Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.244.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Hrvek1909 kaže...

Instalirao, pokrenuo demo i sad pitanje.. Ima tko za prodat org kljuc? :)

Par slika novog Iveca

EDIT: Jeote led, vise se ne pali kamion odma znaci cim kliknete tipku, vec prvo morate upaliti kontakt pa tek onda kamion :D

Preeejeeno

EDIT2: Realniji retrovizori, manje laga na high end detaljima..

EDIT3: Zaboravih napomenut, pogledajte kod Iveca na slikama ove barove, kada stisnem gas pogledajte dokle ode i pogledajte kada je pusten.. :)

Potrosnja realna definitivno

Sve je to lijepo al kad još uvijek ne rade dodatne mape

trucktz kaže...

Ja ću sačekati da TSM 3.0 proradi na 1.4 patchu .. ovako ne milim vozit po njemackoj :D

Potpisujem :D 

Tempus fugit
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel zna netko u kojem fajlu su registarske oznake? Napravio bih naše, one danske mi idu na živce...

Znači kompletno sam sheban... Promijenim onaj neki njihov fajl od mape u kojem includea pozadinu od danskih tablica i stavim naše koje postoje, ali gle čuda, ostaju danske.. Mijenjam slova, dobijem nešto deseto... Zna li netko neki editor da se ne mučim N++-om i čim već?

Edit 2...

Sklonio sam ono dansko smeće, još smisliti kako staviti tekst po želji...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 20:26 (david7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel zna neko pomjene u verziji 1.4.1? Neznam ako se mi isplati skidati isponova, a i TSM vjerojatno ne radi.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
baso533 kaže...

Jel zna neko pomjene u verziji 1.4.1? Neznam ako se mi isplati skidati isponova, a i TSM vjerojatno ne radi.

puno je promjena i to dobrih, ali tsm mapa 3.0 ne radi, samo osnovna, barem meni 

pogledaj ovdje

http://blog.scssoft.com/2013/07/patch-time.html

Tempus fugit
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Zna li netko kako bih mogao dobiti naš format tablica? Eksperimentiram nešto, ali nije to to. Zasad sam napravio za sebe tako što sam format umjesto onog nekon 111 222 i šta već stavio samo razmaknicu, napravio tablicu u PS-u i to ubacio... Sad, cijeli grad ima iste tablice :D

I da, još sam nešto vidio, tamo se nalaze neki fajlovi za Zagreb, zna li netko o čemu je riječ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Potrosnja realna definitivno

sad baš potrošnja nije realna .. na mapi pređeš 10 km dok na displeju ti pokazuje 2 km .. sa 300 litara možeš preći preko 2000 kilometara , dok na 1.3.1 patchu bi to iznosilo oko 700 km .. i realno ?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova verzija.Sad samo neka netko malo igra pa da vidimo da li su novosti vidljive.

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Počeo sam s novim patchom, zadovoljan sam viđenim. Radim svaki posao s drugim kamionom, ubacim mod za njega i vidim da li funkcionira ili ne pošto imam hrpetinu modova. Zasad sve radi, logoi od mercedesa, kompanije, zvukovi, onaj za grafiku Red Expert 2,čak i fizika. Jedino dosad što sam probao da ne radi je ono najbitnije, TSM 3.0 ali nadam se da će uskoro to srediti. 

Sviđa mi se ovaj novi Iveco, ima neke digitalne pokazivače za pritisak zraka, ne znam što sam napravio ali jednom mi se na parkingu skroz ispraznilo i nisam mogao krenuti, pisalo da ostavim upaljen kamion da se napuni ili nešto... I dobro da su se sjetili na nas koji ne volimo speed limiter pa su ubacili opciju za isključivanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel u ovom 1.4.1 patchu obavezan novi izgled unutrasnjosti Iveca ili po zelji. Vozim "stari" Iveco vec dugo i jako mi se svidja unutrasnjost, iako je i nova oke, ali je li obavezan novi izgled?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Taj novi patch samo instaliram i imam novi iveco

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jel u ovom 1.4.1 patchu obavezan novi izgled unutrasnjosti Iveca ili po zelji. Vozim "stari" Iveco vec dugo i jako mi se svidja unutrasnjost, iako je i nova oke, ali je li obavezan novi izgled?

{#} Svatko ima svoje misljenje ali kamion je uzas...

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zadovoljan sam s novim patchom,trenutno vozim Iveca ovog novog i odličan mi je,imam g27,novosti u samom patchu itekako osjete i to od feedback-a,trzanje volana tijekom vožnje neravnom cestom,prelazkom na rubnu punu vanjsku traku kotačima,osjeti se ona vibracija i zvuk,znat ćete o čemu pričam,(ako se netko od vas vozio istarskom autocestom,pa ste prešli kotačima preko one isprekidane linije u sredini{#}),idem dalje istraživat.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

I da, još sam nešto vidio, tamo se nalaze neki fajlovi za Zagreb, zna li netko o čemu je riječ? {#}

jedino sto mi pada na pamet je to da ima nekih putokaza na kojima pise Zagreb. tj, samo sam to vidio sto se tice ZG-a!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, to sam vidio i ja, ali ima zadan i format registracija pa me kopka malo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupih serial za ets 2 prije nekakvih mjesec dana na ebayu, nisam ju igrao već dosta.
Sad sam friško instalirao novu verziju(novi windowsi) i neće mi više priznat serial.
Ne znam što da radim.
Pas mater, očito je suđeno da ide piratski...{#} 

EDIT: Našao sam staru poruku u ovoj temi, baš i nije mjesec dana kako sam mislio.
LINK 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 22:57 (dombak1608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

Priprema za Zagreb.. Već sam vidio nekih par modela od Zagreba (bar tak piše..) tak da vjerovatno u idućem updateu ide Zagreb :)

Xperiax1 kaže...
GamerX9 kaže...

{#} Svatko ima svoje misljenje ali kamion je uzas...

Nije los.. Samo mi se tabla ne svidja :)

I mozes koristit stari iveco, imas u ponudi kad kupujes stari i novi..

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Sredili su raspon svjetala, sad je kak i treba biti. Kratka više nisu prekratka a duga su isto super pogođena. I kad se upale pozicije onda se vide i po mraku malo na podu da su upaljena, to isto vrijedi i za svjetla kontrolne ploče čega nije bilo prije a faljelo je i daje još dozu realnosti. Sad je još veći gušt za voziti, bravo za developere jer su očito slušali igrače. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sta da vam kazem sa ovim patchem su popravili dosta toga :) Vrijedi instalirati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 0:55 (stefagtx).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Sto posto da vrijedi, nisam spomenuo kako tek sad učitava, jedva da vidim onaj loading screen a i po pitanju optimizacije su napravili poboljšanja {#} Samo da TSM 3.0 poslože da radi s updateom i na konju smo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Počeo sam s novim patchom, zadovoljan sam viđenim. Radim svaki posao s drugim kamionom, ubacim mod za njega i vidim da li funkcionira ili ne pošto imam hrpetinu modova. Zasad sve radi, logoi od mercedesa, kompanije, zvukovi, onaj za grafiku Red Expert 2,čak i fizika. Jedino dosad što sam probao da ne radi je ono najbitnije, TSM 3.0 ali nadam se da će uskoro to srediti. 

Sviđa mi se ovaj novi Iveco, ima neke digitalne pokazivače za pritisak zraka, ne znam što sam napravio ali jednom mi se na parkingu skroz ispraznilo i nisam mogao krenuti, pisalo da ostavim upaljen kamion da se napuni ili nešto... I dobro da su se sjetili na nas koji ne volimo speed limiter pa su ubacili opciju za isključivanje.

Da da pritisak zraka u sustavu, potpuno realno, kao na pravom kamionu :) 

WIKI

sve je super, sam da mape prorade, jer stvarno mi se ne da više vozit po ovoj defaultnoj mapi i nabijat kilometre s obzirom da kad izađe update TSM 3.0 za patch 1.4. vjerojatno će tražit novi profil i to će bit valjda dvadeseti put da krećem s novim profilom iz početka

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 2:29 (robisierra92).
14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

WIKI

sve je super, sam da mape prorade, jer stvarno mi se ne da više vozit po ovoj defaultnoj mapi i nabijat kilometre s obzirom da kad izađe update TSM 3.0 za patch 1.4. vjerojatno će tražit novi profil i to će bit valjda dvadeseti put da krećem s novim profilom iz početka

Dobro je napravljen u novom patchu, ali je ipak bolje simularano u OMSIu sa moje strane gledista

Naravno da ako izgubis zrak da nemores krenuti sa mista jer nema zraka u kompresoru, triba ga napuniti laganim davanjem gasa u leru ili samo ostavis upaljen motor pa ce se nakon par min napuniti

Ako kompresor nije napunjen, blokira kocnicu i nemores krenuti sa mista, tek kad se zrak napuni, kocnice se otpustaju i vozis normalno ;)

13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

WIKI

Hvala dragom Bogu da su bar taj pritisak zraka sredili, meni ne treba napomena putnog računala jer znam napamet u čemu je problem ali za početnike dobro. Još kad bi uveli priključivanje struje i zraka na prikolicu to bi bilo super jer ovako "zakači i vozi" nema smisla i ružno izgleda kad uđeš u okuku a nema onih priključnica. 

Nisam stigao skinuti patch ali oću ovih dana. Što je još novo a da je dobro? 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta se ono cuje u kamionu kada idem 120 nesto buci cudno?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

WIKI

Hvala dragom Bogu da su bar taj pritisak zraka sredili, meni ne treba napomena putnog računala jer znam napamet u čemu je problem ali za početnike dobro. Još kad bi uveli priključivanje struje i zraka na prikolicu to bi bilo super jer ovako "zakači i vozi" nema smisla i ružno izgleda kad uđeš u okuku a nema onih priključnica. 

Nisam stigao skinuti patch ali oću ovih dana. Što je još novo a da je dobro? 

Da, i još kad bi napravili da možeš izać iz kamiona i otić u hotel spavat.. Pretjerujemo, ali dobro..

Ali definitivno bi trebali popravit cestarine i uvesti ENC :)

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Da, i još kad bi napravili da možeš izać iz kamiona i otić u hotel spavat.. Pretjerujemo, ali dobro..

Ali definitivno bi trebali popravit cestarine i uvesti ENC :)

O tome smo pričali prije nego što je izašla ova simulacija..... Sve bi to bilo super ali čini mi se da je jedini problem lijenost.... Oni jesu napravili simulaciju odličnu ali svi ti dodaci bi ju činili još boljom. Uz sve to ova mala djeca koja se nazivaju vozačima nebi znala igrat da je sve kao u pravom životu vozača. {#}

12 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

sta se ono cuje u kamionu kada idem 120 nesto buci cudno?

Mjenjac ,diferencijal svasta nesta ;)

12 godina
neaktivan

Vasa misljenja o videu i uopste o kamionu, Po meni je super kamion :){#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 15:40 (stefagtx).
13 godina
neaktivan
stefagtx kaže...

Vasa misljenja o video i uopste o kamionu, Po meni je super kamion :){#}

Ako instaliram patch 1.4.1. možda ga provozam u kojem brzom poslu ali da ga kupim za svoju firmu ne, ja samo MANove vozim i malo Actrosa

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je odličan i iznutra i izvana, totalna kontra za razliku od starog kojeg nisam vozio ni 100km od kad je igra izašla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
stefagtx kaže...

Vasa misljenja o video i uopste o kamionu, Po meni je super kamion :){#}

Ako instaliram patch 1.4.1. možda ga provozam u kojem brzom poslu ali da ga kupim za svoju firmu ne, ja samo MANove vozim i malo Actrosa

dobra je vidljivost iz nutra bolja nego kod scanie

Fera17
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice