštećenje guma (SAMO gume, iz fore sam sve ostalo popravio) i gasi mi se kamion kaže motor nevalja.. lol
Meni idu na onu stvar te štete na kamionu, imam oštećenje guma (SAMO gume, iz fore sam sve ostalo popravio) i gasi mi se kamion kaže motor nevalja.. lol
Imaš mod koji ti sprječava štet..Samo gume ostaju :D
Ima netko link za mod Man tga?
Dakle, link sa ove stranice (http://ets2.lt/en/category/maps/), za TSM 3.5 je presport, ide mi jedva 50 kB/s, pa jel mi može netko samo poslat link za brži download? Hvala ;)
Na koliko posto je oštečenje guma?
Signature is assuming direct control
pozdrav, evo poceo sam igrati ovu igru prije par dana i htio bi staviti neke modove, npr. ako ima neki za bolji zvuk, bolju grafiku...
takoder, koje mi mape prepucujete da stavim?
hvala!
pozdrav, evo poceo sam igrati ovu igru prije par dana i htio bi staviti neke modove, npr. ako ima neki za bolji zvuk, bolju grafiku...
takoder, koje mi mape prepucujete da stavim?
hvala!
Evo ti linkovi s modovima pa si stavi što ti paše, ima ih ''milijun''. Za mape gledaj TSM 3.5 ili Europe Rebuilding 1.02.
http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/
Gledao sam slike, stvarno dobra mapa, radovi, okuke, malo duugačija autocesta i što je najbolje nema onih glupih svjetlećih crta na autocesti već su lipo branici
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16578_462141340548923_1951036230_n.jpg
Gledao sam slike, stvarno dobra mapa, radovi, okuke, malo duugačija autocesta i što je najbolje nema onih glupih svjetlećih crta na autocesti već su lipo branici
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16578_462141340548923_1951036230_n.jpg
Izgleda da su si dali truda, ipak dečki rade mape vlastitih država. Postoji i nekoliko testnih videa na YouTube.
Šteta što nije kompatibilna s TSM mapom pa će se morati otvoriti novi prifil. Oni koji voze po defaultnoj mapi neće morati raditi noviu profil, samo ubaciti mapu u igru i nastaviti gdje su stali.
moze mi neko objasniti kako se stavi save za euro truck simulator i de da ga skinem mslsm save moze link
''
Krenuo pomalo mazohistički, startni kapital mi je 0 €, od prve vožnje zaradio 77€ (od Splita do Splita xD ), a evo sad vozim drugu iz Splita za Trst premija je 1294€
Izgleda da su si dali truda, ipak dečki rade mape vlastitih država. Postoji i nekoliko testnih videa na YouTube.
Šteta što nije kompatibilna s TSM mapom pa će se morati otvoriti novi prifil. Oni koji voze po defaultnoj mapi neće morati raditi noviu profil, samo ubaciti mapu u igru i nastaviti gdje su stali.
Hm, ako izbaciš mapu ili staviš novu onda ti prebaci kamion u garažu bez plaćanja penala... Tako je meni radilo kada sam isprobavao mape... Uvijek mi kaže da će pribacit kamion na sigurno (U mom slučaju Kassel)
Hm, ako izbaciš mapu ili staviš novu onda ti prebaci kamion u garažu bez plaćanja penala... Tako je meni radilo kada sam isprobavao mape... Uvijek mi kaže da će pribacit kamion na sigurno (U mom slučaju Kassel)
pa da, u prav si. to se meni dogodilo kad sam updateo igru na 1.4 pa nije prepoznalo tsm mapu u starom save gameu
eto vidiš, dobro da si me podsjetio ;)
Jel može link za mapu s Hrvatskom , koja radi na 1.3.1s ???
Jel može link za mapu s Hrvatskom , koja radi na 1.3.1s ???
e nema toga ;) četiri hr grada - dubrovnik, split, zadar i rijeka su u TSM 3.5 mapi koja radi s 1.4 patchem
Jel ta mapa radi i na 1.3.1 ili ne ? Ako ne , jel i onda može neka druga mapa koja je bolja od ove stock .
Jel ta mapa radi i na 1.3.1 ili ne ? Ako ne , jel i onda može neka druga mapa koja je bolja od ove stock .
A zašto ne updejtaš igru na 1.4?
@Bug Manijak želiš reći da TSM 3.5, dakle posljednja TSM mapa, radi i na patchu 1.3 iako je rađena za 1.4?
upravu si da, pobrkao sma lončiće ;) ja stalno mislim na 2.2 mapu ;)
@Rucipe - dakle evo ovdje TSM mapa koja u sebi ima četiri hrvatska grada i radi na 1.3 patchu
Jel treba da skinem i part 1 i 2 ili ? I jel ih treba otpakovat ili da ih stavim take kakve sam ih skino ??
Jucer nakon 4-5 mjeseci neigranja upalio ja malo ETS 2 1.2.5 i opet ono uzmi ovo odfuraj tamo, i tako igram malo kad rekoh - ajd da pogledam ako ima koji patchi nadem taj 1.4.8. Prvo sto me odusevilo je normalan ekran na 1280x1024 (nema black barova), zatim sam skinuo onaj mod za mali engine update i teske terete (do 75 tona) i tako sam krenuo s mojom Scaniom Topline R730 koja ja muku mucila s tih 75 tona (aberdeen-milano) ,ali takav osjecaj uzivanja poslije toga , neopisivo. Zatim je stigao i taj famozni TSM 3.5 i Scania R700 2012 V8 + 1020 HP engine - i put od milana do zaragoze s 45 tonskom prkolicom jednostavno neopisiv kroz tako lijepe krajolike, mogu samo reci da sam se opet zasljubio u igru...
Kad će kiša..
Šta će ti kiša :D