Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.916.420
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
balvanar kaže...

narode prelazim i ja na mapu europe rebuilding

do sada sam igrao tsm 2.2 i dropa mi igru (izbaci i pise ..stop working bla bla )

mislim da je zbog te mape jer na org mapi mi nije to radilo

sad me zanim dali neko zna mod za ona dodatna svijetla skinio sam truck shopV8-1 mod ali nema onih "plavih" lampi za kabinu samo neke bzveze

dali netko zna na kojem modu se to moze nabaviti da imam za sve kamione

A sto ce ti te gluposti na kamionu**
Dajte ljudi, ovo je simulacija, uzivajte u voznji...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam jedno pitanje dali retarder radi na samo nekim kamionima ili na svima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kad gledaš getribu one koje imaju R na kraju su s retarderom
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Još jedna tura za Prag u tjeku pa osamostaljenje {#}

Nove slike uskoro {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
balvanar kaže...

do sada sam igrao tsm 2.2 i dropa mi igru (izbaci i pise ..stop working bla bla )

sad me zanim dali neko zna mod za ona dodatna svijetla skinio sam truck shopV8-1 mod ali nema onih "plavih" lampi za kabinu samo neke bzveze

zato sto kolega ima plave lampe na kamionu i predobro mi izgleda,imao jesam to ali sam izbriso modove pa neznam koji je,

nisam ja od onih koji rade ciganluk od kamiona...  XD

15 godina
neaktivan
balvanar kaže...
Kiki287 kaže...
balvanar kaže...

zato sto kolega ima plave lampe na kamionu i predobro mi izgleda,imao jesam to ali sam izbriso modove pa neznam koji je,

nisam ja od onih koji rade ciganluk od kamiona...  XD

Ciganluk jedino mogu Rusi napraviti XD
Isto kao i sa busevima u OMSI

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jesu li bolje performanse sa 2 osovine nazad, ili je bolje imati 1 osovinu i veći tank?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto mislis pod performanse??

Naravno da ce bolje prijanjati ako imas dvije osovine iza, ali naravno imas onda manji tank i trosis vise goriva (pogotovo ako su obje pogonske)

Dok kad imas samo jednu osovinu nazad, imas veci tank i trosis manje goriva jer je jedna pogonska osovina, ali je prijanjanje uz cestu nikakvo, pogotovo sa "zajebanim" teretima poput onih tekucina, luzina, oxida itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 19:16 (Kiki287).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni je najdraži moj MAN sa 2 osovine i kad je priključena ona obična poluprikolica sa kliznom ceradom  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Uskoro bi trebao izać novi patch i DLC. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
flash3 kaže...

Lipa "Skandža". {#}

je li interior takav sa dodacima ili...

17 godina

Da.

13 godina
neaktivan
flash3 kaže...

izgleda {#}...mozes li mi reci link od interiora sa tim dodacima i da li koristis neki truck shop ili si te lampe skinuo samostalno kao mod. Hvala 

17 godina
EasyWay kaže...
flash3 kaže...

izgleda {#}...mozes li mi reci link od interiora sa tim dodacima i da li koristis neki truck shop ili si te lampe skinuo samostalno kao mod. Hvala 

Interier sam skinuo ovdje http://ets2.lt/en/category/interiors/page/5/ , TC Mega mod,nisam sad siguran jeli to taj mod.

13 godina
neaktivan
flash3 kaže...
EasyWay kaže...
flash3 kaže...

Interier sam skinuo ovdje http://ets2.lt/en/category/interiors/page/5/ , TC Mega mod,nisam sad siguran jeli to taj mod.

ok thanks...ja koristim TC Mega Mod V7.5.1,ali mi ne svijetli ovo "super" kao kod tebe. Mozda je kod tebe neka druga verzija TC mega moda,moram to provjeriti. Inace vozim scaniju od dallyborra http://ets2.lt/en/scania-r-reworked-1-2-5-1/

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

vatromet spreman, via london :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 22:10 (tommek10).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
flash3 kaže...
EasyWay kaže...
flash3 kaže...

moze nekakav link od tog TC mega moda ili kako se vec zove ako nije problem :) za verziju 1.3.1   Hvala :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imas nekoliko verzija,ja koristim 7.5.1 http://ets2.lt/en/page/2/?s=TC+Mega+mod

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
trucktz kaže...
mantgxtruck kaže...

evo jednog kratkog ali lijepog putovanja...... tekst na engleskom izgleda originalnije i ljepše {#}

Vozač: P.L.

Kamion: DAF XF

Teret: Igračke 

Nakon ovog putovanja nastavljam sa MANon i rudom od Kobenhavna do Szczecina {#}

Jel moze link od mape ? ili ime :D

http://ets2.lt/en/europe-map-rebuilding/

Hvala !

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi pomagaj te do cega je kada me izbaciva na ovoj novoj mapi Europe a na staroj radi. nekoristim ni jedan mod osim mape napravim novi profil i opet me izbaci kada pocne ucitavati igru. Igram na Laptopu  triple-core 1.8 4 g ram grafika 1 g

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da li neko od kamiondžija ima ovaj mod koji umanjuje dodatno ogledalo? Mene interesuje kako i koje parametre treba podesiti u samom modu,pa da se ovo ogledalce smjesti u sami čošak ekrana. Mislim da se to moze,vidio sam negdje na YT-u. Volio bi ga gore smjestiti,imao bi ljepsi pregled u voznji. Bilo bi to ugodno s korisnim{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

ljudi pomagaj te do cega je kada me izbaciva na ovoj novoj mapi Europe a na staroj radi. nekoristim ni jedan mod osim mape napravim novi profil i opet me izbaci kada pocne ucitavati igru. Igram na Laptopu  triple-core 1.8 4 g ram grafika 1 g

Ne znam do cega bi moglo biti,imas jaci komp od mene(core2duo,2g rama,512 grafa),ali kod mene ova mapa ide ko podmazana.Probaj ovo uraditi http://www.file-upload.net/download-7246829/Speicher-ETS2.en-1-.pdf.html pa onda javi. Downloaduj taj dokument u pdf formatu i pogledaj sta treba uraditi

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 0:04 (EasyWay).
13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
hasankooo kaže...

Ne znam do cega bi moglo biti,imas jaci komp od mene(core2duo,2g rama,512 grafa),ali kod mene ova mapa ide ko podmazana.Probaj ovo uraditi http://www.file-upload.net/download-7246829/Speicher-ETS2.en-1-.pdf.html pa onda javi. Downloaduj taj dokument u pdf formatu i pogledaj sta treba uraditi

Svaka ti dala :),,,,,,rijeseno ja sam ondje stavio na kraju 400 onako malo se je popravilo

13 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
EasyWay kaže...
hasankooo kaže...

Svaka ti dala :),,,,,,rijeseno ja sam ondje stavio na kraju 400 onako malo se je popravilo

Ja sam sebi stavio 500 na 2 gige rama.Ti mozes na svojih 4gige staviti komotno 800

Ako se sretnemo blizu neke pumpe častiš {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 4:38 (EasyWay).
13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
hasankooo kaže...
EasyWay kaže...
hasankooo kaže...

Ja sam sebi stavio 500 na 2 gige rama.Ti mozes na svojih 4gige staviti komotno 800

Ako se sretnemo blizu neke pumpe častiš {#}

kolega de mi kazi na koliko bi ja onda trebao to namjestiti (quad core 2.6,7gb rama i grafa ddr3 1 gb?)

14 godina
neaktivan
EasyWay kaže...

Da li neko od kamiondžija ima ovaj mod koji umanjuje dodatno ogledalo? Mene interesuje kako i koje parametre treba podesiti u samom modu,pa da se ovo ogledalce smjesti u sami čošak ekrana. Mislim da se to moze,vidio sam negdje na YT-u. Volio bi ga gore smjestiti,imao bi ljepsi pregled u voznji. Bilo bi to ugodno s korisnim{#}

Ja to i ne koristim. Ako želim znati koliko ima od zida ili ruba asfalta okrenem kameru pa pogledam pravi retrovizor {#}

18 godina

...evo izvoli,imaš unutra 5 pozicija pa odaberi koja ti najviše odgovara... {#}

http://www.file-upload.net/download-7361558/Small-mirrors.rar.html

13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...evo izvoli,imaš unutra 5 pozicija pa odaberi koja ti najviše odgovara... {#}

http://www.file-upload.net/download-7361558/Small-mirrors.rar.html

Hvala ti...zivio{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kolega balvanar...na svojih 7giga mozes staviti bez problema 1000-1200. Vidio sam negdje na njemackom forumu da raja jos stavlja "force_mods". Znaci ovako 

"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1000 -force_mods i onda ok. Mogao bi ti ovako staviti ako imas dosta modova posto imas 4-jezgreni procesor,a mozes i bez ovoga force_mods

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 15:40 (EasyWay).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice