Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.242.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Mod je vrhunski, rade ga par profesionalnih ljudi sa dobrim znanjem u zmodeleru, tocnije ovo je konvert iz GTS, ali su ga oni malo uradili

Vec ga rade od sijecnja ove godine, sumnjam da ce biti los

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bas me zanima...Mada sumnjam da cu ga voziti jel sam sa skanijom pre zadovoljan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...

Uskoro za ETS2 izlazi stari Volvo F10 sa 250,300 ili 350HP motorom, jedva cekam to voziti, pun mi je k***c Scania i 730HP, prejako...

Ti uzmi Scaniu i stavi 330ks..

I hocu kad izade Volvo i to 350HP
A ti uzmiu onu na raketni pogon, ili si ti mozda od onih koji voze onaj 1010HP mod, ma daj molimte...

Pa ovo bi trebalo biti malo komplicirano, a ne uzeti 730HP i pici 140km/h

Ja koristim 500HP.. I to samo zbog pretjecanja po starim cestama ;)

13 godina
neaktivan
Strm kaže...
Bacelj kaže...

ja vozim volva i dobar mi je!  i man mi je dobar. vozio sam ga nekih 27 levela!

Najbolji kamion u igir je Volvo FH16 Globetrotter,najbrži i najjači bez ikakvih modova

Kak moze bit najbrzi kad svi kamioni u igrici imaju blokadu na 90 ?!??!

Meni je scania najjbolja,,bila ona od 360 ks ili 730 ks,,,ja sam scaniu zavolio samo zbog v8 motora i bolesno dobrog zvuka,,koji je najbolji medu kamionima....i jos ako imate priliku otic na truck meating,,pa kad dode raja sa  scaniama od 560..620 ks,i kad v8 motor scanie pokaze sa zvukom sta moze,,to uljeva strahopoštovanje

i nekuzim vas nekolicinu koja misli da se kamion moze "tjunirat",,covjek ako promjeni boju,,,stavi neke lampice na krov,,to je odma tuning...

{#}
evo video da vidite o cemu pricam u vezi sa v8 zvukom scanie

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 1:05 (Strumf123).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Bez blokade....Scania navuče jedva 130,a volvo već tada na 150

Strm
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e likovi zanima me jel ko vozi sa volanom bas za komp?

Fera17

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Naravno, sa G25!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

decki mozda je malo glupo pitanje ali za sta sluzi retarder i ja sam ga tek jucer otkrio u igrici {#}

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam problem kad upalim euro truck simulator 2 krenem no da uzmem sta ocu da prevozim i zablikira mi i izbaci mi neki eror jel mi moze ko pomoc

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrakus kaže...

imam problem kad upalim euro truck simulator 2 krenem no da uzmem sta ocu da prevozim i zablikira mi i izbaci mi neki eror jel mi moze ko pomoc

koristis neki mod koji ti rusi igricu vadi 1 po 1 mod i vidi

Gaming 4ever.
14 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

decki mozda je malo glupo pitanje ali za sta sluzi retarder i ja sam ga tek jucer otkrio u igrici {#}

Proguglaj sto je retarder, ima nekoliko vrsta i nacina rada retardera (uljni, elektromagnetski) ili dekompresijski (zagusivanje motora-ferno)

Sluzi zaustavljanju kao kocnica

14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad radim novi profil, jel mogu ukljuciti dvije mape, da mi budu obadvije ukljucene..npr. europe rebuilding i ova sa hrvatskom? ili mogu samo ovu sa hrvatskom?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a jel mi mos reci gdje se nalazee al nisam stavljo niakke modove

16 godina
moderator
mrakus kaže...

jel mi moze ko dati pravi link da valaj igrica sto posto al da se skida preko torentaa aj plzzzz

Ne,nemože! I prestani pisati poruku za porukom.

Pročitaj PRAVILA FORUMA.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znaci ako ja imam 1.3.1 patch aj samo skidam ovaj od 167 a ne ovaj od 338 dal?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

znaci ako ja imam 1.3.1 patch aj samo skidam ovaj od 167 a ne ovaj od 338 dal?

DA skidas ovaj od 167 MB

12 godina
neaktivan

GAMEPLAY

• The speed limiter can be now disabled in Options screen.
  • Redesigned Job Market's job listing to be able scroll through all jobs
  • Added Advisor warning messages related to retarder, parking brake and air pressure warnings are not shown when gear is set to neutral.
  • Added new optional control scheme where steering, accelerator and brakes can all be controlled by mouse
  • Ferry route length displayed in the job selection.
  • Loan installments are properly rounded up and displayed, improved timing of loan payments
  • Upgrade shop does not automatically discard everything with change of cabin/chassis. Only non-compatible accessories are removed
  • There is config variable in console "g_income_factor", that can lower job income of you and your drivers for more challenge. Range is 0.0 to 1.0 (default value is 1.0)
  • World map can be closed by same key that opens it (default key M)

Ovo je super :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 15:01 (stefagtx).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ee dfecki samo da vas jos ovo pitam dali je moguce da mi tako zablokira igricu i pokaze mi kao eror low memory tako nesto sta je to problem??

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

Kiki287 kaže...
99Mile99 kaže...

Proguglaj sto je retarder, ima nekoliko vrsta i nacina rada retardera (uljni, elektromagnetski) ili dekompresijski (zagusivanje motora-ferno)

Sluzi zaustavljanju kao kocnica

U osnovi retarder služi za usporavanje motora kako se ne bi opterećivala kočnica pri primjerice velikim nizbrdicama, s obzirom na to da se kočnice jako opterećuju kod teških kamiona. 

Ja ga u igri koristim neprekindno, baš kod velikih nizbrdica i oštrih prijevoja. S obzirom da volim igrati što realnije kočnica mi je podešena na oko 15 posto snage, tako da je zaustavni put duži nego po defaultnim postavkama, ujedno i relaniji, a tu do izražaj dolazi retarder.

Postoji nekoliko stupnjeva aktivacije, koji se aktiviraju ili deaktiviraju tipkom ali u pravili je dovoljan samo prvi. Na novom profilu sam uključio automatski retarder da vidim razliku, dosta dobro obavlja posao, ali naravno ne isključje ga kad ti želiš nego kad igra procjeni da je kamion dobio dovljno veliko ubrzanje, pa je ubrzavanje tako nešto sporije. Ali kamion je sigurniji u zavoju jer koči i kad ti ne kočiš. 

stefagtx kaže...

GAMEPLAY

• The speed limiter can be now disabled in Options screen.
  • Redesigned Job Market's job listing to be able scroll through all jobs
  • Added Advisor warning messages related to retarder, parking brake and air pressure warnings are not shown when gear is set to neutral.
  • Added new optional control scheme where steering, accelerator and brakes can all be controlled by mouse
  • Ferry route length displayed in the job selection.
  • Loan installments are properly rounded up and displayed, improved timing of loan payments
  • Upgrade shop does not automatically discard everything with change of cabin/chassis. Only non-compatible accessories are removed
  • There is config variable in console "g_income_factor", that can lower job income of you and your drivers for more challenge. Range is 0.0 to 1.0 (default value is 1.0)
  • World map can be closed by same key that opens it (default key M)

Ovo je super :)

Baš skidam, hrpa odličnih updatea :) 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 16:56 (robisierra92).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Haj mi recite hoce se moc igrat s onom verzijom igre i jel isplativo uopce stavljat taj novi update posto vjerovatno nece pasat TSM mapa? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zasto me izbacuje iz igrice jbt :((( koj je problem i nes mi pkazuje low memory tako nesto plzz  pomoccc!!!!!!!

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrakus kaže...

zasto me izbacuje iz igrice jbt :((( koj je problem i nes mi pkazuje low memory tako nesto plzz  pomoccc!!!!!!!

Nemas rama?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja instaliram patch 1.4.1 i nemoze ucitat save game jel imate taj problem?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Haj mi recite hoce se moc igrat s onom verzijom igre i jel isplativo uopce stavljat taj novi update posto vjerovatno nece pasat TSM mapa? :)

Veliko je pitanje hoce li TSM3 pasati na ovom novom patchu...daj boze. Jel neko instalirao,kakvi su dojmovi

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

S onom verzijom zasad.. neide :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Instalirao, pokrenuo demo i sad pitanje.. Ima tko za prodat org kljuc? :)

Par slika novog Iveca

EDIT: Jeote led, vise se ne pali kamion odma znaci cim kliknete tipku, vec prvo morate upaliti kontakt pa tek onda kamion :D

Preeejeeno

EDIT2: Realniji retrovizori, manje laga na high end detaljima..

EDIT3: Zaboravih napomenut, pogledajte kod Iveca na slikama ove barove, kada stisnem gas pogledajte dokle ode i pogledajte kada je pusten.. :)

Potrosnja realna definitivno

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:51 (Hrvek1909).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ću sačekati da TSM 3.0 proradi na 1.4 patchu .. ovako ne milim vozit po njemackoj :D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel moguce kako maknuti 1.4.1 patch i vratiti na 1.3.1

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice